Ja ja inace evo Susic iz sezonu u sezonu dokazuje gdje god da dodje svoje trenerske kvalitete!!! Prosjek po klubovima mu je godina dana! Po tom pitanju i on i Mesa mogu pod ruku......tako da zajebi tu pricu o klupskim bojama! Misimovic je bio alfa i omega Papetove ekipe i dovoljno je reci da je u pobjedi protiv Grcke od tri gola onda dao sve tri asistencije. Tako da pusti suplju pricu i konstano pljuvanje po Mesi. Opet da ponovim ono sto je Pape zasro Mesa je popravio i tu je pametnom vise nego dovoljno!Grean wrote:Ti si nerealan jer si klupski obojen.
Ja pricam o igri, gledljivosti gdje je Mesa bio najgori selektor u istoriji.
Susic je posadio Misimovica na klupu u Bjelorusiji pa smo opet odigrali jednu od najljepsih utakmica koje pamtimo. I pazi sad, sa Rahimicem i Zahirovicem na defanzivnim veznim, Medunjaninom ispred njih a Pjanicem na desnom krilu. Ipak je do filozofije trenera.
https://youtu.be/U9MeYM93SAc
Ne idu me ova postavljanja videa sa youtube ali evo moze link
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#25451 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
-
Korisničkoime
#25452 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nije problem i drugi put.SSemir wrote:ma baljic taraba, nista nije znao nikad. nek si nam otvorio ociKorisničkoime wrote:U jednom interviju kaze Baljic kada sam vidio da se u Realu jedan Ronaldo vraca u odbranu kao ispomoc shvatio sam da je sve sto sam radio u Realu bilo pogresno.
Povrada ili ne, cjena veca ili manja, ne bitno, on sam je sve ovim rekao.
Inace malo koji me je nas reprezentativac tako iritirao kao Baljic.
Krene kontra, nasa igra napokon dobije na brzini sto se iovako rijetko desavalo lopta dodje do Baljica on se okrene ledjima prema golu, isturi guzicu i sve stane, ne samo nasa kontra ili napad, jebeni dunjaluk stane, on podigne glavu pa pogleda lijevo, pa desno, pa opet lijevo dok mu neko bukvalno ne dodje ispres njega na 5 jebenih metara, onda on opet podigne glavu pogleda lijevo pa opet desno, dobro se uvjeri da je to bas njegov saigrac vec mu usao skoro u facu kako bi ovaj predao loptu, onda Baljic polako doda loptu, namjesti siske, Baho odusevljeno komentarise kako se vidi klasa kako se Balja zagradi i rutinski bez panike odigra pas od 3 jebena metra to sto je vec svaka i najmanja sansa za bilo kakvu akciju prosla to sto se protivnicka odbrana vec davno postavila i vec konta jel prekid tekme to sto Balja ubije, masakrira, unisti, razgradi i posere se na sveki protok lopte to nikom nista jer Balja ima strasan sut i dao je nekom s Baltika 4 jebena gola.
Ono uzeti Baljica i Dzeku u istu recenicu bi trebao biti zlocin.
Jbg ako nisi primjetio da sam namjerno pretjerao onda cu slijedeci put jos vise namazat mozda tada bude uocljivo.
Da budemo jasni Baljic je bio dobar igrac, jedno vrijeme, ali s obzirom da je otisao u Real za tada rekordan iznos ljudi su ga uzdizali kao i sto i sada cine i preko njegovih realnih sposobnosti. Neki ga stavljaju i iznad covjeka koji ima preko 250 odigranih utakmica u LaLigi i preko 100 golova u istoj.
Meni je ostao na zalost upamcen po upravo navedenom, naravno malo sam pretjerao jer kad gledas reprezentaciju i ne tako strasne stvari ti izgledaju katastrofalno i ne tako izuzetni potezi ti izgledaju super fantasticno jebiga kao navijac nije bas lako biti uvijek objektivan.
-
Korisničkoime
#25453 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kriv prema optuzbijeza u ledja wrote:Zar ovo nije ista recenica?Korisničkoime wrote: Ono uzeti Baljica i Dzeku u istu recenicu bi trebao biti zlocin.
Dok se ja nakenjam da ti odgovorim na temi Bugarska BiH oni zakljucase temu, halali.
-
SSemir
#25454 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
a pogotovo kada je u pitanju dobra igra nekog naseg reprezentativca. znam, cesto je to uocljivo na forumuKorisničkoime wrote:jebiga kao navijac nije bas lako biti uvijek objektivan.
-
Korisničkoime
#25455 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mislim da ce mnogi skontati to sto pises kada Dzeke vise ne bude u reprezentaciji i kada se budemo pitali sto mi to ne mozemo zabiti i zasto nemamo igre.BHF_Manijak wrote:Ma ljudi bezze se zamarate, Edin Dzeko je nesto sto se fudbalskoj naciji kakva smo mi, dakle jako mala, desava jednom u 20-30 godina!
Dakle zivajmo u momentu i zahvaljujmo Bogu sto smo svjedoci oakve jedine ljudine i igracine prije svega!
Jedini kojeg vrijedi sa njim porediti i dovediti u vezu je Braco Salihamdzic, po ostvarenom u karijeri i igranju na najvisem nivou, mada je Dzeko jos jedna klasa iznad.
Neuporedivno jednostavno, svi ostali su 2 koplja ispod.
Samo za razmisljanje Ibisevic i Bolic skupa imaju manje golova od Dzeke a Dzeko jos nije okoncao reprezentativnu karijeru.
-
Korisničkoime
#25456 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ili kada je u pitanju losa igra.SSemir wrote:a pogotovo kada je u pitanju dobra igra nekog naseg reprezentativca. znam, cesto je to uocljivo na forumuKorisničkoime wrote:jebiga kao navijac nije bas lako biti uvijek objektivan.
- jeza u ledja
#25457 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vi nadjete jednog lika koji ono slucajno stavi Dzeku i nekoga u istu recenicu i onda provedete 5 stranica pisuci floskule tipa "mnogi ce skontati kolika je Dzeko velicina tek onda kada ode".
Taj koji to napise, tacno pise ko da on u manjini, a toliko ljudi eto ko ne konta.
"Znate, ja sam skonto - Dzeko je pravo dobar igrac, sad cu vas da uvjerim u to."
Bas ono sto kazu, de da vam otvaram oci.
Taj koji to napise, tacno pise ko da on u manjini, a toliko ljudi eto ko ne konta.
"Znate, ja sam skonto - Dzeko je pravo dobar igrac, sad cu vas da uvjerim u to."
- cyprus
#25458 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sve zavisno da li praviš ove klase na osnovu klupske karijere ili doprinosa reprezentaciji, jer nije to baš isto... Da je na osnovu doprinosa reprezentaciji, Salihamidžić sigurno ne bi mogao u prvu klasu, a niti bi Pjanić bio klasa ispred Misimovića (bar po dosad prikazanom)... A i smatram da je Džeko kategorija za sebe, vidjećete vi kako je on dobar igrač tek kad odejeza u ledja wrote:Ne slazem se uopste da je klasa iznad Salihamidzica.
A Baljic...to je jedno 3-4 razreda ispod.![]()
Kazem nezahvalno je poredit igrace iz razlicitih vremena, ali ako cemo pravit neke klase, ja bih ovako stavio:
Dzeko, Pjanic, Salihamidzic
Barbarez, Misimovic, Kodro
Baljic, Bolic, Ibisevic, Spahic
Lulic, Rahimic, Salihovic, Hibic, Begovic, Kolasinac
Muslimovic, Zukanovic, Bajramovic, Konjic, Mujdza, Papac, Bicakcic, Mujcin, Medunjanin, Besic, Visca....ne znam, mozda jos Vranjes i Sunjic.![]()
Ostali, bezze...
Lulić , Begović i Kolašinac mogu ići u kategoriju iznad one u koju si ih stavio... Lulić je ipak postao legenda Lazija, što nije mala stvar... Begović jeste u zadnjih par godina zaglavio u prosječnosti, ali je imao nekoliko vrlo dobrih sezona u Stokeu i bio među boljim golmanima u EPL, dogurao i do Chelsea pa mislim da sigurno može bar u kategoriju sa Spahićem ili Ibiševićem... Kolašinac istina treba još nekoliko godina da se dokaže na ovom nivou, ali po dosad prikazanom sigurno i on spada među navedene... A u budućnosti ko zna, možda ni prve dvije kategorije nisu nedostižne...
U ovoj posljednjoj kategoriji mi nekako strši Mujčin... Mislim svaka mu čast, ali ne bih ga ja stavio baš sa jednim Zlatanom Bajramovićem...
Među ovim ostalim, što su bezze
Dalo bi se tu još ponešto smislit, ali ne da mi se sad toliko dumat da izvlačim igrače iz naftalina
- jeza u ledja
#25459 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa otprilike si sve fino zakljucio i objasnio i moje neke dileme. I jeste, pravio sam klase ne racunajuci ucinak u reprezentaciji.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25460 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Popravio?! Šta znači popravio? Dovukao ekipu do baraža gdje smo ispali bez ispaljenog metka?hrasno38 wrote:Ja ja inace evo Susic iz sezonu u sezonu dokazuje gdje god da dodje svoje trenerske kvalitete!!! Prosjek po klubovima mu je godina dana! Po tom pitanju i on i Mesa mogu pod ruku......tako da zajebi tu pricu o klupskim bojama! Misimovic je bio alfa i omega Papetove ekipe i dovoljno je reci da je u pobjedi protiv Grcke od tri gola onda dao sve tri asistencije. Tako da pusti suplju pricu i konstano pljuvanje po Mesi. Opet da ponovim ono sto je Pape zasro Mesa je popravio i tu je pametnom vise nego dovoljno!Grean wrote:Ti si nerealan jer si klupski obojen.
Ja pricam o igri, gledljivosti gdje je Mesa bio najgori selektor u istoriji.
Susic je posadio Misimovica na klupu u Bjelorusiji pa smo opet odigrali jednu od najljepsih utakmica koje pamtimo. I pazi sad, sa Rahimicem i Zahirovicem na defanzivnim veznim, Medunjaninom ispred njih a Pjanicem na desnom krilu. Ipak je do filozofije trenera.
https://youtu.be/U9MeYM93SAc
Ne idu me ova postavljanja videa sa youtube ali evo moze link
Prošle kvalifikacije, blago rečeno užas. Sad Prosinečki mora sve to počistiti i ponovo stvoriti sistem.
Ja bih prije ovako rekao, Pape je, nakon što je puklo, započeo raspad sistema, Meša ga završio.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25461 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Više i od Džekehrasno38 wrote:Kada pravite uporedbu Papetove i Mesine reprezentacije budite makar malo sa obrazom i posteni pa se sjetite da je pape imao ZVJEZDANA MISIMOVICA covjeka koji je za reprezentaciju BiH postigao 84 gola i podjelio 26 asistencija!!
Da ti ovo nisi gledao Ronaldovu statistiku za reprezentaciju
- BHF_Manijak
#25462 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A sto uopste mislis da se na tebe odnosi moj post?! Pisao sam generalno jer vidim da se pojedinci ubise pisuci o Dzeki, jos neko ubaci Baljica u po frke... Ne kontam sto sebe pronadje tu.jeza u ledja wrote:Vi nadjete jednog lika koji ono slucajno stavi Dzeku i nekoga u istu recenicu i onda provedete 5 stranica pisuci floskule tipa "mnogi ce skontati kolika je Dzeko velicina tek onda kada ode".![]()
"Znate, ja sam skonto - Dzeko je pravo dobar igrac, sad cu vas da uvjerim u to."![]()
Sto se tice Dzeke i Brace, za moj ukus Edin je klasu iznad. Doduse nezgodno je porediti jer su razlicite pozicije totalno i sigurno je teze Braci bilo doci do izrazaja kao beku/krilu, ali ono sto je Dzeko napravio je vanserijski. Najbolji strijelac u tri od Liga petice je preveliko!
I sto neko napisa, Braco je fakat imao strasnu karijeru, tolike godine u Bayernu biti jedna od bitnijih karika je ogromno, ali ipak Dzeko je kako rekoh uspio postati najbolji igrac Wolfsburga svih vremena, najbolji strijelac Bundeslige, Serije A i Premier league. Doduse Braco to kao bek nije ni mogao ostvariti, ali kao sto neko rece, opet s druge strane nije niakd ni konkurisao u kategoriji "jedan od najboljih bekova/krila".
Mada ni to da nije bio u toj konkurenciji neosporava njegovu karijeru i postignuca.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25463 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A nije ni njemu taj Bayern s neba pao, zaslužio ga je, a ne bi sigurno toliko godina bio standardan dio ekipe da nije bio toliko dobar.
Naravno, slažem se da je Edin na tronu, to nema nikakve dileme.
Naravno, slažem se da je Edin na tronu, to nema nikakve dileme.
- BHF_Manijak
#25464 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa kazem ti neosporan je Bracin kvalitet i sigurno da spada kao igrac pod kategoriju "svjetska klasa", to je valjda jasno. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25465 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
BHF_Manijak wrote:Pa kazem ti neosporan je Bracin kvalitet i sigurno da spada kao igrac pod kategoriju "svjetska klasa", to je valjda jasno.
-
Nadzorna_ploca
- leškarenje
#25467 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jebo majku ovdje ako spomenes nekog igraca odmah ide poredjenje sa Dzekom
boze sacuvaj.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25468 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma prvo je čovjek uporedio Baljića sa Sušićem (igrača sa trenerom
), i onda let the games begins 
-
dimitrov
#25469 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zvjezdan Misimović (Bosna i Hercegovina) – 84 gola u 81 nastupa
Ferenc Puškaš (Mađarska, Španija) – 84 gola u 89 nastupa
Cristiano Ronaldo (Portugal) – 81 gol u 148 nastupa
Sándor Kocsis (Mađarska) – 75/68
Miroslav Klose (Njemačka) – 71/137
Gerd Müller (Zapadna Njemačka) – 68/62
Robbie Keane (Republika Irska) – 68/146
Zlatan Ibrahimović (Švedska) – 62/116
Imre Schlosser (Mađarska) – 59/68
David Villa (Španija) – 59/98
Jan Koller (Češka) – 55/91
Joachim Streich (Istočna Njemačka) – 55/102
Wayne Rooney (Engleska) – 53/119
Poul Nielsen (Danska) – 52/38
Edin Džeko (Bosna i Hercegovina) – 52/89
Jon Dahl Tomasson (Danska) – 52/112
Thierry Henry (Francuska) – 51/123
Robert Lewandowski (Poljska) – 51/91
Hakan Sükür (Turska) – 51/112
Lajos Tichy (Mađarska) – 51/72
Robin van Persie (Holandija) – 50/102

Ferenc Puškaš (Mađarska, Španija) – 84 gola u 89 nastupa
Cristiano Ronaldo (Portugal) – 81 gol u 148 nastupa
Sándor Kocsis (Mađarska) – 75/68
Miroslav Klose (Njemačka) – 71/137
Gerd Müller (Zapadna Njemačka) – 68/62
Robbie Keane (Republika Irska) – 68/146
Zlatan Ibrahimović (Švedska) – 62/116
Imre Schlosser (Mađarska) – 59/68
David Villa (Španija) – 59/98
Jan Koller (Češka) – 55/91
Joachim Streich (Istočna Njemačka) – 55/102
Wayne Rooney (Engleska) – 53/119
Poul Nielsen (Danska) – 52/38
Edin Džeko (Bosna i Hercegovina) – 52/89
Jon Dahl Tomasson (Danska) – 52/112
Thierry Henry (Francuska) – 51/123
Robert Lewandowski (Poljska) – 51/91
Hakan Sükür (Turska) – 51/112
Lajos Tichy (Mađarska) – 51/72
Robin van Persie (Holandija) – 50/102
- supercali
#25470 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bar navedi kako sam ga uporedio da kasnije ne bude ko ih je uporedjivao i da to tvoje napisano postane lazTomahawk11 wrote:Ma prvo je čovjek uporedio Baljića sa Sušićem (igrača sa trenerom), i onda let the games begins
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25471 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zar je bitno kako? Nisi ih trebao uopšte upoređivati, pa ni po onom osnovu zaslužnosti za određeni uspjeh.supercali wrote:Bar navedi kako sam ga uporedio da kasnije ne bude ko ih je uporedjivao i da to tvoje napisano postane lazTomahawk11 wrote:Ma prvo je čovjek uporedio Baljića sa Sušićem (igrača sa trenerom), i onda let the games begins
Piše, respo, nije niko obrisao šta si ti napisao. Svejedno je nonsens što si ih upoređivao.
Sve u svrhu omalovažavanja uspjeha bivšeg selektora reprezentacije.
Što laž? Jesi ubacio Baljića u priču? Jesi. Jesu li onda forumaši tog Baljića počeli porediti sa Džekom? Jesu.
- hrasno38
#25472 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ispravio sam gore negdje......Tomahawk11 wrote:Više i od Džekehrasno38 wrote:Kada pravite uporedbu Papetove i Mesine reprezentacije budite makar malo sa obrazom i posteni pa se sjetite da je pape imao ZVJEZDANA MISIMOVICA covjeka koji je za reprezentaciju BiH postigao 84 gola i podjelio 26 asistencija!!![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25473 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
hrasno38 wrote:Ispravio sam gore negdje......Tomahawk11 wrote:Više i od Džekehrasno38 wrote:Kada pravite uporedbu Papetove i Mesine reprezentacije budite makar malo sa obrazom i posteni pa se sjetite da je pape imao ZVJEZDANA MISIMOVICA covjeka koji je za reprezentaciju BiH postigao 84 gola i podjelio 26 asistencija!!![]()
- hrasno38
#25474 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tomahawk11 wrote:Da ti ovo nisi gledao Ronaldovu statistiku za reprezentaciju
hrasno38 wrote:Ispravio sam gore negdje......
cekaj dok dodjes u moje godine
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25475 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma ja bih rekao da je to više što te ponese atmosfera, pa presaugaš sa podacima