Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Alfa159
#25451 Re: Utakmice.
Neka nam je dragi Allah na pomoći, u svakom smislu. I organizacionom, i igračkom i navijačkom!!!!
- Logovan
#25452 Re: Utakmice.
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/39 ... k-sarajevoQoom wrote:Slupali se naši u kombiju kod Kladnja
Brz oporavak momcima.
- Alfa159
#25453 Re: Utakmice.
Da stoji ovo vezano za Tana!!!
Nabijem i njega i avaj investiciju (mozda je lik i ok, ali realnost je takva da nam je Radnik i dalje ultra izazov)
Dakle da nije dosao nista specijalno nebi propali kao sto s njim nismo nesto spec ni napredovali.
Ostaje nada ta akademija, no dok pocne to donositi rezultate imacu 45god sad mi je 39!!!
Nabijem i njega i avaj investiciju (mozda je lik i ok, ali realnost je takva da nam je Radnik i dalje ultra izazov)
Dakle da nije dosao nista specijalno nebi propali kao sto s njim nismo nesto spec ni napredovali.
Ostaje nada ta akademija, no dok pocne to donositi rezultate imacu 45god sad mi je 39!!!
- Dinostula
#25454 Re: Utakmice.
Nama je Tan kriv zato sto smo lopovski mentalitet ????Alfa159 wrote:Da stoji ovo vezano za Tana!!!
Pa nas da je kupio vlasnik Mancester City-a mi bi to prokockali.
- Logovan
#25455 Re: Utakmice.
Čitaš, ali kao da ne čitaš.Alfa159 wrote:Da stoji ovo vezano za Tana!!!
-
mirza_15
#25456 Re: Utakmice.
Ne treba zuriti sa zakljuccima. Previse je Husref miksao u ovoj utakmici. Cekam da vidim prvi tim na nasim njivama. Valjda necemo previse eksperimentisati u nastavku. 5 i 6 kolo su dva derbija. Tada cemo znati na cemu smo.
Sisic se za sada pokazuje kao kvalitetno pojacanje.
-
last mohicans
#25457 Re: Utakmice.
Ma jebo Tana, u današnjoj situaciji potpuno nebitan. Husrefov poraz najviše, kockao se, izgubio. Pet igrača ni protiv amatera ne mozes rotirati, da ti je ne znam kakva utakmica, a ne Radnik koji nije naivan i svake godine je na vrhu. Normalno je da ce se naloziti na nas i trebaju se loziti. Sami smo sebi krivi.
- Maharadza
#25458 Re: Utakmice.
Ja vjerujem da bi ovo dobili bez mnogo drame sa prvim timom, samo mene više zabrinjavaju ove, stvarno ih insan drugačije ne može nazvati nego bezobrazne izjave trenera! To jednostavno pokazuje da isti nema grama samokritike ili osjećaja odgovornosti, već je jednostavno UVIJEK sve drugo krivo, bilo da je vrijeme (vrućina) i/ili tereni (blato) i/ili igrači (napao dvojicu juniora i proglasio ih glavnim krivcima nakon derbija)! NEka nam' je dragi Bog na pomoći kako gore napisa neko...i također želim brz oporavak braći!mirza_15 wrote:Ne treba zuriti sa zakljuccima. Previse je Husref miksao u ovoj utakmici. Cekam da vidim prvi tim na nasim njivama. Valjda necemo previse eksperimentisati u nastavku. 5 i 6 kolo su dva derbija. Tada cemo znati na cemu smo.
- Kaligrafija
#25459 Re: Utakmice.
Haj ba provalio si se, htjeo si mi nesto doskociti na osnovu njegove nacionalne pripadnosti, pa se sad vadis na moj drugi post...na drugi post koji je fakt, nije moje misljenje...Tan nije nista donio, ulozio jeste, ali se nista od ulozenog nije klubu vratilo, nema rezultata...jaca je bila tadasnja omladinska skola sa talentima, nego ovaj sad omladinski pogon...bilo je deset puta vise talenata nego sad, nasa je krivica gdje su ta djeca zavrsila, ili vani ili su prekinuli karijere...!! Ukupno jedna titula u 11 godina, 6 Tanovih od toga, gdje smo onda to mi....!?? Haj budi posten, pa reci...!?!? Svima valjaju nasi igraci, koje mi otjeramo, u drugim klubovima se pokazu kao velika pojacanja, a nama ne valjaju...koji je kurac onda sa nama, trenerima, igracima, navijacima, sta ne valja....!? Jesu li sudije, savez, sta je, nesto nije ok, sta i ja se pitam...!?!???Logovan wrote:Evo sam si sebi otišao u kontru. U prvom postu jedno, u drugom postu drugo. A nisi spomenuo ono prvo što se desilo nakon što je Tan došao, a to nije titula.Kaligrafija wrote:Sto, objasni!? Zar Tan nije vecinski vlasnik tih uloga ili kuraca, kako ih vec zovu, samim tim i vecinski "vlasnik" FK Sarajevo...zar Tan nije rodjen u Maleziji, samim tim je i Malezijac...!? Uzeli jednu titulu u nesto manje od sest godina od kako je on dosao, a uzeli bi je te godine i bez njega ...!? Sta sam pogrijesio!?? Bojim se da si se ti prosuo ko riza, a da sam ja bolje informisan od tebe...!Logovan wrote:![]()
![]()
![]()
Pa vidi se da ideš rijetko na utakmice, kao što si i rekao. Prosuo si se k'o riža.
Na stranu to je li Tan pravi čovjek za nas, koliko se trudi da nešto ovdje napravi, itd, ali ne stoji da je sa njegovim dolaskom sve krenulo nizbrdo.
- omega369
#25460 Re: Utakmice.
Cini mi se da sa Tanom samo imamo mnogo vise uhljeba nego ranije, a sve drugo je u pet deka.
Sto se utakmice tice, fakat mi i nije krivo kad se nesto pokusa nekim rokadama, nesto...samo mi nije jasno kad ce neka od tih kombinacija ukljuciti nabijanje hebiba nogom
Sto se utakmice tice, fakat mi i nije krivo kad se nesto pokusa nekim rokadama, nesto...samo mi nije jasno kad ce neka od tih kombinacija ukljuciti nabijanje hebiba nogom
- Logovan
#25461 Re: Utakmice.
Šta mi sve napriča.Kaligrafija wrote:
Haj ba provalio si se, htjeo si mi nesto doskociti na osnovu njegove nacionalne pripadnosti, pa se sad vadis na moj drugi post...na drugi post koji je fakt, nije moje misljenje...Tan nije nista donio, ulozio jeste, ali se nista od ulozenog nije klubu vratilo, nema rezultata...jaca je bila tadasnja omladinska skola sa talentima, nego ovaj sad omladinski pogon...bilo je deset puta vise talenata nego sad, nasa je krivica gdje su ta djeca zavrsila, ili vani ili su prekinuli karijere...!! Ukupno jedna titula u 11 godina, 6 Tanovih od toga, gdje smo onda to mi....!?? Haj budi posten, pa reci...!?!? Svima valjaju nasi igraci, koje mi otjeramo, u drugim klubovima se pokazu kao velika pojacanja, a nama ne valjaju...koji je kurac onda sa nama, trenerima, igracima, navijacima, sta ne valja....!? Jesu li sudije, savez, sta je, nesto nije ok, sta i ja se pitam...!?!???
Tvoja rečenica: Od kad nas uze ovaj malezijski supak sve nam krenu nizbrdo - Naravno nije tačno. Mislim logično, iz aviona se vidi.
Nisam skroz zadovoljan sa Tanom, ali nećemo pretjerivati kako je sve krenulo nizbrdo od njegovog dolaska, kako sada ništa ne valja, a prije je valjalo i slično.
- Kaligrafija
#25462 Re: Utakmice.
Demantuj me, sta je bolje...!?? I prije Tana, kad nismo osvojili titulu, uvijek smo bili ko i sad, drugi, treci, cetvrti, pobjednici kupa....jesmo li imali tad talentovan omladinski pogon, jesmo, bolji nego sad...jel nam se popravila infrastruktura, imamo li stadion, nemamo...!?? Imamo li neku veliku poslovnu zgradu gdje je klub smjesten, nemamo!?? Ako vec koristimo Kosevo, mogao je Tan nesto i ulozit, makar u te reflektore, eto makar humanitarno, jok i to nam opstina radi...Eto jedino taj kamp u Butmiru, koji nije ni nalik onome sto je prvobitno prezentovano...ali jebaji ga i to je pomak da kazemo, imamo i sponzore, imamo i igrace sa mozda najboljim platama od fudbalera u drzavi, ali jarane rezultatski mi publika, navijaci, nemamo nista od toga...Nema rezultata...!! To ti je da banalizujem, kao da jedan Microsoft ima Windows kao dobar operativni sistem, ali ga nikome ne prodaje, znaci nema rezultata...Fudbal je veliki biznis, na velika ulaganja, dolaze veliki rezultati, mi smo imali najveca ulaganja u drzavi nekoliko godina od kako je dosao Tan u igracki kadar, a nemamo rezultate...Onda nesto ne valja kod nas, jel to uprava, jesu li to igraci, sudije, navijaci, treneri...!??! Ko je kriv!?? Pitanje je kad ce se Tan umoriti od nas, jer su rashodi, veci od prihoda, bogati se brzo zasite nove igracke, pogotovo ako ona postane rupa bez dna...! Mi sagovornice, nemamo sportskih rezultata, htio ti priznati ili ne...! Haj laka ti noc i nadati se da ce biti bolje, razumjeli se mi ili ne...! PozzLogovan wrote:Šta mi sve napriča.Kaligrafija wrote:
Haj ba provalio si se, htjeo si mi nesto doskociti na osnovu njegove nacionalne pripadnosti, pa se sad vadis na moj drugi post...na drugi post koji je fakt, nije moje misljenje...Tan nije nista donio, ulozio jeste, ali se nista od ulozenog nije klubu vratilo, nema rezultata...jaca je bila tadasnja omladinska skola sa talentima, nego ovaj sad omladinski pogon...bilo je deset puta vise talenata nego sad, nasa je krivica gdje su ta djeca zavrsila, ili vani ili su prekinuli karijere...!! Ukupno jedna titula u 11 godina, 6 Tanovih od toga, gdje smo onda to mi....!?? Haj budi posten, pa reci...!?!? Svima valjaju nasi igraci, koje mi otjeramo, u drugim klubovima se pokazu kao velika pojacanja, a nama ne valjaju...koji je kurac onda sa nama, trenerima, igracima, navijacima, sta ne valja....!? Jesu li sudije, savez, sta je, nesto nije ok, sta i ja se pitam...!?!???![]()
![]()
Tvoja rečenica: Od kad nas uze ovaj malezijski supak sve nam krenu nizbrdo - Naravno nije tačno. Mislim logično, iz aviona se vidi.Ne vadim se na tvoj drugi post, nego u jednom postu pišeš jedno, a u drugom pišeš drugo.
Nisam skroz zadovoljan sa Tanom, ali nećemo pretjerivati kako je sve krenulo nizbrdo od njegovog dolaska, kako sada ništa ne valja, a prije je valjalo i slično.
- Logovan
#25463 Re: Utakmice.
Opet fulaš poentu onoga zbog čega sam te citirao.Kaligrafija wrote:
Demantuj me, sta je bolje...!?? I prije Tana, kad nismo osvojili titulu, uvijek smo bili ko i sad, drugi, treci, cetvrti, pobjednici kupa....jesmo li imali tad talentovan omladinski pogon, jesmo, bolji nego sad...jel nam se popravila infrastruktura, imamo li stadion, nemamo...!?? Imamo li neku veliku poslovnu zgradu gdje je klub smjesten, nemamo!?? Ako vec koristimo Kosevo, mogao je Tan nesto i ulozit, makar u te reflektore, eto makar humanitarno, jok i to nam opstina radi...Eto jedino taj kamp u Butmiru, koji nije ni nalik onome sto je prvobitno prezentovano...ali jebaji ga i to je pomak da kazemo, imamo i sponzore, imamo i igrace sa mozda najboljim platama od fudbalera u drzavi, ali jarane rezultatski mi publika, navijaci, nemamo nista od toga...Nema rezultata...!! To ti je da banalizujem, kao da jedan Microsoft ima Windows kao dobar operativni sistem, ali ga nikome ne prodaje, znaci nema rezultata...Fudbal je veliki biznis, na velika ulaganja, dolaze veliki rezultati, mi smo imali najveca ulaganja u drzavi nekoliko godina od kako je dosao Tan u igracki kadar, a nemamo rezultate...Onda nesto ne valja kod nas, jel to uprava, jesu li to igraci, sudije, navijaci, treneri...!??! Ko je kriv!?? Pitanje je kad ce se Tan umoriti od nas, jer su rashodi, veci od prihoda, bogati se brzo zasite nove igracke, pogotovo ako ona postane rupa bez dna...! Mi sagovornice, nemamo sportskih rezultata, htio ti priznati ili ne...! Haj laka ti noc i nadati se da ce biti bolje, razumjeli se mi ili ne...! Pozz
Ja nisam rekao da je bolje, nego da nije "sve krenulo nizbrdo". Ja stvarno ne znam šta je tvoj problem. Koliko ti puta govorim....
Ovo boldirano... O Bože dragi. Gdje sam ja napisao da imamo rezultata? Gdje? Još mi ovo govori frajer koji ode par puta na utakmicu.
- van Basten
#25464 Re: Utakmice.
Al cuj vadione stalno igramo u ritmu cetvrtak nedjelja... 3 tekma sezone, prva u nedjelju. Pa mene stid ovo citati a ne izgovoriti.
- Kaligrafija
#25465 Re: Utakmice.
Kup i titula u sest godina...Podijelimo li poslijeratne godine to sa jos cetri pobjednika kupa i jos dvije titule, u zbiru sa "Tanovom" jednom titulom i kupom, znaci ukupno kup 5, titule tri, uzmi neki prosjek osvojenih trofeja po godinama, pa ces dobiti procentualno da smo osvajali vise trofeja bez njega...i taj kup ne znam moze li se njemu pripisati, ali hajde neka bude...Matematika je neumoljiva...! Jel to pored svih novaca, nizbrdo, jeste...?!!Logovan wrote:Opet fulaš poentu onoga zbog čega sam te citirao.Kaligrafija wrote:
Demantuj me, sta je bolje...!?? I prije Tana, kad nismo osvojili titulu, uvijek smo bili ko i sad, drugi, treci, cetvrti, pobjednici kupa....jesmo li imali tad talentovan omladinski pogon, jesmo, bolji nego sad...jel nam se popravila infrastruktura, imamo li stadion, nemamo...!?? Imamo li neku veliku poslovnu zgradu gdje je klub smjesten, nemamo!?? Ako vec koristimo Kosevo, mogao je Tan nesto i ulozit, makar u te reflektore, eto makar humanitarno, jok i to nam opstina radi...Eto jedino taj kamp u Butmiru, koji nije ni nalik onome sto je prvobitno prezentovano...ali jebaji ga i to je pomak da kazemo, imamo i sponzore, imamo i igrace sa mozda najboljim platama od fudbalera u drzavi, ali jarane rezultatski mi publika, navijaci, nemamo nista od toga...Nema rezultata...!! To ti je da banalizujem, kao da jedan Microsoft ima Windows kao dobar operativni sistem, ali ga nikome ne prodaje, znaci nema rezultata...Fudbal je veliki biznis, na velika ulaganja, dolaze veliki rezultati, mi smo imali najveca ulaganja u drzavi nekoliko godina od kako je dosao Tan u igracki kadar, a nemamo rezultate...Onda nesto ne valja kod nas, jel to uprava, jesu li to igraci, sudije, navijaci, treneri...!??! Ko je kriv!?? Pitanje je kad ce se Tan umoriti od nas, jer su rashodi, veci od prihoda, bogati se brzo zasite nove igracke, pogotovo ako ona postane rupa bez dna...! Mi sagovornice, nemamo sportskih rezultata, htio ti priznati ili ne...! Haj laka ti noc i nadati se da ce biti bolje, razumjeli se mi ili ne...! Pozz
Ja nisam rekao da je bolje, nego da nije "sve krenulo nizbrdo". Ja stvarno ne znam šta je tvoj problem. Koliko ti puta govorim....Kup, titula, akademija. Vidiš da nije sve krenulo nizbrdo. Je l' razumiješ konačno?
Ovo boldirano... O Bože dragi. Gdje sam ja napisao da imamo rezultata? Gdje? Još mi ovo govori frajer koji ode par puta na utakmicu.
Sto neko rece imamo samo vise uhljeba... Mozes ti boldat do ujutro, kad ti ne razumijes sta ti pricam...! Fudbal se igra za rezultat, klub kao Sarajevo, igra samo za prvo mjesto i da pobijedi Zelju...
Evo ti usporedba, Mamic, Dinamo, covjek koji je napravio, petnest ili sesnest igraca danasnje hrvatske reprezentacije koja je druga na svijetu...jeste uzeo je sebi dobre pare, sto nebi, znao je prodati igrace za velike pare, velikim klubovima, biznis...Jel ko u tom periodu ko mogao prismrdit Dinamu, nije...na pocetku sezone si znao Dinamo prvak, kakav Hajduk, Rijeka...vladali su godinama hrvatskim fudbalom...Sa ulaganjima su se podigli i ovi klubovi i jos poneki...Obajsni, do koga je, sto se Sarajevo ne moze prosetati ligom, pored svih ulaganja!??
Ti si mladji, mozda i nisi, ja sam se umorio od nerviranja, ti ako nisi i trebas da ides na utakmice, ali kad pricas sa sagovornikom sa druge strane, na temu posjete utakmicama, nekad i sad, uradi to sa malo vise uvazavanja, jer ne znas ko je sa druge strane...pitarluk je u krvi i kad nebi otisao narednih pet godina na utakmicu, normalno je da me interesuje sta se to desava u klubi koji volim...sa kojim sam odrastao, zivio tolike godine...!
Hvala Tanu na svemu, ali mi smo sad EPP, dobro se reklamiramo, ali slaba nam roba...!
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#25466 Re: Utakmice.
Nnisam nesto zabrinut poslije danasnjeg poraza. Svidja mi se igra. Pokusaj igre od noge do noge sa lijepim akcijama, volim to i mislim da je to put na kojem trebamo ostati. Da je Šišić pogodio onaj sut glavom vjerovatno bismo danas slavili Husrefa i igrace. Vidi se kvalitet prve ekipe o aBd sa Adukorom i Mujakicem bice to jos bolje. Losa strana bekovi. Mislim da ce povratak Bekica na lijevi bek znaciti da Sabanovic ide desno, a nadam se da Hebibocic nece vise igrati beka. Ugl ja sam optimistican. Zadovoljan igrom u drugom poluvremenu. Prvo poluvrijeme i ne moze se djeci puno zamjeriti. Fali iskustva i snage njima jos ali nadoci ce aBd.
-
north
#25467 Re: Utakmice.
Tragikomično je ovo što Husref priča...Ako iko ima kredita ima ga Husref, i treba da ga ima...ali ništa nije do vijeka i neograničeno..sve ima svoju granicu....u prvoj utakmici lige gdje priča kako je start prvenstva bitan, i kako se više ne smije dešavati da se u sezonu ulazi loše i sa zaostatkom, u prvoj tekmi pravi toliko rokada i stavlja dva štopera koja u tandemu ni minute nisu odigrala u prijateljskim i ove dvije evropske utakmice
I onda šlag na tortu ide evergreen sa izjavama po n-ti put "šta je tu je", i novi rock n roll sa ritmom četvtak-nedjelja i umoru nakon tri udigrane utakmice
...Da nije smiješno, bilo bi žalosno..
Ali nije se čuditi..čudno bi bilo kontinuitet u dobrom, to bi bilo šokantno, ovo je samo kontinuitet cirkusa i nešto logično i očekivano pa mu ga onda dođe lako za podnijeti

I onda šlag na tortu ide evergreen sa izjavama po n-ti put "šta je tu je", i novi rock n roll sa ritmom četvtak-nedjelja i umoru nakon tri udigrane utakmice
Ali nije se čuditi..čudno bi bilo kontinuitet u dobrom, to bi bilo šokantno, ovo je samo kontinuitet cirkusa i nešto logično i očekivano pa mu ga onda dođe lako za podnijeti
- Cossack
#25468 Re: Utakmice.
Neko pod hitno treba reći Husrefu da je izuzetno GLUPO vaditi se na ritam utakmica! Imao je komplet pripreme da ekipu fizički pripremi i očigledno NIJE. Jučerašnji poraz je isključivo NJEGOV. Kockao se, izgubio, idemo dalje.
-
north
#25469 Re: Utakmice.
Nije toliko do spreme....ne možeš pričati kako je start prvenstva prevažan, ko što jeste, da se ne smije ulaziti više loše u prvenstvo, ko što ne smije, a onda u prvoj utakmici nakon dvije evropske utakmice praviti toliko rokada, i staviti štoperski par koji nije nikako igrao...čim je u drugom izvršio izmjene sa igračima koji su igrali, došlo se do da daha, počelo igrati i moglo se i uzeti.....
Ne znam šta je razlog za odmor Adukora, Mujakića, i ostalih...je li se to misli proći Atalanta pa ih čuva? Pa svako normalan bi potpisao da izgube gore glat, a da se u prve dvije utakmice prvensta igra sa najjačim timom i da se uzme 6 boba....ovako eksperimentišeš nešt, popušiš u prvom kolu, talijani će te svako natamburati, pa ćemo onda izgubiti na samopouzdanju, opet se umoriti od puta i opet kiksati u prvenstvu naredno kolo i tako vrlo brzo doći na -6 sa prvim
..Već vidim taj scenario
, sa novim alibijima trenera 
Ne znam šta je razlog za odmor Adukora, Mujakića, i ostalih...je li se to misli proći Atalanta pa ih čuva? Pa svako normalan bi potpisao da izgube gore glat, a da se u prve dvije utakmice prvensta igra sa najjačim timom i da se uzme 6 boba....ovako eksperimentišeš nešt, popušiš u prvom kolu, talijani će te svako natamburati, pa ćemo onda izgubiti na samopouzdanju, opet se umoriti od puta i opet kiksati u prvenstvu naredno kolo i tako vrlo brzo doći na -6 sa prvim
- strong69
#25470 Re: Utakmice.
Da sam se nadao boljem početku - jesam. Da me ovo iznenadilo - nije.
Izjava za ritam četvrtak - nedjelja me negativno iznenadila. Nisam očekivao da neko to moze da izjavi na samom početku takmičenja. Ali, sta je tu je. Vidjecemo kako ćemo dalje
Izjava za ritam četvrtak - nedjelja me negativno iznenadila. Nisam očekivao da neko to moze da izjavi na samom početku takmičenja. Ali, sta je tu je. Vidjecemo kako ćemo dalje
- Logovan
#25471 Re: Utakmice.
@Kaligrafija
Nebitno više, pozdrav.
- Kaligrafija
#25472 Re: Utakmice.
Drug, sve najbolje, mozda sam pretjerao sa ovim supak za doticnog, ali cinjenica je da rezultata nema...jbg...pozdrav...Logovan wrote:@KaligrafijaNebitno više, pozdrav.
-
todd_smith
#25473 Re: Utakmice.
Masallah uranili smo.
Inace cekamo tamo 7.-8. Kolo da pljujemo i tjeramo, ove godine ce biti pravo veselo, idemo od prvog kola odmah.
Inace cekamo tamo 7.-8. Kolo da pljujemo i tjeramo, ove godine ce biti pravo veselo, idemo od prvog kola odmah.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25474 Re: Utakmice.
Stara boljka, ispromašivaš se i onda nas kazne. Zrinjski da gol bez i jedne prave prilike, komšije iz jedine prave i dobiju. Treba i to znati. Pišu se samo pobjede.
Proći će i gostovanje Atalanti, poslije toga očekujem da Husref igra sa prvim timom. Nema vremena za štimanje Handžića i neke rokade odbrane ili veznog reda.
Proći će i gostovanje Atalanti, poslije toga očekujem da Husref igra sa prvim timom. Nema vremena za štimanje Handžića i neke rokade odbrane ili veznog reda.
- Dinostula
#25475 Re: Utakmice.
Neka Husrefa do kraja sezone ne zato sto je neki strucnjak nego sto mozemo dovesti samo goreg od njega.todd_smith wrote:Masallah uranili smo.
A pocetak je najbitniji cim ti zaostanes prvo kolo 3 boda znaci da ces nakon 10 kola biti na -7 ili -8.
Glavni konkurenti dobiju a ti zijanis i uvijek u nekoj trci i sustizanju.Svake godine ista prica.