Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- omega369
#25301 Re: Utakmice.
I onda Antalija, pobjedjivanje Celtica, Rome i remi sa Totenhemom, pa zijan od Radnika ili Krupe na startu prvenstva...i naravno, da ne zaboravimo, ispadanje u drugom kolu Kupa jer ce domacin vise zeljeti pobjedu...
Da se ne ponavljam - Deja VU 9x
Nova nafaka moze biti samo sa novim ljudima. Sa ovima tacno znamo sta nas ceka
Da se ne ponavljam - Deja VU 9x
Nova nafaka moze biti samo sa novim ljudima. Sa ovima tacno znamo sta nas ceka
-
last mohicans
#25302 Re: Utakmice.
Što više razmisljam, ne znam da li sam za ostanak Husrefa. Jeste vadio iz govana, ali ne moze se poreci da nije imao dobru priliku osvojiti nesto u ovoj sezoni, pa eto makar jednom pobijediti malene. A niko me ne moze ubijediti da imaju bolju ekipu. Pa oni u drugom poluvremenu hodati nisu mogli i dugo lošije pripremljene ekipe nisam gledao i to na čelu s Adzemom, ne treba trošiti riječi. Najviše je počeo iritirati s ponašanjem, standardnim grimasama i nebuloznim izjavama, krivo sve drugo, samo on ne. Jadno je bilo jučer ga slušati kako svaljuje na dva momka, pa kad ga je neko od novinara upitao zašto prebacuje krivicu na njih, onda se ritnuo, kao davao im je šansu i u bodovno vaznijim utakmicama. Budi faca, pa preuzmi krivicu na sebe, gdje ti je samopoštivanje i respkt, jbt. Zadnjih 20 minuta ustao kraj aut liniji i kao navigira ih, a do tada se svalio i zbija face. Ne znaju gola dati, pa je li ih treniram ja ili on kao trener. Nisam pametan i ne znam šta bi nam donio novi trener, ali i s Husrefom nije nimalo obecavajuce, sad za sad.
Last edited by last mohicans on 20/05/2018 16:43, edited 1 time in total.
-
Nadzorna_ploca
#25303 Re: Utakmice.
Novi tipa Jesic.
Ne znam da li je Husref nula od covjeka, ne bi to zakljucio samo kroz izjave ali da je trenerski u zaostatku i velikom padu jeste. Nekad se u njega moglo i pouzdati..sad djeluje isprazno i potroseno.
Ne znam da li je Husref nula od covjeka, ne bi to zakljucio samo kroz izjave ali da je trenerski u zaostatku i velikom padu jeste. Nekad se u njega moglo i pouzdati..sad djeluje isprazno i potroseno.
-
NoWayOut
#25304 Re: Utakmice.
Antaliju sam skroz zabroavio to nam je inace najuspjesniji dio sezone, meljemo sve redom, treniramo strogoću nad nemoćnim ekipicama iz europe. Sve pod sloganom "mi smo Sarajevo, izvolite se branit", a KUP, KUP KUP KUP je naš
, naloze se ove male ekipe protiv nas to nam je problem, a inace imamo najbolji igracki sastav u drzavi, na balkanu sigurno medju top 5 ekipa, samo zezaju nas tereni pa nasa tika-taka ne dolazi do izražaja.
-
mirza_15
#25306 Re: Utakmice.
@Grean
Znas li ti napisati komentar bez pogleda u susjednu avliju? Svaki komentar ti je usporedba sa komsinicama. Postaje iritantno. Ne znas napisati komentar a da u njemu ne spomenes zelju kao u pozitivnom smislu u odnosu na nas.
A i vi ne znate hocete li juniore ili necete. Da Sabanovic nije poceo krvi bi se napili Husrefu. Mali nije mogao da se nosi sa Zakaricem.
Drugo poluvrijeme je bilo dobro. Stvoreno je dosta prilika, ali nasa standardna boljka, realizacija je opet dosla do izrazaja. Rahmanovic dva puta glavom, Hebibovic dva puta pred Fejzicem (drugi put sviran nepostojeci ofsajd od istog lika koji je priznao zelji gol iz ofsajd), Velkoski preko gola, Halilovic, brani Fejzic... 6 dobrih sansi za jedno poluvrijeme nije lose. To sto Rahmanovic ne zna sa 3 metra da posalje loptu u praznu mrezu je druga stvar.
Znas li ti napisati komentar bez pogleda u susjednu avliju? Svaki komentar ti je usporedba sa komsinicama. Postaje iritantno. Ne znas napisati komentar a da u njemu ne spomenes zelju kao u pozitivnom smislu u odnosu na nas.
A i vi ne znate hocete li juniore ili necete. Da Sabanovic nije poceo krvi bi se napili Husrefu. Mali nije mogao da se nosi sa Zakaricem.
Drugo poluvrijeme je bilo dobro. Stvoreno je dosta prilika, ali nasa standardna boljka, realizacija je opet dosla do izrazaja. Rahmanovic dva puta glavom, Hebibovic dva puta pred Fejzicem (drugi put sviran nepostojeci ofsajd od istog lika koji je priznao zelji gol iz ofsajd), Velkoski preko gola, Halilovic, brani Fejzic... 6 dobrih sansi za jedno poluvrijeme nije lose. To sto Rahmanovic ne zna sa 3 metra da posalje loptu u praznu mrezu je druga stvar.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25307 Re: Utakmice.
Ja sam za to da Husref bude trener narednu sezonu.
Da ne ponavljam priču, u ovoj je preuzeo ekipu kad je već sve bilo sjebano.
Je li se mogao uključiti u borbu za titulu? Vjerovatno jeste.
Izgubili smo i tri derbija, jedan remi. Veliki minus.
To što smo u samo jednom nadigrani ne pije vode. Poraz je poraz.
Da vidimo kako će spremiti ekipu, prvo za Evropu, onda i za domaća takmičenja.
Ako ode Sarić, to bi značilo da mora doći neki igrač koji će biti mozak ekipe na sredini.
Od ovih koje sad imamo, Rahman taj nije sigurno, Crepulja, ne znam, nije dovoljno igrao da bi ga ocijenio.
Nadam se da će ostati Mujakić, Adukor, Stanojević. To su igrači koji bi mogli dobiti novčane ponude.
Da ne ponavljam priču, u ovoj je preuzeo ekipu kad je već sve bilo sjebano.
Je li se mogao uključiti u borbu za titulu? Vjerovatno jeste.
Izgubili smo i tri derbija, jedan remi. Veliki minus.
To što smo u samo jednom nadigrani ne pije vode. Poraz je poraz.
Da vidimo kako će spremiti ekipu, prvo za Evropu, onda i za domaća takmičenja.
Ako ode Sarić, to bi značilo da mora doći neki igrač koji će biti mozak ekipe na sredini.
Od ovih koje sad imamo, Rahman taj nije sigurno, Crepulja, ne znam, nije dovoljno igrao da bi ga ocijenio.
Nadam se da će ostati Mujakić, Adukor, Stanojević. To su igrači koji bi mogli dobiti novčane ponude.
- omega369
#25308 Re: Utakmice.
Ma smijesna prica Boga mi, ali eto. Mi ko da ne znamo kako ce spremiti ekipu i sta ce se dogadjati. Prvi mu mandat, pa eto treba mu dati priliku.
Ne pitamo se mi svakako ali zanimljivo je fakat citati da neko pokusava biti optimista po pitanji husrefa
Ne pitamo se mi svakako ali zanimljivo je fakat citati da neko pokusava biti optimista po pitanji husrefa
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25309 Re: Utakmice.
Ništa onda, dati mu nogu, vratiti Dženu.
- Raigor Stonehoof
#25310 Re: Utakmice.
mirza_15 wrote:@Grean
ne mogu da vjerujem koliko vas pridaje ikakav znacaj jucerasnjoj utakmici. Jebo vas zeljo, UTAKMICA JE BEZNACAJNA. Da je isto bilo protiv Radnika, druga bi se prica pricala. Juce je mogao izvesti sve kadete i zijanit 6-0, isto bi se "nasekiro" ko i sad.
Hodzicu prije par stranica pridaju titulu najgoreg igraca FKS u zadnjih nekoliko godina, sad ga zazivaju sto nije igrao. Najlakse je srat, a nekad je pametnije presutit.
-
Nadzorna_ploca
#25311 Re: Utakmice.
Nije ni normalno da nas anam oni tri puta pobijede u ligi sa onim metropolitanom na klupi.
- Grean
#25312 Re: Utakmice.
Sta je problem sa usporedbom? Kome se ne cita ili ga ne interesuje preskoci.mirza_15 wrote:@Grean
Mene zanima rad sa mladim igracima svakog kluba ukljucujuci susjednu avliju a poredjenje su tu da se vidi kako nas ide.
- Maharadza
#25313 Re: Utakmice.
Kakav je to navijač FKS koji derbi protiv malenih može nazvati "beznačajnom" utakmicom... 
- Raigor Stonehoof
#25314 Re: Utakmice.
Onaj kojem je preci boljitak kluba od toga hocel me zeljovci zajebavat. Oni su ko radnik, krupa, zrinjski, celik, olimpik... drugim rijecima, klub koji nije Sarajevo.Maharadza wrote:Kakav je to navijač FKS koji derbi protiv malenih može nazvati "beznačajnom" utakmicom...
- Maharadza
#25315 Re: Utakmice.
Znači tebi poraz (i to treći u nizu protiv istoga protivnika u jednoj sezoni) boljitak?! Estagfirullah, svašta će insan ovdje pročitati!Raigor Stonehoof wrote:Onaj kojem je preci boljitak kluba od toga hocel me zeljovci zajebavat. Oni su ko radnik, krupa, zrinjski, celik, olimpik... drugim rijecima, klub koji nije Sarajevo.Maharadza wrote:Kakav je to navijač FKS koji derbi protiv malenih može nazvati "beznačajnom" utakmicom...
PS. Uprava napolje!
- Raigor Stonehoof
#25316 Re: Utakmice.
Pametnije od tog EDIT: neka! ti je da ucis citat. Da je taj protivnik Radnik, ne bi se ni sjetio napisat ovdje koju "pametnu". Boljitak kluba je ostanak trenera, od kojeg trenutno boljeg sigurno necemo naci.
Jel uslo?
Jel uslo?
- Logovan
#25317 Re: Utakmice.
25.06.2018 17:30 Stadion: Brežice
FK Rabotnički
28.06.2018 17:30 Stadion: Rogaška Slatina
FK Radnički Niš
01.07.2018 17:30 Stadion: Rogaška Slatina
FK Voždovac
02.07.2018 - povratak u Sarajevo
FK Rabotnički
FK Radnički Niš
FK Voždovac
-
sencobih
#25318 Re: Utakmice.
ima li kakva pripremna tekma sa "fudbalskom kremom" ovo sve zakazali sa radničkim klubovimaLogovan wrote:25.06.2018 17:30 Stadion: Brežice
FK Rabotnički
FK Radnički Niš
FK Voždovac
- Logovan
-
sencobih
#25320 Re: Utakmice.
Da ima kakvog komentatora nekako tužno ovako...
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#25321 Re: Utakmice.
Je li Pidro 7 i sta uradise sa Adukorom?
EDIT: Heba majstor!

EDIT: Heba majstor!
-
il dottore
#25322 Re: Utakmice.
Ko je 8?
Izadjemo sami na golmana, minut poslije i oni
- GandalfSivi
#25323 Re: Utakmice.
Sisicil dottore wrote:Ko je 8?
-
sencobih
#25324 Re: Utakmice.
Iz mrtvog ugla ga dade Aladin Šišić, asist Hebib.
-
gold'n'brown
#25325 Re: Utakmice.
Al zasto desni bek igra lijevog beka, a lijevi bek desnog beka?