Eurosa wrote:Moja kona iz gornjeg posta muza u telefonu upisala kao Dragi <3.A do neki dan je bio Kasim Bey![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kraljica!
Žene pitaju žene
- Ductus Holedocus
#2551 Re: Žene pitaju žene
- VenomousV
#2553 Re: Žene pitaju žene
ako neka od vas bude isla u Ikeu mogu li se privaliti?

- ja nisam ja
- VenomousV
#2555 Re: Žene pitaju žene
danas sam naletila na neku str na fejsu, kao dostava iz ikee za bih
otvorila neke slike u albumima, pa otvorila i ikeinu hrvatsku stranicu i zamalo zaplakala
otvorila neke slike u albumima, pa otvorila i ikeinu hrvatsku stranicu i zamalo zaplakala
- ćiribiribela
#2556 Re: Žene pitaju žene
A nekima je IKEA udaljena samo stotinjak kilometara.

- VenomousV
#2557 Re: Žene pitaju žene
Milloni wrote:Kad vidiš šta imaju, odjednom ti sve treba
e bas to... zapikala sam neke jastucice, slike, case, pribor za rucavanje...
ciribiri... odlucujem da ti izignorisem post kako ne bih napisala da te hejtam
-
immuno
#2558 Re: Žene pitaju žene
joj neznam sta da vam kazem sto se tice ikee hm posteljine neodgovaraju nasim standardima jastusnice su manje a sliferi (navlake za jorgan) su siri nego nasi,tanjiri plitki su puno vec od standarda i nepasu u masinu za sudje,case nakon par pranja u masini dobiju "ogrebotine"........dosta stvari kad se vidi na netu ili katalogu su ono joj super ,slatko ,fina ideja medjutim ja licno nisam nesto odusevljena kvalitetom ( neocekujem extra kvalitet al i ono sto nude je hm)Vecina proizvoda se radi po Rumuniji,Kini i sl 
- ćiribiribela
#2559 Re: Žene pitaju žene
Sad ce tebe hejtati vise nego mene. 
- VenomousV
#2560 Re: Žene pitaju žene
ja bih tamo jedno tri dana provela
valjda kako nikad nista nisam mogla uredjivati u kuci po svom ceifu (zivimo u staroj kuci sa starom nanom gdje se nista ne smije dirati, jedino je moja soba kako ja zelim - kol'ko tol'ko) jedva cekam da sredim svoj stan
zato sam oduvijek uzivala u simsima
valjda kako nikad nista nisam mogla uredjivati u kuci po svom ceifu (zivimo u staroj kuci sa starom nanom gdje se nista ne smije dirati, jedino je moja soba kako ja zelim - kol'ko tol'ko) jedva cekam da sredim svoj stan
zato sam oduvijek uzivala u simsima
-
Sunny-7
#2561 Re: Žene pitaju žene
Ja volim njihov dizajn, nude prakticna rjesenja za kucu, ali i dosta nekih gluposti za koje nisam nikad ni cula, i kao sto je neka dama vec rekla, odjednom mi to trebaimmuno wrote:joj neznam sta da vam kazem sto se tice ikee hm posteljine neodgovaraju nasim standardima jastusnice su manje a sliferi (navlake za jorgan) su siri nego nasi,tanjiri plitki su puno vec od standarda i nepasu u masinu za sudje,case nakon par pranja u masini dobiju "ogrebotine"........dosta stvari kad se vidi na netu ili katalogu su ono joj super ,slatko ,fina ideja medjutim ja licno nisam nesto odusevljena kvalitetom ( neocekujem extra kvalitet al i ono sto nude je hm)Vecina proizvoda se radi po Rumuniji,Kini i sl
- šatirana_ljubičica
#2562 Re: Žene pitaju žene
Women
nešto me zanima:
da li ste od tipova koje ni do granapa ne izlaze tip-top našminkane, ili makar nešto stavite, ili ste to nekad bile, došlo vam s godinama, ili vas baš briga oduvijek?
da li ste od tipova koje ni do granapa ne izlaze tip-top našminkane, ili makar nešto stavite, ili ste to nekad bile, došlo vam s godinama, ili vas baš briga oduvijek?
- VenomousV
#2563 Re: Žene pitaju žene
ihhh ne daj Boze da sam ja klikala dodavanje na listu za kupovinuMilloni wrote:Na zlo si me navratila VenoPotrosih 400 kn gledajuci u katalog samo na odjelu za caj
@ljubicica: kad sam bila mladja, do granapa obavezno maskara i korektor, nekad cak i puder... i to nisam u trenerci nego se presvucem maksuz
sad me apsolutno nije briga
- manekenka u penziji
#2565 Re: Žene pitaju žene
Ja mogu kakva god, ali muž mora da se sredi. On napravi friz, obuće hlače, finu majcu, ciste tene... Ma da ga ne znam, pomislila bih svašta, a ovako mi je drago sto je takav 
- manekenka u penziji
#2566 Re: Žene pitaju žene
Žene, gdje je wild red rose, registrovana onako...
Nigdje ih...
Nigdje ih...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2567 Re: Žene pitaju žene
Ja odem i do grada nenasminkana a kamoli do granapašatirana_ljubičica wrote:Womennešto me zanima:
-
Sunny-7
#2568 Re: Žene pitaju žene
Cure drage, opusteno samo
Spavajte dovoljno i sminka vam ne treba uopste 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- eluna
#2569 Re: Žene pitaju žene
zaista cure, ne vidim nikakav razlog gnjaviti se sa ikeom u hr za nabavku posteljina i čaša, pa nećete do kraja života biti u jednoj posteljini
http://www.pik.ba/artikal/1841724/poste ... 100-pamuk/
pored ovih, posteljine u BiH proizvodi i nobil, sinkro šije također, a ima još par firmi po posavini - svi imaju dostave širom BiH a cijene za naše tržište - i ne zavravajte se - i ikea bale pamučnih tkanina nabavlja u kini kao i ovi naši, a baš ako hoćete - svaka od nas može sama nabaviti tkaninu i dati nekome da sašije onako kako nam godi ........ imam snimljene slike i posteljina i tkanina za iste, sve iz kine a svaka se žena izvrne na dupe kad vidi
mala napomena - dekor 100% svila se može nabaviti za 20-ak KM po dužnom metru duple širine, boje i nijanse kakve zamislite
čaše, tanjiri - zaboga milog, pa puni su ih naši tržni centri, a na pik.ba ima dekorativnih zdjela po narudžbi ......
od ikea-e bi birala jedino onaj funkcionalan namještaj - da mogu, mada - ima bolje dizajniranog, funkcionalnijeg i praktičnijeg i od njihovih
baš ne vidim razlog za pomamu za ikeom
http://www.pik.ba/artikal/1841724/poste ... 100-pamuk/
pored ovih, posteljine u BiH proizvodi i nobil, sinkro šije također, a ima još par firmi po posavini - svi imaju dostave širom BiH a cijene za naše tržište - i ne zavravajte se - i ikea bale pamučnih tkanina nabavlja u kini kao i ovi naši, a baš ako hoćete - svaka od nas može sama nabaviti tkaninu i dati nekome da sašije onako kako nam godi ........ imam snimljene slike i posteljina i tkanina za iste, sve iz kine a svaka se žena izvrne na dupe kad vidi
mala napomena - dekor 100% svila se može nabaviti za 20-ak KM po dužnom metru duple širine, boje i nijanse kakve zamislite
čaše, tanjiri - zaboga milog, pa puni su ih naši tržni centri, a na pik.ba ima dekorativnih zdjela po narudžbi ......
od ikea-e bi birala jedino onaj funkcionalan namještaj - da mogu, mada - ima bolje dizajniranog, funkcionalnijeg i praktičnijeg i od njihovih
baš ne vidim razlog za pomamu za ikeom
- eluna
#2570 Re: Žene pitaju žene
evo ga i milatex, bosanski brod
http://www.pik.ba/profil/MILATEX
aovi rade posteljine po narudžbi
http://www.pik.ba/artikal/12434076/djec ... loprodaja/
http://www.pik.ba/profil/MILATEX
aovi rade posteljine po narudžbi
http://www.pik.ba/artikal/12434076/djec ... loprodaja/
-
sha_ba
#2571 Re: Žene pitaju žene
jesam li ja jedina koju te dzidze ne interesuju? 
- eluna
#2572 Re: Žene pitaju žene
koje điđesha_ba wrote:jesam li ja jedina koju te dzidze ne interesuju?
-
sha_ba
#2573 Re: Žene pitaju žene
ooo eluna kako je?
ama te dzidze za kucu, ikea i slicne gluposti
- eluna
#2574 Re: Žene pitaju žene
ma ne zanimaju ni mene điđe, to sama pravimsha_ba wrote:ooo eluna kako je?![]()
ali jastuci i posteljina - ono mislim zaista
jastuke i jorgane ionako mijenjamo svake 3 godine - iako se peru u mašini i perem ih redovno, pa za koji klinac ću onda davati 500 KM za neki tamo dormeo ili ikeu, bolje nabaviti dobar prekrivač i fine ukrasne jastučnice ..... svoje jastuke i jorgane sam nabavljala nešto u sinkru nešto na ilidži kod ćilimare, imaju 2 prodavnice, jedna od njih je firma koja ima svoju proizvodnju, i prezadovoljna sam ............ posteljine isto tako, a jednu sam poručila preko pika od firme iz posavine - ne nadjoh ih jutros, ma pamuk samo takav ........ a ciljam na jedan pamuk iz kine na ebay već 3 godine pa da šijem sama tu posteljinu koju imaju na slici ..... raspametim se svaki put kada je vidim
- Secer_033
#2575 Re: Žene pitaju žene
Zar nemamo mi Jysk u Sarajevu? Slicna stvar.