Ima jedna crna Ibica sa RIP Vedran Kaser već...tempuser wrote:Ne sekiraj se, zavrsice ko RIP na necijoj sajbi!
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- johntra
#2551 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2552 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
klacar....
ma ima tih ripova kolko hoces...svaki drugi cuner ima naljepnicu...sad su mu svi jarani bili...
ma ima tih ripova kolko hoces...svaki drugi cuner ima naljepnicu...sad su mu svi jarani bili...
-
tempuser
#2553 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vidio sam i ja naljepnicu negdje u prolazu, ne obratih paznju na auto....johntra wrote:Ima jedna crna Ibica sa RIP Vedran Kaser već...tempuser wrote:Ne sekiraj se, zavrsice ko RIP na necijoj sajbi!
- johntra
#2554 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
A znam da je nešto na K...bitanga_sa_otesa wrote:klacar....
- klaki
#2555 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
od sada imam novu uvredu za ove: Dabogda jaranu na staklu bio
Salim se, ne zelim nikom smrt, ali jebiga bandere zele
Salim se, ne zelim nikom smrt, ali jebiga bandere zele
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2556 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ne zele bandere,vec oni sami sebi.....
-
shandrprcSA
#2557 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nije sve ni do vozaca...
-
condy
#2558 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tu je pješački prelaz samo što se skoro ne vidi. Malo se oslikavaju crte na desnoj strani prolaza pored ivičnjaka.
Dobra reakcija vozača, s tim da je morao stati
-
vnm
#2559 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
prvo sto sam ja pomislio je "vidi pjesacki prelaz, kako nije do vozaca" 
- thekupus
#2560 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
5,5 godina
"Tako je moralo da bude."
"Tako je moralo da bude."
-
AmirBaa
#2561 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovaj kanal saobracajna kultura vec drugi put stavlja klipove gdje ispada mnogo glup. Na ovom mjestu iz zadnjeg klipa je pjesacki, na pocetku se vidi, a ima i klip samo par metara dole kod skretanja za zmaj, isto pjesacki a ovaj isti vozac se pravi pametan. Tacno ne znam ko je gori, ludi pjesaci koji prelaze gdje stignu ili ovakvi vozaci koji misle da su najpametniji kada su u svom ljubimcu 
-
tempuser
#2562 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
5,5 god jest tuga, al ga je nesretna zena sama u velikoj mjerfi abolirala kad je krenula na crveno hajvanu pod tockove.
Da su mu kojim slucajem izvjestacili manje km/h pitanje je bil dana odlezao ili di dobio kakav uslov!
Da su mu kojim slucajem izvjestacili manje km/h pitanje je bil dana odlezao ili di dobio kakav uslov!
Last edited by tempuser on 15/10/2015 12:50, edited 1 time in total.
-
tempuser
#2563 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sinoc oko 8 navecer skrecem s mosta Skenderija desno prema Domu sindikata, na samoj raskrsnici nema pjesackog prelaza i semafora za pjesake (prelaz je kod Doma sindikata), ali bez obzira na to neka retardirana kokos sa kapuljacom navucenom preko glave tako da ne vidi ni lijevo ni desno ide direkt pod tockove i to prica na telefon. Mrak, crna jakna, kisa pada, jedva se vidi, nekako je stanem, a tuka ni pogledala nije!condy wrote:Tu je pješački prelaz samo što se skoro ne vidi. Malo se oslikavaju crte na desnoj strani prolaza pored ivičnjaka.
-
shandrprcSA
#2564 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
tempuser wrote:Sinoc oko 8 navecer skrecem s mosta Skenderija desno prema Domu sindikata, na samoj raskrsnici nema pjesackog prelaza i semafora za pjesake (prelaz je kod Doma sindikata), ali bez obzira na to neka retardirana kokos sa kapuljacom navucenom preko glave tako da ne vidi ni lijevo ni desno ide direkt pod tockove i to prica na telefon. Mrak, crna jakna, kisa pada, jedva se vidi, nekako je stanem, a tuka ni pogledala nije!condy wrote:Tu je pješački prelaz samo što se skoro ne vidi. Malo se oslikavaju crte na desnoj strani prolaza pored ivičnjaka.
@tempuser Vam je objasnioAmirBaa wrote:Ovaj kanal saobracajna kultura vec drugi put stavlja klipove gdje ispada mnogo glup. Na ovom mjestu iz zadnjeg klipa je pjesacki, na pocetku se vidi, a ima i klip samo par metara dole kod skretanja za zmaj, isto pjesacki a ovaj isti vozac se pravi pametan. Tacno ne znam ko je gori, ludi pjesaci koji prelaze gdje stignu ili ovakvi vozaci koji misle da su najpametniji kada su u svom ljubimcu
-
AmirBaa
#2565 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jeste objasnio. I meni neki dan zena sa bebom u narucju izleti na crveno. Ali isto tako me zamalo budala na pjesackom (bez semafora, samo pjesacki!) opalila kod robota hrasno. Budala na obje strane 
- ranger
#2566 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
juce, ja iz pravca bitumenke hocu prema gradu na glavnu, ispred mene crni g7 tablice T48..., krecemo na zeleno on se ispali uzima prednost ljudima koji idu pravo iz pravca vojnickog, oni staju negdje kod sina jer je on ispred njih, onda odlucuje da ide desno i namota puni, pri tom prisiljava da stanu ljudi koji idu iz pravca vojnickog prema ilidzi, i doslovno na sred sina, u sred raskrsnice se okrece i ode prema ilidzi. za one koji ne znaju radi se o drotinama u civilnom presretacu. smajlikojipovraca.
(sad ce neko rec bili na zadatku)
ovako je to izgledalo:

(sad ce neko rec bili na zadatku)
ovako je to izgledalo:

-
nightvision
#2567 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Rastoder dobio 5 i po godina. Uz pritvor, smanjenje kazne i dobro vladanje eto ga vani za godinu.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/semiru-r ... /151015047
-
condy
#2568 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Maksimalna kazna zatvora, koja se po zakonu može izreći, za djelo za koje je terećen ( teška krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa, a ne ubistvo kako mediji proizvoljno izvještavaju, jer za ubistvo sa vozilom moraš imati umišljajnu namjeru ) je 8 godina zatvora. Više od toga ne može.nightvision wrote:Rastoder dobio 5 i po godina. Uz pritvor, smanjenje kazne i dobro vladanje eto ga vani za godinu.
-
nightvision
#2569 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
zakon definitivno treba mijenjati. trebalo bi predvidjeti vece kazne, pogotovo ako je vozac vozio pod dejstvom alkolola ili narkotika. i odrediti kaznu za svako djelo posebno pa sabirati na nacin na koji to rade u americi, npr min. 5 godina za krivicno djelo protiv sigurnosti prometa sa smrtnom posljedicom, pa jos min. 5 godina za ubistvo iz nehata, pa mu nakalemiti jos po jedan mjesec za svaki kilometar koji je vozio brze od propisane brzine... jbga, ovako ako hoces nekoga ubiti popijes 2-3 deca brlje, pogazis dusmana i dobijes manje nego da si ga upucao.condy wrote:Maksimalna kazna zatvora, koja se po zakonu može izreći, za djelo za koje je terećen ( teška krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa, a ne ubistvo kako mediji proizvoljno izvještavaju, jer za ubistvo sa vozilom moraš imati umišljajnu namjeru ) je 8 godina zatvora. Više od toga ne može.nightvision wrote:Rastoder dobio 5 i po godina. Uz pritvor, smanjenje kazne i dobro vladanje eto ga vani za godinu.
-
condy
#2570 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Slazem se, kazne bi trebale biti strozije.
-
paul_shark
#2571 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ranger wrote:juce, ja iz pravca bitumenke hocu prema gradu na glavnu, ispred mene crni g7 tablice T48..., krecemo na zeleno on se ispali uzima prednost ljudima koji idu pravo iz pravca vojnickog, oni staju negdje kod sina jer je on ispred njih, onda odlucuje da ide desno i namota puni, pri tom prisiljava da stanu ljudi koji idu iz pravca vojnickog prema ilidzi, i doslovno na sred sina, u sred raskrsnice se okrece i ode prema ilidzi. za one koji ne znaju radi se o drotinama u civilnom presretacu. smajlikojipovraca.
(sad ce neko rec bili na zadatku)![]()
ovako je to izgledalo:
Ta lijeva traka kod Bitumenke im je nova loga.... danas crni G7 T48-M-036 ... stanu prvi na semafor, upale kameru i cekaju one koji iz pravca Dobrinje skrecu iz srednje trake lijevo prema Stupu... danas ista situacija.... nastelili se kad Passat iz srednje ode lijevo, oni blinkere, SLIJEDI ME i za njim, medjutim Passat po gasu i u pravcu Stupa, oni pod rotacijom (vjerovatno su skontali da im je neko poznat ili sl.
- Nabucco
#2572 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vidio sam tog crnog golfa par puta vrzma se po Nedžaricima primjetio sam mu i kameru, sad mi je jasno šta radi
. I mene neku noć pod rotacijom pratiše od Cengic Vile do Otoke doduse onda obicna 5ca...
U zadnje vrijeme su se pravo popravili, danas isto gledam zaustavili na onoj cesti od Dobrinje prema Nedžarićima Astru neku, isto pod rotacijom.. Mada opet dosta ih prolazi po ovoj rodbinskoj vezi, al' haj uhar je ko god najebe... U svakom slucaju biće manje belaja...
-
Kataklinger
#2573 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
@paul_shark
I šta oni zapravo regulišu tu kod Bitumenke? Mislim, na koji prekršaj hvataju vozače?
Isti ti kvazipolicajci u crnom G7 su skoro napisali kaznu taksistici (ona debela sa Golfom 5) što je stala kod Alte na proširenju...a u tom trenutku bila još dva taksista (mudonje) ispred nje i naravno drotEvi sačekali da se ova dva ispale, i onda pred nju pa po džepu....
I šta oni zapravo regulišu tu kod Bitumenke? Mislim, na koji prekršaj hvataju vozače?
Isti ti kvazipolicajci u crnom G7 su skoro napisali kaznu taksistici (ona debela sa Golfom 5) što je stala kod Alte na proširenju...a u tom trenutku bila još dva taksista (mudonje) ispred nje i naravno drotEvi sačekali da se ova dva ispale, i onda pred nju pa po džepu....
- Nabucco
#2574 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Regulišu delegate koji iz pravca dobrinje idu trakom koja ide prema DHLu i ne odu prema DHLu već skrenu lijevo prema stupu.. Da budem precizniji. U lijevoj traci koja ide sa dobrinje je skretanje za lijevo (prema Stupu/Ilidži) i tu uvijek ima minimum 7-8 auta... A u ovoj srednjoj je max 2 u vrh glave 3 auta.. Eh fazon je sto na taj semafor mogu proci 3 auta, maksimalno 4.. Kad bude nekad auto škola zna se desiti i samo dva auta da prođu. E sad levati ne mogu da cekaju 3 semafora, vec odu pravo i prođu na prvi semafor.Kataklinger wrote:@paul_shark
EDIT: Nije mi se jednom desilo da ti levati sto odu srednjom trakom, me pokusavaju izgurati na tramvajsku stanicu, jer u međuvremenu izgube kompas i ne mogu da potrefe traku kako treba... Al' ja i za njih imam lijeka... kad vidim šta hoce, ja odem maksimalno naprijed ( pređem šine) i tek onda pod 90' namotam u traku.. Onda oni pored mene zacepe ove sto hoce od DHLa prema gradu i tu im svi ovi otamo sto idu jebu mater...
-
quarterback
#2575 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pricao sam neki dan sa njima kada su zaustavili 4 majmuna u subotu u 11 prijepodne kako skracuju put vozeci vilsomNabucco wrote:Vidio sam tog crnog golfa par puta vrzma se po Nedžaricima primjetio sam mu i kameru, sad mi je jasno šta radi. I mene neku noć pod rotacijom pratiše od Cengic Vile do Otoke doduse onda obicna 5ca...
U zadnje vrijeme su se pravo popravili, danas isto gledam zaustavili na onoj cesti od Dobrinje prema Nedžarićima Astru neku, isto pod rotacijom.. Mada opet dosta ih prolazi po ovoj rodbinskoj vezi, al' haj uhar je ko god najebe... U svakom slucaju biće manje belaja...
kaze drot da su pokrenuli akciju da malo srede stanje... nadam se da im akcija nece biti par dana i onda po starom
sinoc ih vidim oko 22:30 isto zaustavili tipa na vilsu
pa koliki kreten trebas biti da okrenes tuda izmedju 17 i 24...