Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Pobijediti Murraya, Nadala i Đokovića u nizu u 3 dobivena seta bi bio zajeban izazov i za Federera iz 2006.
znao sam da će ti kosooki namučiti ljubimca, i sad mi je žao što to ne napisah sinoć.
uvjek ga je patio bar jedan set, je li tako, iako ni jedan nije dobio?
napali se kamikaza uvjek kad ga vidi...
Pa ne baš, dobio je jedan set davno u Queensu, osim toga nikad nije dobacio ni do 5 gemova u setu.
U principu on nema snagu udaraca koja bi namučila Nadala... ali je igrao stvarno dobro, nije se predavao ni nakon tijesno izgubljenih setova. Vidi se uticaj Changa u mentalnom aspektu
shake69 wrote:Carobnjak ide dalje. Hejterima jedna fotkica
Mogu samo da ga mrze oni sto ga ne voooleeeee.
Ovaj nivo tenisa je po meni dovoljan za Murray-a. Pogotovo ovakva igra na mrezi.
@Leo, znas li da je Roger jutros srusio jos jedan veliki rekord na vjecnoj ljestvici? Ostavio je po pobjedama na Tour-u iza sebe slavnog Guillermo Villasa!
Usput, da 'rifresiram' fotku i na ovoj stranici!
@Shake, znao sam da je blizu Villasa po broju pobjeda ali niasm upratio da ga je upravo danas i prebacio
Ko je jos ostao iznad, Connors i....da li ima neko drugi?
Connorsa vjerovatno nikad niko nece stici jer je te pobjede gomilao na bezveznim turnirima bez prave konkurencije ali svakako respect na dugotrajnosti.
Carobnjak bi ovakvom igrom trebao dobiti Murray-a a dozvoljavam da sam subjektivan i navijacki nastrojen.
Leopold_IV wrote:@Shake, znao sam da je blizu Villasa po broju pobjeda ali niasm upratio da ga je upravo danas i prebacio
Ko je jos ostao iznad, Connors i....da li ima neko drugi?
Connorsa vjerovatno nikad niko nece stici jer je te pobjede gomilao na bezveznim turnirima bez prave konkurencije ali svakako respect na dugotrajnosti.
Carobnjak bi ovakvom igrom trebao dobiti Murray-a a dozvoljavam da sam subjektivan i navijacki nastrojen.
Roger je stigao do 930 pobjede na ATP Tour-u a Villas je ostao na 929. Ostalu dvojicu je prakticno nemoguce skinuti: Lendl 1071 i Connors 1253!
Nije realno ni da ih Nadal stigne, Djoko pogotovo. Morao bi Matador skoro pet narednih sezona pobjedivati po 60-ak meceva godisnje. Da li ima bas toliko motiva i da li ce ga sluziti zdravlje?
Mozda, ali vidis da carobnjak nikako da se odvikne od tenisa
Nadam se da ces i za pet god kada Djokica bude u silaznoj putanji biti ovdje...ako se ne odviknes od tenisa jelte.
Leopold_IV wrote:Mozda, ali vidis da carobnjak nikako da se odvikne od tenisa
Nadam se da ces i za pet god kada Djokica bude u silaznoj putanji biti ovdje...ako se ne odviknes od tenisa jelte.
Biću,što neću,jednostavno volim taj sport.
Drugo,ako ćemo realno "čarobnjaka" su i odvikli od onog vrhunskog tenisa a time i trofeja u zadnje vrijeme mada da budem iskren očekivao sam da će sve ovo bataliti ali...neda se.
Tvoja prognoza Stan-Novak ?
1,10 na Novaka
Pretjerali su
Gotivim ga nenormalno, volim ga jer je gospodin, ali zaista, pored sve subjketivnosti, cisto sumnjam da, iako prodje Murraya, moze Nadalu ista napraviti!
Jos uvijek je Rafa daleko daleko fizicki superiorniji, jedino da Nadal igra jos 3 godine, a da FedEx bude aktivan, onda se ne bih smio zakleti da ga ne bi izbacio! Fizikalije su prolazne, stil ostaje.