mali_milojica wrote:Jednom sam govorio,a evo opet cu,a neka me neko strucniji i ko moze reci sa 100% sigurnoscu sta je ispravno.
Savremeni dizel motori uvijek uzimaju max kolicinu zraka,a snaga se regulise kolicinom goriva koje se ubrizgava.
Za vise snage treba,logicno,vise goriva i meni isto nekako ne drzi vodu prica da tamo neki covjek moze napraviti optimalniju mapu od npr Renaulta,Fiata ili bilo kojeg drugog proizvodjaca

Jedino sto je meni prihvatljivo objasnjenje jeste da se neki chipovan auto lakse i sa manje gasa vozi nego prije,da se sa malo vise snage motor lakse bori sa karoserijom od npr 1.5t
Ne mogu baš 100% tvrditi, ali moje shvatanje "čipovanja" dizel motora je ovakvo: Sa novom mapom (koju ne isporučuje proizvođač motora), raste masa vazduha koja ulazi u cilindre motora pri istom broju obrtaja i pri istom položaju pedale gasa (vjerovatno zbog većeg broja obrtaja turbine i kompresora).
Sistem za ubrizgavanje goriva, na informaciju o povećanoj masi vazduha koja ulazi u cilindar, dozira veću količinu goriva koje ulazi u proces sagorijevanja. Veća masa vazduha i goriva, koji učestvuju direktno i indirektno u procesu sagorijevanja, daju veće pritiske i temperature, pri istom broju obrtaja motora i istom položaju pedale gasa, nego kada je uključena fabrička mapa.
Sa ovim porastom pritiska i temperature u cilindru, raste snaga motora, opada specifična potrošnja goriva (odnos između količine potrošenog goriva i razvijene snage motora), opada količina emitovanog CO, smanjuje se trajnost motora i komponenti za prenos snage i (drastično) raste količina NOx-a u izduvnim gasovima.
Kako se (vjerovatno) radi o motoru koji nema naknadni tretman NOx-a u izduvnom sistemu, motor više ne zadovoljava normu izduvnih gasova za koju ga je proizvođač deklarisao.
Ukratko: U odnosu na originalnu mapu, "čipovana" daje: Veći obrtni moment, veću snagu, manju specifičnu potrošnju goriva, manje emitovanog CO u izduvnim gasovima, manju trajnost motora i komponenti za prenos snage i puno više NOx-a u izduvnim gasovima.