KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MaroonBrigade

#2551 Re: KUP BiH

Post by MaroonBrigade »

BHF_Manijak wrote:
Mene ovo dosad sto sam vas gled'o ni sekunde ne impresionira, ne dignem ni obrvu, a kamo li da se userem od straha. Zadivljen ostanem malim Stojcevom i to je to.
Mora da te je siroki impresionirao :mrgreen:

:run:
emigrazione

#2552 Re: Odg: KUP BiH

Post by emigrazione »

salle_eh1986 wrote:
emigrazione wrote:Pa nije ni svaki derbi bio mucenje, bilo je i deracina, a ja bas jednu takvu ocekujem sutra
samo jedna od brojnih poruka gdje najavljuju nastavak svoje dominantne igre, koju inace gaje sezonama :D
tacno je gori pitarski mit od kosovskog hhhh
Pa sta sad? A "vasi klinci" ultrasegamega talentovani na osnovu kojih cete ubirati milione... sta je sa tom mitologijom, đe taj talenat, koji igrac vam je talenat... po meni smo vas razvalili u ove dvije tekme, svaka budala je mogla vidjeti gdje je kvalitet
phillie

#2553 Re: KUP BiH

Post by phillie »

Cisto da se repliciram :D
phillie wrote:Nek bude 1:1.... u Vrapcicima.
kao i ovo :
phillie wrote:Znaci u polufinalu:

Zrinjski-Siroki
Celik-Sarajevo

:D :D :D :D :D Hajd lijepo.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2554 Re: KUP BiH

Post by bordo gandalf »

Mi nismo htjeli vi niste mogli
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#2555 Re: KUP BiH

Post by F&N »

Zasto na ovoj temi i dalje pisu navijaci zeljeznicara.
Izvin'te me molim, ali vi ne "participirate" u ovom takmicenju vishe. :mrgreen: :mrgreen: :izet:

Nego ba srpska mitska skola je malo gora od skole navijaca zeljeznicara. Od ekipe koja je citavo prvo poluvrijeme i dobar dio drugog bila poredjena, sad kad citam komentare, kontam da su nas napadali 90 minuta i mi nismo izasli iz kaznenog :-) :-) Pa ne znam da nisam fulio stadion ili gledao neku drugu utakmicu.

Jos samo da cujem kako je Zolotic izdominir'o :lol: :lol:

Smijesni ste majke mi. Normalno da ste napali u drugom jer je vama gorilo, normalno da mi u drugom poluvremenu nismo srljali prema naprijed jer smo imali aktivan rezultat. Dok smo trazili gol tad smo i napadali vi se niste s loptom sastavljali osim kad ste je izbijali u aut.

A sad imate sve vrijeme ovog svijeta da se pripremate za PL BiH, da izborite evropu. :kiss:
JThomas

#2556 Re: KUP BiH

Post by JThomas »

bordo gandalf wrote:Mi nismo htjeli vi niste mogli
:lol:

stvarno zajebaste i kosovski mit :lol:

baš se vidi kako vam nije stalo :lol:
JThomas

#2557 Re: KUP BiH

Post by JThomas »

F&N wrote:Zasto na ovoj temi i dalje pisu navijaci zeljeznicara.
Izvin'te me molim, ali vi ne "participirate" u ovom takmicenju vishe. :mrgreen: :mrgreen: :izet:
čast starijim izuzecima, ali većini koji pišu je ovo prvo polufinale kupa u navijačkoj karijeri. i normalno da slave i da su euforični, kad bolje ne pamte :D
Kemal Malovčić

#2558 Re: KUP BiH

Post by Kemal Malovčić »

Ja bio pred golom, kad je bio gol, bio sam i prošo. Ali kakva je to katarza bila kad je sudija zamaho zastavom (ljubim mu prapraunuka u neosunećenu ćunu)!

Ne znaju oni drukčije do neku frljoku. :mrgreen:
ZPP

#2559 Re: KUP BiH

Post by ZPP »

Ja ne znam šta ste vi očekivali nakon ovoga:

http://www.klix.ba/sport/nogomet/klimat ... /140325047

Golove možda? :mrgreen:
senci-071

#2560 Re: KUP BiH

Post by senci-071 »

Ocito je da su navijaci Zelje,vise zadovoljni remijem nego igrom.Ako pogledamo snimak utakmice,Zeljo je u prvom polu vremenu tek u 40 minuti prešo centar kako treba(šut Bandovic brani).U drugom se Sarajevo povuklo,ali nikako nije bilo podređeno polozaju u odnosu na Zelju,cak suprotno u potpunosti drzalo loptu u svojim nogama,te kontrolisalo igru i rezultat.Kad se ohlade glave,i ponovo pogleda snimak,mozda ce neke stvari navijacima Zelje biti mnogo jasnije.Malo je navijace Zelje ponijeo i remi,kojim su ocito vise nego zadovoljni.
Sto se tice suđenja,i tu su igraci i navijaci Zelje postupili ishitreno(ofsajd),te bez potrebe digli tenzije,koje su kasnije rezultirale sukobom policije i navijaca. :? Misljenja sam da je Sarajevo osteceno od strane sudija u momentu,kad je Bilbija isao sam na gol Zelje kad je oboren sa leđa,te da je Bucan morao dobiti crveni karton zbog laktanja, i to vise puta onako krvnicki.
I za kraj utakmica nista posebno,Sarajevo odigralo onako rutinski na rezultat,i vise nego zasluženo proslo dalje.
Last edited by senci-071 on 27/03/2014 08:29, edited 1 time in total.
F&N

#2561 Re: KUP BiH

Post by F&N »

JThomas wrote:
F&N wrote:Zasto na ovoj temi i dalje pisu navijaci zeljeznicara.
čast starijim izuzecima, ali većini koji pišu je ovo prvo polufinale kupa u navijačkoj karijeri. i normalno da slave i da su euforični, kad bolje ne pamte :D
Jaaaooooo kako si samo smijesan ha ha haaaaaaaaa

namjerno skreces sa teme, a tema je KUP BiH, takmicenje u kojem vise ne ucestvujete :izet: :mrgreen:
F&N

#2562 Re: KUP BiH

Post by F&N »

ZPP wrote:Ja ne znam šta ste vi očekivali nakon ovoga:

http://www.klix.ba/sport/nogomet/klimat ... /140325047

Golove možda? :mrgreen:
:lol: :lol:
salle_eh1986

#2563 Re: Odg: KUP BiH

Post by salle_eh1986 »

emigrazione wrote:
salle_eh1986 wrote:
emigrazione wrote:Pa nije ni svaki derbi bio mucenje, bilo je i deracina, a ja bas jednu takvu ocekujem sutra
samo jedna od brojnih poruka gdje najavljuju nastavak svoje dominantne igre, koju inace gaje sezonama :D
tacno je gori pitarski mit od kosovskog hhhh
Pa sta sad? A "vasi klinci" ultrasegamega talentovani na osnovu kojih cete ubirati milione... sta je sa tom mitologijom, đe taj talenat, koji igrac vam je talenat... po meni smo vas razvalili u ove dvije tekme, svaka budala je mogla vidjeti gdje je kvalitet
sad bih ja kao trebao tebi pojasnjavati da igracu koji je juce igrao za juniore ili kadete a danas je vec u kombinacijama za prvih 11 ili ulazi tokom meca treba malo vise od 2-3 mjeseca da sazri...mislim ono.
Ali kad ti igraci (sa 18-19-20 godina) sa ovim ranijim iskusnim (od 24-25 god) guraju sa "provjerenim igracima" i u igri su za titulu onda i nisu bas levati kakve ih ti zelis predstaviti.
Nije neka pamet potrebna da se skonta da je bolje uloziti krompir nego uloziti milione i opet biti na istoj deredzi.
Dr. Kuca

#2564 Re: KUP BiH

Post by Dr. Kuca »

Kolko nam je trebalo, tako i odigrali.
Kemal Malovčić

#2565 Re: KUP BiH

Post by Kemal Malovčić »

Image
emigrazione

#2566 Re: KUP BiH

Post by emigrazione »

@salle_eh1986...sad bih ja kao trebao tebi pojasnjavati da je Tan stigao tek prije neka 3-4 mjeseca i da se ne moze za tako kratko vrijeme ocekivati NATO dominacija, sa igracima koji se se tek upoznali kako treba...
sad bih ja kao trebao tebi pojasnjavati da igracu koji je juce igrao za juniore ili kadete a danas je vec u kombinacijama za prvih 11 ili ulazi tokom meca treba malo vise od 2-3 mjeseca da sazri...mislim ono.
Interesuje me koji je to igrac koji treba da sazri, kako mu je ime kontas? Ja ne vidim u vasoj ekipi takvog talenta ma koliko se busali u prsa vasom politikom forsiranja mladih...
Obuca9

#2567 Re: KUP BiH

Post by Obuca9 »

EDIT: Nema potrebe, link nema veze sa temom a ne možeš ga svakako prcati jer je u Banovićima!
JThomas

#2568 Re: KUP BiH

Post by JThomas »

emigrazione wrote:@salle_eh1986...sad bih ja kao trebao tebi pojasnjavati da je Tan stigao tek prije neka 3-4 mjeseca i da se ne moze za tako kratko vrijeme ocekivati NATO dominacija, sa igracima koji se se tek upoznali kako treba...
Interesuje me koji je to igrac koji treba da sazri, kako mu je ime kontas? Ja ne vidim u vasoj ekipi takvog talenta ma koliko se busali u prsa vasom politikom forsiranja mladih...
a što to sami sebi niste preko pauze pojasnili? :D
emigrazione

#2569 Re: KUP BiH

Post by emigrazione »

Code: Select all

a što to sami sebi niste preko pauze pojasnili? :D
Ne kontam, jel' moze dodatno pojasnjenje?
Charuga
Globalni moderator

#2570 Re: KUP BiH

Post by Charuga »

Nemojte samo zaboraviti da je tema Kup BiH ... ;-)
finansijska kriza

#2571 Re: KUP BiH

Post by finansijska kriza »

celava_dlaka wrote:Dao bi bubreg da sam bio na istoku/sjeveru u trenutku kad je pao gol u 91oj samo da vam vidim izraze na licu :D
Nisam dao bubreg, ali je bilo veličanstveno : VIP loža, delegacija Kona šuti cijelu utakmicu, grizu nokte, pade gol iz ofsajda, Kone skočiše, raduju se, galame, skontaše da je (dupli) ofsajd, počeše da psuju, sjedoše pokisli...Divota od života... :D
Last edited by finansijska kriza on 27/03/2014 09:17, edited 1 time in total.
Objektivni navijac

#2572 Re: KUP BiH

Post by Objektivni navijac »

A kada je izvlacenje parova polufinala :? Sarajevu bi trebao Celik ili Zrinjski. Celik prolazimo 100 % sa Zrinjskim sanse su 50-50 a protiv Sirokoga u polufinalu nemamo nikakve sanse,dok u finalu,kada Siroki vec bude imao titulu,sve je moguce.
salle_eh1986

#2573 Re: KUP BiH

Post by salle_eh1986 »

@emigrazione, u pravu si, samo dok se uigrate, ao ne ove sezone onda naredne sigurno uzimate titulu :D
ili najdalje one tamo, 2016-a bjese ono ako se ne varam hhh
omega369

#2574 Re: KUP BiH

Post by omega369 »

rezon je sljedeci. kad kone ispadnu, izgube ili kiksaju ne valja utakmica, nije bila borbena, bla bla bla... i pogledajte sve ijedan izvjestaj na ovu temu, ista prica iz iste 'kuhinje'. stvarno jadno

utakmica itekako borbena, sa jako puno trke i tempa. igralo se koliko se moglo po kisi i klizavom terenu. dino igrao povucenu varijantu, vjerovatno je kontao da cemo se mi izmoriti pa ce vec neka frljoka uci u drugom pluvremenu. ali mislim da je svima jasno da je kvalitet itekako na nasoj strani. ona lopta ze krstu, njegovo primanje i sut se ne vidja tako cesto u ovoj ligi. doduse nije bas morao ni zatezati onoliko ali...jos jednom se pokazalo da nam fali malo vise uigranosti. bez vecih problema dodjemo do 16 i onda ne znamo sta da uradimo. najradije bi se usetali. imali smo barem 5-6 odlicnih prilika za sut sa 16 ali jok, daj petu, kroz noge, podvali...i na kraju bez rezultata

start bucana je direktan crveni karton bez imalo razmisljanja i nek zahvale sudiji na tom poklonu i dobro zapamte kako ih je pogurao sinoc

posjeta, po meni oko 11000 sto je pomalo razocaravajuce ali eto ko je bio zna jako dobro koliko je bilo hladno i kakva je kisa padala. sad ocekujem celik i da im naplatimo sa kamatama onu frljoku.

konama ostaje utjeha da ipak nisu 'stradali' od 'milionera' i da mogu nastaviti sa brojanjem. mislim, ako je za utjehu :D

p.s. nama pod hitno treba jos jedan napadac, ali pravi spic. bilbija, ipak ne moze sam
p.p.s. ako neko zna podatak kad smo mi zadnji put izgubili u kupu? nesto se ne sjecam.znam da smo zadnjih nekoliko sezona uglavnom ispadali zbog primljenog gola na kosevu ;-)
emigrazione

#2575 Re: Odg: KUP BiH

Post by emigrazione »

salle_eh1986 wrote:@emigrazione, u pravu si, samo dok se uigrate, ao ne ove sezone onda naredne sigurno uzimate titulu :D
ili najdalje one tamo, 2016-a bjese ono ako se ne varam hhh
Ime i prezime tog ultra talenta iz vlastite skole, ako moze...
Post Reply