luckylaka wrote:Meni jedna stvar ne ide u glavu nikako.Zasto ljudi koji ne podnose Facetv,Senada,Marjana jednostavno ne promijene kanal nego tupe zube ovdje za dzaba.Npr.Zasto ja nikada ne komentarisem,Farmu,Grand jer te kanale uopste ne gledam i nemam potrebe da nekome ko uziva u tome kvarim ceif na forumu svojim neumjesnim komentarima.Jednostavno brate ne valja ko te tjera da gledas.
Pa valjda ljudi zele gledati prenost svoje reprezentacije koja trazi kartu za Brazil, dragi Laki, ne zezej ba!
Senad je sioc odron bio, neprofesionalan, degutantan, ukratko - seljacina je ispao. Ne moze ga oprati, taman da smo postali svjetski prvaci sinocnjom pobjedom.
Halo - ti si u tom trenutku voditelj, dakle na radnom mjesto, profesionalac i treba da to obavis kako kodeks nalaze. Ako nisi htio, ako si htio vec slaviti, piti i uzivati, trebao si onda fino u lozu i udri, a Marjana ostaviti da radi.
Ovako je odron odrona ispalo!
Shvatam ja da je to privatni medij, ali zamisli sad voditeljica se na RTL-u ili PRO7-u pojavi gola... Sto, privatni je medij...
Kazete ponijela ih euforije. Pa brate jesi li ti radnik, profesionalac? Da mi je samo vidjeti prenos HRT-a kada su hrvati postali treci na Svjetskom, heeej svjetsko, terci ljudi, garant si i oni ovako ludovali k'o Senad.
Prenos kao prenos je super, raznovrstan program, slika beton, ali ono je nedopustivo na kraju!
PS Marjan je postao uzasno iritantan, smor. GOtivio sam lika dok je na SportKlubu radio, pratio svaku tekmu, ali u zadnje vrijeme sere previse. Njegova najjaca utakmica koju je radio je Belgija - BiH 2:4, to je bio pravi Marjan!