eto baš takoshiljak wrote:zato što je rajaU svakom slučaju trebaju nam nove stranke, bilo kakve.. ove 3-4 što se vrte stalno ubiše
od mene ima bjanko podršku za jedan izborni ciklus, a za dalje ćemo vidjeti
eto baš takoshiljak wrote:zato što je rajaU svakom slučaju trebaju nam nove stranke, bilo kakve.. ove 3-4 što se vrte stalno ubiše
I od mene podrška za izbore 2014. nakon što je Naša stranka kojoj sam dao glas 2012. izdala ideju građanske države koalicijom sa SDA. Ali dajte malo više informacija, kako idu stvari sa formiranjem stranke, ko bi tu mogao biti...Maystor wrote:eto baš takoshiljak wrote:zato što je rajaU svakom slučaju trebaju nam nove stranke, bilo kakve.. ove 3-4 što se vrte stalno ubiše
![]()
Šta misliš s kim će Željo koalirati? Jer s nekim će morati.rajvosa1 wrote:I od mene podrška za izbore 2014. nakon što je Naša stranka kojoj sam dao glas 2012. izdala ideju građanske države koalicijom sa SDA. Ali dajte malo više informacija, kako idu stvari sa formiranjem stranke, ko bi tu mogao biti...Maystor wrote:eto baš takoshiljak wrote:zato što je rajaU svakom slučaju trebaju nam nove stranke, bilo kakve.. ove 3-4 što se vrte stalno ubiše
![]()
u zavisnosti koji ljudi budu u njegovoj stranci ako budu neki lijevo orjentisani i ako prodje prag samo moze u koaliciju s ns....ako bude desno orjentisan proci ce prag i vjerovatno s sbb nhi i slshiljak wrote:zaboravio sam sbb, velike su šanse da će i njih u zet.. odnosno da je sbb neutralan
Banksy wrote:NS i SBiH će jedva preći cenzus, ako ode s SDP-om postavlja se pitanje zašto je odlazio, ako ode s SDA ili sa SBB biće zašto s nacionalistima ...
A s nekim će morati.
Zato je bolje da se pripremite i spustite pragove.
Samo koaliranje nije problem, već suština koaliranja tj. zašto se to radi.prljavi Hare wrote:Banksy wrote:NS i SBiH će jedva preći cenzus, ako ode s SDP-om postavlja se pitanje zašto je odlazio, ako ode s SDA ili sa SBB biće zašto s nacionalistima ...
A s nekim će morati.
Naravno da će morati s nekim.Bolje i sa srpskim radikalima nego sa ovakvim SDP-om.Manja šteta za državu.
prljavi Hare wrote:Banksy wrote:NS i SBiH će jedva preći cenzus, ako ode s SDP-om postavlja se pitanje zašto je odlazio, ako ode s SDA ili sa SBB biće zašto s nacionalistima ...
A s nekim će morati.
Naravno da će morati s nekim.Bolje i sa srpskim radikalima nego sa ovakvim SDP-om.Manja šteta za državu.
Tačno.IlijaLadin wrote:
onaj ko dobije podrsku biraca ima odgovornost da se uhvati u kostac sa problemima a ne da okrece guzicu jer se njegovi principi politike kose sa stavovima drugih stranaka u vlasti.
sta ocekivati od NS, koja nikad nece biti znacajna partija? da pohara sve i ne ulazi u koalicije.
i, po cemu je sdp, koji koalira sa sbb-om bolja opcija i za NS i za zeljka od sda?
ideja o gradjanskoj bih u ovakvom kontekstu prilika je iluzija kojoj se nadamo kao hajneov ribar lorelaj
zaboravio sam koalicijas tuzlanskom alternativom....Banksy wrote:Tačno.IlijaLadin wrote:
onaj ko dobije podrsku biraca ima odgovornost da se uhvati u kostac sa problemima a ne da okrece guzicu jer se njegovi principi politike kose sa stavovima drugih stranaka u vlasti.
sta ocekivati od NS, koja nikad nece biti znacajna partija? da pohara sve i ne ulazi u koalicije.
i, po cemu je sdp, koji koalira sa sbb-om bolja opcija i za NS i za zeljka od sda?
ideja o gradjanskoj bih u ovakvom kontekstu prilika je iluzija kojoj se nadamo kao hajneov ribar lorelaj
PudarićVjecitiStudent wrote:Koga još iz SDP-a bi mogli vidjeti u Komšićevoj stranci?
Da otvorimo klađenje na tu temu?
Revoltage wrote:Bećirović.
Imamović.nosara wrote:Revoltage wrote:Bećirović.