BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

luckylaka

#25426 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

tuzlak1212 wrote:da neko od sportista istetovira kartu Federacije BiH, tj samo entitet, ne bi mu niko A rekao ni s jedne strane a oba entiteta nas vecinske drevne bosnjake bodu u oci i htjeli bi zajednicku drzavu bez granica... medjutim tattoo RS-a na nekom ko je odrastao u RS-u smeta :lol:
ne branim ja Vranjesa ni postojanje RS-a ovdje, al tu vladaju neki dvostruki arsini u praksi naseg naroda i narodnosti
Boze sacuvaj sta neces procitati.Tip u istu recenicu stavlja federaciju i genocidnu tvorevinu i to jos presudjenu za genocid.Ma dobar je Vranjes kakvih kod nas ima :-) :-)
luckylaka

#25427 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Evo jedna za Vranjesa od,,baustelaca"
EvoMeneJopet

#25428 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by EvoMeneJopet »

U pravu je Vranjes, i jesu Baustelci bar velika vecina. Ja ih znam 13 iz Hannovera, 10 radi na Bauateli.
SSemir

#25429 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by SSemir »

...
Last edited by SSemir on 22/11/2020 14:28, edited 1 time in total.
AmiĐa_Idriz

#25430 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

A šta je sa onim Sušićem iz Sherriffa? Vidim kapiten im je, ne može onda biti toliko loš da ga jebeš :mrgreen:

Pogotovo što nam je to škakljiva pozicija :-)
Bazinga1234

#25431 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bazinga1234 »

AmiĐa_Idriz wrote:A šta je sa onim Sušićem iz Sherriffa? Vidim kapiten im je, ne može onda biti toliko loš da ga jebeš :mrgreen:

Lošija verzija Vrsajevica.
Point.

#25432 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

rumenige_brajtner wrote:
Point. wrote:
rumenige_brajtner wrote: to što ti nešto priznaješ nije relevantno, jebi ga. ustav kaže drugačije. niko te ne pita, a pitaće te jedino kad te budu opet založili ko topovsko meso.
što se druge stvari tiče, ukućanima se obraćaj na taj način. vidim da si i ti nešto kurčevit, fino bi se slagao sa vranješom.
Neću ukućanima, nego tebi. Sve po zasluzi, pajdo moj.
jesi to i ti neki ljuti krajišnik? :?
Ne, samo običan navijač sa samopoštovanjem.
Point.

#25433 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

deer_hunter wrote:
Point. wrote: Iz sigurne udaljenosti je svako mangup. Može i lično da zove na sljedećem okupljanju a ne, kao do sada, da se sakriva u hotelskoj sobi ko čkapi.
a ti si mu rekao da je ckapi licno ili ovako sa sigurne udaljenosti iza monitora? :D Ajde da primjenimo tvoju logiku i da svaki baustelac sam licno ode do Vranjesa i objasni kako stoje stvari, a ne ovako ko hijene u grupi,200 na jednog. Ili su samo hrabri dok golog.u.zi pucaju selfije u bazenu, ko p.e.d.eri kakvi? Da skratimo pricu, ne ulazim u to ko je u pravu ili ne (svako od njih ima pravo da proziva Vranjesa, kao sto i on ima pravo da proziva njih, sloboda govora, zar ne? ) samo sam napisao svoj dojam da je u citavom tom prepucavanju CeTomir malo originalniji od baustelaca.Kraj price.
Niko neće ići marisati četalja nije to poenta al ako je on takav mangup zašto ne ode pred navijače na kraju utakmice i kaže sve što ima na duši a ne ko čkapi pobjegne u svlačionicu pa nakon dva dana proziva na netu. I to je ko originalno? Jest ako ti je 14 godina.

I sva ova priča oko tetovaže je davno završila i putko iz čista mira provocira, zašto? Medijska pažnja šta li?
rumenige_brajtner

#25434 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by rumenige_brajtner »

Point. wrote: Ne, samo običan navijač sa samopoštovanjem.
halali, ja mislio ti neko bitan
deer_hunter

#25435 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by deer_hunter »

Point. wrote: Niko neće ići marisati četalja nije to poenta al ako je on takav mangup zašto ne ode pred navijače na kraju utakmice i kaže sve što ima na duši a ne ko čkapi pobjegne u svlačionicu pa nakon dva dana proziva na netu. I to je ko originalno? Jest ako ti je 14 godina.

I sva ova priča oko tetovaže je davno završila i putko iz čista mira provocira, zašto? Medijska pažnja šta li?
ovo ti ozbiljno?? gledas li i uopste utakmice reprezentacije?? :-) za Baustelsko-hercegovacku firmu (BHF) ta prica ocito nije zavrsila, zato se i slikaju polugoli u bazenima, pokazuju misice( ko da mi ne znamo da je baustela tezak posao koji razvija tijelo :D ), provociraju ga, vrijedjaju na svakoj utakmici. Vranjes je uradio sve sto je mogao da rijesi tu pricu, rijesio tetovazu, nema je vise, rijesio je probleme sa suigracima(inace ne bi bio tu), jel treba lizat nekom j.a.j.a da bi ga pustili na miru. Ma hajte molim vas :skoljka:
cyprus

#25436 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Ja od početka mislim da BHF jede govna u pogledu Vranješa, te i danas stojim pri tom stavu :)
AmiĐa_Idriz

#25437 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

cyprus wrote:Ja od početka mislim da BHF jede govna u pogledu Vranješa, te i danas stojim pri tom stavu :)
+1, pisao sam već nešto slično.
scarface32

#25438 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by scarface32 »

cyprus wrote:Ja od početka mislim da BHF jede govna u pogledu Vranješa, te i danas stojim pri tom stavu :)
+1
Point.

#25439 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

deer_hunter wrote:
Point. wrote: Niko neće ići marisati četalja nije to poenta al ako je on takav mangup zašto ne ode pred navijače na kraju utakmice i kaže sve što ima na duši a ne ko čkapi pobjegne u svlačionicu pa nakon dva dana proziva na netu. I to je ko originalno? Jest ako ti je 14 godina.

ovo ti ozbiljno?? gledas li i uopste utakmice reprezentacije?? :-) zaBaustelsko-hercegovacku firmu (BHF) ta prica ocito nije zavrsila, zato se i slikaju polugoli u bazenima, pokazuju misice( ko da mi ne znamo da je baustela tezak posao koji razvija tijelo :D ), provociraju ga, vrijedjaju na svakoj utakmici. Vranjes je uradio sve sto je mogao da rijesi tu pricu, rijesio tetovazu, nema je vise, rijesio je probleme sa suigracima(inace ne bi bio tu), jel treba lizat nekom j.a.j.a da bi ga pustili na miru. Ma hajte molim vas :skoljka:
Pošalice nivo Vranješ.
Ako ću birati između navijača koji su tu na sve i jednoj utakmici od Armenije do Portugala, od fudbala preko rukometa do košarke, sjedeće odbojke, hokeja i slično i četalja poput Ognjena, uvijek ću biti uz ove prve. Ako ništa, bar iz patriotskih razloga.
Tomahawk11
Globalni moderator

#25440 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tomahawk11 »

Dobro, ja još jučer rekoh, završavajte o tome na ovoj temi, a vi i danas istu priču :roll:
Vitoo

#25441 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Vitoo »

Vranjesovci out :evil:
AmiĐa_Idriz

#25442 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

Bazinga1234 wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:A šta je sa onim Sušićem iz Sherriffa? Vidim kapiten im je, ne može onda biti toliko loš da ga jebeš :mrgreen:

Lošija verzija Vrsajevica.
e jebi ga onda :D
Point.

#25443 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Tomahawk11 wrote:Dobro, ja još jučer rekoh, završavajte o tome na ovoj temi, a vi i danas istu priču :roll:
Sorry, nisam vidio. Nećem više. :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#25444 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Velkoski »

Al' prejako mi je ovo kad ovi lokalci nazivaju dijasporu bauštelcima, a istovremeno se po Hercegovini prekvalifikuju u medicinskoj :lol:
Raigor Stonehoof

#25445 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Raigor Stonehoof »

jel hocete da vam se Koroman vrati, jel to hocete :oops: :D
luckylaka

#25446 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Tomahawk11 wrote:Dobro, ja još jučer rekoh, završavajte o tome na ovoj temi, a vi i danas istu priču :roll:
Pitanje.Zasto bi prestala prica o Vranjesu BH reprezentativcu ako se politika ne uvlaci u pricu.Drugo.BHF nije spoemenuo uopstre Vranjesa ni prije ni poslije utakmice cak se nije ni primjetilo da ga nema ispred tribine dok tamo neki nazovi novinar nije servirao tu pricu.I tada su pojedinci poceli kritike na racun Vranjesa ali to nije stav BHF a poslije toga on sam trazi belaj i naziva ih ,,baustelcima"Pojedinci mogu srati,pricati ,provocirati ali BHF nije izisao sa svojim stavom nako ove utakmice.Ventolina prica je licno razmisljenje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#25447 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tomahawk11 »

luckylaka wrote:
Pitanje.Zasto bi prestala prica o Vranjesu BH reprezentativcu ako se politika ne uvlaci u pricu.Drugo.BHF nije spoemenuo uopstre Vranjesa ni prije ni poslije utakmice cak se nije ni primjetilo da ga nema ispred tribine dok tamo neki nazovi novinar nije servirao tu pricu.I tada su pojedinci poceli kritike na racun Vranjesa ali to nije stav BHF a poslije toga on sam trazi belaj i naziva ih ,,baustelcima"Pojedinci mogu srati,pricati ,provocirati ali BHF nije izisao sa svojim stavom nako ove utakmice.Ventolina prica je licno razmisljenje.
Zato što se politika uvlači u priču. Krene priča četnik, Mladić, Karadžić, ovaj, onaj, šta ti meni, šta ja tebi i belaj.
Nemojte uvlačiti politiku, pričajte o bh reprezentativcu Vranješu i nema problema.
Tomahawk11
Globalni moderator

#25448 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tomahawk11 »

"BiH postaje bogatija za jedan novi sportski objekt. Ovaj čin predstavlja novi korak razvoja nogometa. Novi list se okreće. Svijet se ovih dana divi rezultatima BiH. Prolazak u A diviziju je veliki uspjeh. Imate Džeku i Pjanića, jedan postiže golove kao od šale, a drugi... Ja nikada nisam vidio da se nekome Ronaldo sklanja da izvede slobodan udarac", kaže Čeferin.
:thumbup:
bingov buraz

#25449 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by bingov buraz »

Vice versa

I on ih malo malo prozove
AmiĐa_Idriz

#25450 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

Tomahawk11 wrote:
"BiH postaje bogatija za jedan novi sportski objekt. Ovaj čin predstavlja novi korak razvoja nogometa. Novi list se okreće. Svijet se ovih dana divi rezultatima BiH. Prolazak u A diviziju je veliki uspjeh. Imate Džeku i Pjanića, jedan postiže golove kao od šale, a drugi... Ja nikada nisam vidio da se nekome Ronaldo sklanja da izvede slobodan udarac", kaže Čeferin.
:thumbup:
Čuj, "sportski" objekat :mrgreen:
Post Reply