Hvala kapitalizmu sto mi je donio napredakagnostic_front wrote: Zato što su komumizam i fašižam najtamniji periodi ljudske historije, dok je kapitalizam donio ljudima prosperitet. Kako ćeš staviti ime ulice žrtve kapitalizma, a isti ti donio napredak?
RUSIJA
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2551 Re: RUSIJA
-
5 0 5
#2552 Re: RUSIJA
ja sam reagovao samo na argument o dogovoru oko nuklearnog naoruzanja. ne zelim ulaziti dalje o licemjernosti svjetske politike. kososvo je sve skupa druga prica._BataZiv_0809 wrote: Kao sto je SSSR otcijepio Krim od Rusije i pripojio ga Ukrajini.
A sta cemo onda sa Kosovom?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2553 Re: RUSIJA
Dogovor je onako kako velike sile odluce. Nema tu pretjerane filozofije. A sila boga ne pita, sve je to ista gamad.5 0 5 wrote: ja sam reagovao samo na argument o dogovoru oko nuklearnog naoruzanja. ne zelim ulaziti dalje o licemjernosti svjetske politike. kososvo je sve skupa druga prica.
- agnostic_front
#2554 Re: RUSIJA
Pa da_BataZiv_0809 wrote:Dobro si rek'o majstoreagnostic_front wrote:
Kosovo ćemo priznati kao nezavisno, a Krim nećemo kao dio Rusije, nego Ukrajine.
_BataZiv_0809 wrote:Hvala kapitalizmu sto mi je donio napredakagnostic_front wrote: Zato što su komumizam i fašižam najtamniji periodi ljudske historije, dok je kapitalizam donio ljudima prosperitet. Kako ćeš staviti ime ulice žrtve kapitalizma, a isti ti donio napredak?
-
5 0 5
#2555 Re: RUSIJA
ko je izvrsio taj drzavni udar? ti tvrdis da je planiran u vasingtonu. ja tvrdim u moskvi. ja samo znam da je dio teritorije koja je bila u ukrajini prosle godine, danas dio rusije. a pokazao sam ti i dokument koji je ruski predsjednik potpisao koji jasno govori da rusija nece napasti ukrajinu. zbog toga su i pod sankcijama. (tvoje) konspirativne teorije me ne zanimaju.Challenger__ wrote:Nemaš informaciju da je državni udar direktno kršenje Memoranduma jer je riječ o "upotrebi sile protiv... političke nezavisnosti zemlje".5 0 5 wrote:nemas informaciju? zar nije rusija odcijepila, pa prisvojila dio ukrajinske teritorije? kopagabana i to? procitaj opet onaj dokument i reci mi ko ga je prekrsio od potpisanih? a ima i ovaj: http://www.dtic.mil/dtic/tr/fulltext/u2/a341002.pdf
Vrlo je zanimljivo to selektivno zapažanje...or use of force against the territorial integrity or political independence of Ukraine
-
5 0 5
#2556 Re: RUSIJA
bez daljnjeg._BataZiv_0809 wrote: Dogovor je onako kako velike sile odluce. Nema tu pretjerane filozofije. A sila boga ne pita, sve je to ista gamad.
- Challenger__
#2557 Re: RUSIJA
Znaš ti vrlo dobro ko je pilotirao udarom, ko je odjebao evropske kadrove ("fuck the EU") i instaliirao svoje marionete. To se zove direktno kršenje Memoranduma na koga se pozivaš.. OK. Znači, američko sranje ćeš pod tepih. Zanimljiv pristup.5 0 5 wrote:ko je izvrsio taj drzavni udar? ti tvrdis da je planiran u vasingtonu. ja tvrdim u moskvi.
-
5 0 5
#2558 Re: RUSIJA
putin.Challenger__ wrote: Znaš ti vrlo dobro ko je pilotirao udarom, ko je odjebao evropske kadrove ("fuck the EU") i instaliirao svoje marionete.
- Challenger__
#2559 Re: RUSIJA
Ma kakvi. Ruski patrijarh. OK. Samo da razdjevičimo tu sliku lažne objektivnosti.
Mahanje.
Mahanje.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#2560 Re: RUSIJA
Meni kapitalizam nije donio napredak a ako tebi jeste, blago tebi. Pisem Agnosticu da ne bude zabune. Kod Bate mirisem ironiju._BataZiv_0809 wrote:Hvala kapitalizmu sto mi je donio napredakagnostic_front wrote: Zato što su komumizam i fašižam najtamniji periodi ljudske historije, dok je kapitalizam donio ljudima prosperitet. Kako ćeš staviti ime ulice žrtve kapitalizma, a isti ti donio napredak?
- nosara
#2561 Re: RUSIJA
Svi dupelisci kapitalizma su subjektivni, tipa "ja pa ja, a ostale ko jebe" sto je mantra dok ne zglajzaju (propadne biznis, navuce se kakvog karcinoma, pa kuca ode na bolnicke troskove i slicno), ali nakon potopa nestanu i sa mreze, tako da nemamo tu stranu medalje...
Glede kosova... Ako nama ne presudi njihova "nezavisnost" to ce bit cudo nad cudima...
Glede kosova... Ako nama ne presudi njihova "nezavisnost" to ce bit cudo nad cudima...
- Drvosjeca iz Dejcica
#2562 Re: RUSIJA
Napredak? Da se pitao kapitalizam i danas bi djeca radila po tvornicama i rudniku po 15 sati za supu sa malo riže. Toliko o kapitalizmu i prosperitetu. Ne volim Ruse, pogotovo ne ove generacije oligarha, ali ne volim ni ove što između demokratije i kapitalizma stavljaju znak jednakosti te podanički ližu dupe amerikancima. Sva prava koja ti danas uživaš kao radnik na zapada i istoku su donijeli lijevo orjenitsani pokreti i osobe, žrtvujući i svoje živote za te ideale.agnostic_front wrote: Zato što su komumizam i fašižam najtamniji periodi ljudske historije, dok je kapitalizam donio ljudima prosperitet. Kako ćeš staviti ime ulice žrtve kapitalizma, a isti ti donio napredak?
- nosara
#2563 Re: RUSIJA
Ideali... Koji je to brand...? Koje je rezolucija, koliko ima ram-a...?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Napredak? Da se pitao kapitalizam i danas bi djeca radila po tvornicama i rudniku po 15 sati za supu sa malo riže. Toliko o kapitalizmu i prosperitetu. Ne volim Ruse, pogotovo ne ove generacije oligarha, ali ne volim ni ove što između demokratije i kapitalizma stavljaju znak jednakosti te podanički ližu dupe amerikancima. Sva prava koja ti danas uživaš kao radnik na zapada i istoku su donijeli lijevo orjenitsani pokreti i osobe, žrtvujući i svoje živote za te ideale.agnostic_front wrote: Zato što su komumizam i fašižam najtamniji periodi ljudske historije, dok je kapitalizam donio ljudima prosperitet. Kako ćeš staviti ime ulice žrtve kapitalizma, a isti ti donio napredak?
Ako se ne moze parama kupit, zajebi...
- Drvosjeca iz Dejcica
#2564 Re: RUSIJA
Doduše imaš pravo. Šta zna Facebook generacija šta je to ideal.nosara wrote:Ideali... Koji je to brand...? Koje je rezolucija, koliko ima ram-a...?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Napredak? Da se pitao kapitalizam i danas bi djeca radila po tvornicama i rudniku po 15 sati za supu sa malo riže. Toliko o kapitalizmu i prosperitetu. Ne volim Ruse, pogotovo ne ove generacije oligarha, ali ne volim ni ove što između demokratije i kapitalizma stavljaju znak jednakosti te podanički ližu dupe amerikancima. Sva prava koja ti danas uživaš kao radnik na zapada i istoku su donijeli lijevo orjenitsani pokreti i osobe, žrtvujući i svoje živote za te ideale.agnostic_front wrote: Zato što su komumizam i fašižam najtamniji periodi ljudske historije, dok je kapitalizam donio ljudima prosperitet. Kako ćeš staviti ime ulice žrtve kapitalizma, a isti ti donio napredak?![]()
Ako se ne moze parama kupit, zajebi...
- JohnnyS
#2565 Re: RUSIJA
Rusija, bilo današnja, bilo sovjetska ima s lijevim pokretima i idealima koliko i Republikanci u SAD-u...
- nosara
#2566 Re: RUSIJA
Ima veze k'o, recemo, hrvatska s prosperitetom...JohnnyS wrote:Rusija, bilo današnja, bilo sovjetska ima s lijevim pokretima i idealima koliko i Republikanci u SAD-u...
- JohnnyS
#2567 Re: RUSIJA
nosara wrote:Ima veze k'o, recemo, hrvatska s prosperitetom...JohnnyS wrote:Rusija, bilo današnja, bilo sovjetska ima s lijevim pokretima i idealima koliko i Republikanci u SAD-u...
Nije ti prvi put da meni spočitavaš Hrvatsku, šta misliš, da ću ja taj propali pokušaj države braniti? Pa ja je kriitiziram više od pola mladomuslimanskih snaga ovoga foruma. Pa nisam ja ti da će mi lakše metar u guzicu, nego cenat u glavu, pa da zato što sam slučajno Hrvat ne mogu vidjeti sve nedostatke Hrvatske kao što ti ko komunjara ne možeš svariti koliko je ovoj planeti zla donijela ta država na koju ti s kamionom istomišljenika zaostalih u hladnom ratu svršavaš.
- nosara
#2568 Re: RUSIJA
JohnnyS wrote:nosara wrote:Ima veze k'o, recemo, hrvatska s prosperitetom...JohnnyS wrote:Rusija, bilo današnja, bilo sovjetska ima s lijevim pokretima i idealima koliko i Republikanci u SAD-u...
Nije ti prvi put da meni spočitavaš Hrvatsku, šta misliš, da ću ja taj propali pokušaj države braniti? Pa ja je kriitiziram više od pola mladomuslimanskih snaga ovoga foruma. Pa nisam ja ti da će mi lakše metar u guzicu, nego cenat u glavu, pa da zato što sam slučajno Hrvat ne mogu vidjeti sve nedostatke Hrvatske kao što ti ko komunjara ne možeš svariti koliko je ovoj planeti zla donijela ta država na koju ti s kamionom istomišljenika zaostalih u hladnom ratu svršavaš.

-
detroit-mercy
#2570 Re: RUSIJA
Postajes degutantan, razumijem tvoju razocaranost ali de odvadi malo.nosara wrote:Svi dupelisci kapitalizma su subjektivni, tipa "ja pa ja, a ostale ko jebe" sto je mantra dok ne zglajzaju (propadne biznis, navuce se kakvog karcinoma, pa kuca ode na bolnicke troskove i slicno), ali nakon potopa nestanu i sa mreze, tako da nemamo tu stranu medalje...![]()
- nosara
#2572 Re: RUSIJA
Sta da odvadim, to je zivot, to su cinjenice...detroit-mercy wrote:Postajes degutantan, razumijem tvoju razocaranost ali de odvadi malo.nosara wrote:Svi dupelisci kapitalizma su subjektivni, tipa "ja pa ja, a ostale ko jebe" sto je mantra dok ne zglajzaju (propadne biznis, navuce se kakvog karcinoma, pa kuca ode na bolnicke troskove i slicno), ali nakon potopa nestanu i sa mreze, tako da nemamo tu stranu medalje...![]()
Radi guza...
Razocaran...? Naprotiv, uzivam...
-
detroit-mercy
#2573 Re: RUSIJA
Covjece, de prisaberi se malo. Ljudi umiru od raka nije vazno gdje, pokazi malo respekta. Jebes vise I te ideologije.nosara wrote:Sta da odvadim, to je zivot, to su cinjenice...detroit-mercy wrote:Postajes degutantan, razumijem tvoju razocaranost ali de odvadi malo.nosara wrote:Svi dupelisci kapitalizma su subjektivni, tipa "ja pa ja, a ostale ko jebe" sto je mantra dok ne zglajzaju (propadne biznis, navuce se kakvog karcinoma, pa kuca ode na bolnicke troskove i slicno), ali nakon potopa nestanu i sa mreze, tako da nemamo tu stranu medalje...![]()
Glede kosova... Ako nama ne presudi njihova "nezavisnost" to ce bit cudo nad cudima...![]()
Radi guza...
Cuj "radi guza", jel stvarno sve ovo laprdanje po forumu vrijedno takvih rijeci
- nosara
#2574 Re: RUSIJA
Ti rijetko shvatis poentu... A ja nikad ne crtam...detroit-mercy wrote: Covjece, de prisaberi se malo. Ljudi umiru od raka nije vazno gdje, pokazi malo respekta. Jebes vise I te ideologije.
Cuj "radi guza", jel stvarno sve ovo laprdanje po forumu vrijedno takvih rijeci.
-
detroit-mercy
#2575 Re: RUSIJA
Btw, clan porodice mi je operisan od raka. Lijecen je u jednoj od najboljih bolnica ovdje, operisan od strane doktora koji vazi za pionira u tom polju u svijetu. Covjek je obican radnik i cjelokupni troskovi koje je on morao platiti u ovih 5 godina kolko to vec vuce nisu presli $500. Tih $500 cak nije ni imalo veze sa bolnicom ni operacijom nego sa nekim totalno drugim stvarima. Ne razumijem tvoje likovanje ili zelju da neko dobije rak ili izgubi kucu pa i u toj jebenoj Americi.nosara wrote:Sta da odvadim, to je zivot, to su cinjenice...detroit-mercy wrote:Postajes degutantan, razumijem tvoju razocaranost ali de odvadi malo.nosara wrote:Svi dupelisci kapitalizma su subjektivni, tipa "ja pa ja, a ostale ko jebe" sto je mantra dok ne zglajzaju (propadne biznis, navuce se kakvog karcinoma, pa kuca ode na bolnicke troskove i slicno), ali nakon potopa nestanu i sa mreze, tako da nemamo tu stranu medalje...![]()
Glede kosova... Ako nama ne presudi njihova "nezavisnost" to ce bit cudo nad cudima...![]()
Radi guza...