BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Korisničkoime

#25351 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

luckylaka wrote:Naravno da nam treba bek od 25 godina koji nije igrao dva mjeseca i za kojeg njegov klupski doktor kaze da jos nije spreman ali ako novinar sa s.s. kaze da je Seo spreman onda je spreman sta zna Arsenalov dr..Begovicu se posvecuje previse paznje,dobar golman ali ociti zaljubljen u sebe.Problem je ko poslije Sehe i Bege
Kolasinac je odigrao po 80 minuta protiv Liverpoola prije 15 dana i Wolverhampton prije nekih 5 dana i izmedju te dvije utakmice jos jedno poluvrijeme u EL, znaci 3 utakmice u nekih 15 dana da ga jebes onda taj klupski doktor ne zna sta radi ili nije znao tada kada je rekao da je spreman pa ovaj igrao ili ne zna sada kada je rekao da nije spreman.
U svakom slucaju ne znamo o cemu se tu radi samo se nadam da ce to brzo rijesiti u miru i bez hampe jer ne zelim "senzacionalne" vijesti od nasih novinara da citam kako ovaj rekao ovo, onaj rekao ono, u nas novinarstvo skoro pa da ne postoji za klik su spremni i izmislit nesto, neki sukob, stvorit ga.
luckylaka

#25352 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Korisničkoime wrote:
luckylaka wrote:Naravno da nam treba bek od 25 godina koji nije igrao dva mjeseca i za kojeg njegov klupski doktor kaze da jos nije spreman ali ako novinar sa s.s. kaze da je Seo spreman onda je spreman sta zna Arsenalov dr..Begovicu se posvecuje previse paznje,dobar golman ali ociti zaljubljen u sebe.Problem je ko poslije Sehe i Bege
Kolasinac je odigrao po 80 minuta protiv Liverpoola prije 15 dana i Wolverhampton prije nekih 5 dana i izmedju te dvije utakmice jos jedno poluvrijeme u EL, znaci 3 utakmice u nekih 15 dana da ga jebes onda taj klupski doktor ne zna sta radi ili nije znao tada kada je rekao da je spreman pa ovaj igrao ili ne zna sada kada je rekao da nije spreman.
U svakom slucaju ne znamo o cemu se tu radi samo se nadam da ce to brzo rijesiti u miru i bez hampe jer ne zelim "senzacionalne" vijesti od nasih novinara da citam kako ovaj rekao ovo, onaj rekao ono, u nas novinarstvo skoro pa da ne postoji za klik su spremni i izmislit nesto, neki sukob, stvorit ga.
Da protiv Livera 80 i Wolve 75 sto potvrdjuje upravo ono sto dr. kaze a ne agent Sea Kolasinca ALI ako je mogao tamo toliko mogao je i u reprezentaciji bar poluvrijeme.Cini mi se da je ipak Robijeva zadnja i da od pozvanih ima izuzetno postovanje od nepozvanih malo manje zato su tamo gdje su
AmiĐa_Idriz

#25353 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

Ma sumnjam ja u te neke teorije zavjere, vjerovatno postoji opravdan razlog zašto ga nije zvao i to je to. Zvaće i njega i Begovića ubuduće, to je sigurno.
Muhamed Đakmić

#25354 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Muhamed Đakmić »

Ma neće ih zvati, odnosno ako ih zovne moglo bi biti negativnih iznenađenja. Barem u slučaju Begovića.

Bojim se da su sami tvrdoglavošću izazvali cijelu situaciju. Mislim i na Prosinečkog i na Begovića.

Shvatam da neko ima opravdanje za Begovića, a ja sam već ranije rekao da ja takve likove baš i ne cijenim. Prečesto je eskivirao prijateljske utakmice, postavljao se iznad toga, a realno to nije nešto što bi trebalo oprostiti ni Džeki i Pjaniću, a kamoli njemu. Ova dvojica su ipak drastično bitniji, pa ne daju sebi za pravo takvo što.

Da je bolji od Šehića, bolji je. Da će faliti, hoće, takvih se ne možemo lako odricati.
noiserr

#25355 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by noiserr »

Begovic je afirmisaniji od Sehica jeste, ali bogami ja se osjecam sigurnije sa Sehicem. Begovic nam je valjao ruku na srce, kad se sjetim one utakmice protiv Grcke u Grckoj gdje nas je spasio kad je trebalo ici u Brazil. Ali me je Sehic odusevio. U ostalom da se vidjeti po rezultatima. Vrlo nam je tesko dati gol.

A jos jedna stvar gdje je Sehic bolji od Begovica je distribucija lopte i igranje sa nogama. Onako malo kad razmislim, nisam bas vise ni siguran da je Begovic bolji.
AmiĐa_Idriz

#25356 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

Begović je klasični Otočki linijski shot stopper i tu je za klasu iznad Šehe, al igra nogom kao i paradiranje mi izgleda bolje kod Ibre.

U svakom slučaju ako nije bolji nije ni puno lošiji od Asmira, siguran sam uz obojicu.
Korisničkoime

#25357 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

Molim vas prestani te govorit da Sehic ili Begovic znaju igrati lopte, prestanite lagati ovaj napaceni narod :)

Samo je pitanje ko je gori od njih dvojice s tim da naginjem da je Sehic za zehru goro od Begovica, pogledaj te utakmice sa Irskom svaki kontakt Sehiceve noge i lopte i bili smo na rubu incidenta
BarbaDue

#25358 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BarbaDue »

sasvim drugačije izgleda golman sa dobro i lošom odbranom ispred sebe.

a bez'ze vam je priča, ja sam sretan što imamo dva golmana koji su prilično dobri.

p.s. mislim da će Bega početi protiv Španaca
Tomahawk11
Globalni moderator

#25359 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tomahawk11 »

BarbaDue wrote:sasvim drugačije izgleda golman sa dobro i lošom odbranom ispred sebe.

a bez'ze vam je priča, ja sam sretan što imamo dva golmana koji su prilično dobri.

p.s. mislim da će Bega početi protiv Španaca
Slabo misliš :mrgreen:
BarbaDue

#25360 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BarbaDue »

Koji od nas ne bude u pravu dužan je na Ž.R. onog drugog uplatiti novca u visini "desetke s lukom" :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#25361 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tomahawk11 »

BarbaDue wrote:Koji od nas ne bude u pravu dužan je na Ž.R. onog drugog uplatiti novca u visini "desetke s lukom" :mrgreen:
Možeš odmah uplatiti :mrgreen:
Al dobro, neću te na foru, evo da da ti ša'nem... Begović nije ni pozvan 8-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#25362 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hrasno38 »

Sehic je do daljnjeg zasluzeno No1.....9 utakmica 2 gola. Sehic se puno bolje uklapa u igru Prosineckog jer puno bolje barata loptpm nogama od Begovica. Robi fura igru pasova u kojoj ucestvuje i golman sto se moglo vidjeti bezbroj puta a tu je Begovic bas tanak.
BarbaDue

#25363 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BarbaDue »

Tomahawk11 wrote:
BarbaDue wrote:Koji od nas ne bude u pravu dužan je na Ž.R. onog drugog uplatiti novca u visini "desetke s lukom" :mrgreen:
:(

Hajd pošalji Ž.R. :mrgreen:
Edin H.

#25364 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

BarbaDue wrote:
Tomahawk11 wrote:
:(

Hajd pošalji Ž.R. :mrgreen:
Hajde pusti Begovica, vazno je da se Kolasinac oporavio. :D
AmiĐa_Idriz

#25365 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

I Neuer je u očima navijača Bayerna uvijek na rubu incidenta kad mu je lopta u nogama. To što je nama neprirodno i što već vidimo loptu u mreži je drugi par rukava.
AmiĐa_Idriz

#25366 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Seru i on i oni. Haj za njega znamo da nije najbistriji (iako ovo ponovno oživljavanje sukoba je bez veze totalno, prešuti jebo te oni), al vala i ovi što su šokirani njegovim nedolaskom pred Fanaticose u Beču nek provrte film. Svašta su mu se nagovorili, zasluženo ili ne nebitno, skontao je i on sam da je pogriješio i vintaj dalje.

Mene zanima samo ono na terenu, van njega me ne interesuje fakat. A Ognjen je na terenu i više nego solidan, možda i najborbeniji igrač.
Muhamed Đakmić

#25367 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Vala ja ću se baš obradovati kad njemu leđa vidim :D

Apsolutno ga ne smatram nekim kvalitetom, a usto je još prgav do bola. Da ne spominjem ove poluizljeve mržnje i rasizma, koji su gotovo redovni. Na štopera sad teško da može pored ovakvih Šunjića i Zukanovića, a kao bek apsolutno nikakav učinak u ofanzivi nema.
AmiĐa_Idriz

#25368 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Konfliktna je osoba previše, i u Grčkoj dok je u AEK-u bio udružio se nešto sa njihovim navijačima, provocirao ostale. Dobro nije metak popio.
Logovan

#25369 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Vala totalno mrzak igrač. Možda i najmrži u posljednjih nekoliko godina. Kad bi ga otjerali, bilo bi dobro. :thumbup: A ionako nije neki igrač.
Point.

#25370 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

Ognjen radi ama baš sve da se posere na dosad urađeno kako je Robi došao. Otvarati pandorinu kutiju bez potrebe može samo idiot a da je idiot to je pokazao dosta puta. Ako misli da će fanatikosi preći preko ovoga tako lako grdno se vara. Ovo će da ujebe atmosferu jer prva iduća utakmica će biti jebada između njih i može se lako odraziti na ostatak igrača.

Nadam se da će Robi odjebati idiota zarad održavanja pozitivne atmosfere a i nije neki igrač bez kojeg se ne može.
AmiĐa_Idriz

#25371 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Ne bi da ispadne da ga branim ili nešto, ali sve su ovo započeli novinari prebrojavanjem i praćenjem toga ko je prišao navijačima/Fanatikosima na kraju utakmice te tako objavili senzacionalnu vijest kako Vranješ nije prišao, a to zaoravo nije ništa novo, jer taj sukob traje još od slučaja tetovaža.

Da nisu pojedini mediji poput govnogovno.ba gurali ovu senzaciju vjerovatno ne bi do ovoga ni došlo.

Mi smo sami sebi najgori, uvijek ćemo učiniti sve da sjebemo pozitivnu atmosferu, još pogotovo kad uzmeš u obzir da ni ti fudbaleri baš nisu osobe zavidnih intelektualnih sposobnosti...
studeni76

#25372 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Novinarska govna, samo zbog klika će usrat sve. A nije ni BHFovo maslo za ramazana. Šta se koji qrac buniš, zna se kakvo nam je državno uređenje pa je takva i reprezentacija. Hebala ih tetovaža!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#25373 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Velkoski »

Jes' vala, treba mu popušit' kurac, k'o i Nemanji Supiću.

Narod bez identiteta i bez imalo samopoštovanja. Neka je zato naš "Grande Ogi" spustio dijaspori, ljubi ga mati, treba mu kapitensku dati.
AmiĐa_Idriz

#25374 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Pravi se budala i piše ove gluposti jer je željan pažnje previše. Kako u Grčkoj, Srbiji, pa evo i u dijaspori sad.
Point.

#25375 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

Velkoski wrote:Jes' vala, treba mu popušit' kurac, k'o i Nemanji Supiću.

Narod bez identiteta i bez imalo samopoštovanja. Neka je zato naš "Grande Ogi" spustio dijaspori, ljubi ga mati, treba mu kapitensku dati.
Upravo tako. :thumbup:

Zbog tih granica njegove tetovaže mnogi očevi i braća tih navijača su ostavili kosti po raznoraznim logorima i grobnicama i onda dođe random realni Bošnjak sa providnom pričom. A eto, Ogi "gine" na terenu pa mu treba muda titrati. Da se sutra zarati znamo na kojoj strani bi taj kloc bio. Hajmo malo samopoštovanja.
Post Reply