Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
artime wrote:Konacno se etiketirao ovaj zlocin kao TERORISTIČKI NAPAD!
KO je etiketirao večerašnje ubistvo terorizmom? Koji vam je kurac više, zašto dižete tenzije i stvarate paniku i strah. Zašto ne bi bio prost oblik razbojništva sa ubistvom?
Zato što je idiot Komšić, novinar N1, "u povjerenju" objavio da je uzvikivao Allahu ekber i da je bradonja? Kakav idiotizam
I onog kretena Jerinića treba za mnuda objesiti zbog podlih informacija. Jebote, koji ljudi sjede u najvišim pozicijama
almir_tz wrote:"Mogu da kažem da je informacija eto kao potvrđena..." - Boris Jerinić. Zamjenik Ministarstva odbrane BiH.
Pa mislim!!!
sta?
Šta šta šta? Odgovorna osoba, daje izjavu o ovako delikatnoj stvari, kojem god segmentu, a izjava joj ima sintagmu: "Mogu da kažem da je informacija eto kao potvrđena..."
dječak sa šibicama wrote:Kad god neki vehabos pocinili zlocin, uvijek ista prica, narkoman, mentalno obolio, budala, i tako te relativizacije.
Uvijek isto..
-za onog u bugojnu kazu bosnje da je roker
-onaj u zvorniku kazu svetio oca
-za ovoga vec pocela prica da je narkoman
uvjek se nadje neko opravdanje
Komentar sa klixa, fkt istina! Nikad nije teroristički napad.
Pih... ja danima "ratujem" na temi Pariz. Cak imam i tezu da svi koji puse price o zavjerama treba da se uclane u Srpsku radikalnu stranku. Dobro mi ide... navrati ponekad...
hrasno38 wrote:
Sta trebas dokazati??? Udjes u prostoriju u kojoj vidis vojnike i saspes rafal u njih....to je decko napad na drzavu ako nisi znao jer koliko znamo jedini ubijeni su vojnici!!!
Ali zašto ih ubi, ako nije pljačkanje kladionice? Kao naše oružane snage neka sila, snaga. Ništa ni sa čim.
Zato sto nase oruzane snage redovno idu u Afganistan, Irak itd i nije bitno da lis is sila ili ne ako nisi na strani IDILA onda si protiv njih i najavili su napade na institucije BiH
Ne znam samo kako ovo nije terorizam, im'o on bradu nemo'. To sto se veze terorizam = musliman je klasicna glupost.
Bio ovaj hajvan narkoman ili vehabija, ovo je terorizam.
Bio ovo ili ne bio teroristicki napad, valjda nam je svima jasno da se stvarno moze dogodiri sranje u svakom trenutku. I dok se zabavljamo svadjajuci se ciju zastavu da stavimo na profilnu i zvizdimo dok traje minuta sutnje, ipak bi bilo bolje da brinemo o nasoj sigurnosti.
Hebes vise parolu 'sranje u Ruandi', mensecini da je kod nas sranje