GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Stojadin

#2526 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Stojadin »

The Realist wrote: Traže plate koje ne zarade, naravno da je loše. Loše je što nas sve blokirali na onakav način, iako je rečeno da neće biti štrajka. Što su studenti gubili ispitne rokove, što su ljudi davali dnevnice na taxi kako bi stigli na posao, loše je puno toga u toj firmi i tome sigurno nije krivo par ljudi.
Sta ti znaci to da "ne zarade"? Sta to trebaju radit da bi zaradili? Njemackim uposlenicima javnog prevoza je plata 3000 eura, smanjili im za 6%, odma strajk. Gradjani nit kukaju, nit pizde, nego ih cak i podrzavaju. I jeste, ista je situacija, ima samo jedna prevozna sluzba. Al jebiga, jedno je bosanski a drugo njemacki mentalitet. Kod nas ljudima kasne plate skroz, vozaju se u autobusima kojima ni kocnice ne rade, oni strajkaju, al u ovo situaciji oni su stoka, sljam, sve ih popalit na lomaci u sred Bascarsije, od cistacice do direktora.

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/sta-j ... /120329037
Stojadin

#2527 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Stojadin »

neo7 wrote: Ja sam da se potpuno NORMALIZUJE!!! Da se uvede neki red i disciplina, da se izbaci burek iz prevoznok sredstva i slicno. Da svaki vozac bude uljudan i da revizori nisu sosoni. Da se ne zaposljava preko ku... i da se plate svim radnicima smanje za 200KM, ili da se otpusti visak, njihov izbor :)
Cuj uljudan da bude.. I revizor i vozac. Kad gledam kako se mi (Sarajlije) ponasamo prema njima, bogami dobri su kakvi mogu biti. Gledam neki dan curi trazi kartu ona sa na revizora poce derat kao zamisli otkud mu to da njoj trazi kartu.. Jest bezobrazan revizor trazi kartu, jesi vidio moj ti.

Opet, da su uslovi bolji, i od strane firme i od strane gradjana, i uposlenici bi bili bolji. Onako kako je sad, tako smo i zasluzli.

A ovo "da se ne zaposljava preko kurca" i "da se otpusti visak", s tim opet uposlenici nemaju nikakve veze. Al jebiga, mozes ti ponavljat 300 puta.. A za ovo da se smanji na 200 maraka, no comment :run:

Koliko sam se puta vozio, ne znam kakve to veze ima s bilo cim, al vozim se skoro svaki dan.
cappy_tempo

#2528 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by cappy_tempo »

Stojadin wrote:
The Realist wrote: Traže plate koje ne zarade, naravno da je loše. Loše je što nas sve blokirali na onakav način, iako je rečeno da neće biti štrajka. Što su studenti gubili ispitne rokove, što su ljudi davali dnevnice na taxi kako bi stigli na posao, loše je puno toga u toj firmi i tome sigurno nije krivo par ljudi.
Sta ti znaci to da "ne zarade"? Sta to trebaju radit da bi zaradili? Njemackim uposlenicima javnog prevoza je plata 3000 eura, smanjili im za 6%, odma strajk. Gradjani nit kukaju, nit pizde, nego ih cak i podrzavaju. I jeste, ista je situacija, ima samo jedna prevozna sluzba. Al jebiga, jedno je bosanski a drugo njemacki mentalitet. Kod nas ljudima kasne plate skroz, vozaju se u autobusima kojima ni kocnice ne rade, oni strajkaju, al u ovo situaciji oni su stoka, sljam, sve ih popalit na lomaci u sred Bascarsije, od cistacice do direktora.

cekaj poredis njemacku i nas? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e ne mogu da vjerujem :-) . kao prvo u njemackoj svemirski brodovi voze naspram nasih tramvaja iz 75' ili autobusa i da japanaca nije bilo jos bi mi one stare vozali,drugo cuj poredis njih i nas kao drzavu ma daj salis se jel tako?. oni kad plate kartu onda dobiju ljubaznost,komfort i sigurno ne dobiju grijanje kad je napolju +30, sigurno kad sjede u busu ne vide cestu jer se pod autobusa odvaja od bocne stranice i ne udisu neke gasove iz motora i sto sigurno nemaju revizore sosone koji kontaju da su jaci od drzave pa traze licnu i glume mangupa ali samo onima kojima mogu dok malo vecim likovima ili grupi od 5 ljudi ne smiju ni prici,a cak mi jaran prica kako je cura jednog prebila jer se mangupiso cak je poceo za ruku hvatati,a cura sa treninga neke borilacke vjestine. vani kad se kurcis revizori izadju,a na sljedecoj stanici te policija doceka koja te fino isprati i naplati kaznu i opet kod njih revizori su kulturni,ne smrde za razliku od nasih. autobus samo za buca potok vozi redovno jer su ubili boga u vozacu jednom pa sad nemaju muda da kasne dok reljevo,rajlovac,boljakov vozi kad im je kurcu cejf. reljevo bus treba biti oko 7:25-7:30 na pofalicima kod energopetrola,a on kulturno dodje 10 do 8 ili u 8,a nekad fuli komplet red voznje. kad se zalis oni se jos uvrijede,prijete,psuju i jos ima obraza reci "daj kartu",a raja na -15 stepeni ih 20-30min ceka i naravno kad se dodje na posao direktor fino sate skida. dispecer na z. stanici konta da je on glavi pa salje autobuse gdje hoce i kako hoce,a vozacima ocigledno ne smeta to... kartu ce gras dobiti kad dobijem normalan prevoz,a do sad su im dali para da se komplet grad mogao izgraditi i plus donacije. gradjani se tek tako poceli ponasati pogano prema njima? pa sta trpimo 20 godina nego njihov bezobrazluk,a fina rijec kod njih ne pali (bruku puta dozivio,vidio i cuo). i kako vozaci nisu krivi kad ti isti vozaci daju pare nekome da ga zaposli ili familijarno ga zaposli. SMRT GRASU SLOBODA NARODU!
Stojadin

#2529 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Stojadin »

Sta fali poredbi? U jednoj takvoj zemlji, gdje su vozacima tramvaja plate 3000€ ljudi strajkaju zbog 6%, i nikom nista. Kod nas, ljudi strajkaju sto uopste ne dobivaju plate, sto se vozaju u starim neispravnim vozilima, njih treba na lomaci spalit i smanjit plate na 200 maraka. Oni su krivi sto su tramvaji iz 60ih, oni su krivi sto autobusima kocnice ne rade. Takodjer i to sto svi trazite nekakva opravdanja za to sto ne kupujete karte je druga stvar. Ako samo 2/10 korisnika GRASa kupi kartu, ne znam sta se cudis sto se ne vozis u mercedesovim autobusima prve klase. Da imas dobre autobuse opravdanje bi ti bilo "kasne autobusi". Da ne kasne opravdanje bi ti bilo "revizori smrde". Da mirisu opravdanje bi ti bilo "vozac jede burek", itd. itd.
The Realist

#2530 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by The Realist »

Stojadin wrote: Rekli su da ce poceti raditi cim se jedan od uslova ispuni a ostali obecaju. Gdje nece poceti raditi kad je citav gnjev Sarajeva pao na njih, jer je eto, stoka nasla trazit platu (bestidnici, sljam ovog grada, FUJ)
Ti tvrdiš da bi počeli raditi da su dobili novac za dijelove, ali da nisu dobili plate? Da, ne pravi nas budala ovdje.

Doduše, nisu bile problem plate, nego neke druge stvari, koliko znam (zdravstveno i sl., plate su bile redovne, a htjeli su regres, iako su u ogromnom minusu.....). Da, njihovo pravo je da dobiju ono što su zaradili, ali nije njihovo pravo da cijeli grad blokiraju i da svi ispaštaju, kako bi oni došli do svojih ciljeva. I onda kada padne snijeg i treba raditi, oni ne dođu da se ne bi prehladili, a mi ostali možemo čistiti za njih. Da, jesu šljam ovog grada (dobar dio njih).
I haj ti meni sad objasni kako su vozaci za ovo krivi? Jer to oni sami sebi odredjuju rute? Vozi ko gdje hoce jel tako?
Pa zašto ne štrajkuju, jer očito vozila nevaljaju? Ali oni se i ne žale, nego im odgovara, jer ne moraju raditi.

Osim toga, niko i ne krivi samo vozače, ali je veliki broj njih i sam kriv za ovakvu situaciju, jer su šutjeli dok im je sve štimalo, a sada se žale, kada su počele plate kasniti.
The Realist

#2531 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by The Realist »

Stojadin wrote: Sta ti znaci to da "ne zarade"? Sta to trebaju radit da bi zaradili? Njemackim uposlenicima javnog prevoza je plata 3000 eura, smanjili im za 6%, odma strajk. Gradjani nit kukaju, nit pizde, nego ih cak i podrzavaju. I jeste, ista je situacija, ima samo jedna prevozna sluzba. Al jebiga, jedno je bosanski a drugo njemacki mentalitet. Kod nas ljudima kasne plate skroz, vozaju se u autobusima kojima ni kocnice ne rade, oni strajkaju, al u ovo situaciji oni su stoka, sljam, sve ih popalit na lomaci u sred Bascarsije, od cistacice do direktora.

Šta mi znači da ne zarade?

Naveo sam ti problem samo jedne linije i vozač dobije punu platu, iako je polovinu dana presjedio u kafiću, ili šta već imaju u sklopu onog kompleksa.

Dalje, revizori uđu i rade kontrolu i uhvate nekoliko lica bez karte i naprave jedno veliko NIŠTA. Samo ih puste da izađu, smiju se sa njima i to je to (i ne, ne radi se o rmpalijama koje im prijete, nego o dječurliji, ili ljudima "normalne" građe). De mi objasni kako oni tu rade svoj posao? Samo šetaju, nikakve kazne ne naplate i pokupe platu. Naravno da ju nisu zaradili.

Njemački prevoz je odličan od "početka do kraja", odnos prema putnicima je odličan i na kraju, prevoz postoji. Ovdje prevoze više nema, nego ga ima, tako da nije ni slična situacija.
The Realist

#2532 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by The Realist »

cappy_tempo wrote:
cekaj poredis njemacku i nas? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e ne mogu da vjerujem :-) . kao prvo u njemackoj svemirski brodovi voze naspram nasih tramvaja iz 75' ili autobusa i da japanaca nije bilo jos bi mi one stare vozali,drugo cuj poredis njih i nas kao drzavu ma daj salis se jel tako?. oni kad plate kartu onda dobiju ljubaznost,komfort i sigurno ne dobiju grijanje kad je napolju +30, sigurno kad sjede u busu ne vide cestu jer se pod autobusa odvaja od bocne stranice i ne udisu neke gasove iz motora i sto sigurno nemaju revizore sosone koji kontaju da su jaci od drzave pa traze licnu i glume mangupa ali samo onima kojima mogu dok malo vecim likovima ili grupi od 5 ljudi ne smiju ni prici,a cak mi jaran prica kako je cura jednog prebila jer se mangupiso cak je poceo za ruku hvatati,a cura sa treninga neke borilacke vjestine. vani kad se kurcis revizori izadju,a na sljedecoj stanici te policija doceka koja te fino isprati i naplati kaznu i opet kod njih revizori su kulturni,ne smrde za razliku od nasih. autobus samo za buca potok vozi redovno jer su ubili boga u vozacu jednom pa sad nemaju muda da kasne dok reljevo,rajlovac,boljakov vozi kad im je kurcu cejf. reljevo bus treba biti oko 7:25-7:30 na pofalicima kod energopetrola,a on kulturno dodje 10 do 8 ili u 8,a nekad fuli komplet red voznje. kad se zalis oni se jos uvrijede,prijete,psuju i jos ima obraza reci "daj kartu",a raja na -15 stepeni ih 20-30min ceka i naravno kad se dodje na posao direktor fino sate skida. dispecer na z. stanici konta da je on glavi pa salje autobuse gdje hoce i kako hoce,a vozacima ocigledno ne smeta to... kartu ce gras dobiti kad dobijem normalan prevoz,a do sad su im dali para da se komplet grad mogao izgraditi i plus donacije. gradjani se tek tako poceli ponasati pogano prema njima? pa sta trpimo 20 godina nego njihov bezobrazluk,a fina rijec kod njih ne pali (bruku puta dozivio,vidio i cuo). i kako vozaci nisu krivi kad ti isti vozaci daju pare nekome da ga zaposli ili familijarno ga zaposli. SMRT GRASU SLOBODA NARODU!
Ovo je apsolutno tačno i dio sam opisao. Za Buću se sve prebacuje, pa makar se drugima ukinula vožnja. I sada ja to trebam razumjeti?

A trebam li reći da su tek neki dan PRVI puta stavili obavještenje da nema autobas za Boljakovo, dok inače apsolutno ništa ne stave. I čovjek fino čeka po 30 minuta i onda mu kažu da nema prevoza (kada pitaš dispečera). FUJ.
Last edited by The Realist on 29/04/2012 10:44, edited 1 time in total.
neo7

#2533 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by neo7 »

Opravdanje NEMAJU niti ga mogu imati!! Jednostavno imaju unutrasnje problme koji su nastali losim poslovanjem, tj kradjom i zaposljavanjem previse radnika. Ja nisam rekao da im se smanji na 200KM vec ZA 200KM, ili da se otpusti visak radnika, SVEJEDNO JE :). Sta bi ti, da se povecaju plate a da ostanu svi ?! Ne zezaj :)

Evo ja ti preporucujem da u cetvrtak (radni dan i svi ce biti u pokretu) odes izmedju 14-15h ili ujutro izmedju 08-09 na bilo koju stanicu izmedju Skenderije i Otoke i sacekas trolu, pa pokusas uci u istu. Ako kojim slucajem uspijes uci, javi kako se voziti u pretrpanim vozilima...

Usput plati i kartu,..
The Realist

#2534 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by The Realist »

Stojadin wrote: Cuj uljudan da bude.. I revizor i vozac. Kad gledam kako se mi (Sarajlije) ponasamo prema njima, bogami dobri su kakvi mogu biti. Gledam neki dan curi trazi kartu ona sa na revizora poce derat kao zamisli otkud mu to da njoj trazi kartu.. Jest bezobrazan revizor trazi kartu, jesi vidio moj ti.
Kao što ima veliki broj bezobraznih putnika, ima također veliki broj bezobraznih revizora, te vozača. Mnogi od putnika su postali bezobrazni od kada je sve naopako sa GRAS-om. Naravno da imam pravo da se ljutim, jer imam kartu, a skoro uvijek idem veliki dio puta pješke, jer njih nema. Kasni 40 minuta i onda neće da otvori srednja vrata, nego prva samo, da onda ne bi ni pogledao kartu, a ostali putnici ne mogu da izađu. Kakva su to iživljavanja?

I ne samo to, nego mu prođu ljudi bez karte, koje kasnije uhvati kontrola i koja opet ne uradi apsolutno NIŠTA. Ma da, zarade oni svoju platu.... :roll:
Opet, da su uslovi bolji, i od strane firme i od strane gradjana, i uposlenici bi bili bolji. Onako kako je sad, tako smo i zasluzli.
Ma da, svi smo mi krivi, samo oni ne. Ako je problem firme, neka idu pred vladu i neka prave proteste, neka idu sa šefovima to rješavati, a ne na nama da se istresaju.
cappy_tempo

#2535 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by cappy_tempo »

Stojadin wrote:Sta fali poredbi? U jednoj takvoj zemlji, gdje su vozacima tramvaja plate 3000€ ljudi strajkaju zbog 6%, i nikom nista. Kod nas, ljudi strajkaju sto uopste ne dobivaju plate, sto se vozaju u starim neispravnim vozilima, njih treba na lomaci spalit i smanjit plate na 200 maraka. Oni su krivi sto su tramvaji iz 60ih, oni su krivi sto autobusima kocnice ne rade. Takodjer i to sto svi trazite nekakva opravdanja za to sto ne kupujete karte je druga stvar. Ako samo 2/10 korisnika GRASa kupi kartu, ne znam sta se cudis sto se ne vozis u mercedesovim autobusima prve klase. Da imas dobre autobuse opravdanje bi ti bilo "kasne autobusi". Da ne kasne opravdanje bi ti bilo "revizori smrde". Da mirisu opravdanje bi ti bilo "vozac jede burek", itd. itd.
sta fali usporedbi? pa nista samo sto je to njemacka,a ovo jebena bosna gdje se 20 godina krade i unistava sve zivo. halo ba covjece nemoguce je da vozac tramvaja sa 3 razreda srednje ima preko 1000KM platu, da elektricar sa zantom samo (3 godine srednje) koji radi lafo kao elektricar na trolama ima 1500KM,a tamo neki diplomirani ili sa jacom srednjom skolom ili nema posla ili radi za 500KM. prohodaj malo po privatnim firmama pa pitaj jel redovna plata i kolika je. puca kriza sviju,posla nikad manje ali sosone to boli kurac oni hoce 1000KM platu. i niko nije rekao da im bude 200KM plata nego da se za ZA 200KM smanji i jesu oni su krivi isto kao i direktori. kad su se davale pare svi su sutili,kad su placali metlu 25KM svi su sutili,a sad kasni plata 10 dana i odma prpa guzici. navikli sosoni zivot na visokoj nozi sta li. i jel te stid ba spomenuti karte. koliko se samo kupona kupi,koliko se karti plati,a imas vec racunice na ovoj temi pa nadji i poklopi se. samo od karata dobiju para da podijele plate (normalne plate za normalan broj radnika,a ne ogromne plate za 20x vise radnika) i jos da im ostane kusura. izvoli naci podatke za godinu dana koliko uzmu za karte,plus sto kanton daje redovno isto kao sto daje svakoj kantonalnoj firmi,plus donacije,plus reklame po tramvajima. ne vuci me za jezik majke ti i sa ovim poredjenjima i lafo sad gradjani krivi sto gras propada. doci ce dan ba kad ce gras propasti napokon i kad ce mnogi zatvora dobiti sosoni lopovski :x . ministar vas je neki dan izofiro najbolje, sta ste para na polovne autobuse i servise dali mogli ste 25 cini mi se NOVIH autobusa uzeti. i gradjani nisu krivi sto je gras propo i sto ce propasti,krivi su tvoji sosoni koji od rata pa sve do danas pokradose boga oca.a otidji u njemacku pa pitaj vozaca tramvaja kakav je sa skolom,odgojem i slicno,a mogu se kladiti da nece reci "eto ja imam 2. razreda srednje,onaj 3. sam nekako preguro pa me familija zaposlila da vozim trajvan za 3000€". pored zice kad se prodje stoji sigurno 10 NOVIH autobusa koji su unisteni skroz da bi se stari pravili. ma bjez ba i ja glup kad me sosoni na sabahu uspiju iznervirati :x
Troll_Happens

#2536 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Troll_Happens »

nisu dugo bili :) :-)

Code: Select all

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/sarajevo/92972-kanton-ne-placa-radnici-gras-a-najavili-strajk-za-7-maj.html
demetra22

#2537 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by demetra22 »

Vidi molim te, kombi liniju 72 su ukinuli ima vise od pola godine, a zvanicno vode da ju jos drze. I lafo jos obavjestenje stavili, kofa ono nece vam tad bit kombija, bice izmjena... Ne znam kakva je situacija sa 89 i 64. :x stoka

http://www.gras.ba/bs/index.php?option= ... &Itemid=63
cappy_tempo

#2538 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by cappy_tempo »

Jedan001 wrote:nisu dugo bili :) :-)

Code: Select all

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/sarajevo/92972-kanton-ne-placa-radnici-gras-a-najavili-strajk-za-7-maj.html
mah to vlada njih namjerno zajebava zajedno sa gradjanima. fakat ne mogu jos da svarim kako obraza nemaju ovakve izjave davati i prijetiti strajkovima,a tako ce biti dok gradjanima ne bude pun kurac ovih idiota pa dok ih od zivota ne odvoje.
amko76

#2539 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by amko76 »

The Realist wrote:
cappy_tempo wrote:
Ovo je apsolutno tačno i dio sam opisao. Za Buću se sve prebacuje, pa makar se drugima ukinula vožnja. I sada ja to trebam razumjeti?

A trebam li reći da su tek neki dan PRVI puta stavili obavještenje da nema autobas za Boljakovo, dok inače apsolutno ništa ne stave. I čovjek fino čeka po 30 minuta i onda mu kažu da nema prevoza (kada pitaš dispečera). FUJ.
Očekujem vijesti u crnoj hronici o marisani vozača i sl. Ako ne bude, znači da ste miševi koji su mangupi samo po internetima :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2540 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by PipiDugaDevetka »

RJEŠENJE GRAS-ovih problema je u uvođenju novog-starog vida vožnje tramvajem. Svjetska turistička atrakcija.
Naravno, na relacijama gdje je to moguće.
Image
BHF_Manijak

#2541 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by BHF_Manijak »

Materemi nikad mi nece biti jasno kako imaju obraza reci da im se ne placaju plate a svake godine kapne sto i nesto misliona! :roll: :oops: Idi ba direktoru strajkuj pred kanceraliju, sta narod jebete u zdrav mozak, ili vozite dzaba i tako opalite firmu po djepu! NEgo jok, to ti je ona seljacka politika, odo ja nek se i drugi pobune, time sto mi necemo vozit pa ce i raji past mrak na oci, pa nek se drugi bori a moja prava!
Fuj kakva papanska stoka, zali se direktoru ili kome vec za plate, nije vam narod kriv sto nemate! :roll:
Kinaski

#2542 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Kinaski »

Sta vam fali da pjesacite malo , ne budite papci . Ionako placate fitness treninge , mozete dosta ustedit ovaj mjesec . :D
The Realist

#2543 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by The Realist »

amko76 wrote:
The Realist wrote:
cappy_tempo wrote:

Očekujem vijesti u crnoj hronici o marisani vozača i sl. Ako ne bude, znači da ste miševi koji su mangupi samo po internetima :D
Samo se svađam sa njima, ali nemam baš namjeru da se tučem :). Istina, nije ih dosta ni zalužilo da se svađa sa njima, ali većina nažalost jeste.
The Realist

#2544 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by The Realist »

187 wrote:Sta vam fali da pjesacite malo , ne budite papci . Ionako placate fitness treninge , mozete dosta ustedit ovaj mjesec . :D
Problem i jeste što hodamo, hodamo :), ali ne mogu toliko hodati, koliko oni ne voze, ne traje dan 48 sati :).
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2545 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Truba »

štrajk i radovi na šinama i cesti + gužva

past će mrtva glava :cry:
cappy_tempo

#2546 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by cappy_tempo »

Black swan wrote:štrajk i radovi na šinama i cesti + gužva

jos sad kad je upeklo. oni kontaju da ce gradjani trpiti svako malo strajk... samo kako uvijek njih kanton da zajebe,a ni jednu drugu kantonalnu firmu.
mahalas505

#2547 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by mahalas505 »

Black swan wrote:štrajk i radovi na šinama i cesti + gužva

Ma nema sanse, moze narod jos izdrzati. Jedino ako bi Centrotrans poceo da vozi gradski saobracaj, onda mislim da bi se dostigle granice izdrzljivosti.
slyrip

#2548 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by slyrip »

Jel rade sutra za prvi maj tramvaju , valja mi nekako do Ilidze ?
neo7

#2549 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by neo7 »

Prosle godine su radili...trebali bi i ove ;)
zahvalan

#2550 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by zahvalan »

da se hoce vec jednom raspasti

:run:
Post Reply