Potpuno se slažem! Čini mi se da je to jedini ispravan način natjerati ove naše izrode od političara da nešto konkretno preduzmu. A biciklisti su posebno ugrožena kategorija kad su psi lutalice u pitanju. Mene su jutros napali odmah ispred moje zgrade, maltene čim sam sjeo na bic stvoriše se trojica džukela i trk za mnom. Sreća pa sam bio pribran i odmah sam se zaustavio, a onda sam ja njih zaganjao.O'zone wrote:Ovaj savjet treba isprintati i podjeliti svim biciklistima a onda i ostalim građanima KS i pod obaveno da svi napadnuti prate proceduru: prijava policiji-ljekarski pregled, nalazi i fotodokumentacija-advokat-tužba.drugi_profil wrote:Dajte ljudi kad god koga napadne ker, prijavite policiji, uradite ljekarski pregled i tuzite opstinu. Ima advokata sto jedva cekaju jer znaju da ne mogu izgubiti. Uzmite par milja maraka odstete a opstina nek vidi sta ce sa npr. 1000 tuzbi u godini, jer sigurno ima toliko i napada.
Šalu na stranu, ali mogu ove situacije biti pravo guste, pogotovo kad su hebeni čopori u pitanju!