My ass. Samo pilici mogu vjerovati da je inicijativa djelo jednog obicnog zivcanog covjeculjka. Probudite se. Doduse ne morate. Probaj ti nesto organizovati pa ces vidjeti koliko ti je novca potrebno da napravis pet koraka a da ne govorim o okupljanju i finansiranju citave svote ljudi koji su bili ukljuceni u to, kampanja svih vrsta. Ispostavi mi racune ako mislis da to jedan covjeculjak moze platiti - ja sam ti spremna sve to isplatiti od svoje ustedjevine ako mislis da je takvo nesto stvarno moguce.Danguba wrote:utakmica nije predmet.Lug wrote:zar moze biti izgubljeno nesto sto nemas?
zasto si pocinjao igru, trazio sponzore, podrsku, suigrace...i kada si skoro pa sve obezbijedio, napustas tim sa kojim si usao u tu utakmicu.
izdajnicki.
Inicijativa Prvi Mart
-
vjeverica.nada
#2551 Re: Inicijativa Prvi Mart
- ILVIIR
#2552 Re: Inicijativa Prvi Mart
tako je.vjeverica.nada wrote:My ass. Samo pilici mogu vjerovati da je inicijativa djelo jednog obicnog zivcanog covjeculjka. Probudite se. Doduse ne morate. Probaj ti nesto organizovati pa ces vidjeti koliko ti je novca potrebno da napravis pet koraka a da ne govorim o okupljanju i finansiranju citave svote ljudi koji su bili ukljuceni u to, kampanja svih vrsta. Ispostavi mi racune ako mislis da to jedan covjeculjak moze platiti - ja sam ti spremna sve to isplatiti od svoje ustedjevine ako mislis da je takvo nesto stvarno moguce.Danguba wrote:utakmica nije predmet.Lug wrote:zar moze biti izgubljeno nesto sto nemas?
zasto si pocinjao igru, trazio sponzore, podrsku, suigrace...i kada si skoro pa sve obezbijedio, napustas tim sa kojim si usao u tu utakmicu.
izdajnicki.
suljagic je manje vise bio maskota prvog marta i medijski je podigao tu inicijativu na najvise nivoe.
prava snaga i moc prvog marta su momci i cure na terenu, koji stoje iza jedne ideje, kojih ima mnogo vise nego ljudi vide i koji se ne vrte toliko po medijama.
u slucaju da suljagic pobjedi, to bi bilo jako dobro za prvi mart u svakom smislu. ali cisto sumnjam da ima i najmanju sansu protiv bakira, cerica i radoncica.
-
vjeverica.nada
#2553 Re: Inicijativa Prvi Mart
Bajbe sell it in the Bratunac City.ILVIIR wrote: tako je.
suljagic je manje vise bio maskota prvog marta i medijski je podigao tu inicijativu na najvise nivoe.
prava snaga i moc prvog marta su momci i cure na terenu, koji stoje iza jedne ideje, kojih ima mnogo vise nego ljudi vide i koji se ne vrte toliko po medijama.
u slucaju da suljagic pobjedi, to bi bilo jako dobro za prvi mart u svakom smislu. ali cisto sumnjam da ima i najmanju sansu protiv bakira, cerica i radoncica.
Cure i momci - mislis balavurdija koja je radila za novac, vozikala se od-do troseci bogzna ciji novac, objavljivala clanke na AJZB koji su polupismeni i ne sadrze nista, vjecni studenti cije su porodicne price ratnih stradanja vjesto uklapane u mozaik iznudjivanja nacionalne svijesti i osjecaja za zajednicki cilj. Mozda bejbe u nekom drugom naletu romantizma.
- ILVIIR
#2554 Re: Inicijativa Prvi Mart
ne mislim. znam.vjeverica.nada wrote:Bajbe sell it in the Bratunac City.ILVIIR wrote: tako je.
Cure i momci - mislis balavurdija koja je radila za novac, vozikala se od-do troseci bogzna ciji novac, objavljivala clanke na AJZB koji su polupismeni i ne sadrze nista, vjecni studenti cije su porodicne price ratnih stradanja vjesto uklapane u mozaik iznudjivanja nacionalne svijesti i osjecaja za zajednicki cilj. Mozda bejbe u nekom drugom naletu romantizma.
-
mefistofilis
#2555 Re: Inicijativa Prvi Mart
Ma ja cu haman glasati za njih (DF) ne vidim sta mogu izgubiti ili dobiti, jedino mi je nekako bitno da ovi meDZedi dosadasnji dobiju sto manje glasova... Mada i DF ima slicnig al hebat ga
-
privremeni
#2556 Re: Inicijativa Prvi Mart
JoseMujica wrote:Corto bio si ti u pravu svo vrijeme...isprika od mene glede prijašnjih rasprava....opet smo se većina pokazali kao naivne ovčice![]()
sad nešto kontam da je sve ovo bio od početka buildung lika i djela za izbornog favorita.....well played šo jes jes
a ljude su naložili i naguzili maestralno jerbo će se sad Emir kandidovat i glasat u Pederaciji, a do juče...
Vratio sam se na pocetak teme, da se podsjetim kako su Corta "tretirali". Ne znam samo odakle mu volje da se raspravlja, ja odusto poslije jednog posta. Nego, gdje su oni nadobudni nic-ovi sa pocetka (za tebe znam
- Corto Maltese
#2557 Re: Inicijativa Prvi Mart
A ja se prisjećam najboljeg posta koji sam napisao, 22. marta, prošle godine:
Corto Maltese wrote:Je l' istina da inicijativa uskoro mijenja naziv u "7. april"?
-
privremeni
#2558 Re: Inicijativa Prvi Mart
Corto Maltese wrote:A ja se prisjećam najboljeg posta koji sam napisao, 22. marta, prošle godine:Corto Maltese wrote:Je l' istina da inicijativa uskoro mijenja naziv u "7. april"?
U tom slucaju bi o istom trosku proslavili godisnjicu.
- Corto Maltese
#2559 Re: Inicijativa Prvi Mart
Ovaj mi je još bolji, 23/04/2013 07:34:
Corto Maltese wrote:Jedna od ironija u vezi sa Prvim Martom jeste u tome da je projekat zamišljen kao kampanja stranke Željka Komšića, ali će plodove, ako kakvih plodova i bude, pokupiti SDA.
-
privremeni
#2560 Re: Inicijativa Prvi Mart
Jedino u cemu ne oskudjevamo su ovce, sto se tice sisaca, cak ni australski nam ne mogu prismrditi.Corto Maltese wrote:Ovaj mi je još bolji, 23/04/2013 07:34:Corto Maltese wrote:Jedna od ironija u vezi sa Prvim Martom jeste u tome da je projekat zamišljen kao kampanja stranke Željka Komšića, ali će plodove, ako kakvih plodova i bude, pokupiti SDA.
- jon_jovi
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2562 Re: Inicijativa Prvi Mart
jon_jovi wrote:Sejfudin Tokić - Pokušavaju me zaplašiti
http://saff.ba/sejfudin-tokic-pokusavaj ... og-allaha/
otkud on u BL
- Seoskivaralica
#2563 Re: Inicijativa Prvi Mart
Došao da kupi hurme i neku halal konzervu pa ode nazad....JoseMujica wrote:jon_jovi wrote:Sejfudin Tokić - Pokušavaju me zaplašiti
http://saff.ba/sejfudin-tokic-pokusavaj ... og-allaha/
otkud on u BLja ga neki dan u Mercatoru vidio
-
channel10
#2564 Re: Inicijativa Prvi Mart
Da li je istina da se registrovalo za izbore samo 42 000 ljudi u inostranstvu?
-
channel10
#2565 Re: Inicijativa Prvi Mart
Ma necu nista, samo se spominjala cifra od 100 000 ljudi i vise, ako je to ta cifra koja se veze za ovih 42 000.opcija wrote:Sta hoces. Prosle godine je bilo 33.000.channel10 wrote:Da li je istina da se registrovalo za izbore samo 42 000 ljudi u inostranstvu?
Moze se reci da je 1. Mart upsio u svojoj namjeri i Dr. Suljagic je sad slobodan da se bavi nekim drugim projektima.
-
channel10
#2566 Re: Inicijativa Prvi Mart
Ma na to sam i mislio
. Znaci obezbijedjeno je dovoljno glasaca

- Corto Maltese
#2567 Re: Inicijativa Prvi Mart
Odlično!
By, by Republiko Srpska, Emir ti je dohak'o.
Jazuk što ga opaka bolest natjera da se povuče iz građanskog aktivizma, i ode na lakše radno mjesto.
Jazuk što ga opaka bolest natjera da se povuče iz građanskog aktivizma, i ode na lakše radno mjesto.
- homega
#2568 Re: Inicijativa Prvi Mart
A koja mu bolest dohaka, nije valjda nagon za šamaranje?Corto Maltese wrote:Odlično!
- Corto Maltese
#2569 Re: Inicijativa Prvi Mart
VIJESTI BIH 04.04.2014. u 08:44
Koordinator koalicije Prvi mart Emir Suljagić na neko vrijeme će biti spriječen da aktivno učestvuje u radu ove organizacije zbog bolesti, ali će Prvi mart i dalje raditi u punom kapacitetu, saznaje Klix.ba.
Ljekari su mu saopćili da ima probleme sa štitnom žlijezdom, koji su ozbiljni, ali izlječivi ukoliko se bolest ispravno i na vrijeme tretira.
Emir Suljagić se zbog bolesti privremeno povlači iz rada Prvog marta Emir Suljagić Naime, Suljagić će se u narednih nekoliko mjeseci morati posvetiti zdravlju, a kada njegovo zdravstveno stanje bude bolje, ponovo će se vratiti redovnim aktivnostima.
Sljedeća vijest je bila da je Dr. Suljagić kandidat za člana Predsjedništva BiH.
Od ranije znamo da je rad u predsjedništvu BiH prava banja, ali nisam shvatio da li je i kandidatura dio terapije?
- homega
#2570 Re: Inicijativa Prvi Mart
opcija wrote:Bas mi je zao.
Nadam se da ce svoju bolest znati iskoristiti kroz izbornu kampanju.
- Corto Maltese
#2571 Re: Inicijativa Prvi Mart
Dokaz da ne treba pretjerivati sa Bijelim Hljebom.
- joint union
#2572 Re: Inicijativa Prvi Mart
Pretjera ga ti...opcija wrote:
A ne. Dr Suljagic je rekao da je cilj 100.000 bosnjackih glasaca u RS. I to ce biti ostvareno! Sto je ravno unistenju RS koja ima upisanih tek oko 1.2 miliona glasaca.
- Corto Maltese
#2573 Re: Inicijativa Prvi Mart
Mislim da je vrijeme da neko iz koalicije napiše koji redak o životu nakon odlaska osnivača.
Niz nesreća koji se dogodio između aprila i jula ove godine je vrijedan šireg osvrta.
Desi ti se da izgubiš vođu pokreta, ali da ga triput izgubiš u dva mjeseca graniči sa nemogućim
Prvo smo ga izgubili zbog štitnjače,
Pa, poslije svega mjesec dana, izgubili smo ga ponovo. Sad zbog federalne adrese.
Jedva se oporavismo od toga, kad bum! Izgubismo ga opet. Zbog predsjedničke kandidature.
Kako se članstvo nosi sa tolikim udarcima?
Kako se sve odražava na rad na terenu?
Niz nesreća koji se dogodio između aprila i jula ove godine je vrijedan šireg osvrta.
Desi ti se da izgubiš vođu pokreta, ali da ga triput izgubiš u dva mjeseca graniči sa nemogućim
Pa, poslije svega mjesec dana, izgubili smo ga ponovo. Sad zbog federalne adrese.
Jedva se oporavismo od toga, kad bum! Izgubismo ga opet. Zbog predsjedničke kandidature.
-
adnan_hz
#2574 Re: Inicijativa Prvi Mart
Pravda za Suljagica. Pravda za najistaknutijeg knjizevnika na ovim prostorima nakon Ive Andrica.
-
oakville
#2575 Re: Inicijativa Prvi Mart
Corto, ako već hoćeš da činjenično upropastiš DF ili Emira S., najbolje je da ih podržiš - oni će ostalo sve odraditi sami u skladu s tvojom prvobitnom željom da im napakostišCorto Maltese wrote:Mislim da je vrijeme da neko iz koalicije napiše koji redak o životu nakon odlaska osnivača.