luckylaka wrote:Grean wrote:AmiĐa_Idriz wrote:
+1, pisao sam već nešto slično.
Kao i Vedad Ibisevic kojem je Vranjes "objasnio neke stvari vezano za tetovazu" (doduse nije imenovao u svojoj izjavi za prekodrinske ali zna se na koga se odnosi i ko je njega prozvao zbog tetovaze u medijima).
Doduse i Vedad je za razliku od Vranjesa "baustelac" pa se nije cuditi.
Koji to ima ureprezentacijida nije,,baustelac".Drugo ovo sa @cyprus se slazem,svako ima svoje misljenje i zasto onda zabraniti BHF da iznese svoje .Njima njegovo ponasanje ne odgovara vama da i ok.BHF ce nastaviti napadati vi nastavite braniti ...nista novo.Neko ce odustati BHF ili Vranjes
Bio sam naravno sarkastican.
Zar mislis da mi je vise stalo do misljenja jednog Vranjesa nego Vedada Ibisevica. Zar mislis da mi je OK da jedan "nas" reprezentativac daje izjave po srbijanskim medijima da je naucio pameti nekog iz nase reprezentacije i sve to vezano za iscrtane granice entiteta za racun cijeg stvaranja je pobijen veliki dio familije Vedada Ibisevica.
Evo da i ne uzimam u obzir koliko mi je stalo do BHF koji su i pored toga sto su vecinom otisli iz zemlje dok su bili djeca nisu zaboravili ko su, prate reprezentaciju na svim meridijanima svojevrstan su fenomen u navijackom svijetu, nas fenomen.
U svakom slucaju nisam od onih koji licne frustracije i neuspjehe u zivotu lijeci mrznjom ili ljubomorom prema nekom kome su ubili oca u Prijedoru a on je sa 7-8 godina i sa ostatkom familije protjeran u bijeli svijet. Znaci nisam jedan od nadobudnih Sarajlija, Zenicana, Tuzlaka koji su u manjem broju ali su glasni.
Svjestan sam da je mnogo stosta halaljeno u tom Dejtonu da se mi iz naseg grada ne bi provlacili ostatak zivota kroz misiju rupu i zato gledam da ne guram prst u oko i ne pametujem onima koji su prodani za nas racun.