I onda kaze guzva u saobracaju, daj rjesavaj... Ma mogu 18 traka staviti u oba smijera, kad imas milijardu i to jos uzasno neuskladjenih semafora, dzaba ti trake...
Kakav debilizam. Jos ce me neko pokusat ubijedit da je bio neophodan ondje semafor.
pa znaš, frekvencija djece u saobraćajuBHF_Manijak wrote:Ja ga jebem kome je naumpalo da na relaciji Konzum (Svrakino) - Toplane postavi onaj idiotski semafor!
I onda kaze guzva u saobracaju, daj rjesavaj... Ma mogu 18 traka staviti u oba smijera, kad imas milijardu i to jos uzasno neuskladjenih semafora, dzaba ti trake...
Kakav debilizam. Jos ce me neko pokusat ubijedit da je bio neophodan ondje semafor.![]()
Jeste, svaki dan se suocavam sa tom idijotarijom, onda majmuni iz vlade kantona govore o prekomjernom zagadjenju zraka od auta, pa naravno kad se tu (i ne samo tu , gledajuci generalno !)redovno stvara kolona do trolejbuskog stajalista Švrakino , ista stvar niz semafora na novootvorenoj transferzali od kruznog na Mojmilu do aerodroma , kava nebuloza i pljačka naših paraBHF_Manijak wrote:Ja ga jebem kome je naumpalo da na relaciji Konzum (Svrakino) - Toplane postavi onaj idiotski semafor!
Kakav debilizam. Jos ce me neko pokusat ubijedit da je bio neophodan ondje semafor.![]()
Ako je zbog pješaka, onda se morao ugraditi automat sa tasterom, kada naiđe pješak da aktivira, a inače da je stalno zeleno za vozila.BHF_Manijak wrote:Ja ga jebem kome je naumpalo da na relaciji Konzum (Svrakino) - Toplane postavi onaj idiotski semafor!
Valjda je investitor benzinske odnosno hifa to finansirala a opstina tj Efendic opravdao zahtjevom mjesne zajedniceBHF_Manijak wrote:Ja ga jebem kome je naumpalo da na relaciji Konzum (Svrakino) - Toplane postavi onaj idiotski semafor!
MA jok...benzinska će imati direktan i odvojen ulaz i izlaz na longitudinalu, sto je u paru s famoznim semaforom jos veći cirkusStupskaBitanga wrote:Valjda je investitor benzinske odnosno hifa to finansirala a opstina tj Efendic opravdao zahtjevom mjesne zajedniceBHF_Manijak wrote:Ja ga jebem kome je naumpalo da na relaciji Konzum (Svrakino) - Toplane postavi onaj idiotski semafor!
Kretenizam prve klase, ali taj semafor mi bas onako na nas lici. Klasican primjer gdje bi za dinar i najvecu mogucu svjetsku retardaciju napravili. Strasno.StupskaBitanga wrote: Valjda je investitor benzinske odnosno hifa to finansirala a opstina tj Efendic opravdao zahtjevom mjesne zajednice
Ja tu prolazim svaki dan, barem dva puta, i opet tvrdim da se JADNO radi, i uz to to su sve površinski radovi, a zna se sta se treba sve napraviti kad govorimo o budućem velikom kruznom toku!!So What! wrote:Odlična HD snimak dronom gradilišta Južne longitudinale.
Ako još uvijek ima onih koji tvrde da bageri tu nešto rovare i da se ništa ne radi, evo više nego konkretan demant.

hahahaha, veliki plus za šeherBlack swan wrote:salim se ba znam
sakrila je sportska dvorana
pa ovako izgleda kao da je na brdu
eto mirze hatica s brusilicomBlack swan wrote:kakav je ono krst
jesmo li se za to borili
blek en dekerbitanga_sa_otesa wrote:eto mirze hatica s brusilicomBlack swan wrote:kakav je ono krst
jesmo li se za to borili
ja sam čuo da je neki arap davao 100 milNepass wrote:Evo citam na klixu kaze ajnadzic izgradnja kruznog na sipu, vrijednost projekta 3 miliona KM. Zar je moguce da je toloko skupo?
Koliko bi kostao ovaj kod scc sto ga spominje? 13m?