Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Not My Idea

#25476 Re: Zeničani

Post by Not My Idea »

Warashii wrote:
Jimmy McNulty wrote:
Not My Idea wrote:Hvala zenitu i zenicablogu na ažurnoj obavijesti da je grijanje redukovano, da se možemo pripremit :bih: svaka cast, najbolji ste
Iduće 2 godine nećeš imati nikakvo grijanje, ova sezona će ti se činit još kao dobra :lol:
Bez zafrkancije, isključi dok možeš... grij se na struju dok Indijac ne sredi sve. Kotlovi ne da su gotovi, nego ih nema malte ne.
To je veoma moguce kako ti govoris.
Ova zima je bila relativno blaga a grijanje uzasno lose, nema se sta dobro ocekivati narednih godina od ovih kotlova.
A sta je uopce plan i kako je zamisljeno da se grijemo dok traju radovi? To su znaci dvije zime, jel? Nigdje niko ne spominje sta ce bit u tom periodu, hocemo li imat grijanje i ako ne, hocemo li placat normalno? Obzirom da sad placamo hladne radijatore, sve je moguce.
Throttle

#25477 Re: Zeničani

Post by Throttle »

@Warashii: Ja tu radim i svaki dan mi je auto oko TC, i nije problem što neko zauzme dva mjesta nego sto su parking mjesta poprilicno uska, pogotovo na natkrivenom dijelu i onda ljudi kad izlaze opale vratima u auto. A meni se ne da gledat štrafte po autu jer su drugi nepažljivi jer auto čuvam više nego većinu drugih stvari i uživam u tome da je čisto, uredno, da nema nekih oštećenja. Nekom drugom je svejedno i za njegovo auto a pogotovo za tuđe.
Kad parkiram ne zagradim nikog al gledam da me niko ne može udarit, ista stvar je i ispred zgrade
MOSALJOZE

#25478 Re: Zeničani

Post by MOSALJOZE »

Ja neku noć parkirao upravo tu,privukao auto koliko god je moglo uz stub.Vraćam se parkiran bmw korektno i seat ibiza se ugurala izmedju :evil:

Jedva sam ušao u auto,tako da se slažem bolja je opcija i malo odmaknut od stuba nego da te neko zagrebe
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#25479 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

MOSALJOZE wrote:Ja neku noć parkirao upravo tu,privukao auto koliko god je moglo uz stub.Vraćam se parkiran bmw korektno i seat ibiza se ugurala izmedju :evil:

Jedva sam ušao u auto,tako da se slažem bolja je opcija i malo odmaknut od stuba nego da te neko zagrebe
Moske što si ti tako počesto u Zenici? :D
MOSALJOZE

#25480 Re: Zeničani

Post by MOSALJOZE »

Rođen :oops:
Imam malo rodbine,a volim pojest piletinu u šopingu :oops:
Najaviću idući dolazak,bez žemskinja pa možemo na kahvecciiii :izet:
Warashii

#25481 Re: Zeničani

Post by Warashii »

Not My Idea wrote: A sta je uopce plan i kako je zamisljeno da se grijemo dok traju radovi? To su znaci dvije zime, jel? Nigdje niko ne spominje sta ce bit u tom periodu, hocemo li imat grijanje i ako ne, hocemo li placat normalno? Obzirom da sad placamo hladne radijatore, sve je moguce.
Plana nema.
Al haaaaaajmo bit pozitivni :)
Nista, najbolja opcija odjaviti se sa mreže dok se grijanje ne sredi.
Konvektori, inverteri i sl.
@Throttle i ja sam pocesto tamo mozda jeste nesto uze ali kada se svi parkiraju kako treba rahat stanu tri auta, e sad to sa vratima je treci problem, i da ima dovoljno opet ne bi bio postedjen od tih stvari.
Ja u 90% slučajeva parkiram na trece mjesto, po mogucnosti do stuba o da je stub do vozaceve strane i nemam problem sa izaci i uci u auto.
B
Norm

#25482 Re: Zeničani

Post by Norm »

...hebo grijanje, kolone na onkoloskom, parking papke, smece...al' sto su indijci simpaticni... :lol: :lol: :lol:
kamen spoticanja

#25483 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Norm wrote:...hebo grijanje, kolone na onkoloskom, parking papke, smece...al' sto su indijci simpaticni... :lol: :lol: :lol:
kaze face da je sve rjeseno
sad vatromet i ekstaza :mrgreen:
Casual's

#25484 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Ne spominjite Perču više. Kad god njega spomene na ovom forumu on odma kači sliku u toplom fudinom zagrljaju. :D
kamen spoticanja

#25485 Re: Zeničani

Casual's wrote:Ne spominjite Perču više. Kad god njega spomene na ovom forumu on odma kači sliku u toplom fudinom zagrljaju. :D
nedje sam vidio post kako hebe sve onome ko je dao 60 hiljada face-u i da se ogradjuje od cirkusa... :mrgreen:
doduse kad se otrijeznio odmah je obrisao :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#25486 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

Warashii wrote:A cuj ono parkiranje je pojma nemam sta reci, to crno auto iza, a sto se tice tog kuckanja auta brdo sličnih tebi zato parkira tako da zauzme dva parking mjesta.
Mislim da je zauzimanje dva parking mjesta veoma papanski. Moje auto je iscvakano, najvise na ovom parkingu oko tc, i sta sad da radim. Jbt ga.
Da se razumijemo 80% nas a i vise nema potrebu za dolaskom autom u TC.

jbg,vecina gleda kako da sto blize ulazu parkira,ne do bog parkirati tamo na kraju parkinga
smartXL

#25487 Re: Zeničani

Post by smartXL »

Casual's wrote:Ne spominjite Perču više. Kad god njega spomene na ovom forumu on odma kači sliku u toplom fudinom zagrljaju. :D
Pa ako je ko Percu spominjo, to si vala ti bio. Doduse sve neke dezinformacije al helem nejse :D
Casual's

#25488 Re: Zeničani

Post by Casual's »

smartXL wrote:
Pa ako je ko Percu spominjo, to si vala ti bio. Doduse sve neke dezinformacije al helem nejse :D
Nisam ga spomenuo bar 3-4 mjeseca. :D Koje dezinformacije ? Sve se ispostavilo tačnim - KF Zenica, klub pod rukom grada i gradonačelnika...samo su se zajebali jer su kontali Turke nabit. :D
smartXL

#25489 Re: Zeničani

Post by smartXL »

Casual's wrote: Nisam ga spomenuo bar 3-4 mjeseca. :D Koje dezinformacije ? Sve se ispostavilo tačnim - KF Zenica, klub pod rukom grada i gradonačelnika...samo su se zajebali jer su kontali Turke nabit. :D
Celik, Perco, Upravni odbor, direktor...Tako je tekla tvoja prica, i et bas prije 3,4 mjeseca si ga presto spominjat kad si se uvjerio da od te price nema nista :-)

Koincidencija :mrgreen:
Casual's

#25490 Re: Zeničani

Post by Casual's »

smartXL wrote:
Casual's wrote: Nisam ga spomenuo bar 3-4 mjeseca. :D Koje dezinformacije ? Sve se ispostavilo tačnim - KF Zenica, klub pod rukom grada i gradonačelnika...samo su se zajebali jer su kontali Turke nabit. :D
Celik, Perco, Upravni odbor, direktor...Tako je tekla tvoja prica, i et bas prije 3,4 mjeseca si ga presto spominjat kad si se uvjerio da od te price nema nista :-)

Koincidencija :mrgreen:
Ne, pucam po njima na nekom drugom frontu.
Pa da, zbog te koincidencije se sada spominje Perčo kako pijan jebe i Fudu, i Face i organizatore i kako je vidio da su Turci lopovi pa se on "odvoijo" :D :D :D
smartXL

#25491 Re: Zeničani

Post by smartXL »

Pucas al opet uzalud, skontat ces opet kroz par mjeseci :D
Casual's

#25492 Re: Zeničani

Post by Casual's »

smartXL wrote:Pucas al opet uzalud, skontat ces opet kroz par mjeseci :D
Nit' je bilo uzalud, niti će. Jebe što se na forumu ne može napraviti kvalitetan lažnjak, pa se ovdje može pucati po svemu - za razliku od FB. :D
Ali hajde, ne bih dalji ni o njemu, Fudi, i ostalim klošarima.
Samo Čelik ! :)
smartXL

#25493 Re: Zeničani

Post by smartXL »

Ma ja, forumski robijas. Kad je trebalo dokazat djelom, u misijoj rupi bio. :-)

Al eto da se ne vracamo na tu temu, koju si ofulo..
Sjecam se i tvojih tvrdnji (poslije onih kad si vidio da Perco nece uci u Celik) da ce Fudo ugasit Celik, reprogram nece odobrit i da ce pare preusmjerit na KF...

Btw gdje je taj KF? Ko igra za njih, gdje igraju, koliko su dobili od grada?

Znaci al bas si sve ofulao. Da si barem jedno ubo, ja bih ti cestitao. :thumbup:
Casual's

#25494 Re: Zeničani

Post by Casual's »

smartXL wrote:Ma ja, forumski robijas. Kad je trebalo dokazat djelom, u misijoj rupi bio. :-)

Al eto da se ne vracamo na tu temu, koju si ofulo..
Sjecam se i tvojih tvrdnji (poslije onih kad si vidio da Perco nece uci u Celik) da ce Fudo ugasit Celik, reprogram nece odobrit i da ce pare preusmjerit na KF...

Btw gdje je taj KF? Ko igra za njih, gdje igraju, koliko su dobili od grada?

Znaci al bas si sve ofulao. Da si barem jedno ubo, ja bih ti cestitao. :thumbup:
Ne smatram se Robijašem, ali ako već želiš u tom stilu, prikladnije bi bilo forumski navijač. :D

Sam znaš da im se sjebao cijeli scenario, a tek nakon onog plaćenog Zenitovog članka. :D
Kada sam vidio da Perčo neće uči u Čelik ? To ni on nije znao, ni Fudo a ni njihovi "borci".
Reprogram nije potpisan, niti je na vidiku.
Tu je KF, igraju, bore se, čeka se kraj izbora da postanu NK. :)
smartXL

#25495 Re: Zeničani

Post by smartXL »

Pa rekao sam ti kako je tvoja prica tekla, hronoloski. Preco u Upravnom odboru, Perco direktor, pa onda preokret o KF, gasi se Celik, Fudo ce gurat taj KF.

Sta bi na kraju? Koliko je poguran KF? Jel ugasen Celik, ima li Perce u Celiku?

Sve si omanuo :-)
Casual's

#25496 Re: Zeničani

Post by Casual's »

smartXL wrote:Pa rekao sam ti kako je tvoja prica tekla, hronoloski. Preco u Upravnom odboru, Perco direktor, pa onda preokret o KF, gasi se Celik, Fudo ce gurat taj KF.

Sta bi na kraju? Koliko je poguran KF? Jel ugasen Celik, ima li Perce u Celiku?

Sve si omanuo :-)
Mijenjala se situacija hronološki. :)

Ne želim fakat o tome više, mogli bi opet nagurati 100 stranica. :)
Hvala za repliku. :thumbup:
wasabi

#25497 Re: Zeničani

Post by wasabi »

https://www.zenicablog.com/na-intenzivn ... 1n1-gripe/

ovo lagano pocinje da poprima mjere epidemije u odnosu na broj stanovnika Zenice
kamen spoticanja

#25498 Re: Zeničani

wasabi wrote:https://www.zenicablog.com/na-intenzivn ... 1n1-gripe/

ovo lagano pocinje da poprima mjere epidemije u odnosu na broj stanovnika Zenice
i sve 70ta godista :cry:
i sve iz punog zdravlja
Casual's

#25499 Re: Zeničani

Post by Casual's »

psst, tjeraš investitore..
wasabi

#25500 Re: Zeničani

Post by wasabi »

Casual's wrote:

psst, tjeraš investitore..
u pravu si, a i da se ovi dosadasnji tipa turci ili mital ne uhvate noge :run: pa ostadosmo i bez Celika i bez grijanja, ja mene, grijanja ionako nemamo
Post Reply