emmir1 wrote:Fakat mi je žao koliko smo mi glupi i jadni
Glup si i jadan bijednice smrdljivi. Mars na politiku i tamo laprdaj o bosnjastvu itd itd. Ko ti kaze da su FKS i NKZ Bosnjacki klubovi. Pogledaj imena igraca koji igraju i kod nas i kod njih.
To sto ti pricas moze pricati samo neko ko ne zna sta znaci pobjeda na derbiju, kakav je to osjecaj i Neko ko je dosao u Sarajevo prije par godina i svu pamet svijeta pokupio ili mozda nisi ni blizu Sarajeva (samim tim i nemas osjecaj derbija). Mi koji smo pogledali 50+ derbija vrlo dobro znamo sta znaci ova pobjeda.
Plavi kad su vec toliko jaki sto nas ne razvalise danas i ne proslavise titulu na AFH, imaju odmorne igrace, napaljene na titulu, mi izmoreni od ritma srijeda-nedelja, nemamo klupu haman nikako. E kurko sine, ovo je derbi, nema pustanja, ovo je posebna tekma, praznik u SARAJEVU.
I jos nesto. Sto nisu dobili Siroki u polufinalu KUP-a, pa dosli sa prijedlogom o podjeli pehara da oba ostanu u gradu (ne bosnjackom gradu, vec SARAJEVU). Jok, naguzili se ustasama, a sad smo mi glupi i jadni sto smo ih otresli ko slinu.
BICE ZELJO K.URAC SAMPION!!!!!!!!
P.S. Pratim forum, ali rijetko pisem, haman nikako i ti si mi ovom recenicom pravo povukao zivac.