Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ima li ovdje biciklista, kakva je sad situacija sa vožnjom po gradu (pa djelomično i van grada) i je li ti i dalje trebaju prskavci i šokeri dok voziš
kontam se ponovo angažirati po tom pitanju kad malo otopli, ali imam traume kad su me prije par godina napale lutalice i kad sam se sva poderala po asfaltu
kao bronx, po pola grada se nisam smjela kretati jer sam znala gdje čeka banda koja napada sve što se vozi na točkovima, a pojma nemam je li danas makar nešto bolja situacija.
macchiato wrote:ima li ovdje biciklista, kakva je sad situacija sa vožnjom po gradu (pa djelomično i van grada) i je li ti i dalje trebaju prskavci i šokeri dok voziš
kontam se ponovo angažirati po tom pitanju kad malo otopli, ali imam traume kad su me prije par godina napale lutalice i kad sam se sva poderala po asfaltu
kao bronx, po pola grada se nisam smjela kretati jer sam znala gdje čeka banda koja napada sve što se vozi na točkovima, a pojma nemam je li danas makar nešto bolja situacija.
Pasa ima manje 70% otprilike ali to ti ne garantuje da bas neces naletiti na preostalu 1/3 koja jos nije sklonjena sa cesta.
Koliko je kriv Kasumovic sto ih jos ima na cesti toliko je i Sapa.
Jimmy je očigledno mislio na belfya. Smart je pro-Kasumović. Inteligencija ga kritikuje. Hajmo malo upaliti mozgiće prije nego zasviramo po tastaturi, jbt.
ExNihilo wrote:Jimmy je očigledno mislio na belfya. Smart je pro-Kasumović. Inteligencija ga kritikuje. Hajmo malo upaliti mozgiće prije nego zasviramo po tastaturi, jbt.
Avenija. Brat moj. Jedan mi je od najdražih forumaša, a očigledno je, barem meni jer sam svaki njegov post pažljivo čitao.
ExNihilo wrote:Jimmy je očigledno mislio na belfya. Smart je pro-Kasumović. Inteligencija ga kritikuje. Hajmo malo upaliti mozgiće prije nego zasviramo po tastaturi, jbt.
channel10 wrote:jer je smart pismen ovaj umjesto sto udahne, uzdahne .
Kada se pravis pismen objasni ovu recenicu fali li kakvih zareza ovdje?
A došlo se i do zareza . Fali i zarez i slovo jedno, ali jedno je to sto ti izgovaras, a drugo ovo sto zahtjevas zarez. Nego ima li sta u relni da se peche?