Logosoft
Moderator: Benq
-
Sakazulu
#25326 Re: Logosoft
Eto ga Novotel uveo eSim, a Lol neSim, neGige, neMinute, neSms, neNovi mobiteli u prodaji...
Ne!
Ne!
- semirsar
#25327 Re: Logosoft
I sta cemo sad? 
-
Sakazulu
#25328 Re: Logosoft
Valjda ćemo uvijek tražiti bolje i više ili pasti u letargiju!
- MTV
#25329 Re: Logosoft
Po objavama na web stranici i drustvenim mrezama da se zakljuciti da su im prioritet poslovni korisnici. Sto je sasvim legitimno.
Kod privatnih hiberniraju i drze se nize cijene dok svi zivi poskupljuju. A i baza korisnika im je pretpostavljam ne zahtijevna pa im nije bitno vracanje unazad, smart aplikacije, vece brzine...
Mislim da je i u mom slucaju sljedeci novotel, samo da se ne pokvare u medjuvremenu jer trenutno su u hajpu
Opet je ista mreza ko i Logosoft znaci m:tel.
-
Sakazulu
#25330 Re: Logosoft
Sve navedeno si dobro sročio, ali ne treba sa njihove strane da bude stagnacija. Ili neka nas fino otkače, jer nismo interesantni kao privatne osobe.
Novotel jeste zakupljena mTel infrastruktura, ali su hercegovci vlasnici. Čudi me da nisu sa Eronetom krenuli. Ali opet to mi govori da su izabrali trenutno tehnološki bolju, a ne nacionalnu, opciju i vrlo brzo idu naprijed. Tako da očekujem dobre poteze za budućnost i njima kao firmi, a i korisnicima.
Novotel jeste zakupljena mTel infrastruktura, ali su hercegovci vlasnici. Čudi me da nisu sa Eronetom krenuli. Ali opet to mi govori da su izabrali trenutno tehnološki bolju, a ne nacionalnu, opciju i vrlo brzo idu naprijed. Tako da očekujem dobre poteze za budućnost i njima kao firmi, a i korisnicima.
- doox
#25331 Re: Logosoft
Kakvi su ovi logosoft samo internet paketi, kakav je kvalitet interneta?
- Praetorious
- MTV
#25333 Re: Logosoft
Novo:
Cartoonito HD
Na HD verziji su dostupni hrvatski i srpski audio od ukupno 11 audia koje ima kanal.
Unazad ide i dalje SD verzija koja nema hrv i srp audio vec engleski.
EDIT: Ostaje jos da u HD prebace Cartoon Network (kanal za sada nema hrv i srp audio) i CNN Int.
Cartoonito HD
Na HD verziji su dostupni hrvatski i srpski audio od ukupno 11 audia koje ima kanal.
Unazad ide i dalje SD verzija koja nema hrv i srp audio vec engleski.
EDIT: Ostaje jos da u HD prebace Cartoon Network (kanal za sada nema hrv i srp audio) i CNN Int.
-
Sakazulu
#25334 Re: Logosoft
Kod mene redovno, godinama, uz tehničku (ne)podršku, zamjenu kompletnog kabla od rutera do parice u prizemlju svakih par sati na 30 sekundi nestane wifi signal!
- MTV
- Quaresma
#25337 Re: Logosoft
Ja vala nikakvih problema, osim ovo nedavno sto mi se pojavilo da mi puca konekcija pri skidanju vecih fajlova. I to cu ih zvati sad da rijesimo sad kad sam se vratio u Sa.
Prije toga ne znam da li mogu probleme na prste jedne ruke. I ako je kad bilo, bili su azurni, nikad ih nisam cekao dugo.
A sto se tice opet nekih problema, to ces imati kod svakog ISP, jednostavno je nemoguce da sve radi bez problema.
Prije toga ne znam da li mogu probleme na prste jedne ruke. I ako je kad bilo, bili su azurni, nikad ih nisam cekao dugo.
A sto se tice opet nekih problema, to ces imati kod svakog ISP, jednostavno je nemoguce da sve radi bez problema.
-
Sakazulu
- Praetorious
#25339 Re: Logosoft
Meni net solidno radi, samo ponekad štucne na nekoliko sekundi.
Vrlo stabilna usluga, još da uvedu optički pristup (šta naravno neće nikad), bili bi top izbor tamo gdje su dostupni... u 2 i po mahale...
Vrlo stabilna usluga, još da uvedu optički pristup (šta naravno neće nikad), bili bi top izbor tamo gdje su dostupni... u 2 i po mahale...
Last edited by Praetorious on 05/08/2023 18:42, edited 2 times in total.
- semirsar
#25341 Re: Logosoft
ja sam izgleda u povlasCenoj ma'ali kod mene net ni da stucne akamoli da prducne, ha ja zato ni ne idem odavlen a dokad ne znajem valjda nisam urekno sta

- Quaresma
#25342 Re: Logosoft
Meni veceras nema interneta na vojnickom, kaze da je sve uredno konektovano al nista se ne moze otvoriti 
Edit: 20 puta restartovao, istekavao ustekavao. Samo sto sam napisao ovde da ne radi, proradi

Edit: 20 puta restartovao, istekavao ustekavao. Samo sto sam napisao ovde da ne radi, proradi
- Praetorious
#25343 Re: Logosoft
Komšija, kod mene je radilo non-stop, nije čak ni štucnulo na 5 sekundi
- MTV
#25344 Re: Logosoft
Na web stranici i na resiveru jos nisu Cartoonito oznacili da je HD kanal dok kod nekih SD kanala im pise da su HD
(Pink Action, Family, Hype, K1, Tanjug, TV dr, Kazbuka - vrijedi i za resiver).
A jos mu drze Boomerang logo dok su kod nickelodeona nedavno postavili novi logo... po ovim brljotinama na web stranici djeluju vrlo neozbiljno... a da ne kazem da su nabili Informer na vrh liste a znamo kakav je sadrzaj istog.
A jos mu drze Boomerang logo dok su kod nickelodeona nedavno postavili novi logo... po ovim brljotinama na web stranici djeluju vrlo neozbiljno... a da ne kazem da su nabili Informer na vrh liste a znamo kakav je sadrzaj istog.
-
Naslovnica
#25345 Re: Logosoft
Drugari, kod mene već danima crnilo na TV HB HD i TV Slon HD.
Nije da ne mogu bez njih, dapače.
Da li je i kod vas mrakača na njihovom mjestu?
Nije da ne mogu bez njih, dapače.
Da li je i kod vas mrakača na njihovom mjestu?
- MTV
#25346 Re: Logosoft
Isto crnilo od proslog petka cini mi se. Danas jos ne rade RTL HD, RTL Kockica HD, HRT 1 HD, HRT 2 HD, HRT 3 HD, Laudato TV HD, TV HB HD, TV Slon HD, Bloomberg Adria HD, Toxic Rap HD . Htio sam ja pisati al da ne budem dezurno smetalo sa problemima jer njihov Super TV ima cesto problema sa iskakanjem kanala i crnilom na kanalu po nekoliko dana (ili u danu zna biti i po 10 kanala crno kao sada).
"Super Sat TV HD" od marta ne radi i drze ga jos na listi a kanal prestao emitovat na satelitu.
Pritom "K1 HD", "TV DR HD", "Tanjug TV HD", "Kazbuka HD", "Hype TV HD" emituju u SD a oni ih navode za HD kanale na resiveru.
A za mnoge TV kanale koje emituju HD nisu dopisali "HD", tako da na EPG traci pise: "OBN", "Cartoonito", "Epic Drama", "Film Box Extra", "SUPERSTAR", "FOX Life", "Discovery", "Animal Planet", "TLC", "Agro", "Viasat Nature", "Viasat History", "Viasat Explore", "Bloomberg Adria", National Geographic", "24Kitchen", "Fox Life", "Arena Sport 1" (od 1 do 6), "Arena Premium 1" (od 1 do 3), ...
...neozbiljno fakat za jednog operatera.
"Super Sat TV HD" od marta ne radi i drze ga jos na listi a kanal prestao emitovat na satelitu.
Pritom "K1 HD", "TV DR HD", "Tanjug TV HD", "Kazbuka HD", "Hype TV HD" emituju u SD a oni ih navode za HD kanale na resiveru.
A za mnoge TV kanale koje emituju HD nisu dopisali "HD", tako da na EPG traci pise: "OBN", "Cartoonito", "Epic Drama", "Film Box Extra", "SUPERSTAR", "FOX Life", "Discovery", "Animal Planet", "TLC", "Agro", "Viasat Nature", "Viasat History", "Viasat Explore", "Bloomberg Adria", National Geographic", "24Kitchen", "Fox Life", "Arena Sport 1" (od 1 do 6), "Arena Premium 1" (od 1 do 3), ...
...neozbiljno fakat za jednog operatera.
- MTV
- MTV
#25348 Re: Logosoft
Ni danas ne rade:
RTL HD
RTL 2 HD
RTL Kockica HD
HRT 1 HD
HRT 2 HD
HRT 3 HD
Laudato TV HD
Ova dva vec 7 dana ne rade:
TV HB HD
TV Slon HD
Ovaj od marta ne radi:
SUPER SAT TV
Jel i kod drugih tako?
RTL HD
RTL 2 HD
RTL Kockica HD
HRT 1 HD
HRT 2 HD
HRT 3 HD
Laudato TV HD
Ova dva vec 7 dana ne rade:
TV HB HD
TV Slon HD
Ovaj od marta ne radi:
SUPER SAT TV
Jel i kod drugih tako?
-
TELEMACH1966
#25349 Re: Logosoft
Ne rade kanali ni kod mene. Jucer sam zvao podrsku, kazu puk'o kvar u Zagrebu. Navodno su poslali svoju ekipu da poprave. Nisu mi znali reci kada ocekuju da se kvar otkloni. Nije mi bilo mrsko otici na zvanicnu web stranicu Logosofta, da vidim sta tamo kazu za kvar. Medjutim tamo nema nikakvog obavjestenja o prekidu programa.
- MTV
#25350 Re: Logosoft
TV HB i Slon jel i njih uzimaju iz ZagrebaTELEMACH1966 wrote: ↑18/08/2023 15:26 Ne rade kanali ni kod mene. Jucer sam zvao podrsku, kazu puk'o kvar u Zagrebu. Navodno su poslali svoju ekipu da poprave. Nisu mi znali reci kada ocekuju da se kvar otkloni. Nije mi bilo mrsko otici na zvanicnu web stranicu Logosofta, da vidim sta tamo kazu za kvar. Medjutim tamo nema nikakvog obavjestenja o prekidu programa.
![]()
Hvala tebi na infu.
Nema takvih informacija na njihovoj web stranici. Mozda samo kad su ostali bez SK 2016 sve ostalo je certifikati i poslovni korisnici (ako zanemarimo svaku drugu o logo slagalici).