Terorizam u Parizu!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sha_ba

#2551 Re: Terorizam u Parizu!

Post by sha_ba »

rekose prije par minuta da ima ubijenih taoca....
Freamon Lester

#2552 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Freamon Lester »

uglavnomja wrote:
Freamon Lester wrote:Ovo sad polako pocinje biti tragi-komicno... cuj pobjegla im butra... :lol:

Ima i onaj klip kad im specijalci danas popadaju na onom malom brdu. :-)
:facepalm:
Image
It_is_a_Leclerc

#2553 Re: Terorizam u Parizu!

Post by It_is_a_Leclerc »

Ako je ženska pobjegla, samo osigurati trgovine s obućom. Ako tu ne dođe, onda nije žena nikako.

A sad ozbiljno, bilo bi odlično kad bi se fokus paralelno mogao premjestiti i na francuske muslimane, čestite, poštene ljude koje presreću na putu za posao, pišu im grafite po kućama, i slično. Nažalost, mediji još uvijek ne govore puno o tome. U Francuskoj je trenutno na sceni histerije kao i u Americi 11.9. u kojoj puno stvari može otići u vraga. Prema tome, nadam se da će francuska država zaštiti svoje odane građane muslimanske vjere, a da će r. Ahmed Merabet, policajac kojeg su bezumno lokvidirala ova dva crva, biti pokopan uz najviše državničke počasti.
Stjui

#2554 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Stjui »

sahara1428 wrote:
Teroristi "down" ostaje sloboda govora
http://www.dailymotion.com/video/x3x6rf ... vanja_news
koji pas,nevjerovatno.gad licemjerni
BHCluster

#2555 Re: Terorizam u Parizu!

Post by BHCluster »

richard lavlje srce wrote:Kako se možete sprtadi sa ovom temom. Ljudi su ipak ubijeni, nevini ljudi, nema ni sat.
Koliko god da Vam možda i nije žao ljudi koji su juče streljani i danas izgubili život ili to možda ne želite priznati, ipak će na kraju najviše ispaštati muslimani pa i Bošnjaci koji žive u toj Evropi.

E sad što se tiče teme, moj utisak je nesposobnost francuskih vlasti da nadju dvojicu ljudi.
Ili su totalno neorganizovani ili je namjerno pušteno. Šta je od to dvoje ne mogu da tvrdim.
Možda su i pustili da bi imali alibi za oštre mjere koje kane preuzeti, jer su ovim do sada što su preduzimali juče i danas više pokazali koliko su šuplji nego koliko su jaki.

Bilo kako bilo. Juče i danas je najviše hrišćanske krvi u Parizu proliveno ali su dugoročno najveći gubitnici muslimani koji žive u tom Parizu i Evropi.
Moje skromno mišljenje
Zasto ce Bosnjaci ispastati?
AcaLukas

#2556 Re: Terorizam u Parizu!

Post by AcaLukas »

nigor wrote: Samo lud čovjek, nakon svega, nakon Iraka, Libije, Sirije... može vjerovati onome što mu zapadni mediji i njihove službe serviraju
Ma ja, kao sto su servirali lazi o Markalama i tkz. genocidu u Srebrenici :oops:

Sto vise pisete vise dokazujete da ste u pet deka s cetnickom bagrom. Risto Djogo all over again.
BlueBlood

#2557 Re: Terorizam u Parizu!

Post by BlueBlood »

Kinesko prkno wrote:
Kllikker wrote:
BlueBlood wrote:Image

Na ovoj slici niko u zivotu nista teze od olovke nije digo. Vidis im po facama da su neki klocevi koje boli uho za sve... Nisu mrvice nikakvog straha osjetili u zivotu... Dok sam svoje djetinjstvo provodio pod granatama njima je to bilo shega sto vidim po ovim crtezima koje su crtali... i sad da se poistovjecujem sa njima ?!!? NE PADA MI NA PAMET !!!
odlično si ovo opisao. vidi se da je to goli nemoralni jad...
Vas dvojica samo malo da ste pametniji bili bi glupi,cuj ti parametara za ubit covjeka:nista teze od olovke nije digo,boli ih uho za sve,nisu straha osjetili,goli nemoralni jad.

@prkno , raste ego kad se krijes iza nika pa vrijedjas a?
area51

#2558 Re: Terorizam u Parizu!

Post by area51 »

09/01/2015 00:08
Pretpostavljam da će ih likvidirati jer su pružali otpor a tijela će biti tajno sahranjena na nepoznatoj lokaciji :D
Last edited by area51 on 09/01/2015 18:16, edited 1 time in total.
LSD

#2559 Re: Terorizam u Parizu!

Post by LSD »

don vito wrote:Zbog pogibije njihove "brace" upucujem saucesce domacim dzihadistima i svim relativizatorima zlocina islamista u Francuskoj. U ovim teskim trenucima trebaju pokazati sabur i ne izazivati sluzbenike SIPA-e koji ce ih posjetiti.
Inace se slažem sa postom, ali mi zapade za oko ovaj termin "islamisti"...pa me zanima da li koristiš termin "judeisti" za vojsku Izraela koja skoro godinu dana orgija po civilima pojasa Gaze ili da li koristiš termin "kristijanisti" za teroriste iz redova KKK, IRA-e, ETE itd koji cine teror pd znakom krsta
Last edited by LSD on 09/01/2015 18:17, edited 1 time in total.
Freamon Lester

#2560 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Freamon Lester »

It_is_a_Leclerc wrote:Ako je ženska pobjegla, samo osigurati trgovine s obućom. Ako tu ne dođe, onda nije žena nikako.

A sad ozbiljno, bilo bi odlično kad bi se fokus paralelno mogao premjestiti i na francuske muslimane, čestite, poštene ljude koje presreću na putu za posao, pišu im grafite po kućama, i slično. Nažalost, mediji još uvijek ne govore puno o tome. U Francuskoj je trenutno na sceni histerije kao i u Americi 11.9. u kojoj puno stvari može otići u vraga. Prema tome, nadam se da će francuska država zaštiti svoje odane građane muslimanske vjere, a da će r. Ahmed Merabet, policajac kojeg su bezumno lokvidirala ova dva crva, biti pokopan uz najviše državničke počasti.
:thumbup:
uglavnomja

#2561 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

Freamon Lester wrote:
uglavnomja wrote:
Freamon Lester wrote:Ovo sad polako pocinje biti tragi-komicno... cuj pobjegla im butra... :lol:

Image

ma znam, bilo uzivo na tv, zamalo me suze nisu oblile. pa okrene malo kameru na drugu stranu ... ono gledam pa ne vjerujem ...

nego sad javljaju da je haos i da se jos ne zna ko je sve ubijen
Kinesko prkno

#2562 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Kinesko prkno »

Freamon Lester wrote:
uglavnomja wrote:

Image
Pa i Ronaldo fula zicer sa 2 metra ,nista strasno,desava se i najboljim
TheMule

#2563 Re: Terorizam u Parizu!

Post by TheMule »

Lose reagovanje policije kroz sve ovo, ali nisu Francuzi Vikicevci ;p
reis1

#2564 Re: Terorizam u Parizu!

Post by reis1 »

BHCluster wrote:
richard lavlje srce wrote:Kako se možete sprtadi sa ovom temom. Ljudi su ipak ubijeni, nevini ljudi, nema ni sat.
Koliko god da Vam možda i nije žao ljudi koji su juče streljani i danas izgubili život ili to možda ne želite priznati, ipak će na kraju najviše ispaštati muslimani pa i Bošnjaci koji žive u toj Evropi.

E sad što se tiče teme, moj utisak je nesposobnost francuskih vlasti da nadju dvojicu ljudi.
Ili su totalno neorganizovani ili je namjerno pušteno. Šta je od to dvoje ne mogu da tvrdim.
Možda su i pustili da bi imali alibi za oštre mjere koje kane preuzeti, jer su ovim do sada što su preduzimali juče i danas više pokazali koliko su šuplji nego koliko su jaki.

Bilo kako bilo. Juče i danas je najviše hrišćanske krvi u Parizu proliveno ali su dugoročno najveći gubitnici muslimani koji žive u tom Parizu i Evropi.
Moje skromno mišljenje
Zasto ce Bosnjaci ispastati?
Bosnjaci = White Al-Qaida! :oops:
BlueBlood

#2565 Re: Terorizam u Parizu!

Post by BlueBlood »

detroit-mercy wrote:

Na ovoj slici niko u zivotu nista teze od olovke nije digo. Vidis im po facama da su neki klocevi koje boli uho za sve... Nisu mrvice nikakvog straha osjetili u zivotu... Dok sam svoje djetinjstvo provodio pod granatama njima je to bilo shega sto vidim po ovim crtezima koje su crtali... i sad da se poistovjecujem sa njima ?!!? NE PADA MI NA PAMET !!!
Vjerovatno sad tebe strasno zaboli kurac sto u nekom dijelu svijeta neko raste pod granatama i tvoju facu da vidi neko dijete koje sada raste pod granatama vjerovatno bi rekolo. Vidi mu face vidi se da je kloc kojeg boli uho za sve.
Cuj vidi im se na facama :-)
Jebote, imali ko normalan ovdje :-)

...a sta ti radis povis jajca?
AcaLukas

#2566 Re: Terorizam u Parizu!

Post by AcaLukas »

don vito wrote:Zbog pogibije njihove "brace" upucujem saucesce domacim dzihadistima i svim relativizatorima zlocina islamista u Francuskoj. U ovim teskim trenucima trebaju pokazati sabur i ne izazivati sluzbenike SIPA-e koji ce ih posjetiti.
Mislim da je Kavazovic postao meta broj jedan domacim dzihadistima, IZ se odavno pljuje i napada ali danas sam prociato previse.

Jos jedan intelektualac kritikuje Kavazovica:

Safet G. iz Zenice
kavazović huktaš šija lopov da je njima para našim hodžama sihirbasima.
Image
It_is_a_Leclerc

#2567 Re: Terorizam u Parizu!

Post by It_is_a_Leclerc »

Jao, Lukasa što iskopava intelektualnu elitu.

Ovaj zadnji baš i izgleda kao neko ko vjeruje u CIA-u, Mossad i Eckeove guštere.
O'zone
Globalni moderator

#2568 Re: Terorizam u Parizu!

Post by O'zone »

12 likvidiranih u uredništvu i oko njega
1 policajka
4 taoca u košer prodavnici

17 ukupno

3 debila koje na žalost ubiše mada su ih trebali zatvoriti da truhnu u samnici kraj Sene.

2,2 miliona muslimana nad kojima će se sad gnjevni desničari iživljavati iznenadnim napadima koji već traju od jučer.

i Boga pitaj šta još se valja iza brda...
Creasy

#2569 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Creasy »

Ima navodno 4 mrtva taoca, ali izgleda da su bili mrtvi prije upada policije. Međutim, možda su ubijeni u trenutku napada...
uglavnomja

#2570 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

kazu 2 polcijca ranjena, jedan pored stamparije, drugi u kosher radnji
Kinesko prkno

#2571 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Kinesko prkno »

Kinesko prkno wrote:
Kllikker wrote:

odlično si ovo opisao. vidi se da je to goli nemoralni jad...
Vas dvojica samo malo da ste pametniji bili bi glupi,cuj ti parametara za ubit covjeka:nista teze od olovke nije digo,boli ih uho za sve,nisu straha osjetili,goli nemoralni jad.

@prkno , raste ego kad se krijes iza nika pa vrijedjas a?[/quote]
Pa ti si poceo sa mrtvima ljudima se sprdati,kakve veze ego i nick ima sa tim, ali eto izvini ako sam se poigrao sa tvojim osjecajima :-D
amiliana

#2572 Re: Terorizam u Parizu!

Post by amiliana »

Moje skromno mišljenje
Hriscanske :-)
area51

#2573 Re: Terorizam u Parizu!

Post by area51 »

O'zone wrote:12 likvidiranih u uredništvu i oko njega
1 policajka
4 taoca u košer prodavnici

17 ukupno

3 debila koje na žalost ubiše mada su ih trebali zatvoriti da truhnu u samnici kraj Sene.

2,2 miliona muslimana nad kojima će se sad gnjevni desničari iživljavati iznenadnim napadima koji već traju od jučer.

i Boga pitaj šta još se valja iza brda...
:thumbup:
reis1

#2574 Re: Terorizam u Parizu!

Post by reis1 »

A sta im je bilo sa onim rpg-om, jesu njega ispalili?
insomnia78

#2575 Re: Terorizam u Parizu!

Post by insomnia78 »

Perfektne policijske akcije postoje samo u filmovima a i tu se ponove po sto puta dok se ne snime
Francuska policija je ponovo pokazala dozu traljavosti kao i u slucaju Muhameda Meraha ali to je stvarni zivot
Za ove sto pitaju kako ih nisu mogli naci, to je ogromno podrucje sa dosta suma i pustara a oni su morali pretrazivati sve redom normalno da ih nisu mogli tako brzo naci
Maloprije jedan general na pitanje koliko je francuska spremna da sprijeci i odgovori na ovakve akcije rece, Izrael je vec tridesetak godina maltene svakodnevno u ovakvim situacijama pa opet ne moze sprijeciti niti u svakoj postupi savrseno
Uostalom vidjeli smo koliko je nasim trebalo da neutralisu Mevlida koji je bio na cistini
Prioriteti policije u ovakvim situacijama su
1.Taoci, nije potvrdjeno da su poginuli u akciji oslobadjanja
2. Sigurnost policajaca, jedan je lakse ranjen u Parizu
3. Pokusati ih uhvatiti zive
Post Reply