Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A nema baby face
Ja volim grublje crte lica i tu neku sirovu muževnost.
Oni bez dlaka na prsima gore mi djeluju kao da moraju sve dezinficirat prije seksa, ne pali mi se na njih animalni instinkt stavljanja maternice na raspolaganje
A nema baby face
Oni bez dlaka na prsima gore mi djeluju kao da moraju sve dezinficirat prije seksa, ne pali mi se na njih animalni instinkt stavljanja maternice na raspolaganje
pa dobro, ovi moji bacaju na gejeve, nije da ne bacaju
A nema baby face
pa dobro, ovi moji bacaju na gejeve, nije da ne bacaju
O tome i govorim. Baš su k'o dječica ... zna se kako muško treba da izgleda.
K'o muško.
I da nosi krampu i može pojest' i popit'.
Ramzess Veliki wrote:
K'o muško.
ufffff nasekira ti mene sad
da bog da da se ja ne udam za pedera
Ramzess Veliki wrote:
K'o muško.
ufffff nasekira ti mene sad
da bog da da se ja ne udam za pedera
CLo, nek te ne sekira Ramo za ove mlađahne... Jest da izgledaju baby-like, ali nije utvrđeno da jesu pederi...
Evo, oni gore nahvališe Toma Selleck-a, jer je muževan, a čovjek je deklarirani homoseksualac...
Ima čak i neka studija da su ovi s grubljim crtama lica i četvrtastim bradama u velikom procentu gay-evi.
Doduše, ne vrijedi za ove naše bosančerose...
Euridika wrote:
CLo, nek te ne sekira Ramo za ove mlađahne... Jest da izgledaju baby-like, ali nije utvrđeno da jesu pederi...
Evo, oni gore nahvališe Toma Selleck-a, jer je muževan, a čovjek je deklarirani homoseksualac...
Ima čak i neka studija da su ovi s grubljim crtama lica i četvrtastim bradama u velikom procentu gay-evi.
hvala ti Euridika za te rijeci utjehe
ali ja sam zalijepila zenskonje i sad je gotovo
slobodno me izazivajte
Da li bi pristale da vas ljekarnik vjestacki oplodi i da vam garantuje da ce dijete biti 100% musko jer vas muz ne zeli djevojcicu...
Da li bi pristale da vam instrumentom ugrade muzevu spermu i da dijete bude djecak, prva pa musko?
Vještačka oplodnja je opravdana samo u medicinskim slučajevima: neplodnost ili potencijalna oboljenja ploda (bebe), odnosno majke. U svakom drugom slučaju, sikter!
Muž koji ne želi da ima žensko dijete, ne treba da ima dijete uopće! Dijete je dijete.
Sebični gad! Što me bezveze iznervira...
Euridika wrote:
hvala ti Euridika za te rijeci utjehe
ali ja sam zalijepila zenskonje i sad je gotovo
slobodno me izazivajte
Kod nas muževne crte četvrtasta brada i brkovi znače da si muškarčina iz Međeđe ili sa Bjelašnice.