Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mufa1 wrote:Brat mi ima servis za popravku racunara, i izmedju ostalog donese raja i telefone i tablete. Trebas vidit cirkusa kad se otvore strasni kineski strojevi. Baterija bukvalno superlijepkom zalijepljenja za matičnu, a s druge strane display. 2look tablet sa sprzenim wireless om ja mislim da dnevno minimum par komada dodje.
Druga star, opet nikad ni jedan nije reko da se zajebo sto je uzeo kineza, svi govore, pa et dobar je bio prvim mjesec-dva. Pa et i nisu neke pare. A ovamo izvale i po 300 km za telefon...eeej 300 km, znas sta se sve može uzet za te pare.
I da zaboravih pitat, kad je to samsung bio smece, pretpostavljam da ćeš reći, prije pojave prvog iphona...
Evo kod mene već treći telefon po redu 'kinez'. I naredni će opet biti 'kinez'. Za zadnji koji trenutno koristim sam dao preko 400 KM i ne žalim. Ni sa jednim nisam imao problema. Naravno da ima telefona kod kojih je kvalitet izrade nikakav ali zato je i cijena takvim uređajima veoma niska ukoliko ih nabavljaš iz Kine
mufa1 wrote:Mani se tog kineskog smeća, nemoj ni gledat to dzaba.
Huewai i alcatel nisu losi, al kolko para toliko muzike. Ovi bolji modeli su i vise para, tj dodjes do neke cifre za koju mozes uzet neki od nexus modela, zavisi hoces novo ili polovno.
Po meni ne postoji bolji deal od nexusa, tj nigdje ne dobijes više za manje para.
Tako da najbolje da kažeš kojim budžetom raspolažeš pa da predložimo nešto konkretno.
Kineski telefoni ne zaostaju ni 5% za brand telefonima. Pogotovo ovi "brand" tipa Xiaomi, Lenovo, ZTE i slično. Ja sam uzeo staroj Lenovo quad-core sa 1 GB rama za svim zajebancijama oko 300 KM izašlo i uz mobitel dobio kožnu futrolu, otg, hdmi... Ovdje bi za te pare mogao uzeti izhaban polovan mobitel.
Kontao kupiti neki tablet ovdje na rate do milje i onda skontam bolji mi uzeti ovo za 3 stoje jer slabo po čemu zaostaje za nekim tabletima koji su 3x skuplji.
zastavnik22 wrote:Ya ovu lovu super, danas ja stimao telefon drugarici i fakat je dobar , jos dobijes bateriju dodatnu kojom mozes 2 puta puniti telefon.
Nikakvu bateriju mi nismo dobili
Zna li neko ima li se gdje kupiti zaštitna folija za ovaj telefon?
Hahahh, objasnio si! To je to.
Nešto sam čitao o onim baterijama sa grafenom.. Da ce imati puno bolji kapacitet i duze trajati zbog slojeva grafita unutra, ali za sada toga nema jos. Mislim da ko prvi prvi napravi takvu mega bateriju, da ce bas izdominirati na trzistu
Carini se sve preko 50 KM (cijena artikla bez poštarine),tj. ide na cijenu 11 % carine pa onda na taj zbir 17 % PDV-a.
I poštarina ide u cijenu prika, džaba što je bez poštarine ispod 50KM opet će cariniti ako je s poštarinom preko 50KM
Zato pazite na shipment, lijepa naša
Da, i šta ćemo dalje, čupati bateriju šarafcigerom? Back cover jeste zamjenljiv, ali baterija nije, sto ne znači da se i ona ne može zamijeniti, ali ti treba alat. A znamo sta je zamjenljiva baterija, samo je darneš prstom i ona vani.