uz sarajku u ruciMedenoSrce wrote:Cheshkala... trbuhi dobacivala sjedeći ispred granapa
Mene zanima što želite nekoga koga ste mogle imat ali ste ga odbile, medjutim kad je on nastavio dalje i našo šta drugo vi želite baš njega?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
uz sarajku u ruciMedenoSrce wrote:Cheshkala... trbuhi dobacivala sjedeći ispred granapa
Skontala kako da pisam../Bosanac/ wrote:Da ste muskarac na jedan dan, sta bi ste uradile?
Sjedila u potkusulji ofucanoj, i jos zabacila prednji dio iza vrata, da mi ne smeta u ceskanjuMedenoSrce wrote:Cheshkala... trbuhi dobacivala sjedeći ispred granapa
hehe zanimljivoSonja_k wrote:Skontala kako da pisam../Bosanac/ wrote:Da ste muskarac na jedan dan, sta bi ste uradile?![]()
Zbarila bi neku trebu odvukla je u krevet da vidim kako je iz vase perspektive
ja ne zelim one koja sam odbila nego one koji su mene odbiliJimmy McNulty wrote:uz sarajku u ruciMedenoSrce wrote:Cheshkala... trbuhi dobacivala sjedeći ispred granapa
Mene zanima što želite nekoga koga ste mogle imat ali ste ga odbile, medjutim kad je on nastavio dalje i našo šta drugo vi želite baš njega?
FTFYalchak.ba wrote:S kojom bi poznatom licnosti otisle na "veceru" s nasih prostora?
alchak.ba wrote:S kojom bi poznatom licnosti otisle na veceru s nasih prostora?
Sa Canetom iz Partibrejkersaalchak.ba wrote:S kojom bi poznatom licnosti otisle na veceru s nasih prostora?
Sa Massimom Savicemalchak.ba wrote:S kojom bi poznatom licnosti otisle na veceru s nasih prostora?
s Matom iz Masterchefaalchak.ba wrote:S kojom bi poznatom licnosti otisle na veceru s nasih prostora?
sta si se to ti uozbiljio bamadner wrote:Mene zanima da ako imate izbor izmedju uspjesnog i kokuza, sta bi rekli kokuzu da ga ne povrijedite previse i zasto?
Uspjesnost/kokuzluk nisu presudni faktori pri odabiru muskarca, u mom zivotu bar. Mogla bih navesti samo osobine koje mi se ne svidjaju i zbog kojih mislim da nismo jedno za drugo, sto ne znaci da bi kokuz bio taj koji bi dobio nogu.madner wrote:Mene zanima da ako imate izbor izmedju uspjesnog i kokuza, sta bi rekli kokuzu da ga ne povrijedite previse i zasto?
Nije do tebe, do mene jemadner wrote:Mene zanima da ako imate izbor izmedju uspjesnog i kokuza, sta bi rekli kokuzu da ga ne povrijedite previse i zasto?
Diplomatski izrazeno nema sta, dakle izbjeci istinu i prebaciti se na druge atributeVeriBizi wrote:Uspjesnost/kokuzluk nisu presudni faktori pri odabiru muskarca, u mom zivotu bar. Mogla bih navesti samo osobine koje mi se ne svidjaju i zbog kojih mislim da nismo jedno za drugo, sto ne znaci da bi kokuz bio taj koji bi dobio nogu.madner wrote:Mene zanima da ako imate izbor izmedju uspjesnog i kokuza, sta bi rekli kokuzu da ga ne povrijedite previse i zasto?Mozda bi bilo upravo suprotno.
Upravo tako.madner wrote:Diplomatski izrazeno nema sta, dakle izbjeci istinu i prebaciti se na druge atributeVeriBizi wrote:Uspjesnost/kokuzluk nisu presudni faktori pri odabiru muskarca, u mom zivotu bar. Mogla bih navesti samo osobine koje mi se ne svidjaju i zbog kojih mislim da nismo jedno za drugo, sto ne znaci da bi kokuz bio taj koji bi dobio nogu.madner wrote:Mene zanima da ako imate izbor izmedju uspjesnog i kokuza, sta bi rekli kokuzu da ga ne povrijedite previse i zasto?Mozda bi bilo upravo suprotno.
madner wrote:Zar vam nije jasno da ako ne kazete istinu kokuz nikad nece pokusati vise zaraditi?
alchak.ba wrote:Da li bi ikad oprostile prevaru?