Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
doff wrote:Možda bude i HBO, ipak je Telecom svojim korisnicima dao besplatno dva mjeseca
Telecom je dao jer su tek sad nakon tolikih godina uveli HBO kanale u ponudu, pa na ovaj način žele namamiti što više korisnika da uzmu HBO paket kad istekne promotivni period.
Koliko znam prošle godine HBO nije bio u okviru novogodišnjeg iznenađenja, možda ove godine i njega ponude.
@Telemach
Da li će biti neko iznenađenje za nas koji već imamo sve programske pakete u okviru Duo i Trio paketa?
Pisano je o ovome već nekoliko puta na prethodnim stranicama, ali evo još jednom:
Telemach dolazi na područje Tuzle posredstvom kablovskog operatera BHB Cable d.o.o. i korisnicima ovog kablovskog operatera će ubrzo biti dostupne sve usluge koje kompanija Telemach nudi krajnjim korisnicima.
Jos ne mogu da vjerujem, ali meni ekipa nije danas dosla da zamijeni resiver za modul jer je petak i rade skraceno zbog dzume...
U kojem qrcu mi zivimo jbt...
s@mson wrote:Jos ne mogu da vjerujem, ali meni ekipa nije danas dosla da zamijeni resiver za modul jer je petak i rade skraceno zbog dzume...
s@mson wrote:Jos ne mogu da vjerujem, ali meni ekipa nije danas dosla da zamijeni resiver za modul jer je petak i rade skraceno zbog dzume...
Hahahah, giganti.
Droge, kurvarluka, kriminala k'o u prici, a svi dzumaju
Hajde fino, neka idu ljudi na dzumu, ali opet sve to moze biti gotovo do 13h i nazad na posao. Kod mene danas sve bilo gotovo do 12.35, mislim na light verziju dzume, tj. izlazak nakon dzumanskog farza
Sigurno je to razlog
To je razlog jer je tako rekla mlada dama koja radi na prijemima zahtjeva u njihovom Showroom Zenica...