BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

rumenige_brajtner

#25401 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by rumenige_brajtner »

Point. wrote:
rumenige_brajtner wrote:
Point. wrote: Nije sigurno potpisao zato što mu je milo bilo nego što je bio prisiljen.
pajdo, fakti su sljedeći; dio države u kojoj živiš ti je i ono što je vranješ tetovirao. ako se ti tog dijela odričeš, boli me neka stvar. moje je kao što je i njihovo. taj istetovirani dio je ustavno, pravno, politički i praktično dio bih. ako ti se ne sviđa il osnuj političku partiju koja će se borit protiv toga, il pušku u ruke pa juriš.
s obzirom ko nas je vodio u ratu, dobro smo mi i prošli.
druga stvar je što bhf odavno daje sebi na važnosti, eto oni će nekog prozivat i određivat ko će igrat. kad su toliki mangupi što ne ostadoše ovdje u rovu, sad šatro oni pametuju. nek ih je isprozivao, nije puno ni slagao.
Pajdo, da ti ukratko objasnim. Niko se ne odriče ičega, ja kao banjalučanin protjeran silom da bi se te granice stvorile (50 km odatle su većina pobijeni) nikad neću priznati te na silu stvorene granice. Za mene postoji Bosna i Hercegovina, bosanska Krajina itd. Granice za mene su samo na Uni, Savi i Drini. Eto toliko.

Što se ove druge stvari tiče, praviš se previše pametan pa da ti opet čika Point nešto objasni. Velika većina tih momaka koje prozivaš su bili djeca za vrijeme rata i jedino da je Bosna Liberija gdje su dječiji vojnici normala, onda bi ova tvoja opaska imala smisla. Drugo, je li to neki standard da si morao biti u rovu kao ratnik da bi bio dosljedan navijač? Ne pametuj puno.
to što ti nešto priznaješ nije relevantno, jebi ga. ustav kaže drugačije. niko te ne pita, a pitaće te jedino kad te budu opet založili ko topovsko meso.
što se druge stvari tiče, ukućanima se obraćaj na taj način. vidim da si i ti nešto kurčevit, fino bi se slagao sa vranješom.
luckylaka

#25402 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

rumenige_brajtner wrote:
Point. wrote: Nije sigurno potpisao zato što mu je milo bilo nego što je bio prisiljen.
pajdo, fakti su sljedeći; dio države u kojoj živiš ti je i ono što je vranješ tetovirao. ako se ti tog dijela odričeš, boli me neka stvar. moje je kao što je i njihovo. taj istetovirani dio je ustavno, pravno, politički i praktično dio bih. ako ti se ne sviđa il osnuj političku partiju koja će se borit protiv toga, il pušku u ruke pa juriš.
realno, dosadna je priča oko vranješa i njegove tetovaže.
druga stvar je što bhf odavno daje sebi na važnosti, eto oni će nekog prozivat i određivat ko će igrat. kad su toliki mangupi što ne ostadoše ovdje u rovu, sad šatro oni pametuju. nek ih je isprozivao, nije puno ni slagao.
Vjerovatno nemas pojma ku su clanovi BHF pa ovako nalupas od oka.Tu grupu cine momci i djevojke koju su tu noc dosli iz Buzima,Cazina,Bihaca,Kozarca,S.Mosta...i svi oni zajedno cine jednu navijacku grupu uz Ljute Krajisnike.Dakle ne lupaj ono sto ti padne na pamet nego se ihformisi .I da BHF hoce i dalje prozivati nepodobne i bezobrazne a prica sto nisu ostali u rovu opet ponavlja lupas bezze jer nemas pojma gdje je ko bio .Smanji dozivljaj
rumenige_brajtner

#25403 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by rumenige_brajtner »

luckylaka wrote:
rumenige_brajtner wrote:
realno, dosadna je priča oko vranješa i njegove tetovaže.
Vjerovatno nemas pojma ku su clanovi BHF pa ovako nalupas od oka.Tu grupu cine momci i djevojke koju su tu noc dosli iz Buzima,Cazina,Bihaca,Kozarca,S.Mosta...i svi oni zajedno cine jednu navijacku grupu uz Ljute Krajisnike.Dakle ne lupaj ono sto ti padne na pamet nego se ihformisi .I da BHF hoce i dalje prozivati nepodobne i bezobrazne a prica sto nisu ostali u rovu opet ponavlja lupas bezze jer nemas pojma gdje je ko bio .Smanji dozivljaj
bhf nisu ti koji će određivat ko je podoban. kad to shvatite i oni i ti, biće vam lakše u životu.
čuj ljuti krajišnici?! pa šta je bilo, ko diro, ko ljutio?
luckylaka

#25404 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

@ rumenige_brajtner BHF ce odrediti sudbinu Vranjesu i ako mu ovo nije bila oprostajna od Reprezentacije uskoro ce biti koliko god ostali pokusavali da ga odbrane
,,Ljuti Krajisnici"...pa ko ih je dirao taj je i po nosu dobio,pitaj dzenerala mladica ili arkana bolje ce objasniti
Tomahawk11
Globalni moderator

#25405 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

Dobro, završavajte tu priču, ode tema na politiku, rat i tako to!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#25406 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Velkoski »

Situacija je jednostavna, da nismo obične pičkurine ovaj incidentni debilko bi davno bio odstranjen iz reprezentacije.
MensurM

#25407 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by MensurM »

Velkoski wrote:Situacija je jednostavna, da nismo obične pičkurine ovaj incidentni debilko bi davno bio odstranjen iz reprezentacije.
Otjerao ga je Prosinečki. Danas je bio sastanak u Savezu.

Uskoro opširnije
PeppermintSA

#25408 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by PeppermintSA »

luckylaka wrote:@ rumenige_brajtner BHF ce odrediti sudbinu Vranjesu i ako mu ovo nije bila oprostajna od Reprezentacije uskoro ce biti koliko god ostali pokusavali da ga odbrane
,,Ljuti Krajisnici"...pa ko ih je dirao taj je i po nosu dobio,pitaj dzenerala mladica ili arkana bolje ce objasniti
:lol: :lol: :lol:
AmiĐa_Idriz

#25409 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Nije BHF vlasnik reprezentacije.
Point.

#25410 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

rumenige_brajtner wrote: to što ti nešto priznaješ nije relevantno, jebi ga. ustav kaže drugačije. niko te ne pita, a pitaće te jedino kad te budu opet založili ko topovsko meso.
što se druge stvari tiče, ukućanima se obraćaj na taj način. vidim da si i ti nešto kurčevit, fino bi se slagao sa vranješom.
Neću ukućanima, nego tebi. Sve po zasluzi, pajdo moj.
Muhamed Đakmić

#25411 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Velkoski wrote:Situacija je jednostavna, da nismo obične pičkurine ovaj incidentni debilko bi davno bio odstranjen iz reprezentacije.
:thumbup: Kratko i jasno. Jadovi bez identiteta koji ne smiju reći nekome ko nastupa za državu da je normalno da je voli, a ne smiju reći jer ih je strah njegove reakcije, pošto su svjesni da je on ne voli.
luckylaka

#25412 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

PeppermintSA wrote:
luckylaka wrote:@ rumenige_brajtner BHF ce odrediti sudbinu Vranjesu i ako mu ovo nije bila oprostajna od Reprezentacije uskoro ce biti koliko god ostali pokusavali da ga odbrane
:lol: :lol: :lol:
Greska...vec su odredili
Xavier1

#25413 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Xavier1 »

MensurM wrote:
Otjerao ga je Prosinečki. Danas je bio sastanak u Savezu.

Uskoro opširnije
A ti to znas jer si blizak sa Robertom? :zoka:
SSemir

#25415 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by SSemir »

[....
Last edited by SSemir on 22/11/2020 14:28, edited 1 time in total.
Muhamed Đakmić

#25416 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Za drastično manju stvar su Nijemci prekrižili Ozila za sva vremena, još na njeg svalili sav neuspjeh nacionalnog tima.
AmiĐa_Idriz

#25417 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Pa odlična prilika za udaljiti ga od repke, dat dobar primjer eventualno novim debilima.

A to svaljivanje na Ozila, jes da je off al ne mogu se oteti dojmu koliko mi je to smiješno i glupo, eno čitam sad im je Guardiola kriv :lol:
studeni76

#25418 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Tu tvorevinu je stvorio najveći u Bošnjaka! Ostavio je nama u amanet, da živimo sa njom i da je održavamo. Tako da, priča vam je bezze.... Ne vidim da se nešto protestuje što je Dodo u Predsjedništvu al ovamo se nešto zahebaje sa hebenim fudbalerom :-)
Društveno uređenje je tako da i ovi sa četiri C i sa šahovnicom imaju pravo na ovu državu, kad im odgovara. Tako je kako je, glasali smo i glasamo godinama da nam bude tako.
deer_hunter

#25419 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by deer_hunter »

Point. wrote: Iz sigurne udaljenosti je svako mangup. Može i lično da zove na sljedećem okupljanju a ne, kao do sada, da se sakriva u hotelskoj sobi ko čkapi.
a ti si mu rekao da je ckapi licno ili ovako sa sigurne udaljenosti iza monitora? :D Ajde da primjenimo tvoju logiku i da svaki baustelac sam licno ode do Vranjesa i objasni kako stoje stvari, a ne ovako ko hijene u grupi,200 na jednog. Ili su samo hrabri dok golog.u.zi pucaju selfije u bazenu, ko p.e.d.eri kakvi? Da skratimo pricu, ne ulazim u to ko je u pravu ili ne (svako od njih ima pravo da proziva Vranjesa, kao sto i on ima pravo da proziva njih, sloboda govora, zar ne? ) samo sam napisao svoj dojam da je u citavom tom prepucavanju CeTomir malo originalniji od baustelaca.Kraj price.
tuzlak1212

#25420 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by tuzlak1212 »

da neko od sportista istetovira kartu Federacije BiH, tj samo entitet, ne bi mu niko A rekao ni s jedne strane a oba entiteta nas vecinske drevne bosnjake bodu u oci i htjeli bi zajednicku drzavu bez granica... medjutim tattoo RS-a na nekom ko je odrastao u RS-u smeta :lol:
ne branim ja Vranjesa ni postojanje RS-a ovdje, al tu vladaju neki dvostruki arsini u praksi naseg naroda i narodnosti
Logovan

#25421 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

tuzlak1212 wrote:da neko od sportista istetovira kartu Federacije BiH, tj samo entitet, ne bi mu niko A rekao ni s jedne strane a oba entiteta nas vecinske drevne bosnjake bodu u oci i htjeli bi zajednicku drzavu bez granica... medjutim tattoo RS-a na nekom ko je odrastao u RS-u smeta :lol:
ne branim ja Vranjesa ni postojanje RS-a ovdje, al tu vladaju neki dvostruki arsini u praksi naseg naroda i narodnosti
Je l' se ti zajebavaš ili si ozbiljan? :shock: :shock:

Tebi isto tetovaža RS i tetovaža FBiH? :shock:
tuzlak1212

#25422 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by tuzlak1212 »

Logovan wrote:
tuzlak1212 wrote:da neko od sportista istetovira kartu Federacije BiH, tj samo entitet, ne bi mu niko A rekao ni s jedne strane a oba entiteta nas vecinske drevne bosnjake bodu u oci i htjeli bi zajednicku drzavu bez granica... medjutim tattoo RS-a na nekom ko je odrastao u RS-u smeta :lol:
Je l' se ti zajebavaš ili si ozbiljan? :shock: :shock:

Tebi isto tetovaža RS i tetovaža FBiH? :shock:
mene podjednako boli briga za oboje, nemam pasos i licnu federacije nego RBiH, pa mi je sva ova halabuka oko svega ovoga glupa i smijesna :lol:
AmiĐa_Idriz

#25423 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Bez veze se opet uvlači ta priča o tetovaži u sve ovo, samo je to još opet falilo.
Nadzorna_ploca

#25424 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Dobro vas je vise vala. Ohanite malo..
luckylaka

#25425 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

SSemir wrote:
luckylaka wrote:
Tomahawk11 wrote:Dobro, završavajte tu priču, ode tema na politiku, rat i tako to!
Nije ovo politika nego cinjenice koje ljudi traze da im se objasne.BHF i Ljuti Krajisnici su navijacke grupe koje nece dozvolite promociju nikakve genocidne tvorevine na stadionima sirom svijeta.Kraj
Ko su oni da sebi daju za pravo sta se smije a sta ne smijen na stadionim diljem svijeta?
Ko su oni..pa pise ti fino BHF neces se ti valjda kao pojedinac pitati
Post Reply