:slika aparata i oka iz illuminatija:lakilaka wrote:da ostane zabiljezeno: zrinjskom u bijeljini sudi sudija iz gruda i svira nepostojeci penal u 93 minuti, a sarajevu sudi peljto, za koga velika vecina kaze da je pitar, i svira penal za njih. toliko o stimanju zelji. salem prolic je to. 5%
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#25426 Re: Sarajevski derbi
- Šibicar
#25427 Re: Sarajevski derbi
Dead Man Walking wrote:Svaka cast komsijama, posteno odigrali, posteno dobili, mogli nas jos kojim golom dotuci. Provlacili smo se par kola, negdje se moralo slomiti, a obicno se slomi u najgorem trenutku. Zrinjski je bio bolja ekipa cijelu godinu i zasluzeno ce slaviti, a vala i komsije da osvoje nakon ovog danas i Listice bilo bi zasluzenije nego da smo mi uzeli. Ruku dajem da smo danas i uzeli taj pisljivi bod da bi kiksali protiv Radnika, jer ovakam skup luzera i picketina jednostavno nema mentalitet za titulu.
Jos jednom cestitke, i mezite nas, zasluzili smo! Ako nista ostaje vam satisfakcija da ste nam bas vi uzeli titulu, iako je mi sami sebi uzimamo jos od Tuzle.
-
cvijet s reverom
- NajdraziVodjaa
#25429 Re: Sarajevski derbi
Da bi postavio kontra pitanje moras prvo dati odgovor na postavljeno pitanje. Odgovori pa cu ti i ja odgovoriti, zasto nam kupljeni sudija protiv Krupe nije svirao penal ala Zrinjskom danas da odma zavrsimo titulu? Bilo bruku kornera izmisli povlacenje dosudi penal zasto nije? Zasto vam je kupljeni sudija danas svirao penal mogao je zazmiriti pa kupljen je?ibizza wrote:Hajd kontra pitanje: Kako to, da u Krupi kad vas igrac sam sebe nabije u ruku nije penal/nije ruka, a danas Dulja ustopava loptu pred vasim golom i odbija mu se od noge u ruku i sudija svira igranje rukom...kako ?NajdraziVodjaa wrote:Mitomanija ponovo na djelu, kupili sudije pa zasto su vam danas svirali penal ako smo ih kupili? Zar nije logicno da nas kupljene sudije poguraju u dvije utakmice kad nam najvise treba? Moze li mi iko odo ovih pitara dati odgovor na prosto pitanje? kupovali smo sudije tvrdite oke, zasto nas ne pogurase protiv Krupe i protiv vas danas? Cijelu polusezonu smo kupili sudije i onda kad nam treba u dvije najvaznije utakmice dva boda ne pogurase nas kupljene sudije sta je reci?baxus wrote:Zrinjski je titulu ukrao. Ovo je najočiglednija kradja ikad. Ja bih ovo na sud odmah dao i tražio poništenje ove lakrdije.
Sto se tiče nas, jesmo to trebali pustit?
Ko je to nas kad puštao???!
Saplitali nas one sezone kad smo doveli Jarnija na svakom koraku. Slali nam inspekcije u svlačionice da traže radne dozvole Jajalu.
Da ne spominjem svaku priliku da se destabilizujemo koji su hinjski koristili.
Dzaba ste krečili moji kospicari, istresli tolike pare na sudije.
I sad nakon svega, FKS je dužan da vas pusta???
Propade sezona, a? sad pokažite slogu kojom se dičite? Budite veliki u porazu
Nemojte Kerlu momka sad tjerat iz kluba.
Naravno da neces dati odgovor.
-
lakilaka
#25430 Re: Sarajevski derbi
lakilaka wrote:da ostane zabiljezeno: zrinjskom u bijeljini sudi sudija iz gruda i svira nepostojeci penal u 93 minuti, a sarajevu sudi peljto, za koga velika vecina kaze da je pitar, i svira penal za njih. toliko o stimanju zelji. salem prolic je to. 5%
- N.N.
#25431 Re: Sarajevski derbi
Ili kao sto ste vi zavalili Slobodu svojevremeno, npr. i izbacili ih iz ligeMelbourne_Australia wrote:...A razlog je taj sto Celik i Sloboda se bi hladno prodali bodove anamo onim dole a protiv sarajevskih klubova idu na zivot i srmt i zato je lakse hercgovcima...
Ah ja, da su oni tada dobili Slaviju, ostali bi. Isto da ste vi danas dobili, osvojili bi...
Ili kao sto je Sarajevo onda uzelo Celika a nama trebalo za titulu ili evropu neki, neki kurac je bio...pa nam pjevali da vas dodje deset jiljada i ispratili sa tri komada
Mislim, posteno sve...zato, nemoj da se lazemo za neke stvari. Boli vas kurac za one dole i one gore, karate Vi i ove sa vama.
Zivio.
Last edited by N.N. on 20/05/2017 21:54, edited 1 time in total.
-
baxus
#25432 Re: Sarajevski derbi
Mitomanija je vasa disciplina.NajdraziVodjaa wrote:Mitomanija ponovo na djelu, kupili sudije pa zasto su vam danas svirali penal ako smo ih kupili? Zar nije logicno da nas kupljene sudije poguraju u dvije utakmice kad nam najvise treba? Moze li mi iko odo ovih pitara dati odgovor na prosto pitanje? kupovali smo sudije tvrdite oke, zasto nas ne pogurase protiv Krupe i protiv vas danas? Cijelu polusezonu smo kupili sudije i onda kad nam treba u dvije najvaznije utakmice dva boda ne pogurase nas kupljene sudije sta je reci?baxus wrote:Zrinjski je titulu ukrao. Ovo je najočiglednija kradja ikad. Ja bih ovo na sud odmah dao i tražio poništenje ove lakrdije.
Saplitali nas one sezone kad smo doveli Jarnija na svakom koraku. Slali nam inspekcije u svlačionice da traže radne dozvole Jajalu.
A odgovor na tvoje pitanje bi bio: "Napravljen je medijski pritisak na savez, sudijsku organizaciju i na vas nakon 4 suspendovana arbitra, pa se očigledno prestalo s tim. Nismo mogli dopustiti da nas preskocite na taj nacin".
- Point.
#25433 Re: Sarajevski derbi
Ma nisam ja ni zeljovac ni pitar bolan, samo mi bezveze i luzerska ova vasa prica mi svi luzeri a jebeni Zrinjski uzima titulu.Samprotivsviju wrote:Eno sad, a da ste dobiliPoint. wrote:Odlicno receno. Nikad nece mahala iz Sarajeva izaci. Bice bas fino gledati promociju ustasluka i zvizdanje himni i jebavanje balijske matere na proslavi titule Zrinkskog. Kako su jadni ovi sarajevski mahalasi.todd_smith wrote:Zrinjski je ovo GENIJALNO odradio.
Bosnjo kao glupi bosnjo ce sada da se podjebava i svadja medjubosno izmedju Sarajeva i Zelje. A oni ce da hlade jaja sa namjestenim penalom za kojeg nikoga ne boli kurac jer ZELJO SAMPION NE NE EVO VAM KURAC SARAJEVO JE SAMPION i ostalo debilizam.
Drzava Zeljo, da sam pitar ja nebi imo sna...itd itd
A ovako sad se pozivamo na kolegijalnost
- Charuga
- Globalni moderator
#25434 Re: Sarajevski derbi
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”kinzekonze wrote:Glup si i jadan bijednice smrdljivi. Mars na politiku i tamo laprdaj o bosnjastvu itd itd. Ko ti kaze da su FKS i NKZ Bosnjacki klubovi. Pogledaj imena igraca koji igraju i kod nas i kod njih.
» kinzekonze
14 dana
- Charuga
- Globalni moderator
#25435 Re: Sarajevski derbi
Što izginuše "Spartanci" za 7 dana ... 
- NajdraziVodjaa
#25436 Re: Sarajevski derbi
baxus wrote:Mitomanija je vasa disciplina.NajdraziVodjaa wrote:Mitomanija ponovo na djelu, kupili sudije pa zasto su vam danas svirali penal ako smo ih kupili? Zar nije logicno da nas kupljene sudije poguraju u dvije utakmice kad nam najvise treba? Moze li mi iko odo ovih pitara dati odgovor na prosto pitanje? kupovali smo sudije tvrdite oke, zasto nas ne pogurase protiv Krupe i protiv vas danas? Cijelu polusezonu smo kupili sudije i onda kad nam treba u dvije najvaznije utakmice dva boda ne pogurase nas kupljene sudije sta je reci?baxus wrote:Zrinjski je titulu ukrao. Ovo je najočiglednija kradja ikad. Ja bih ovo na sud odmah dao i tražio poništenje ove lakrdije.
A odgovor na tvoje pitanje bi bio: "Napravljen je medijski pritisak na savez, sudijsku organizaciju i na vas nakon 4 suspendovana arbitra, pa se očigledno prestalo s tim. Nismo mogli dopustiti da nas preskocite na taj nacin".
- UnKnownBA
#25437 Re: Sarajevski derbi
Ne bi me čudilo, navodno je UEFA pratila od ovog kola.
Čestitke na pobjedi!
-
north
#25438 Re: Sarajevski derbi
PoštenoMelbourne_Australia wrote:U fudbalu nema pustanja i tacka....Ja Sarajevo mrzim najvise na planeti i da se ja pitam ugasio bi ih , kosevo sravnio i klub vise ne bi postojao....Tako da o nekom pustanju nema govora.....Maleni dobili i prvi put dali gol na 2012 godine na domacem terenu protiv nas i respect..Kad izgubis kazes respect i ides dalje.....PS..Lavor je danas izgledao uzas, nikad manje ljudi a sve ce gore i gore biti..Kvalitet fudbala nam je na nivou amatera realno...Zrinjski je kupio tekmu to i budala vidi, sto Zeljo nije protiv Krupe to uprava treba da kaze...U ovoj ligi osim one dominacije Zelje sa Muratovicem i Beslijom i ostalim sve se stima i svi stimaju..Kako Zeljo tako i Sarajevo ali niko kao Hrvati....A razlog je taj sto Celik i Sloboda se bi hladno prodali bodove anamo onim dole a protiv sarajevskih klubova idu na zivot i srmt i zato je lakse hercgovcima...
- armin071
#25439 Re: Sarajevski derbi
Al ja majke mi ne mogu da skontam onako bezmudu igru zelje?! Pa oni haman kontali da je lakse da se oslone na Radnik i Sarajevo. Ne mogu da vjerujem jedna te tekma dijeli od lige sampiona i love i ti izadjes ko na termin...Charuga wrote:Što izginuše "Spartanci" za 7 dana ...
-
todd_smith
#25440 Re: Sarajevski derbi
Zeljo izgubi titulu, odmah se kljuca tema. Kupljen forum.

- Šibicar
#25441 Re: Sarajevski derbi
Jebo nasu ligu,zar ima neko da to prati i da se nervira....
- SmokingMan
#25442 Re: Sarajevski derbi
Što se mene tiče ja mezit vas neću,mirno spavajte.Dead Man Walking wrote:Svaka cast komsijama, posteno odigrali, posteno dobili, mogli nas jos kojim golom dotuci. Provlacili smo se par kola, negdje se moralo slomiti, a obicno se slomi u najgorem trenutku. Zrinjski je bio bolja ekipa cijelu godinu i zasluzeno ce slaviti, a vala i komsije da osvoje nakon ovog danas i Listice bilo bi zasluzenije nego da smo mi uzeli. Ruku dajem da smo danas i uzeli taj pisljivi bod da bi kiksali protiv Radnika, jer ovakam skup luzera i picketina jednostavno nema mentalitet za titulu.
Jos jednom cestitke, i mezite nas, zasluzili smo! Ako nista ostaje vam satisfakcija da ste nam bas vi uzeli titulu, iako je mi sami sebi uzimamo jos od Tuzle.
Vaši igrači su danas bili jedne velike kukavice.Sramota do nebesa,fijasko.
- Logovan
#25443 Re: Sarajevski derbi
Hoće li goriti cijeli grad na proslavi titule, kao što reče Ivan Lendrić?
- avetinja
#25444 Re: Sarajevski derbi
Matemački Željo još uvijek može uzeti titulu. Ono što je matematički dokazano to je istinito. Što je istinito to je realno.
-
baxus
#25445 Re: Sarajevski derbi
NajdraziVodjaa wrote:![]()
Niste mogli dopustiti da vas preskocimo? Pa preskocili smo vas davno i sad smo ispred vas ne kapiram? lobotomiji nema lijeka cuj pritisak na savez sta ce pomoci pritisak na savez kad smo kupili sudije i btw taj savez ne jebe dva posto medije, nije to bio nikakav pritisak to je bilo samo vase kmecanje iz kola u kolo kojim ste postigli da imate penal na svakoj utakmici u kojoj igrate.
i ja budala s infantom se raspravljam. Vokabular klasicni forumski ( mitomanija, kmecanje, lobotomija...)
haj bubuljico odjebi.
- armin071
#25446 Re: Sarajevski derbi
E kad ti lendric kaze da si kompleksaslendric wrote:Kompleksaš logovani u elementu
- avetinja
#25447 Re: Sarajevski derbi
Ne znam je li to iz zajebancije govoriš, ali nemoj Logovanog dirati. On je jedan od najkorektnijih komšija, raja. To što provocira ima pravo. Jebiga, provocirao bih i ja da mogu.lendric wrote:Kompleksaš logovani u elementu
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#25448 Re: Sarajevski derbi
cestitke Pitarima na pobjedi
obzirom da sam bila u banovicima
da iskoristim priliku da vam cestitam na odlicnoj igri u Sirokom, samo je falilo malo srece, a bili ste bas dobri. steta i zbog vas i zbog nas 
obzirom da sam bila u banovicima
-
todd_smith
#25449 Re: Sarajevski derbi
Lendinjin 10x klonirani profil na aparatimalendric wrote:Kompleksaš logovani u elementu
-
Nadzorna_ploca
#25450 Re: Sarajevski derbi
Od svega meni je najupecatljivija ostala prica ko ce im zabraniti da dodju, invazija na istok i zapad i naravno ono da nasa uprava stavlja svoje navijace u potencijalne probleme jerbo dolazi prva ekipa na zapad. I naravno prizivanje belaja.
Larson je nebitan. Pogotovo danas, manite tog citiranja..
Larson je nebitan. Pogotovo danas, manite tog citiranja..