Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gospodin_bez_kravate wrote:Odron odron...
koliko sam upucen stanija ga jos nije primila od filipa a ova jovanka jest od crnogorca sto znaci da je ipak jebeniji igrac od stanije.
Ono izmedju Jovane i Danijela nije vidjelo sexa... ona ga zajahala a na njoj trenerka, na njemu trenerka.
Ako su kroz pantole, onda svaka cast
da je kroz odjecu bilo sigurno ga nebi pitali jesi li a on nisam ne brini.
jedino da decko nema kakvu super spermu....
karanana wrote:meni se jednu noc ucinilo kao i da ga je filip pristavljo staniji, ali vjerovatno nije. lezali su i ona je okrenula guzu prema njemu i bilo je pomjeranja dole ispod pokrivaca i on je cesto dizao pokrivac i gledao sta se desava dole.
karanana wrote:meni se jednu noc ucinilo kao i da ga je filip pristavljo staniji, ali vjerovatno nije. lezali su i ona je okrenula guzu prema njemu i bilo je pomjeranja dole ispod pokrivaca i on je cesto dizao pokrivac i gledao sta se desava dole.
gledo sam nekad kasno, mozda i uzivo. mada, kod njih dvoje bi mi i gledanje pravog pravcatog sexa bilo dosadno a kamoli ovo sto se desavalo. mislim da sam zaspo gledajuci kolko su dosadni.
karanana wrote:gledo sam nekad kasno, mozda i uzivo. mada, kod njih dvoje bi mi i gledanje pravog pravcatog sexa bilo dosadno a kamoli ovo sto se desavalo. mislim da sam zaspo gledajuci kolko su dosadni.
Ma Memo ide do finala. Moraju oni imati i predstavnika iz BiH, a kakvo vidim, mogla bi nasa raja porukicama i podrzati Memu.
Pink-u dobro i isplativo, a i sam Memo je takva licnost koja doprinosi zabavi i zajebanciji
Eno keru Cvija i Darko Lazic pokusali otvorit oci al ker je stvarno zesca papuca ni to mu ne pomaze sad fuksanija drami kako je zrtva i svi su protiv nje....
Htio ne htio, moras komenatarisati starletu i njenog potrcka.
Privatizovali su sho, Stanija otrcala u kuhinju, Filip nervozan pusi u wc-u, Stanija izasla iz kuce, ljuta, Filip ljut hoce da raskine, Stanija se kune da nije, Filip raskida, situacija je dramaticna, cekamo razvoj dogadjaja, na licu mjesta je nasa reporterska ekipa...
Svakog petka, taman pred ili na pocetku derneka, pocinje njihovo glupiranje, kofol raskid, da bi se do 3 ujutro, pomirili. Znaju da je to udarni termin, oni bi se najradije posvadjali i u nedelju navece, ali ne dozvoljava protokol. Zato cekaju petak.
Farma djl
Tek sad vidim snimke sa tog tropskog ostrva, i kako je starleta tamo elegantno izletila prije nego je dosadila i Bogu i narodu. Ovdje gledaoci nece biti te srece. Naucila je lekciju, tamo je pokazala pravo lice prerano, ovdje je maska postojana.
Jer fakat nemas sta komentarisati od sinoc, samo njih dvoje i njihove namjestene i fingirane svadje. A produkcija trlja ruke, svi govore o Staniji, raste joj popularnost, kad izadje ceka je milion ponuda za posao, moci ce se baviti svojim pos... a cime se ona ono bavi? ma jebala vas ona, utusise u pm.