Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#25401 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Bancho wrote:@KatarinaKosaca

Sad su mi stvari mnogo jasnije, pa ti jednostavno mrzis odredjeni tip zena...obrazovane i sposobne. Sabina ne valja, Lejla ne valja i sami bog zna koliki je taj spisak. Ima li i jedno zensko na ovom dunjaluku (obrazovana i sposobna), eto ne moras da je volis, a da ti je ono bar malo draga?
Ima. Spisak dugacak. Na njemu sigurno nije krimogena biografija Crnkiceve desne ruke. I ne prozivaj me, ziv bio, rekoh da necu pisati na temi. Frojdovske tendencije ostavi van konteksta mog nika. I ne idu ti nesto..... Nisi dalje od plitke dogmatske pretpostavke da si ili ostavljena zena nekog politicara ako kritikujes muskarca ili zavidna zena na «sposobne» :-) . Toliko sposobna do Kraljice Jelene. Ili Radiceve
mario001

#25402 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mario001 »

malakh wrote:
mario001 wrote:Radi se o ujedinjenju SDP-a zapravo, DF I GS su nastali direktno iz SDP-a, ne znam sta NS tu trazi??
što te to toliko interesuje kada nećeš glasati za njih, niti si ikada glasao za njih?

zna se kome ujedinjenje ljevice najviše smeta i time je i opravdano tvoje prisustvo na ovom forumu :run:

Ujedinjenje ljevice je ravno mamuzanju mrtvog konja, da su ti likovi mogli funkcionisati skupa danas ne bi imali pricu o ujedinjenju
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#25403 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by malakh »

mario001 wrote:
malakh wrote:
mario001 wrote:Radi se o ujedinjenju SDP-a zapravo, DF I GS su nastali direktno iz SDP-a, ne znam sta NS tu trazi??
što te to toliko interesuje kada nećeš glasati za njih, niti si ikada glasao za njih?

zna se kome ujedinjenje ljevice najviše smeta i time je i opravdano tvoje prisustvo na ovom forumu :run:

Ujedinjenje ljevice je ravno mamuzanju mrtvog konja, da su ti likovi mogli funkcionisati skupa danas ne bi imali pricu o ujedinjenju
sve si u pravu, ali što to tebe interesuje kada nisi njihov glasač niti ćeš biti... ako glasaš da diametralno suprotnu opciju onda te ovi ljevičari i ne trebaju zanimati, već bi se malo više zanimao o kandidatima i politikama svoje sda.
putokaz1

#25404 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Nije Mario sda?
mario001

#25405 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mario001 »

sve si u pravu, ali što to tebe interesuje kada nisi njihov glasač niti ćeš biti... ako glasaš da diametralno suprotnu opciju onda te ovi ljevičari i ne trebaju zanimati, već bi se malo više zanimao o kandidatima i politikama svoje sda.
Koliko znam ne postoji zabrana da se nesto smije, a nesto ne smije komentarisati..
SDA je vas najmanji problem, moj pogotovo
mirzadelibasic

#25406 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mirzadelibasic »

Mustafić za Fokus.ba: Ljevica je razjedinjena, još uvijek nije kasno za savez

Režiser i član Naše stranke Dino Mustafić iznenadio je mnoge kada je odlučio podržati Samera Rešidata (Demokratska fronta) kao jednog od kandidata za načelnika općine Centar, umjesto člana Naše stranke Admira Bukvu koji se kandidovao za istu poziciju.

U razgovoru za Fokus.ba Mustafić je pojasnio svoju odluku te prokomentirao razjedinjenost opozicije u BiH.

“I dalje sam privržen svim idejama i vrijednostima ljevice u BiH koje zagovara i socijal-liberalna Naša stranka. Nadam se zajedničkoj platformi građanskih partija i izražavam duboko žaljenje sto već sada na lokalnim izborima nemamo objedinjene zajedničke liste i kandidate. Tako i na području opštine Centar, gdje ja živim, imamo čak četiri kandidata iz građanskih partija, plus dvojicu nezavisnih kandidata koji dijele slična uvjerenja. Nažalost, ne mogu glasati šest puta. Naša razjedinjenost ide samo u prilog drugom ideološkom bloku kojeg ćemo dovesti na vlast“, istakao je Mustafić za Fokus.ba.

Objašnjava da je to razlog zašto se odlučio “da slobodno i demokratski podrži, kao građanin i javni djelatnik, one kandidate i liste za koje vjeruje da mogu doprinijeti razvoju zajednice i boljem životu“.

“To sam i učinio javnom podrškom jednom kandidatu za načelnika, za kojeg smatram da može pobijediti, dakle Sameru Rešidatu, i listi Naše stranke. Za neke je to možda zbunjujuće, za mene je to pitanje političke kulture i moj izbor da budem dosljedan glasač građanskih partija u BiH. Na ovim izborima nam treba savez za koji još uvijek nije kasno da se dogovore lideri opozicije“, zaključio je Mustafić.

http://www.fokus.ba/vijesti/bih/mustafi ... ez/467388/
putokaz1

#25407 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

SDa je najveći problem pa onda razjedinjenost opozicije.
opozicija dozvoli da ima svojih 9 kandidata i da sda sa 20% dobije načelnika.
lakilaka

#25408 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by lakilaka »

pitanje za pedju:

- radim u firmi gdje nemam plate 24 mjeseca. za to vrijeme se ne mogu lijeciti, jer mi nije ovjerena knjizica. sada moguce da dodjemo do nekih para, ali moramo platiti 24 mjeseca zdravstveno iako nismo koristili njihove usluge - nisu nam dali. ima li tu pravde. molim komentar pedja i u zavisnosti od odgovora, mozda nasa stranka dobije nove glasace.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#25409 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

Maystor wrote:
sabina1 wrote:
Maystor wrote:
Plavo ću sa zadovoljstvom prokomentarisati poslije izbora. Mada je već sada jasno da će SDA prekucati izbore. NS će uzeti 10% u Sarajevu, taman da ubije svaku konkurenciju SDA-ovim kandidatima, bez ikakvih šansi za neko načelničko mjesto (čak ni među prva dva). Nakon toga slijedi deal NS sa SDA, kako to Peđa stručno zove "inženjering za GV" - sve već viđeno 2012.g.
Izvan Sarajeva, gdje god NS pređe izborni prag, biće senzacija.

A ovo zeleno, neki su ovdje brzo zaboravili da je Naša Stranka u koaliciji sa SDA izabrala aktuelnog gradonačelnika Sarajeva, da su vijećnici NS u GV izabrani glasovima SDA, da je bila u koaliciji sa SDA u Centru (Varja Nikolić!), da je Elvis Vreto (bio) partner Memiću na Ilidži itd itd.
Kolliko god NS uzela u Sarajevu , uzeće više od SDP-a i DF-a što će biti dovoljno da grad konačno dobije veću istinsku opozicionu stranku.
Nakon gotovo 10 godina.
Koliko god NS (ne)uzela van Sarajeva je totalno nebitno jer ima ukupno dvadesetak lista od čega su sigurno trećina - sarajevske.

Kuda se sakrio Zakon o Radu ? Zar to nije SDA.ovsko NS-ovska podla zavjera u cilju smanjenja prava radnika i opanjkavanja stranka istinskih "zagovornika radničkih prava" koji svoje guzice ne dižu iz superluksuznih automobila kojim obilaze sindikalne govorniceuz plaće ravne nuklearnim fizičarima na zapadu ?
SAMOZVANIH predstavnika LJEVICE u Bosni i Hercegovini ???

Znaš kako kaže Šojić Pantiću...papirići....nikakvog koalicionog dogovora ili sporazuma između NS-a i SDA - NEMA , u gradskom vijeću Sarajeva granitno čvrstu i stabilnu VEĆINU ČINE SDA I SDP , Varja Nikolić je ako se ne varam izbačena iz NS-a i sada je kandidatkinja Demokratske Fronte (jednom SDA , uvijek SDA) a Peđa je bio jasan u odgovoru na upit bilo kakve koalicije Vrete i SDA na Ilidži.
Srdačan pozdrav.

KatarinaKosaca wrote:Rekla sam da necu pisati do poslije izbora, ali moram. Lejla upravo na TV SA......O D R O N. Od laziranja i prikrivanja biografije, grimasa koje pravi, prica o nezaposlenosti u opcini....sta reci?
:thumbup: :thumbup:
Apsolutno vještačka.....
Eih, mislio sam da možeš bolje :-)

Za ovo crveno, šta da ti kažem, čućemo se za desetak dana...

Interesantno je da vam je trn u oku ljevica, a ne desnica :idea:

Znaš onu "ako laže koza, ne laže rog"

by Pedja Kojovic » 10/12/2012 20:16
Pedja Kojovic wrote: libero

Zao mi je da smo vas razocarali i da mislite da je ovo samo radi "fotelja".
Ako pod pojmom "fotelje" mislite na pozicije u vlasti...
Nas cilj, kao i svake stranke, je, i to ste morali znati, da udjemo u vlast - ali samo onda i kada , mislimo da nesto mozemo uraditi. (Upravo zbog toga smo i odbili "fotelje" u onim vladama i pozicijama gdje smo smatrali da cemo biti "moralna ikebana".)

Sporazum u sadasnjem obliku samo odredjuje nacin glasanja za poziciju predsjedavajuce OV Centar i broj nasih vjecnika u GV. Ukoliko se naknadno postigne sporazum oko izvrsne gradske vlasti, dakle izbora gradonacelnika, bice neophodno kreirati programsku platformu. Nasa, u slucaju da bude izabran g.FInci, a koja je bazirana na dokumentu iz 2008. "Platforma za Sarajevo" i doradjena sa idejama naseg kandidata, je spremna.

U pravu ste kad podsjecate na moj stav prema SDA.
Moram priznati da i dalje mislim tako i da mi je u tom smislu vrlo tesko prihvatiti da je za nas ovo bilo bolje rjesenje.
Imao sam priliku uvjeriti da su svi clanovi predsjednistva, prilikom donosenja ove odluke imali isti ili vrlo slican stav prema toj odluci i da je racionalno vrlo tesko odnijelo prevagu nad emocijom.
Tesko se navici na koegzistenciju suprostavljenih ideja.
(Da mi je neko rekao da ce NS potpisati bilo kakav sporazum sa SDA, ili da ce SDP, tokom razgovora o mogucem sporazumu, biti toliko zabrinut etnickom strukturom svojih gradskih vjecnika i odbaciti skoro postignuti dogovor iz straha da bude percipirana kao "srpska i hrvatska stranka" - ja ne bih vjerovao).

Ali ocigledno se treba pokusati naviknuti i na to.
(Kazu da je to odlika samo intelegencija prvog reda)

p.k.
:D
Nemamo se šta "čuti" nikada se nismo "slušali" ni prije , Naša Stranka osvaja veliki broj glasova u Sarajevu , to je zaslužila jer je u ove četiri godine bila jedina opoziciona partija.
Niko Našoj Stranci nije "trn u oku" , koliko mogu primjetiti kampanju , kandidati Naše Stranke se bave konkretnim komunalnim pitanjima i problemima. To što se samozvana "ljevica" bavi "ujedinjavanjima i razjedinjavanjima" i ljubomornim "ujedanjima" postupaka političkih predstavnika Naše Stranke je sramotan čin koje je Sarajevo - prepoznalo pa će broj glasova samozvane dobro uhranjene i dobro uhljebljenje ljevice biti realan tj.zanemariv.

Oboji i ostatak Peđinih riječi , tako će post dobiti smisao.
Srdačan pozdrav.
sabina1

#25410 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

VjecitiStudent wrote:Nikan nisu bili neke političke pameti, no ovo je plafon.
Ovo je klasični populizam , povratak u prošlost , nepotrebno , totalno nepotrebno.

Nevjerovatno.

Užas.
VjecitiStudent wrote: Bilo šta drugo je bacanje pojasa za spašavanje potpuno propalom SDP-u i DF-u - koji je na putu propasti.

DF i SDP itekako imaju koristi iz ovog sporazuma, no kakva je politička korist po NS, vidi li je iko?
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

...otkud ovo , kome treba SDP , DF....nevjerovatno...imate li konkretne dokaze koji vam povećavaju broj glasova nakon ovih izjava u odnosu na glasove bez ovakvih izjava?

Šta se dođavola preko noći desilo ????
Eborg wrote: Kojom logikom je kandidatkinja Naše stranke za gradonačelničko mjesto u Zenici gospođa Vildana Dedić ako je bila direktor i promotor fantomsko-kriminalnog SDA programa KTG ilitga gasnog grijanja Zenice? Za one koji ne znaju, SDA je sa svojim satelitima gurala projekat sa fantomskom firmom iz Švicarske i napravila par poteza na kojima bi se sigurno mogli zakačiti istražni organi a ticala se dodjeljivanja zemljišta i obećavanja kineske investicije od nekoliko stotina miliona eura koja nikada nije bila ni blizu realizacije već je samo popapala pare iz gradskog budžeta za šupljak i predizbornu kampanju.
Hvala.
?
Hvala.
Last edited by sabina1 on 22/09/2016 23:20, edited 2 times in total.
nacho_

#25411 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nacho_ »

Freamon Lester wrote:Ja i Eborg jos cekamo. Ubi vas suplja...
Eo čekam i ja da se Pedja smiluje i odgovori na pitanje.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#25412 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

.
Last edited by KatarinaKosaca on 22/09/2016 23:42, edited 1 time in total.
sabina1

#25413 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

edit
Maystor

#25414 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Maystor »

sabina1 wrote: Nemamo se šta "čuti" nikada se nismo "slušali" ni prije
:shock:
Tvojim lažima ( i bezobrazluku) kraja nema. Oblijećeš oko mojih postova kao ...(preskočiću poređenje). Ja pričam s Peđom, ti se ubacuješ. Pričam s Kikijem - ti upadaš. Ko je tebe šta pitao? Kada sam to ja prvi citirao tebe po bilo kom pitanju?? Ti si u rangu VječitogStudenta, razlika je samo u tome što on ima mrvu obraza, a ti ni to.
Uhvaćena si u lažima i podmetanjima i onda " nemamo se šta čuti". Imamo. Tražila si - dobićeš.
Better Man

#25415 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Better Man »

Da glupi građani imaju imalo mozga glasali bi za one kandidate koji imaju najviše šanse da pobjede kandidate SDA/SBB, HDZ i sličnih. Jednostavno moramo zaboraviti neke netrpeljivosti i razlike i svim silama se potruditi da spriječimo fašističke, mafijaške, nacionalističke i rasističke stranke najgore vrste da opet uzmu izbore. Ali kad čitam komentare pojedinaca ovdje, onda mi je jasno zašto će i dalje da nam vladaju SDA/SBB, HDZ i ostali njhovi partneri. Svi vi koji doprinesete njihovoj pobjedi i vladavini, nemate pravo da se ni našta žalite.
zippoo87

#25416 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

lakilaka wrote:pitanje za pedju:

- radim u firmi gdje nemam plate 24 mjeseca. za to vrijeme se ne mogu lijeciti, jer mi nije ovjerena knjizica. sada moguce da dodjemo do nekih para, ali moramo platiti 24 mjeseca zdravstveno iako nismo koristili njihove usluge - nisu nam dali. ima li tu pravde. molim komentar pedja i u zavisnosti od odgovora, mozda nasa stranka dobije nove glasace.
jbte postade Pedja svemocan...carobnim stapicem moze nekome dati platu i rijesiti probleme
ja Pedji iskreno savjetujem da nakon ovih izbora obrise svoj account ovdje i komunicira preko bloga ili indirektnije,jer vi ovdje ste pokazali da ovo sto Pedja radi nije za svakoga
da sam ja Pedja i da meni radite ovo sto njemu radite,ja se sigurno ne bi zadrzao na biranim rijecima a ko ima neke probleme,bujrum na kafu pa da razgovaramo a ne ovako da se razapinje

i da se malo vratim na ovo "Ujedinjenje" i gluposti
opet PONAVLJAM ovim slijepim i gluhim...NS se svaki puta odazvala tim fantomskim pozivima na ujedinjenje,jedini su dolazili spremni na razgovore i sa konkretnim prijedlozima,politikama,idejama a sta je radila ta famozna ljevica...pa ovo sto je Pedja napisao...ignorisala
kada cete vise shvatiti da SDP,DF,GS i sve stranke nastale iz SDPa NE ZELE DA RADE NISTA KONKRETNO i da samo jasu na proslosti i gledaju talove
i zasto se NSu spocitava da ne zele ujedinjenje ljevice...NS ZELI ali se nema sa kim ujediniti i dok je istih likova u razlicitim (licnim) strankama,to nece bit izvodivo a to nije problem NSa
evo Pedja je to ponovo potcrtao a vi slijepci tjerate svoje price po zadatku,serete ovdje i zgadili ste temu
Vjeciti student,smor teski
KAtarina,koga bolan boli K hoces li glasati i za koga ces ?????
pa dosta vise i tebe i svih ovdje sto serete,odskakucite u neke druge vode,manite se foruma i pisanja gluposti i shvatanja postova na licnoj osnovi
svakom loncu ste poklopac,sve vam je negativno,niko vam ne valja

NS je stranka gdje je raja pozitivna,gdje se svi smiju,druze opusteno,zezaju i tako daju energiju jedni drugim
ako ti mislis da je raditi kampanju lahko,bujrum odradi jednu na terenu,nemoj cijeli zivot biti mis koji nije mrdnuo iz kuce a sve fol znate...ne znate vi puno toga,previse

zvog ovih likova mi dodje da vise ni ovdje ne pisem nista,sa teme o Reufu sam odustao,sve "klijenti" na temi
Hakiz

#25417 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Otkud uopšte NS i ljevica?

Čemu guranje NS-a u priču o objedinavanju ljevice, kada je, barem ja tako vidim, liberalno-socijalna stranka centar, nije ljevica.

Da su samo socijalisti, nema problema. Ali su i liberali. A liberali su centar. Jedino ako ta socijalna komponeneta nadvlada liberalnu. Ali, onda neka se deklarišu kao socijalisti. Ovako su centar. I nema potreba gurati ih u priču o objedinajvanju ljevice kada su centar.

Ali, sve je moguće.
Pedja Kojovic

#25418 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

hakiz

Pozvani smo na sastanak ne kao "ljevica" nego kao stranka gradjanske orijentacije.

p.k.
stric

#25419 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by stric »

dobro jutro,
(kažu da je jutro pametnije od večeri)

ja ovaj potez NS tumačim u kontekstu izbornog slogana; budimo dobre komšije, uzimajući u obzir dosadašnje odnose svih učesnika na sastanku (da ne nabrajam).

priča o podjeli na "ljevicu" i desnicu u kontekstu lokalnih izbora i nema baš po meni velikog smisla, osim stvaranja političke scene sa dvije strane i pokušaja da se motivišu neodlučni glasači. Ali, nikako nije svejedno za koga glasati. treba podržati one koji hoće da rade i koji su pokazali da žele stvarne promjene, jer će u slučaju eventualne buduće saradnje oni biti jači.

stric :bih:
VjecitiStudent

#25420 Re: RE: Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by VjecitiStudent »

Eborg wrote:
Freamon Lester wrote:Pitao sam ja ima par dana ali Pedja na godisnjem ili sta vec. :D
Iskulira nas Peđa totalno. A dajemo evo šansu da otresu stigmu sarajevocentrične stranke...
artime

#25421 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by artime »

Pedja je li ok pitanje... ko finansira predizbornu kampanju ns, odakle? Hvala
lakilaka

#25422 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by lakilaka »

zippoo87 wrote:
lakilaka wrote:pitanje za pedju:

jbte postade Pedja svemocan...carobnim stapicem moze nekome dati platu i rijesiti probleme
ja Pedji iskreno savjetujem da nakon ovih izbora obrise svoj account ovdje i komunicira preko bloga ili indirektnije,jer vi ovdje ste pokazali da ovo sto Pedja radi nije za svakoga
ko je tebe sta pitao, da mene citiras. pitao sam gospodina pedju i ocekujem njegov komentar na ovo u vezi toga da moras platiti nesto sto nisi koristio. ima li to igdje ( ima na zalost u bih ).
pedja odgovori.
Eborg

#25423 Re: RE: Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Eborg »

VjecitiStudent wrote:
Eborg wrote:
Freamon Lester wrote:Pitao sam ja ima par dana ali Pedja na godisnjem ili sta vec. :D
Iskulira nas Peđa totalno. A dajemo evo šansu da otresu stigmu sarajevocentrične stranke...
A sto je najgore - pitamo dobronamjerno. Sanja Renic je na mene ostavila fenomenalan utisak svojim nastupima i naspram nje imas onda ovakvu kandidatkinju za gradonacelnicko mjesto koja se nikako ne uklapa u ono za sto se NS bori. I zaista mi je zao sto je tako, mozda ima i neki logican razlog za takav potez koji treba obrazloziti a ne ovako ignorisati. Da je ovo pitanje o mjesnoj zajednici u Svrakinom selu onda bi kao bilo popracenije, ko jebe Zenicu jel'?

Umjesto da se opozicija angazuje da ima svog gradonacelnika (u Zenici to mogu biti samo ex-SDA Fuad Kasumovic i Snaga Centra Eldin Vrace) a da se za glasove u Gradskom vijecu bore ravnopravno, ovako im je draze da SVI IZGUBE od SDA i podijele plijen u opoziciji koja nece nista moci uraditi sama. Nekako mi to nije politicki normalno jer ce SDA gradonacelnik sa svojim vijecem zakovati opoziciju u kameno doba kao i svaki put do sada. Tu je SDP najvise kriv a vjerujem da ce ove godine imati jos gori rezultat.
sabina1

#25424 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

Maystor wrote:
sabina1 wrote: Nemamo se šta "čuti" nikada se nismo "slušali" ni prije
:shock:
Tvojim lažima ( i bezobrazluku) kraja nema. Oblijećeš oko mojih postova kao ...(preskočiću poređenje). Ja pričam s Peđom, ti se ubacuješ. Pričam s Kikijem - ti upadaš. Ko je tebe šta pitao? Kada sam to ja prvi citirao tebe po bilo kom pitanju?? Ti si u rangu VječitogStudenta, razlika je samo u tome što on ima mrvu obraza, a ti ni to.
Uhvaćena si u lažima i podmetanjima i onda " nemamo se šta čuti". Imamo. Tražila si - dobićeš.
Post je prijavljen.
Srdacan pozdrav.
Amazonka27

#25425 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Amazonka27 »

Može li mi neko reći (od ovih što redovno prate ovu temu) da li Naša stranka ima prijateljsku stranku sa kojom bi se mogla koalirati? Neću nikakvih iznenađenja pa ću oprezno da zaokružim listić. Od mene će imati glas ako obećaju da se neće pariti sa drugima (ili ako bi postojala ta opcija hoću da znam koji su to).
Locked