Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dead Man Walking
#25376 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa i Hajduk je remiziro s Vitezom na pripremama. Bas mjerodavno. 
- Edin H.
#25377 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Drago mi je zbog Tina da je postao reprezentativac, zasluzio je 
- BHF_Manijak
#25378 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jest, sve go Manijak je protiv Safeta, samo zato je nekad igrao za vas. A to sto vas sad ne jebe ni strucno, ma jebo to ba. Sve sami Manijaci:Baltazar_khan wrote:uh kako pojedoše muda ovi navijači željezničara![]()
samo naprijed pape, legendo bordo giganta
oni bi brkatog morža stavili umjesto tebe
cvrčite od muke
leet wrote:Pape je prosječan i ni blizu dobrog trenera i ovo je činjenica, hvala njemu na svemu al' ovdje je sreća odigrala veliku ulogu, napokon nas je Bog pogled'o.
Za početak bi bio red da se pozove Said jer samo budala ne vidi da je bolji igrač od 90% klupe.
Muhamed Đakmić wrote:Ma jebem ti mater Sušiću, eto.
Bilo je jos, ali rasuto po temama, ne da mi se sad skupljati, ali malo je reci da je bezobrazno spominjati samo navijaci Zeljeznicara u kontekstu kritikovanaj selektora. Djetinjasto, smijesno, bezobrazno.
-
Dead Man Walking
#25379 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovaj leet bas ostar prema Papetu. 
- ganjeta
-
Dead Man Walking
#25381 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma znao sam ja, cim njemu pise Zeljeznicar na avataru... 
- JThomas
#25382 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
osim dinama ne mogu se složiti. konkretno taj hajduk kontinuirano nazaduje i od nekad solidne evropske ekipe postaje smijurija. mučiš se sa novopečenim albanskim timom iz makedonije pa glat ispadneš od gruzijaca, poraz u obje utakmice. a imaju dosta, dosta više para nego naši timovi.TheMule wrote:Horizont iz turnova ne igra u nasoj ligi. Nasi se muce protiv slabijih ekipa, jer nasa PL je dno dna u Evropi. Recimo Sarajevo po kvalitetu igre i igraca nije napredovalo od Germinal Ekerena ovamo. Liga stagnira dok drugi idu naprijed, NHL je klasu iznad nas.JThomas wrote:da bi hajduk ostavio sve sa 20 razlike, a muči se sa horizontom iz turnova, to baš ne vjerujem. al' svakako je jedini ko je pozvan iz naše lige za zadnje utakmice avdukić (jal drugi jal treći golman koji nema nikakve šanse da uđe u igru osim ako se begović ne d'o bog povrijedi), tako da nije mjerilo i da je istina. u evropskim okvirima trenutno je riječ o vrlo tankoj ekipi.
- MOSALJOZE
#25383 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
DRZAVA PRIJE SVEGA
-
Korisničkoime
#25384 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neka imaš ti u lobanji pametni.TheMule wrote:Imas ti ista u lobanji ako imas muda? Kucni malo pa provjeri....Korisničkoime wrote:Imate li vi imalo obraza majka mu stara, daj uhvatite se među noge ima li tu nečega, gdje vam je stav živite li vi po nekim principima, ima li u vas neka granica, je li se sve mora opravdati. Jest Sušić je najuspješniji trener repke, jest repka 99% ide u Brazil po prvi put na neko veliko takmičenje i to kao prvi u grupi i jest to je ostvarenje evo za mene sna kojeg sanjam 20 godina. 20 jebenih godina ja kao i mnogi ovdje živimo i dišemo kroz tu repku. Ali jebeš sve to ako neko tuši igrače i to kokuzne igrače preko repke ako neko pravi od svega export-import firmu sa bruder Sajo. Jebeš sve to ako oni nisu drugačiji od ostalih ako oni nisu bolji od drugih, od nas ovdje, od ubleha i gmazova koje moramo trpiti u našim svakodnevnicama.
Jest bitno majku mu jebem naravno da je bitno da se niko ne prodaje preko repke, ima veze kako neće imati jebene veze mora našem smeću negdje biti granica. Sve su nam uzeli pička im materina, sve, uništili, potrali, pod noge bacili, što oni u ratu što naše smeće u miru sada definitivno i repku. Sa Munjom i kompanijom imao sam nade doće drugi pravi ispravni s njim kada se gamadi riješimo biće bolje sad treba i oni isto da rade a da ja gutam, neću jebem im mater.
Repka je više od repke nismo mi Njemačka Švicarska repka je naš jebeni kutak koji se vratio nama koji je blistav i koji sja u kojem je svijet onako kako bi trebao da bude a ne onakav kakav je u stvarnosti. Tih jebenih 90 minuta je 90 minuta u svijetu kakav bi trebao da bude u svijetu u kojem mi dobijamo, mi ispravni, mi pošteni, mi čistog obraza ne smeće ne ološ i đubre koje moramo da trpimo nakon tih 90 minuta.
Ne takva repka gdje se tuše bratići, dajdžići, amidžići meni ne treba, takva repka ne treba ni da ide na SP ni na EP ne treba ni da igra ni da postoji kad je bal neka sve ide u pičku materinu možda ali samo možda kad sve izgubimo možda tada dođemo sebi.
Ne mozes ti tako suditi bez dokaza. Nek mali odigra tekmu ili dvije, pa cemo tek onda znati jel dobar il nije i ako nastavi igrati a ako nije zasluzio, tek onda cemo znati da ga je Susic doveo da ga proda.
Koji vam je ku*ac vise? Nemate nikakvih dokaza samo labrnjate a momci ni lopte jos sutnuli nisu.
Jok eto ja sam poznat po tome da volim grlom u jagode i bez trezvenog razmišljanja pisati postove pa mi eto ti trebaš prosipati pamet iz tvoje lobanje.
Kakvi dokazi de mi reci kako to zamišljaš doće likovi i sve u FACE TV i onim pijanim budaletinama sve priznati.
Uostalom ne znam ni ja sam šta da mislim. Iskreno ne znam, samo mi se sve ovo nimalo ne sviđa. Smrdi mi brate do nebesa. Ja sam uvijek prvi skakao na te optužbe da su gluposti ali me ovo malo izbacilo ok malo više me izbacilo. Oprosti malo grub start posta nije namjerno.
Ali hajde iskreno kada bi te neko jučer pitao ko ti kao novi reprezentativac pada na pamet da li bi ti prvo ime bilo Tino Sušić.
Vršajević kao grom iz vedra neba i evo nakon xy odigranih utakmica sve gora od gore lik je još uvijek tu i ne samo to nego Sušić ga nagovještava i za Brazil.
Sesar ne toliko neočekivano kao ova dvojica ali ipak čovjek dođe proda se i nestade.
Svraka mislim ozbiljno Svraka.
Šunjić koji klinac.
Zahirović vječiti riziko međutim ne daj Bože da se na nekoga drugog pomisli na mjestu def.veznog. Mic po mic 2.Bundesliga
Sada Tino Sušić ma daj molim te i tonakon onako ofirnog uvoda Sinanovića koji kako se sjećam reče Tino je zaslužio ne samo poziv u repku nego i kartu za Brazil.
Ma u kurac jarane me kažem sve je to prodaja ali neke stavari samo rijetkim imaju nekog smisla i iskreno mislim iz pogrešnih razloga.
A ova reakcija je bila prvenstveno usmjerena na one argumente "ma hajd šta fali ako se neko prodaje preko repke" ili "ako Sušić tuši svoju rodbinu i malo ispomaže buraza nije to ništa sve je to ok je idemo na SP" e pa nije ok pa makar da idemo na mjesec a ne u Brazil.
Znači u kurcu je to ok ako se to radi a jbg.iskreno ne mogu više biti pametan pa reći da li se radi ili ne.
-
korisnik101
#25385 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Slazem se potpuno !Korisničkoime wrote:Imate li vi imalo obraza majka mu stara, daj uhvatite se među noge ima li tu nečega, gdje vam je stav živite li vi po nekim principima, ima li u vas neka granica, je li se sve mora opravdati. Jest Sušić je najuspješniji trener repke, jest repka 99% ide u Brazil po prvi put na neko veliko takmičenje i to kao prvi u grupi i jest to je ostvarenje evo za mene sna kojeg sanjam 20 godina. 20 jebenih godina ja kao i mnogi ovdje živimo i dišemo kroz tu repku. Ali jebeš sve to ako neko tuši igrače i to kokuzne igrače preko repke ako neko pravi od svega export-import firmu sa bruder Sajo. Jebeš sve to ako oni nisu drugačiji od ostalih ako oni nisu bolji od drugih, od nas ovdje, od ubleha i gmazova koje moramo trpiti u našim svakodnevnicama.
Jest bitno majku mu jebem naravno da je bitno da se niko ne prodaje preko repke, ima veze kako neće imati jebene veze mora našem smeću negdje biti granica. Sve su nam uzeli pička im materina, sve, uništili, potrali, pod noge bacili, što oni u ratu što naše smeće u miru sada definitivno i repku. Sa Munjom i kompanijom imao sam nade doće drugi pravi ispravni s njim kada se gamadi riješimo biće bolje sad treba i oni isto da rade a da ja gutam, neću jebem im mater.
Repka je više od repke nismo mi Njemačka Švicarska repka je naš jebeni kutak koji se vratio nama koji je blistav i koji sja u kojem je svijet onako kako bi trebao da bude a ne onakav kakav je u stvarnosti. Tih jebenih 90 minuta je 90 minuta u svijetu kakav bi trebao da bude u svijetu u kojem mi dobijamo, mi ispravni, mi pošteni, mi čistog obraza ne smeće ne ološ i đubre koje moramo da trpimo nakon tih 90 minuta.
Ne takva repka gdje se tuše bratići, dajdžići, amidžići meni ne treba, takva repka ne treba ni da ide na SP ni na EP ne treba ni da igra ni da postoji kad je bal neka sve ide u pičku materinu možda ali samo možda kad sve izgubimo možda tada dođemo sebi.
- House
#25386 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Osima za selektora
samo da nogira Sunjice,Vrsajevice,Avdukice i ostale kloceve ...
- JThomas
#25387 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nemamo mi takav izbor igrača da u 23 za brazil ne bude bar četiri-pet kloceva
ali ne treba pretjerivati...
-
TheMule
#25388 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Susic nema historiju prodavanja igraca preko repka kao sto je imo recimo Jusuf Pusina, a vi ga isto tretirate, o tome ti govorim.Korisničkoime wrote:Neka imaš ti u lobanji pametni.
Jok eto ja sam poznat po tome da volim grlom u jagode i bez trezvenog razmišljanja pisati postove pa mi eto ti trebaš prosipati pamet iz tvoje lobanje.
Kakvi dokazi de mi reci kako to zamišljaš doće likovi i sve u FACE TV i onim pijanim budaletinama sve priznati.
Uostalom ne znam ni ja sam šta da mislim. Iskreno ne znam, samo mi se sve ovo nimalo ne sviđa. Smrdi mi brate do nebesa. Ja sam uvijek prvi skakao na te optužbe da su gluposti ali me ovo malo izbacilo ok malo više me izbacilo. Oprosti malo grub start posta nije namjerno.
Ali hajde iskreno kada bi te neko jučer pitao ko ti kao novi reprezentativac pada na pamet da li bi ti prvo ime bilo Tino Sušić.
Vršajević kao grom iz vedra neba i evo nakon xy odigranih utakmica sve gora od gore lik je još uvijek tu i ne samo to nego Sušić ga nagovještava i za Brazil.
Sesar ne toliko neočekivano kao ova dvojica ali ipak čovjek dođe proda se i nestade.
Svraka mislim ozbiljno Svraka.
Šunjić koji klinac.
Zahirović vječiti riziko međutim ne daj Bože da se na nekoga drugog pomisli na mjestu def.veznog. Mic po mic 2.Bundesliga
Sada Tino Sušić ma daj molim te i tonakon onako ofirnog uvoda Sinanovića koji kako se sjećam reče Tino je zaslužio ne samo poziv u repku nego i kartu za Brazil.
Ma u kurac jarane me kažem sve je to prodaja ali neke stavari samo rijetkim imaju nekog smisla i iskreno mislim iz pogrešnih razloga.
A ova reakcija je bila prvenstveno usmjerena na one argumente "ma hajd šta fali ako se neko prodaje preko repke" ili "ako Sušić tuši svoju rodbinu i malo ispomaže buraza nije to ništa sve je to ok je idemo na SP" e pa nije ok pa makar da idemo na mjesec a ne u Brazil.
Znači u kurcu je to ok ako se to radi a jbg.iskreno ne mogu više biti pametan pa reći da li se radi ili ne.
Kao sto sam prije reko, ako mali Susic ne zadovolji, a ovaj ga bude forsiro, onda mu ja prvi otvaram vrata da ide. To je taj dokaz. Ali dok se to ne desi, ne mogu ja skakati po Susicu ko da je najveci neprijatelj koji sam ikad vidio i covjeku koji se ne moze odbraniti je*ati sve po spisku po forumu. Evo se ne odnosi licno na tebe, vec generalno, jer svakakvi likovi su svasta nesta napisali, ukljucujuci i psovke.
O tim gore igracima, slazem se da nisu nista specijalno, i da su neki ostali predugo, ali to nema veze sa ovim najnovijim slucajem.
- House
#25389 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
JThomas wrote:nemamo mi takav izbor igrača da u 23 za brazil ne bude bar četiri-pet klocevaali ne treba pretjerivati...
Pape i njegova teorija , Burić izmislio fudbal za Avdukća ali ne moze dobiti poziv .... Tako sigurno imamo bolje igrace od Sunjica i Vrsajevica
-
bosanska senzacija
#25390 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jednostavno ne postoji ni jedno razumno objašnjenje kojim Pape može objasniti poziv rezervi Hajduka u reprezentaciju a da se ne izbjegne pitanje porodične veze.
Nakon što je reprezentacija pod njegovim vodstvom dostigla jednu zavidnu razinu on se ovako olako kocka sa svojim, a i ugledom čitavog tima.
Stvarno neozbiljno sa njegove strane.
Nakon što je reprezentacija pod njegovim vodstvom dostigla jednu zavidnu razinu on se ovako olako kocka sa svojim, a i ugledom čitavog tima.
- USAblues
#25391 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
bosanska senzacija wrote:Jednostavno ne postoji ni jedno razumno objašnjenje kojim Pape može objasniti poziv rezervi Hajduka u reprezentaciju a da se ne izbjegne pitanje porodične veze.
- Murat Sabanovic
#25392 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
majstore,poslije kvalifikacija su pripreme za brazil,znaci ozbiljan rad. nije to samo par prijateljskih utakmica,gdje treba testirati nedokazane igrace iz slabih liga. zasto malog susica ne testirati poslije brazila?!TheMule wrote: Susic nema historiju prodavanja igraca preko repka kao sto je imo recimo Jusuf Pusina, a vi ga isto tretirate, o tome ti govorim.
Kao sto sam prije reko, ako mali Susic ne zadovolji, a ovaj ga bude forsiro, onda mu ja prvi otvaram vrata da ide. To je taj dokaz. Ali dok se to ne desi, ne mogu ja skakati po Susicu ko da je najveci neprijatelj koji sam ikad vidio i covjeku koji se ne moze odbraniti je*ati sve po spisku po forumu. Evo se ne odnosi licno na tebe, vec generalno, jer svakakvi likovi su svasta nesta napisali, ukljucujuci i psovke.
O tim gore igracima, slazem se da nisu nista specijalno, i da su neki ostali predugo, ali to nema veze sa ovim najnovijim slucajem.
- USAblues
#25393 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Havatar wrote:bjelave wrote:Ma mene je samo strah da se uskoro ne ispostavi da Sena, u Papeta sestra, i Nihad Milak imaju isto malog koji je stasao za reprezentacije, Argentine, Brazila i sta ti ja znam.
Mrtvi sam pitar, ali sto je previse, previse je
- House
#25394 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne zelim gledati tekmu protiv Argentine
sjetim se USA i Papeta taktiCara

-
palermo
#25395 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
što se mene tiče, imam obraza, ništa manje od tebe, za više neću govoriti to ne znam. Imam i principe, opet ništa manje od tebe, za više neću govoriti jer ne znam.Korisničkoime wrote:Imate li vi imalo obraza majka mu stara, daj uhvatite se među noge ima li tu nečega, gdje vam je stav živite li vi po nekim principima, ima li u vas neka granica, je li se sve mora opravdati. .........................
A vidiš meni treba reprezentacija na svjetskom, i pri tome mi je potpuno svejedno da li u njoj igra Sušić, Cocalić, Mahmutović, Džeko. Šunjić ili bilo ko drugi.....treba mi da navijam sat usred noći, da ustajem , palim auto i pravo u neki od kafića u kojima obično gledam utakmicu, sa ogrnutim šalom BH, treba mi ona slatka nervoza pred utakmicu, treba mi da okrenem HTV a tamo (kako oni već to dobro znaju) komentar pred utakmicu BH-Njemačka......prvi baraž, onu revanš utakmicu u Zenici nisam ni gledao, nego sam upalio auto i čitava dva sata se vozio pustim putem Buna-Blagaj, ugasio radio...i tamo kad se već utakmica završila, polako pošao ka Mostaru, samo gledajući u nebo, da li ga paraju rakete i osluškujući ima li pucnjave.....nije je bilo,kao što i sam naš.........
I meni je dosta od Safeta to što ćemo 5 decembra (akobogda) ovdje na forumu razglabati o grupi koja bi nam odgovarala, a 7 decembra već sabirati gdje je bod dobar a koga moramo dobiti. A vama što biste pravdu i principe ganjali na čovjeku što nas je odveo na svjetsko....sretno, nisam u tom vozu.
Ako zajebe stvar, onda svakako pape prestaje biti važan....i mnogošta uz to...Al neće, akobogda
-
TheMule
#25396 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Slazem se s tobom da bi tako bilo u normalnim okolnostima. Ali Pape je ranije pogrijesio jer nije uspio izgraditi jacu klupu. Sada valja nac jos par pojacanja inace smo donji.Murat Sabanovic wrote:majstore,poslije kvalifikacija su pripreme za brazil,znaci ozbiljan rad. nije to samo par prijateljskih utakmica,gdje treba testirati nedokazane igrace iz slabih liga. zasto malog susica ne testirati poslije brazila?!TheMule wrote: Susic nema historiju prodavanja igraca preko repka kao sto je imo recimo Jusuf Pusina, a vi ga isto tretirate, o tome ti govorim.
Meni klupa ne uljeva nikakvo povjerenje, dvije povrede na relaciji Pjanic-Dzeko-Misimovic-Lulic-Hajrovic bi nas totalno izbacilo iz stroja, bilo bi samo "brani se da ne primimo vise od petice" nema govora ni o nerjesenom.
- scooby_dooby_doo
#25397 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Napusis se ti njima qrcine,kao da su samo oni(krajina) isli u hotele gdje je rep. odsjedala.PeppermintSA wrote:Katcha_Vendy wrote:Ma jok on je tu stativa, on nista i ne radi, zove koga mu se naredi, igra onaj za koga mu se naredi da ga ubaci, odn. za kojeg on ima interesa... On treba igrace drzati psiholoski budnim non stop, to nije uradio u dosta tekmi do sada...PeppermintSA wrote:
Znači kad pobjedimo - igrači su zaslužni, a kad izgubimo Pape je kriv?
Zato smo prvi u grupi,
Sušić je jedini selektor koji je očistio sve u i oko reprezentacije - nema više otvaranja 5 flaša viskija kad se sjedne u avion, nema više bužimsko-cazinske papanijade po hotelima u kojima odsjeda reprezentacija, nema više Jakirevića, Šaraba i kompanije.
Kao igrač je 6 godina bio najplaćeniji igrač u Francuskoj, u Turskoj je za 10 godina nije ni jedinu sezonu radio za manje od milion dolara, u Saudijskoj Arabiji je za godinu uzeo milion i po dolara, dok je u Cannesu za jednu sezonu isto uzeo milion dolara. Jel' ti misliš da njemu treba 20 milja za prodaju nekog igrača? Smiješan si.
Susic jos jednom pokazuje kakav je kvazi strucnjak pozivom bratica u reprezentaciju,a jedan Cocalic nema mjesta
-
TheMule
#25398 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
palermo wrote:što se mene tiče, imam obraza, ništa manje od tebe, za više neću govoriti to ne znam. Imam i principe, opet ništa manje od tebe, za više neću govoriti jer ne znam.Korisničkoime wrote:Imate li vi imalo obraza majka mu stara, daj uhvatite se među noge ima li tu nečega, gdje vam je stav živite li vi po nekim principima, ima li u vas neka granica, je li se sve mora opravdati. .........................
A vidiš meni treba reprezentacija na svjetskom, i pri tome mi je potpuno svejedno da li u njoj igra Sušić, Cocalić, Mahmutović, Džeko. Šunjić ili bilo ko drugi.....treba mi da navijam sat usred noći, da ustajem , palim auto i pravo u neki od kafića u kojima obično gledam utakmicu, sa ogrnutim šalom BH, treba mi ona slatka nervoza pred utakmicu, treba mi da okrenem HTV a tamo (kako oni već to dobro znaju) komentar pred utakmicu BH-Njemačka......prvi baraž, onu revanš utakmicu u Zenici nisam ni gledao, nego sam upalio auto i čitava dva sata se vozio pustim putem Buna-Blagaj, ugasio radio...i tamo kad se već utakmica završila, polako pošao ka Mostaru, samo gledajući u nebo, da li ga paraju rakete i osluškujući ima li pucnjave.....nije je bilo,kao što i sam naš.........I meni je dosta od Safeta to što ćemo 5 decembra (akobogda) ovdje na forumu razglabati o grupi koja bi nam odgovarala, a 7 decembra već sabirati gdje je bod dobar a koga moramo dobiti. A vama što biste pravdu i principe ganjali na čovjeku što nas je odveo na svjetsko....sretno, nisam u tom vozu.
Ako zajebe stvar, onda svakako pape prestaje biti važan....i mnogošta uz to...Al neće, akobogda

-
bosanska senzacija
#25399 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako budemo igrali samoubilački kao protiv Slovaka, to bi mogla biti prava blamaža.House wrote:Ne zelim gledati tekmu protiv Argentinesjetim se USA i Papeta taktiCara
![]()
-
palermo
#25400 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nisam ti dobar sa razumjevanjem slikovnog izričaja. Poruka je ?