Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:Ne pretjerujte matori Sve je to samo zabava...
Ko Lukasa i njemu slicne dozivljava kao zivotnog gurua, tome ne trebaju veci problemi u zivotu
...matorom je zabava Massimo, Parni valjak, Hladno pivo, Dordje Balasevic...matorom je zabava Halid Beslic, Enes Begovic...Aca Lukas, cece mece, Jelene...nisu...
Ali valjda mator, pa nije mi zamjerOOvat'...
ma sve ok,samo sto ja ni u najvecem ludilu i pjanstvu na nesto takvo ne bi isao,ali kažem,to sam samo ja
Postujem tvoj izbor i sam sam mozda nekad tako razmisljao, ali sad ipak drukcije mislim...Jednostavno ne zelim sebi unaprijed stavljati barijere ni ogranicenja.
Juce Balasevic, danas Lukas, sutra ko zna gdje, bitno je samo da se uziva
ma sve ok,samo sto ja ni u najvecem ludilu i pjanstvu na nesto takvo ne bi isao,ali kažem,to sam samo ja
Postujem tvoj izbor i sam sam mozda nekad tako razmisljao, ali sad ipak drukcije mislim...Jednostavno ne zelim sebi unaprijed stavljati barijere ni ogranicenja.
Juce Balasevic, danas Lukas, sutra ko zna gdje, bitno je samo da se uziva
ma sve ok,samo kazem da se razocaram kad vidim sta neko veliča,sta voli slusati,gledati
Gradonacelnik je jos gori. Elementarna nepismenost. Naucio par manje poznatih rijeci pa ih koristi u svakoj prilici kako bi pred gradjanstvom izgledao pametnije.
'hvala vam naotom'
Nisam ni ja sinonim za pismenost. Ne pazim na pravopis i gramatiku, obicno ne uocavam greske kod drugih, ne pridajem tome narocitu vaznost.
Medjutim, ja predstavljam samo sebe, ove nepismene budale sve nas.
EDIT
A o sadrzaju teksta bolje nista ne govoriti. Posebno zadnja recenica i kletva na kraju. Totalni primitivizam.
ja mislio ti i ovde trunis o kurdima pa reko da te malo bocnem, kad ono o nasim sirijskim elementima
idu izbori druze...mislio sam da ce biti zabavno ali su vec u martu otisli u.mp3
i fudin diskurs i diskurs onih drugih kojo ganjaju glasove biraca koji onanisu na "hebe mama retoriku"
Mlada je najblize srodstvo predsjednika zelenih u Zenici.
A Tuka redovno ide po predizobrnim skupovima zelenih.
U sustini od kada se bacio u politiku, vise nije nista ni ostvario na nekim svjetskim takmicenjima.
clio_dci120 wrote:Mlada je najblize srodstvo predsjednika zelenih u Zenici.
A Tuka redovno ide po predizobrnim skupovima zelenih.
U sustini od kada se bacio u politiku, vise nije nista ni ostvario na nekim svjetskim takmicenjima.
Kad mu je hadzija Hifa dao mercedesa poslije bronze da se kurci po gradu.. tu mu je i zavrsila sportska karijera. Moze po Mariboru, Domzalama i Nisu trcati i biti prvi i to je to.. i to jos par godina
Throttle wrote:Nisam nikad nju povezivao s politicarima, doduse, vazda je gledala sve s visine
Ma mati joj je tetka od preCednika zelenih
Bas uze srodstvo.
Mladja je od mene, nije sa mnom studirala, pa ne znam kakva je kao osoba.
Ali ono sto sam cuo je da je idol svim mladima zenicankama, posebice studenticama pravnog faksa.
ćaća joj je fenomen,ako je to ovaj sto sjedi sa amelom na klixu,jedan od sefova policije u kantonu,a šepa ,godinama bio jedan od onih koji su odlucivali ko moze a ko ne moze proci na fizickim provjerama od policajaca a hodati normalno ne može
Način na koji je Pivićka završila PRF je u najmanju ruku degutantan, mislim da u historiji svih fakulteta na svijetu nije bila osoba koja je imala povlašteniji položaj u nekoj instituciji.... njeno je bilo samo da ne zaboravi prijavit ispit.
Inteligencija wrote:Gledam ovu Aminu Hodzic sto vodi program na TVZE, jel moguce da ovako nesto lijepo naraste u Zenici
Jimmy McNulty wrote:Način na koji je Pivićka završila PRF je u najmanju ruku degutantan, mislim da u historiji svih fakulteta na svijetu nije bila osoba koja je imala povlašteniji položaj u nekoj instituciji.... njeno je bilo samo da ne zaboravi prijavit ispit.
Inteligencija wrote:Gledam ovu Aminu Hodzic sto vodi program na TVZE, jel moguce da ovako nesto lijepo naraste u Zenici
Prvo ajla pa sve ostale
Uh zamisli Jimi zaglavis se sa njom u liftu...Aaaa? Mislim na P.A.
Kako bi joj ti recitovao zakonike
Jimmy McNulty wrote:Način na koji je Pivićka završila PRF je u najmanju ruku degutantan, mislim da u historiji svih fakulteta na svijetu nije bila osoba koja je imala povlašteniji položaj u nekoj instituciji.... njeno je bilo samo da ne zaboravi prijavit ispit.
Prvo ajla pa sve ostale
Pomozi mi malo, ne znam na koju mislis
s n1 ajla sabanovic? meni pravo grohnula u zadnje vrijeme. ostarila u 2017oj 5 godina.
amina u drugu ruku.....
ocel ko sutra okrenut' sta na gradele? satori naki vec po bridzu