Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
R9.. wrote:Sudije i govana....
Dzaba kartone podijeli, penal nidze veze
Komentar ti je laprdanje, crveni davno zasluzen, penal cist ko suza.
Barca losa ali najvise zbog ovih udaranja pri svakom kontaktu, bas ih je ovaj hajvan nalozio, veli dobili smo Real sad cemo i ove pa makar hinjski.
Dani mu se objesio za vrat naravno da ce ga lik otrest, a sad sudije to nisu vidjele....vidjeli smo na ponovljenom snimku mi....
Pa do iskljucenja Atletico 23 faula Barcelona 7 . Atletico 1 zuti Barcelona 3. Godin zavrsio utakmicu nakon onog gazenja, Gabi 9 faulova, na devetom dobio zuti....
Ali dobro, to je Atletico i njihova igra. Na kraju nema haosa, ruka ruci i zdravo.
kisni indijanac wrote:nešto počinjem sumnjati da je tata martino najbolje rješenje, penal nije postojao, atletico je igrao prljavo, a ne barca, možda je prerano za kakve podrobnije analize, ali nisam navikao da već drugu utakmicu uzastopno valdes bude najbolji igrač barcelone, neymaru valjda treba adaptacija, inače mi je večeras ličio na kloniranog robinha....biće valjda bolje...
Pa kad ga drka na Lea. Izgorio lik u zelji sto su konacno zajedno
skenderija04 wrote:Pa do iskljucenja Atletico 23 faula Barcelona 7 . Atletico 1 zuti Barcelona 3. Godin zavrsio utakmicu nakon onog gazenja, Gabi 9 faulova, na devetom dobio zuti....
Ali dobro, to je Atletico i njihova igra. Na kraju nema haosa, ruka ruci i zdravo.
R9.. wrote:
Dani mu se objesio za vrat naravno da ce ga lik otrest, a sad sudije to nisu vidjele....vidjeli smo na ponovljenom snimku mi....
Vidio si da je pomocni sudija signalizirao da je crveni a desavalo se sve 10 metara od njega.
Prvi put je bilo obostrano drugi put nije i crveni je tek nakon drugog rusenja. A onaj lik ih je toliko udarao da je zasluzio crveni i bez onoga.
Tapatalk 4
Dani se fakat jeste zakacio na njega, ali Luis nakon sto ga je otresao, prvim, ga je mlatnuo "na prazno" u dva slijedeca poteza, tek onako, tako da je crveni zasluzen.
Mada je vise cudo sto ni Luis ni Gabi nisu zaradili zuti prije toga (btw, Luisovo udaranje Messija po bedrenom u prvom je bilo bas onako... provalija).
Layne wrote:Eno stavlja Messi ruku na usta da se ne može pročitat' s usana kako vrijeđa Xavija.
A što je najgore ni porez ne plaća..
Pi**a mu materina bezobrazna U nastavu novi detalji. Cak je i suza potekla...
Bezobrazni Messi: Izvrijeđao i rasplakao suigrača!
Tello se navodno jednom prilikom rasplakao na treningu Barceloninih nogometaša. Nije uspio podnijeti uvredu koju mu je nanio najbolji igrač današnjice Lionel Messi.
Layne wrote:Eno stavlja Messi ruku na usta da se ne može pročitat' s usana kako vrijeđa Xavija.
A što je najgore ni porez ne plaća..
Pi**a mu materina bezobrazna U nastavu novi detalji. Cak je i suza potekla...
Bezobrazni Messi: Izvrijeđao i rasplakao suigrača!
Tello se navodno jednom prilikom rasplakao na treningu Barceloninih nogometaša. Nije uspio podnijeti uvredu koju mu je nanio najbolji igrač današnjice Lionel Messi.
skenderija04 wrote:Pa do iskljucenja Atletico 23 faula Barcelona 7 . Atletico 1 zuti Barcelona 3. Godin zavrsio utakmicu nakon onog gazenja, Gabi 9 faulova, na devetom dobio zuti....
I to zbog prigovora
Upravo
Ali dobro, neka naviknu jer ce ovoga biti cijele godine. Meni je ovo veceras sasvim svejedno. Jos je predsezona za Barcelonu. A vec smo vidjeli i tendenciju sudjenja ove sezone i bice tesko osvojiti ligu.
I da, to sto je Atletico igrao prljavo, ne znaci da Barca nema cijeli niz problema.
Od stopera (mora!), Alves, Alexis - Pedro (gori - los), do prve linije koja nikako da se realizuje.
Ali, pocetak je, tezak, pa bumo vidjeli.
I da, fizicka sprema... sta god da onaj klaun radi, izgleda fercera. Samo, pitanje je da li ce tako ostati do kraja polusezone...
Martino ce morati promjeniti stare navike i staru pricu....mora narediti driblinge i prodore, usavršavati igru 1 na 1....ovo sa duplim pasovima je procitano, za svaku ozbiljniji ekipu to je "pređeno gradivo" , to smo i veceras vidjeli protiv Atletica...Barca je postalo potpuno predvidiva, onaj "pepizam" je završena prica....moraju poceti tražiti nacin da ponovo postanu nepredvidivi, jer ce opet kad-tad naletiti Bayern ili slicnu ekipu pa ce ih opet nagrditi.
Ali nemaju sad igrace za "1 na 1" igru...Pedro i Alexis to definitivno nisu, oni ne mogu ni čunj predriblati niti mu pobjeci.
Messi zna driblati, Neymar znaci driblati....Barci trebaju igraci koji smiju uci u duel igru.
Tello može pobjeci cuvaru, ima "startnost", brzinu i tu drskost za duel igre...šteta što onaj malac Deulofeu ode na posudbu jer on zna ici u duele jer zna driblati i bježati cuvaru.
Last edited by LSD on 29/08/2013 01:30, edited 2 times in total.
Ali dobro, neka naviknu jer ce ovoga biti cijele godine. Meni je ovo veceras sasvim svejedno. Jos je predsezona za Barcelonu. A vec smo vidjeli i tendenciju sudjenja ove sezone i bice tesko osvojiti ligu.
znači ti ovo još uvijek tretiraš kao pripremni preriod
I to zbog prigovora
Upravo
Meni je vec "smijesno" to dobijanje zutih zbog prigovora.
Mislim, ne bi skodilo malo discipline pa da se ne prigovara.
znači ti ovo još uvijek tretiraš kao pripremni preriod
Pa tako je i zamisljena predsezona. Prvo pravljenje para a onda 5 utaakmica u 15 dana. U nedjelju sa Valenciom zavrsava. Jebeni konf. kup i 11 igraca koji fale.. Pa vidi Xavija Iniestu i Alvesa, ne mogu da disu.
suncica24 wrote:I da, fizicka sprema... sta god da onaj klaun radi, izgleda fercera. Samo, pitanje je da li ce tako ostati do kraja polusezone...
Sto do kraja polusezone? Ne dijele tad nikakve trofeje
Pa ono obicno vec u drugom dijelu polusezone pocnu kliziti ka dolje.
I onda to tako nastavi do kraja sezone.
Zato, da hoce izdrzati do kraja polusezone. Kao, nekakav "predznak" da je klizanje zaustavljano.
(Btw, Ney je proklizavao, bukvalno, samo tako... valjda mu nisu promjenili gume, ili sta vec)
Last edited by suncica24 on 29/08/2013 01:35, edited 1 time in total.
sredina terena je ključ svega, to mora profunkcionirati, xavi, iniesta, cesc, jedini mi je busquets večeras djelovao solidno...zadnji pas je barcelonin brand...uz vanzemaljca iz argentine....
Last edited by kisni indijanac on 29/08/2013 01:38, edited 1 time in total.
skenderija04 wrote:
Pa tako je i zamisljena predsezona. Prvo pravljenje para a onda 5 utaakmica u 15 dana. U nedjelju sa Valenciom zavrsava. Jebeni konf. kup i 11 igraca koji fale.. Pa vidi Xavija Iniestu i Alvesa, ne mogu da disu.
jest vala, ja nikako ne volim što barca ima toliko reprezentativaca, odmah su tu potencijalne povrede, istrošenost..itd
skenderija04 wrote:
jest vala, ja nikako ne volim što barca ima toliko reprezentativaca, odmah su tu potencijalne povrede, istrošenost..itd
Fudbaleru Barcelone, Leu Messiju, kako tvrde doktori iz Katalonije, ugrožena je fudbalska karijera.
Španski mediji navode da bi povreda koju je najbolji igrač svijeta zaradio na prvom meču Superkupa protiv Atletica mogla da ostavi trajne posljedice po igrača. Ljekari katalonskog kluba su utvrdili da je Messijev mišić nadkoljenice počeo da atrofira, dodaje Kurir.
Razlog za ovo doktori nalaze u činjenici da je Messi tokom tinejdžerskih godina uzimao velike količine hormona rasta. Ovo je prouzrokovalo do povećanje bicepsa femorisa, a samim tim i iscrpljenje tetiva lijeve noge.
Messi je od posljednjih 28 mečeva za klub i reprezentaciju odigrao samo dvije utakmice svih 90 minuta.