Logosoft
Moderator: Benq
-
chemix
#25276 Re: Logosoft
30.06.2023
Obavještenje za korisnike - zatvaranje poslovnice na Dobrinji
Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da će poslovnica Logosoft na adresi Hamdije Kapidžića 6 biti zatvorena od 12.08.2023. godine nadalje. Sve vaše aktivnosti u vezi pretplatničkog odnosa, kao što su plaćanje računa, informacije ili konsultacije možete obaviti u našoj poslovnici na adresi Igmanska 9.
Također, želimo naglasiti da pored poslovnice Logosoft u ulici Igmanska 9, imate mogućnost plaćanja računa za korištenje naših usluga bez naplate troškova provizije u bilo kojoj poslovnici „JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo“ u Kantonu Sarajevo.
Zahvaljujemo na razumijevanju i molimo da svoje posjete usmjerite u našu poslovnicu u Igmanskoj ulici.
Vaš Logosoft
Obavještenje za korisnike - zatvaranje poslovnice na Dobrinji
Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da će poslovnica Logosoft na adresi Hamdije Kapidžića 6 biti zatvorena od 12.08.2023. godine nadalje. Sve vaše aktivnosti u vezi pretplatničkog odnosa, kao što su plaćanje računa, informacije ili konsultacije možete obaviti u našoj poslovnici na adresi Igmanska 9.
Također, želimo naglasiti da pored poslovnice Logosoft u ulici Igmanska 9, imate mogućnost plaćanja računa za korištenje naših usluga bez naplate troškova provizije u bilo kojoj poslovnici „JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo“ u Kantonu Sarajevo.
Zahvaljujemo na razumijevanju i molimo da svoje posjete usmjerite u našu poslovnicu u Igmanskoj ulici.
Vaš Logosoft
- Praetorious
#25278 Re: Logosoft
Eh... firma spala na jednu poslovnicu / upravu / naplatno mjesto. Al-In-One. I to bukvalno "in ONE". Da, dobro im ide posao, ko kad se toliko trude u proširenje kapaciteta optičke mreže. A mrežu kako su razvukli prije 15 godina, takva je i dan-danas. Ako nije metar kraća - bo'me nije ni metar duža. Inače plaćam u Pošti i provizija je 1.5 KM.
A ja im još nisam halalio što mi nisu povećali brzinu UL-a kad i ostalim paketima, a nikad ni neću
A ja im još nisam halalio što mi nisu povećali brzinu UL-a kad i ostalim paketima, a nikad ni neću
-
gidra
#25279 Re: Logosoft
Kako spala na jedno naplatno mjesto, kada ih sada imaju desetine u Sarajevu u vidu JP BHPošta gdje ne plaćamo proviziju?Praetorious wrote: ↑05/07/2023 14:00 Eh... firma spala na jednu poslovnicu / upravu / naplatno mjesto. Al-In-One. I to bukvalno "in ONE". Da, dobro im ide posao, ko kad se toliko trude u proširenje kapaciteta optičke mreže. A mrežu kako su razvukli prije 15 godina, takva je i dan-danas. Ako nije metar kraća - bo'me nije ni metar duža. Inače plaćam u Pošti i provizija je 1.5 KM.
A ja im još nisam halalio što mi nisu povećali brzinu UL-a kad i ostalim paketima, a nikad ni neću![]()
Pošti na svakom koraku...Istu praksu imaju odavno i Elektroprivreda i odnedavno Vodovod.
https://www.logosoft.ba/zatvaranje%20po ... 20Dobrinja
- MTV
#25280 Re: Logosoft
Jos malo je ostalo, srecom, sto se mene tice onda mogu i Igmansku ugasiti
Last edited by MTV on 05/07/2023 14:51, edited 1 time in total.
-
gidra
#25281 Re: Logosoft
Pošta haman postade Centar za komunalne usluge.
Platiš račun za struju, vodu i tv/net bez provizije
Ko nije mučio muku sa ostalim provajderima zna koliko je Logosoft odličan. Ne očekujem nikakve inovativnosti, samo nek ne diraju ništa, tv slika odlična, net iako sam na bakru ne može bolje, ping 2-3 ms. Posebno im je odlična korisnička podrška koja riješava sve u roku 24h, miljama ispred nehljeba iz Telekoma.
Platiš račun za struju, vodu i tv/net bez provizije
Ko nije mučio muku sa ostalim provajderima zna koliko je Logosoft odličan. Ne očekujem nikakve inovativnosti, samo nek ne diraju ništa, tv slika odlična, net iako sam na bakru ne može bolje, ping 2-3 ms. Posebno im je odlična korisnička podrška koja riješava sve u roku 24h, miljama ispred nehljeba iz Telekoma.
- Quaresma
#25282 Re: Logosoft
logosoft 'till i die
iskreno ne prelazi mi se nikako kod konkurencije. nadam se da ce se popraviti situacija i da dobijemi jos poboljsanja i pogodnosti.
muka mi bude samo kad pomislim ako predjem kod telekoma i da mi zatreba njihova podrska.
iskreno ne prelazi mi se nikako kod konkurencije. nadam se da ce se popraviti situacija i da dobijemi jos poboljsanja i pogodnosti.
muka mi bude samo kad pomislim ako predjem kod telekoma i da mi zatreba njihova podrska.
- MTV
#25283 Re: Logosoft
Meni nije do sporta tako da mi telekom nije opcija svakako 
-
Sakazulu
#25284 Re: Logosoft
Da istekne ugovor i palim sa mobilnom na Novotel. Ovo je užas kako nemaju ništa da ponude, nikakvo proširenje usluge, pakete mobilne... da ne spominjem da se prevare i krenu prodavati mobitele, osim za firme i ulizvačke poslove među njima!
- semirsar
-
Sakazulu
#25286 Re: Logosoft
Ma LoL lagano ode u neke sfere koje nisu za narod. Furaju izgleda samo firme i to je to!
- MTV
#25287 Re: Logosoft
Mislim da sam ti jednom u pp opisao sta i kako... i nakon par mjeseci opet je sve isto i misljenje se nije promijenilo nimalo.
- semirsar
#25288 Re: Logosoft
Sve jasno drug moj, sala mala, Sorry...
i mene na LoL-i nasem vajnom jos samo net drzi, nista drugo, odavno vec.
SuperTV ne znam kad sam zadnji put pogledao...
Fiksni telefon mi sluzi kao punjac za baterije...
Mobilna usluga, sirotinjska, najblaze receno.
tako da... cim pocne net stekat'... odjeb ce biti lansiran
-
Sakazulu
#25290 Re: Logosoft
Evo dokaza, nas se četvorica raspišemo i to je to! Ukupna količina privatnih korisnika LoLa!
- semirsar
#25291 Re: Logosoft
pa sta se cudis, samo nas nekoliko i zeli vise i bolje, svi ostali su zadovoljni, jbg
ovo je najstabilnija mreza, najmanji broj korisnika i 'procentualno najveci broj zadovoljnih korisnika

P.S. Toliko je dosadilo da sve budne cakumpakum, da bi valjalo otici dje drugdje, uzbudjenje je zagarantovano svugdje osim ovdeka

ovo je najstabilnija mreza, najmanji broj korisnika i 'procentualno najveci broj zadovoljnih korisnika
P.S. Toliko je dosadilo da sve budne cakumpakum, da bi valjalo otici dje drugdje, uzbudjenje je zagarantovano svugdje osim ovdeka
-
TELEMACH1966
#25292 Re: Logosoft
Šta su ovo zamračili HRT2? Na programu Graham Norton i gosti. Ili je samo kod mene na AP problem.
- crnivrag
#25293 Re: Logosoft
Nema se šta zatamnjivati, nije sport.TELEMACH1966 wrote: ↑08/07/2023 22:15 Šta su ovo zamračili HRT2? Na programu Graham Norton i gosti. Ili je samo kod mene na AP problem.
Kod drugog operatera radi:

-
TELEMACH1966
#25294 Re: Logosoft
Gledam redovno tu emisiju, pa mi malo čudno. Znači ipak je do mog signala. Hvala za info.crnivrag wrote: ↑08/07/2023 22:21Nema se šta zatamnjivati, nije sport.TELEMACH1966 wrote: ↑08/07/2023 22:15 Šta su ovo zamračili HRT2? Na programu Graham Norton i gosti. Ili je samo kod mene na AP problem.
Kod drugog operatera radi:
![]()
P.S. Evo proradilo.
-
Sakazulu
#25295 Re: Logosoft
I odmah čovjek dobio zamračenje HRT2, barem na trenutak
Last edited by Sakazulu on 08/07/2023 22:44, edited 1 time in total.
- MTV
#25296 Re: Logosoft
Jel bila crna slika ili bijela pozadina sa natpisom da ne mogu emitovat sadrzaj na teritoriji BiH?TELEMACH1966 wrote: ↑08/07/2023 22:15 Šta su ovo zamračili HRT2? Na programu Graham Norton i gosti. Ili je samo kod mene na AP problem.
Ako je samo crna slika to je iskocio kanal na odredjenom podrucju ako je bila bijela pozadina sa natpisom onda je greskom zatamnjeno.
- semirsar
#25297 Re: Logosoft
Kolega Reno malo zbrcko kablove, do njega je nije do njihA

- Praetorious
#25298 Re: Logosoft
Ne ulazeći u kvalitet TV usluge, koju ne koristim predugi niz godina jer ne gledam TV, internet je prilično stabilan - uz povremena štuckanja. A i to tek da malo začini situaciju, da me natjera da obnovim vokabular riječi, izraza i fraza koje se ne nalaze u standardim riječnicima... 
Bolje nego da visim na tel. sa tehničkom podrškom i molim, kumim i psujem da mi puste 10/1 brzinu
Bolje nego da visim na tel. sa tehničkom podrškom i molim, kumim i psujem da mi puste 10/1 brzinu
-
Naslovnica
#25299 Re: Logosoft
Kod mene LoL godinama, trenutno je nekakva slagalica.
Kada god sam gledao u dvorište konkurencije, opet ispada da je za ovo što imam LoL daleko najpovoljnija opcija.
Da može bolje - sigurno može, itekako.
Mislim da godinama stagnira sa uslugom, ili ja kao poprilično nezahtijevan korisnik ne vidim ta nekakva poboljšanja.
Mislim da bi mogli proraditi na TV paketima, ima nekih nelogičnosti. Jasno je meni da me time tjeraju na doplatu.
Internet/TV signal vidno slabi tokom vikenda, pogotovu nedjeljom popodne. TV počne da kocka, internet počne da šteka.
Evo dok sam ovo pisao, javi mi da nema interneta (iako TV normalno radi). Imam onaj bijeli veliki, meščini da je to ZTE ruter? Postavljen kada je onaj mali crni počeo da brlja dibidus.
Elem, internet je daleko od stabilnog kako bi moglo da bude. Sjećam se da je kod BHT bio "rock solid".
Imam fiksni, služi mi kao alarm.
Mobilni iz slagalice niko ne koristi jer svako već ima svoj broj i paket.
Kada god sam gledao u dvorište konkurencije, opet ispada da je za ovo što imam LoL daleko najpovoljnija opcija.
Da može bolje - sigurno može, itekako.
Mislim da godinama stagnira sa uslugom, ili ja kao poprilično nezahtijevan korisnik ne vidim ta nekakva poboljšanja.
Mislim da bi mogli proraditi na TV paketima, ima nekih nelogičnosti. Jasno je meni da me time tjeraju na doplatu.
Internet/TV signal vidno slabi tokom vikenda, pogotovu nedjeljom popodne. TV počne da kocka, internet počne da šteka.
Evo dok sam ovo pisao, javi mi da nema interneta (iako TV normalno radi). Imam onaj bijeli veliki, meščini da je to ZTE ruter? Postavljen kada je onaj mali crni počeo da brlja dibidus.
Elem, internet je daleko od stabilnog kako bi moglo da bude. Sjećam se da je kod BHT bio "rock solid".
Imam fiksni, služi mi kao alarm.
Mobilni iz slagalice niko ne koristi jer svako već ima svoj broj i paket.
-
TELEMACH1966
#25300 Re: Logosoft
Ovo drugoMTV wrote: ↑08/07/2023 23:07Jel bila crna slika ili bijela pozadina sa natpisom da ne mogu emitovat sadrzaj na teritoriji BiH?TELEMACH1966 wrote: ↑08/07/2023 22:15 Šta su ovo zamračili HRT2? Na programu Graham Norton i gosti. Ili je samo kod mene na AP problem.
Ako je samo crna slika to je iskocio kanal na odredjenom podrucju ako je bila bijela pozadina sa natpisom onda je greskom zatamnjeno.