BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

normala brate

#25376 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by normala brate »

Samo zbog prozivanja BHF-a treba ga napenaliti da je šutio i bio ekstrem kao Supić ne bi imao ništa protiv.

Ovaj još između redova nam ga uvlaci.
Bazinga1234

#25377 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

Sve ovo se trebalo ranije rijesiti a ne gurati pod tepih. Vidjećemo hoće li Robi uraditi nešto, mada sumnjam.
Sto se Vranjesa tice, vidi se da voli provocirati i privlačiti pažnju, te da mu mozak nije jača strana.
deer_hunter

#25378 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by deer_hunter »

Bazinga1234 wrote:Sve ovo se trebalo ranije rijesiti a ne gurati pod tepih. Vidjećemo hoće li Robi uraditi nešto, mada sumnjam.
Sto se Vranjesa tice, vidi se da voli provocirati i privlačiti pažnju, te da mu mozak nije jača strana.
sta tek onda reci za ovu drugu stranu kad im ovaj neinteligentni nogoloptas ovako spusta :D
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#25379 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Slo Burner »

Eto trebaju mu novinari gladiti muda, Vranjesa treba odjebati da je Messi, a nije. Pisanje po navijacima koji predju hiljade kilometara je neoprostivo. da se popisa na zastavu sutra rekli bi sta ga imaju snimati, to je njegov licni stav
Point.

#25380 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

deer_hunter wrote:
Bazinga1234 wrote:Sve ovo se trebalo ranije rijesiti a ne gurati pod tepih. Vidjećemo hoće li Robi uraditi nešto, mada sumnjam.
sta tek onda reci za ovu drugu stranu kad im ovaj neinteligentni nogoloptas ovako spusta :D
A jest i spuštanje nazvati nekog bauštelac u pm. Ovaj tokmak da nema lopte ne bi mogao biti ni zidar, mada ne vidim šta je toliko loše biti građevinar ili zidar, al eto.
deer_hunter

#25381 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by deer_hunter »

Slo Burner wrote:Eto trebaju mu novinari gladiti muda, Vranjesa treba odjebati da je Messi, a nije. Pisanje po navijacima koji predju hiljade kilometara je neoprostivo. da se popisa na zastavu sutra rekli bi sta ga imaju snimati, to je njegov licni stav
u tome je i problem, da je Messi ne bi ga niko ni krivo pogledao, bilo bi @neka ga, legenda, ne da na sebe. Ista stvar ko sa Jukom, jbg sad je elitni NBA centar i treba pojest sva vnago koja s.e.r.e preko drustvenih mreza. Da je kojim slucajem nivo Edina Bavcica vec odavno bi bio Persona non grata kod `baustelaca` :D Pa Dzekino j.e.b.avanje m.a.jke navijacu, itd...
Mislim da se ne lazemo, jedni arsini za zvijezde, drugi za ove letve tipa Vranjesa ;-)

Point. wrote: A jest i spuštanje nazvati nekog bauštelac u pm. Ovaj tokmak da nema lopte ne bi mogao biti ni zidar, mada ne vidim šta je toliko loše biti građevinar ili zidar, al eto.
s.jebase se sa raznim prozivkama, transovima, slikama iz bazena uz pokazivanje bicepsa i tricepsa, a lik ih mrtav hladan pozva da mu okrece stan :mrgreen:
Last edited by deer_hunter on 21/11/2018 09:47, edited 1 time in total.
AmiĐa_Idriz

#25382 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Bogam i vi ko da ste sa Marsa pali pa ne znate za odnose u relaciji Vranješ - BHF (mada je sada proširio reon djelovanja).

Ja onu noć kada sam vidio tu "vijest" nisam se sekunde obazirao, veća bi mi senzacija bila da je prišao da pozdravi navijače. Uostalom, taj je lik svoje osjećaje prema ovoj zemlji fino pokazao na svon dijelu tijela prije par godina, tako da ovo prenemaganje i šokiranje javnosti uopšte ne razumijem.

A što se tiče novinara, niko ne traži da mu glade muda, ali onu noć, barem meni lično je ovo bila najmanje bitna informacija, iz razloga što znam šta je i iz razloga što me boli spolovilo što taj lik nije prišao da pozdravi navijače (a zašto me boli, pročitati zadnju rečenicu gornjeg pasusa), a isto tako hvala Bogu pa ima ko prići da pozdravi navijače. Ovako zvuče kao Kurir onomad kada su Ljajića razapinjali što ne pjeva Bože pravde, samo što je Adem pametan i šmekerski ih iskulirao, nije se obazirao, a ovaj lik je već provjereni attention whore kojem je ovo sve leglo na volej. Ovakve osobe se trebaju ignorisati, ne treba im se davati medijski prostor, uoravo iz ovih razloga. Spomeneš ga tokom utakmice i to je to, alajhmanet.
rumenige_brajtner

#25383 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by rumenige_brajtner »

Point. wrote:
Velkoski wrote:Jes' vala, treba mu popušit' kurac, k'o i Nemanji Supiću.

Narod bez identiteta i bez imalo samopoštovanja. Neka je zato naš "Grande Ogi" spustio dijaspori, ljubi ga mati, treba mu kapitensku dati.
Upravo tako. :thumbup:

Zbog tih granica njegove tetovaže mnogi očevi i braća tih navijača su ostavili kosti po raznoraznim logorima i grobnicama i onda dođe random realni Bošnjak sa providnom pričom. A eto, Ogi "gine" na terenu pa mu treba muda titrati. Da se sutra zarati znamo na kojoj strani bi taj kloc bio. Hajmo malo samopoštovanja.
te granice je potpisao prvi u bošnjaka, te su ugrađene i u ustav ove nazovi države.
dakle, legalno i legitimno.
ne branim ovim vranješa, mislim da je kurac od karaktera i da je prgav, al to nema veze sa pričom o granicama.
Logovan

#25384 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Neka se Vranješ ugleda na Ibrahima i ostale.

Image
Bazinga1234

#25385 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

Isti taj Sehic mu na objavu na Instagramu stavio u komentar 2 srca i #najjači :skoljka:
Logovan

#25386 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Bazinga1234 wrote:Isti taj Sehic mu na objavu na Instagramu stavio u komentar 2 srca i #najjači :skoljka:
Na objavu oko navijača bauštelaca?
Bazinga1234

#25387 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

Logovan wrote:
Bazinga1234 wrote:Isti taj Sehic mu na objavu na Instagramu stavio u komentar 2 srca i #najjači :skoljka:
Da. Ako ti nije mrsko prelistaj komentare.
Logovan

#25388 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Bazinga1234 wrote:
Logovan wrote:
Da. Ako ti nije mrsko prelistaj komentare.
Onda ne razumijem. :-) U komentarima jedno, a na objavi potpuno drugo. Evo vidio sam sad. Sam sebi ide u kontru. :-) Daje mu podršku jer su saigrači, iako ja ne bih da sam na njegovom mjestu.
Ironman_88

#25389 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Ironman_88 »

Mislim da se nema puno razumjeti tu, već se radi o tome da su fudbaleri u većini slučajeva poglupi ljudi.
Last edited by Ironman_88 on 21/11/2018 12:08, edited 1 time in total.
Muhamed Đakmić

#25391 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Ja mislim da je Šehić htio reći da su navijači najjači a ne Vranješ, ali eto.
Point.

#25392 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

rumenige_brajtner wrote:
Point. wrote:
Velkoski wrote:Jes' vala, treba mu popušit' kurac, k'o i Nemanji Supiću.

Narod bez identiteta i bez imalo samopoštovanja. Neka je zato naš "Grande Ogi" spustio dijaspori, ljubi ga mati, treba mu kapitensku dati.
Upravo tako. :thumbup:

Zbog tih granica njegove tetovaže mnogi očevi i braća tih navijača su ostavili kosti po raznoraznim logorima i grobnicama i onda dođe random realni Bošnjak sa providnom pričom. A eto, Ogi "gine" na terenu pa mu treba muda titrati. Da se sutra zarati znamo na kojoj strani bi taj kloc bio. Hajmo malo samopoštovanja.
te granice je potpisao prvi u bošnjaka, te su ugrađene i u ustav ove nazovi države.
dakle, legalno i legitimno.
ne branim ovim vranješa, mislim da je kurac od karaktera i da je prgav, al to nema veze sa pričom o granicama.
Nije sigurno potpisao zato što mu je milo bilo nego što je bio prisiljen.
Point.

#25393 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

deer_hunter wrote:
Slo Burner wrote:Eto trebaju mu novinari gladiti muda, Vranjesa treba odjebati da je Messi, a nije. Pisanje po navijacima koji predju hiljade kilometara je neoprostivo. da se popisa na zastavu sutra rekli bi sta ga imaju snimati, to je njegov licni stav
u tome je i problem, da je Messi ne bi ga niko ni krivo pogledao, bilo bi @neka ga, legenda, ne da na sebe. Ista stvar ko sa Jukom, jbg sad je elitni NBA centar i treba pojest sva vnago koja s.e.r.e preko drustvenih mreza. Da je kojim slucajem nivo Edina Bavcica vec odavno bi bio Persona non grata kod `baustelaca` :D Pa Dzekino j.e.b.avanje m.a.jke navijacu, itd...
Mislim da se ne lazemo, jedni arsini za zvijezde, drugi za ove letve tipa Vranjesa ;-)

Point. wrote: A jest i spuštanje nazvati nekog bauštelac u pm. Ovaj tokmak da nema lopte ne bi mogao biti ni zidar, mada ne vidim šta je toliko loše biti građevinar ili zidar, al eto.
s.jebase se sa raznim prozivkama, transovima, slikama iz bazena uz pokazivanje bicepsa i tricepsa, a lik ih mrtav hladan pozva da mu okrece stan :mrgreen:
Iz sigurne udaljenosti je svako mangup. Može i lično da zove na sljedećem okupljanju a ne, kao do sada, da se sakriva u hotelskoj sobi ko čkapi.
MensurM

#25394 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by MensurM »

Vranješa su upravo izbacili iz reprezentacije.
rumenige_brajtner

#25395 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Point. wrote: Nije sigurno potpisao zato što mu je milo bilo nego što je bio prisiljen.
pajdo, fakti su sljedeći; dio države u kojoj živiš ti je i ono što je vranješ tetovirao. ako se ti tog dijela odričeš, boli me neka stvar. moje je kao što je i njihovo. taj istetovirani dio je ustavno, pravno, politički i praktično dio bih. ako ti se ne sviđa il osnuj političku partiju koja će se borit protiv toga, il pušku u ruke pa juriš.
s obzirom ko nas je vodio u ratu, dobro smo mi i prošli.
realno, dosadna je priča oko vranješa i njegove tetovaže.
druga stvar je što bhf odavno daje sebi na važnosti, eto oni će nekog prozivat i određivat ko će igrat. kad su toliki mangupi što ne ostadoše ovdje u rovu, sad šatro oni pametuju. nek ih je isprozivao, nije puno ni slagao.
Last edited by rumenige_brajtner on 21/11/2018 13:05, edited 1 time in total.
Bazinga1234

#25396 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

rumenige_brajtner wrote: taj istetovirani dio je ustavno, pravno, politički i praktično dio bih. .
Nije.
rumenige_brajtner

#25397 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Bazinga1234 wrote:
rumenige_brajtner wrote: taj istetovirani dio je ustavno, pravno, politički i praktično dio bih. .
Nije.
:lol: :kiss:
Point.

#25398 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

rumenige_brajtner wrote:
Point. wrote: Nije sigurno potpisao zato što mu je milo bilo nego što je bio prisiljen.
pajdo, fakti su sljedeći; dio države u kojoj živiš ti je i ono što je vranješ tetovirao. ako se ti tog dijela odričeš, boli me neka stvar. moje je kao što je i njihovo. taj istetovirani dio je ustavno, pravno, politički i praktično dio bih. ako ti se ne sviđa il osnuj političku partiju koja će se borit protiv toga, il pušku u ruke pa juriš.
s obzirom ko nas je vodio u ratu, dobro smo mi i prošli.
druga stvar je što bhf odavno daje sebi na važnosti, eto oni će nekog prozivat i određivat ko će igrat. kad su toliki mangupi što ne ostadoše ovdje u rovu, sad šatro oni pametuju. nek ih je isprozivao, nije puno ni slagao.
Pajdo, da ti ukratko objasnim. Niko se ne odriče ičega, ja kao banjalučanin protjeran silom da bi se te granice stvorile (50 km odatle su većina pobijeni) nikad neću priznati te na silu stvorene granice. Za mene postoji Bosna i Hercegovina, bosanska Krajina itd. Granice za mene su samo na Uni, Savi i Drini. Eto toliko.

Što se ove druge stvari tiče, praviš se previše pametan pa da ti opet čika Point nešto objasni. Velika većina tih momaka koje prozivaš su bili djeca za vrijeme rata i jedino da je Bosna Liberija gdje su dječiji vojnici normala, onda bi ova tvoja opaska imala smisla. Drugo, je li to neki standard da si morao biti u rovu kao ratnik da bi bio dosljedan navijač? Ne pametuj puno.
Last edited by Point. on 21/11/2018 13:17, edited 3 times in total.
Bazinga1234

#25399 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

rumenige_brajtner wrote: :lol: :kiss:
Vranjes je istetovirao ovo. Koliko znam, RS je razdvojena na dva dijela kod Brčkog. :D
Image
Post Reply