Sto se likova tice, u pravu si, vecinom su jednodimenzionalni RPG klisei. Ali izuzeci to nadoknadjuju. Pogotovo Aloth i Pallegina, barem meni
Ako imas vremena, probaj Original Sin. Nije ni blizu IE igara, ali ima poseban sarm, kao i svaki Divinity
Moderator: Benq
Igr'o prvi dio, odlican mi bio jedno vrijeme, al' mi nakon nekog vremena dosadio tako da ga nisam nikad zavrsio.ferratilis wrote:Ako imas vremena, probaj Original Sin. Nije ni blizu IE igara, ali ima poseban sarm, kao i svaki Divinity
Odlična. Meni pravo legla. Moram probati i prequel Before the Storm.House wrote:počinjem life is strange
sjajna.derion wrote:Odlična. Meni pravo legla. Moram probati i prequel Before the Storm.House wrote:počinjem life is strange
Metro Exodus Delayed to 2019
opalim ja ponekad, dodaj meSmokingMan wrote:Je li ko raspoložen za BF4 ili BF3 večeras iza 21:00?
Pa Spaha,vidim te,ali si sada away.Quaresma wrote:opalim ja ponekad, dodaj meSmokingMan wrote:Je li ko raspoložen za BF4 ili BF3 večeras iza 21:00?
Spaha_BiH
ako se potrefi da budemo istovremeno online javi se, da puknemo koju, ja nekad odigram 15 minuta, nekad sahat vremenaSmokingMan wrote:Pa Spaha,vidim te,ali si sada away.Quaresma wrote:opalim ja ponekad, dodaj meSmokingMan wrote:Je li ko raspoložen za BF4 ili BF3 večeras iza 21:00?
Spaha_BiH
Važi,nekad večeras,abd.Quaresma wrote:
ako se potrefi da budemo istovremeno online javi se, da puknemo koju, ja nekad odigram 15 minuta, nekad sahat vremena