Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nema me tamo
#25326 Re: Sarajevski derbi
Ma Zrinjaj je najbolji posljeratni klub u BiH kao da je to nesto novo ljudi su Real Madrid Hehe
-
nema me tamo
#25327 Re: Sarajevski derbi
Maharadza wrote:
Stigoše ih Sabljine kletve! PRAVDA ZA EDISA!
Stani zar nisi banovan?
Jel to imas ip changer? hahaha
- Point.
#25328 Re: Sarajevski derbi
Odlicno receno. Nikad nece mahala iz Sarajeva izaci. Bice bas fino gledati promociju ustasluka i zvizdanje himni i jebavanje balijske matere na proslavi titule Zrinkskog. Kako su jadni ovi sarajevski mahalasi.todd_smith wrote:Zrinjski je ovo GENIJALNO odradio.
Bosnjo kao glupi bosnjo ce sada da se podjebava i svadja medjubosno izmedju Sarajeva i Zelje. A oni ce da hlade jaja sa namjestenim penalom za kojeg nikoga ne boli kurac jer ZELJO SAMPION NE NE EVO VAM KURAC SARAJEVO JE SAMPION i ostalo debilizam.
-
nema me tamo
#25329 Re: Sarajevski derbi
gledaj pointa sto okrece pricu!
luzeri smo i jedni i drugi veliki!
hahahahahahahaha
luzeri smo i jedni i drugi veliki!
hahahahahahahaha
- Šibicar
#25330 Re: Sarajevski derbi
Ma kakvo pustanje,vama svaka cast i cestitam na pobjedi,sta treba da ste pustili pa da mi se Slavko i poluigraci,od kojih pola nije ni za druge lige,sepure 2 mjeseca.Samprotivsviju wrote:Jebote nasi se satrali sa sa listicom u srijedu, em umorni em psihicki dotuceni....a vasima ovi bilo biti ili ne biti...imali vremena za sve i odmoriti se i pripremiti...i sad sto nismo pustili
- omega369
#25331 Re: Sarajevski derbi
Treba ovo gledati sa druge strane. Amar upada umjesto Sreka tako da smo komsinicama ucinili usluguMaharadza wrote:
Stigoše ih Sabljine kletve! PRAVDA ZA EDISA!
- Haris.ba
#25332 Re: Sarajevski derbi
Čestitam FK Sarajevo.
NISU TREBALI PUSTITI.
Ako Željo ne može mlatnuti Krupu i izvući bod na Koševu kad mu treba - i ne treba biti prvak.
NISU TREBALI PUSTITI.
Ako Željo ne može mlatnuti Krupu i izvući bod na Koševu kad mu treba - i ne treba biti prvak.
- Maharadza
#25333 Re: Sarajevski derbi
Velika dobrodošlica konama u klub:

- irac300
#25334 Re: Sarajevski derbi
Čestitke Sarajevu na zasluženoj pobjedi! Ljudi došli sjebani iz Širokog i održali fudbalsku lekciju Željinim zvjezdicama, koji su valjda očekivali da im se neko naguzi da uzmu titulu.
Inače, penal za Zrinjski kao u najsjajnija vremena Muniba.
Inače, penal za Zrinjski kao u najsjajnija vremena Muniba.
-
Samprotivsviju
#25335 Re: Sarajevski derbi
Eno sad, a da ste dobiliPoint. wrote:Odlicno receno. Nikad nece mahala iz Sarajeva izaci. Bice bas fino gledati promociju ustasluka i zvizdanje himni i jebavanje balijske matere na proslavi titule Zrinkskog. Kako su jadni ovi sarajevski mahalasi.todd_smith wrote:Zrinjski je ovo GENIJALNO odradio.
Bosnjo kao glupi bosnjo ce sada da se podjebava i svadja medjubosno izmedju Sarajeva i Zelje. A oni ce da hlade jaja sa namjestenim penalom za kojeg nikoga ne boli kurac jer ZELJO SAMPION NE NE EVO VAM KURAC SARAJEVO JE SAMPION i ostalo debilizam.
Drzava Zeljo, da sam pitar ja nebi imo sna...itd itd
A ovako sad se pozivamo na kolegijalnost
- dragma
- Vozim: Pješe
#25336 Re: Sarajevski derbi
Haj stisni pa ne odigraj...strong69 wrote:Igraci Zeljeznicara hodali po terenu. Dno dna. Sami sebi su presudili. Ovi sto misle da je Sarajevo trebalo namjestiti tekmu zbog nekih visih ciljeva neka se umiju hladnom vodom.
Odigrati ovako borbeno nakon Sirokog i prijetnji igracima za mene je bilo iznenadjenje.
Mene bi više iznenadilo da smo zijanili
Last edited by dragma on 20/05/2017 19:31, edited 1 time in total.
- Maharadza
#25337 Re: Sarajevski derbi
Pozdrav pojedincima među konama koji su AGRESIVNO branili ovaj mafijaški savez ne tako davno a dok smo ih mi jasno ubijeđivali da isti nije ništa bolji od muniba i kompanije! 

Ma ovaj narod (mislim na balkanski u cjelini bez obzira na naciju, vjeru itd.) samo i isključivo funkcioniše kada je pod opštom diktaturom praćenom prijetnjama nasilja u slučaju da ne odradi svoj posao! Žalosno, ali istinito!dragma wrote:Haj stisni pa ne odigraj...strong69 wrote:Igraci Zeljeznicara hodali po terenu. Dno dna. Sami sebi su presudili. Ovi sto misle da je Sarajevo trebalo namjestiti tekmu zbog nekih visih ciljeva neka se umiju hladnom vodom.
Odigrati ovako borbeno nakon Sirokog i prijetnji igracima za mene je bilo iznenadjenje.![]()
![]()
Last edited by Maharadza on 20/05/2017 19:35, edited 3 times in total.
-
nema me tamo
#25338 Re: Sarajevski derbi
Maharadza wrote:Pozdrav pojedincima među konama koji su AGRESIVNO branili ovaj mafijaški savez ne tako davno a dok smo ih mi jasno ubijeđivali da ovaj savez nije ništa bolji od muniba i kompanije!
NEMA NJIH 3 DANA naredna na forumu!
- Artest
#25339 Re: Sarajevski derbi
Nema to veze s lokacijom mada se nigdje vise ne obozavaju polovnjaci iz srbije i hrvatske kao u gradu Sarajevu. Pa kad je Velez ginuo da svinjski osvoji titule, kud ces dalje.Point. wrote:Odlicno receno. Nikad nece mahala iz Sarajeva izaci. Bice bas fino gledati promociju ustasluka i zvizdanje himni i jebavanje balijske matere na proslavi titule Zrinkskog. Kako su jadni ovi sarajevski mahalasi.todd_smith wrote:Zrinjski je ovo GENIJALNO odradio.
Znas kad je Siroki naudio Svinji i obratno?!
Nikad.
- Logovan
#25340 Re: Sarajevski derbi
Hahahahahah znači ne vjerujem šta uradismo manjem gradskom klubu hahahahahah
Još likovi kontali proslaviti titulu u Krupi i ništa, pa kontali proslaviti na derbiju pa ništa.
Titula ćao!
Još likovi kontali proslaviti titulu u Krupi i ništa, pa kontali proslaviti na derbiju pa ništa.
Titula ćao!
- bersK
#25341 Re: Sarajevski derbi
Na vijestima najavili najezdu kompleksasa na forumu. Evo ga jedan se vec javio.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#25342 Re: Sarajevski derbi
Cestitke komsijama.
Zasluzena pobjeda.
Nista,ima jos derbija. Cerat cemo se sto bi rekli.
Zasluzena pobjeda.
Nista,ima jos derbija. Cerat cemo se sto bi rekli.
-
emmir1
#25343 Re: Sarajevski derbi
Onaj penal za Zrinjski je bruka
Svirat onaj penal u utakmici za titulu je katastrofa, bukvalno je metar od igrača pao
Da vidimo sada nogometni savez
Najmanje je doživotno isključivanje ovog sudije iz fudbala
Svirat onaj penal u utakmici za titulu je katastrofa, bukvalno je metar od igrača pao
- Artest
#25344 Re: Sarajevski derbi
Idi na Poskok slavit, skupa s ostalima separatistima.Logovan wrote:Hahahahahah znači ne vjerujem šta uradismo manjem gradskom klubu hahahahahah![]()
![]()
Još likovi kontali proslaviti titulu u Krupi i ništa, pa kontali proslaviti na derbiju pa ništa.![]()
![]()
Titula ćao!
- Artest
#25345 Re: Sarajevski derbi
Boli ga kurac i da ga dozivotno protjeraju. Nagrada je veca.emmir1 wrote:Onaj penal za Zrinjski je bruka
- Logovan
#25346 Re: Sarajevski derbi
A i javili su da se navijači manjeg gradskog kluba neće pojavljivati u velikom broju na forumu.bersK wrote:Na vijestima najavili najezdu kompleksasa na forumu. Evo ga jedan se vec javio.
Kmečite, kmečite.
Nećete slaviti titulu na našem stadionu!
-
lakilaka
#25347 Re: Sarajevski derbi
ako se zna da je ovaj sudija iz gruda - sve je jasno. zeljo je sam sebe zeznuo. sto jedan rece - ima jos derbija, ceracemo se. zatrebace i pitarima nesto, a onda ce im se vratiti ovako. vec na sljedecem derbiju 650 karata, kao prvo.emmir1 wrote:Onaj penal za Zrinjski je bruka
- Logovan
#25348 Re: Sarajevski derbi
Poskok?Artest wrote: Idi na Poskok slavit, skupa s ostalima separatistima.
p.s. Hahahahahahahahah
-
bjelave
#25349 Re: Sarajevski derbi
Najaci su ovi sto se pozivaju na vitalni nacionalni interes
.O kom se nije vodilo racuna kad se strovaljivala Sloboda, Velez i kad se od istog ovog Zrinjskog 2010 uzela lova da nas zajebu za izlazak u Evropu.
Salu na stranu, ali pobjeda se u derbiju ne poklanja. To je neprocjenjivo. Eventualno smo vam mogli pokloniti bod da nije bilo niza dusmanluka zadnjih godina, od afere Petrovic, do kupovine Duljevica pa do Siljkovih 5%.
I jos je sad savez lopovski. A do jucer bilo sve regularno
Sammpras je vec bivsi. Dobro mu je Amar nasapunjo
Sta se sad gradi, koji su novi neimarski poduhvati?

Salu na stranu, ali pobjeda se u derbiju ne poklanja. To je neprocjenjivo. Eventualno smo vam mogli pokloniti bod da nije bilo niza dusmanluka zadnjih godina, od afere Petrovic, do kupovine Duljevica pa do Siljkovih 5%.
I jos je sad savez lopovski. A do jucer bilo sve regularno
Sammpras je vec bivsi. Dobro mu je Amar nasapunjo
Sta se sad gradi, koji su novi neimarski poduhvati?
-
zipoo
#25350 Re: Sarajevski derbi
Sarajevo bilo 5x bolje.
Zrinjski ili Sarajevo ko god da osvoji titulu nije ne zasluzeno.
Zrinjski ili Sarajevo ko god da osvoji titulu nije ne zasluzeno.