Uvijek se sjetim ove igre, iz 2001., na jebenom PS2 sa rezolucijom 480p i savrsenim odrazima u ogledalima

Moderator: Benq

valja li išta single player? ima li se šta igrati ili je obični grind?SanskiBiser wrote:
50 GB download![]()
Grafika je odlicna a narocito atmosfera i zvuk - ima vise nego dovoljno igraca aktivnih cak i ovim radnim danima. Puno je novih igraca, znaci prodaja sad na akciji ide dobro, mislim -80% popust, bas je privlacno.
ferratilis wrote:Vampyr nema odraze u ogledalima, isto kao i Mafia 3, i jos par "modernih" igara![]()
Uvijek se sjetim ove igre, iz 2001., na jebenom PS2 sa rezolucijom 480p i savrsenim odrazima u ogledalima

Mozda vampiri ne mogu vidjeti nikakav odraz sa ogledalaferratilis wrote:Ma znam to, nego u ogledalima nema nikakvog odraza, samo izgleda kao sjajna povrsina. To je lijenost developera, isto kao i u Mafiji 3. Ako je igra iz 2001. mogla imati odraze, zasto ne moze sad!? I bilo bi dosta bolje da mozes vidjeti sve oko sebe, ali ne svoj odraz jer si vampir. Ovako izgleda kao komad lima
Planiraš li 19.ku igrat.Raigor Stonehoof wrote:
evo sta kaze FM2017 kad cemo u evropsku uniju
EA uzeo licencu za Kalčofebo_acm wrote:tada ce samo objaviti release date i možda gameplay...
Chmoljo wrote:valja li išta single player? ima li se šta igrati ili je obični grind?SanskiBiser wrote:
50 GB download![]()
Grafika je odlicna a narocito atmosfera i zvuk - ima vise nego dovoljno igraca aktivnih cak i ovim radnim danima. Puno je novih igraca, znaci prodaja sad na akciji ide dobro, mislim -80% popust, bas je privlacno.
Zovi da igramo ,dosta sam odmarao od TD.a,nekih mjesec dana,ja doduše više preferiram Survival (koji je za mene prefektan DLC),Underground je do jaja,sa proteklim patchem su ga upotpunosti oživili,ludilo kada krene val Huntera,i njihov broj zavisi od broj igrača u squadu,i mogu se pojaviti i više puta tokom jedne sesije,ako se igra 3 faze,tj.svaki put se mora Leadership prenijeti na drugog igrača.Jedne prilike smo imali čak 3x vala po 4 huntera,jao koja je makljaža bila.Ja koristim Reclaimer set za podršku (imaš neograničeno municije,i najbolje je koristit immunizer za razliku od ammo box.a,immunizer daje healing i municiju),Lone star jer ima extra talenat Berserk,odličan je za Resistance farming,ponekada Nomad set,kada igram dark zone,mada sa ovim patchem je Nomad postao tricky set,zbog ovoga..SanskiBiser wrote:Chmoljo wrote:valja li išta single player? ima li se šta igrati ili je obični grind?SanskiBiser wrote:
50 GB download![]()
Grind je bio i ostao samo sto je ovo sad od patch 1.8, sad je vec i 1.8.1, znatno prijatniji i zabavniji grind nego prije, vecina stvari se moze solo ali dosadi brzo, najbolji je co-op s random igracima ako se igra casual. Inace igra izgleda i zvuci odlicno. PVP nisam probao mozda za vikend ako stignem kazu da je sad odlican 4 vs 4 ali imaju neka 3-4 seta opreme koji su kako kazu OP tj. treba ih nerfati a ovi stariji igraci ih imaju pa sto se kaze "ubise puru" ako naletis da igras s njima.
Ovaj je dosta dobrio objasnio te promjene od 1.8 patch.
Ali je uprkos tome i dalje top overheal set,odličan za solo igrače u DZ.50% chance to have no cool-down for Path of the Nomad when playing solo. Take 60% less damage for 10 seconds after Path of the Nomad is triggered.