istupite, jel vam ko branileškarenje wrote:Ja bih najvise volio kad bi klub trazio istupanje iz ove jadovske lige,samo iz r5azloga da vidim dali bi ih ijedan nazovi "premijerligas" koji dolazi iz Federacije podrzao .Ahaaaaaaaaaaaaaaa,bi ali u panjevima.Almir Gredić se javno ismijava i govori kako su tamo oni navikli na domacinsko suđenje i da sa tim nemaju problema.A glavna mu je "ko gubi ima pravo da se ljuti",MRSSSSSSSSSSS,JADO JADNIIIIIIIIIIIII.
Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#2526 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
- Charuga
- Globalni moderator
#2527 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nastaviti niz krivaca: Nijaz Brkovic, Ivica Osim, Almir Gredic ..
- cyprus
#2528 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
0:3 za Želju - normalna i očekivana odluka
zabrana za gostujuće navijače do polusezone - diskutabilna, ali po meni ispravna odluka
kazna za Borac - premala
kazne za Suljića i Torlaka - nisam vidio šta se desilo, ali zaslužuju kaznu ako su uradili navedeno. Međutim, kazna je preoštra, pogotovo za Torlaka...
Nego, šta je ovo
:
zabrana za gostujuće navijače do polusezone - diskutabilna, ali po meni ispravna odluka
kazna za Borac - premala
kazne za Suljića i Torlaka - nisam vidio šta se desilo, ali zaslužuju kaznu ako su uradili navedeno. Međutim, kazna je preoštra, pogotovo za Torlaka...
Nego, šta je ovo
Predsjednik Disciplinske komisije N/FSBiH osvrnuo se i na Edina Golaća, koji je zbog krađe piva skinut sa FIFA liste. Golać je kažnjen sa pet mjeseci zabrane suđenja, a može žaliti Apelacionoj komisiji, koja mu može ublažiti ili povećati kaznu.
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#2529 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
čuj sta je, ne informisan totalno 
- Charuga
- Globalni moderator
#2530 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sta je rekao, ima li negdje izjava?leškarenje wrote:Jesi li gledao doticnog uhljupa na OBN-u? Frajer se ismijava,samo ne znam dokle?Plavih_11 wrote:Nastaviti niz krivaca: Nijaz Brkovic, Ivica Osim, Almir Gredic ..
- Obuca9
#2531 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Šta je bolan očekivano? Jebala te tvoja realnost i uopšteno realnost, kad se primjenjuje samo kad treba prevaliti Sarajevu preko leđa.cyprus wrote:0:3 za Želju - normalna i očekivana odluka![]()
kazna za Borac - premala
Nego, šta je ovo:
Predsjednik Disciplinske komisije N/FSBiH osvrnuo se i na Edina Golaća, koji je zbog krađe piva skinut sa FIFA liste. Golać je kažnjen sa pet mjeseci zabrane suđenja, a može žaliti Apelacionoj komisiji, koja mu može ublažiti ili povećati kaznu.
Eto Suljić prvi igrač koji se uhvatio za muda, pa samo pred istokom Koševa se more igrača hvatalo za muda, od Raščića, Pelaka, Hiroša, Šilića, pa se ne sjećam da je ikad iko kažnjen. Onaj debil se javno pred televizijskim kamerama hvatao za muda dok je svirala himna BiH, pa nije bio ovako kažnjen. Sudija u Lukavici diže tri prsta Hordama zla, pa ga niko ne kazni.
Jebo te više realnost i očekivanost, kad se ona primjenjuje samo kad treba Sarajevo kazniti.
Gdje je bolan realno da Torlak dobije tri utakmice kazne, jer je stao u odrbanu navijača i popio pendrek u glavu, a da u isto vrijeme Borac dobije također tri utakmice kazne, jer su mu navijači uletili u teren, prekinuli utakmicu i napravili nekoliko pokušaja ubistava?
Zbog toga i jesmo tu gdje jesmo. Što svi brane svoje interese, stanu jedni iza drugih, a samo mi glumimo neku realu i furamo priču "Ko gubi ima pravo da se ljuti".
Last edited by Obuca9 on 27/09/2011 23:54, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#2532 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Slusao sam ga ali povrsno, nije mi nesto interesantan. Daj nadji izjavu pa da procitam, da vidim sta te toliko uvrijedilo pa ga spominjes u svakom postu.leškarenje wrote:Ti sve svakako znasi cudi me da ovo nisi upratio
P.S. Daleko bilo od toga da sve znam ..
- ganjeta
#2533 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Prijedlog disciplinske komisije za zabranu gostujućih navijača nije usvojencyprus wrote:0:3 za Želju - normalna i očekivana odluka![]()
kazna za Borac - premala
Nego, šta je ovo:
- cyprus
#2534 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nemoj tako, ne valjahz__semir wrote:Šta je bolan očekivano? Jebala te tvoja realnost i uopšteno realnost, kad se primjenjuje samo kad treba prevaliti Sarajevu preko leđa...
Svi koji nisu bili kažnjeni za takva djela trebali su bit. A koliko se sjećam onaj debil što se uhavtio za vrijeme himne (meščini Đorđević, ako na njeg misliš), bio je suspendovan...hz__semir wrote:Eto Suljić prvi igrač koji se uhvatio za muda, pa samo pred istokom Koševa se more igrača hvatalo za muda, od Raščića, Pelaka, Hiroša, Šilića, pa se ne sjećam da je ikad iko kažnjen. Onaj debil se javno pred televizijskim kamerama hvatao za muda dok je svirala himna BiH, pa nije bio ovako kažnjen. Sudija u Lukavici diže tri prsta Hordama zla, pa ga niko ne kazni.
Nisam ni ja rekao da je realno 3 utakmice. Pošteno bi bilo jedna utakmica, ili neka novčana kazna za njeg...hz__semir wrote:Jebo te više realnost i očekivanost, kad se ona primjenjuje samo kad treba Sarajevo kazniti.
Gdje je bolan realno da Torlak dobije tri utakmice kazne, jer je stao u odrbanu navijača i popio pendrek u glavu, a da u isto vrijeme Borac dobije također tri utakmice kazne, jer su mu navijači uletili u teren, prekinuli utakmicu i napravili nekoliko pokušaja ubistava?
Ja mislim da smo tu gdje jesmo, zato što niko ne želi biti realan...hz__semir wrote:Zbog toga i jesmo tu gdje jesmo. Što svi brane svoje interese, stanu jedni iza drugih, a samo mi glumimo neku realu i furamo priču "Ko gubi ima pravo da se ljuti".
- Baltazar_khan
#2535 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
sramota šta se radi dvostrukom šampionu nekadašnje jugoslavije. klub koji je u ono vrijeme značio nešto u jugoslovenskoj ligi biva sada gažen od strane seljačke komisije na čelu sa lolom sa pala.
nažalost moj klub nema jak lobi u savezu kao neki. modriča je imala lobi, umro je milan jelić, modriča ispada u drugu ligu. dok je bio jelić živ, modriča je dominirala. čak mu je i sin pozivan u reprezentaciju.
a to oko gredića.. ne znam zbog čega mu pridodaješ pažnju @leškarenje. to je jedna totalno nebitna persona koja je javno kazala na hayatu da navija za "želja"
takvim likovima se ne treba davati pažnja.
nažalost moj klub nema jak lobi u savezu kao neki. modriča je imala lobi, umro je milan jelić, modriča ispada u drugu ligu. dok je bio jelić živ, modriča je dominirala. čak mu je i sin pozivan u reprezentaciju.
a to oko gredića.. ne znam zbog čega mu pridodaješ pažnju @leškarenje. to je jedna totalno nebitna persona koja je javno kazala na hayatu da navija za "želja"
- FnatiC
#2536 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Svim tim komisijama,onima koji su ih tamo postavili,oni koji ce doci naredni na te pozicije pa i komitetu za supljaciju obavim malu a i veliku nuzdu tamo gdje udisu
-
Dead Man Walking
#2537 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jos onaj "semafor operator" iz Trebinja, da njemu nije bilo mrsko 4 puta mjenjati skor gostiju sve bi ovo drugacije bilo.Plavih_11 wrote:Nastaviti niz krivaca: Nijaz Brkovic, Ivica Osim, Almir Gredic ..
@cyprus
To je otprilike sto sam i ja govorio jarane, svi smo za zestoke kazne, al nemoj da se bas od nas pocinje.
- ganjeta
#2538 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Najbitnija je 3-0 a za ostale me zaboli kita
Nego ja ti reko neku noć dugo je prvenstvo, šta ako mi maletnemo Borca, a vi popušite...tebi bilo smiješno, sad ti okreno ploču po ko zna koji put
Sad i Gredić kriv, žalosno.
Nego ja ti reko neku noć dugo je prvenstvo, šta ako mi maletnemo Borca, a vi popušite...tebi bilo smiješno, sad ti okreno ploču po ko zna koji put
- Obuca9
#2539 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nisu bili kažnjeni i neće biti kažnjeni. Zašto se sad odjednom našlo da se i to kažnjava? Baš sad, kad se Prvenstvo lomi, uoči gostovanja koje može itekako presuditi dalji tok Prvenstva, bar kad je Sarajevo u pitanju, najbolja dva igrača Sarajeva se kažnjavaju?cyprus wrote:Svi koji nisu bili kažnjeni za takva djela trebali su bit. A koliko se sjećam onaj debil što se uhavtio za vrijeme himne (meščini Đorđević, ako na njeg misliš), bio je suspendovan...hz__semir wrote:Eto Suljić prvi igrač koji se uhvatio za muda, pa samo pred istokom Koševa se more igrača hvatalo za muda, od Raščića, Pelaka, Hiroša, Šilića, pa se ne sjećam da je ikad iko kažnjen. Onaj debil se javno pred televizijskim kamerama hvatao za muda dok je svirala himna BiH, pa nije bio ovako kažnjen. Sudija u Lukavici diže tri prsta Hordama zla, pa ga niko ne kazni.
I to je realnost? To je očekivano i opravdano? Jebo više i očekivanost i opravdanost i realnost, kad se isto primjenjuje samo na određenima, a drugi su zaštićeni kao međedi.
Boga ti, kakva je to realnost da ista disciplinska komisija, propiše iste kazne Torlaku i Borcu? Navijači Borca već drugi put u zadnjih godinu i po, uskaču u teren i divljaju, a dobiju istu kaznu kao i Sarajevo kada se tako nešto prvi put desilo. Je li i to realno?
- ganjeta
#2540 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
leškarenje wrote:Ma ti si nezreo za bilo kakvu komunikaciju,pa bio to remi ( kartaska igra ) ili ona o fudbalu ili ti "picigenu" koji si navikao da igrasganjeta wrote:Najbitnija je 3-0 a za ostale me zaboli kita![]()
Nego ja ti reko neku noć dugo je prvenstvo, šta ako mi maletnemo Borca, a vi popušite...tebi bilo smiješno, sad ti okreno ploču po ko zna koji putSad i Gredić kriv, žalosno.
ali gledati nijemo ove lakrdije koje nisu na stetu tvog OSIMOVSKOG klubcica je maloumno i tako u daljoj raspravi gledam na tebe i na tvoje postove,a pogotovo na tvoju konverzaciju u mom prisustvu vezanu za fudbal.
Evo rasplako sam se...šmrc, šmrc...DUBOKOUMNO
Do kada ostajete na prvom mjestu po tvojo pretpostavci?
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2541 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Eh to je nas mentalitet...dok se vas tice ide ona prica "trebamo svi zajedno da se borimo protiv ovoga" cim se nesto rijesi "ma nas boli briga nije nas problem"ganjeta wrote:Najbitnija je 3-0 a za ostale me zaboli kita![]()
-
Dead Man Walking
#2542 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Prvo, kazna uopste nije ista. Drugo, a trebalo bi biti prvo, Borac je kaznjen zbog ponasanja navijaca, a Torlak zbog vlastitog ponasanja.hz__semir wrote:[
Boga ti, kakva je to realnost da ista disciplinska komisija, propiše iste kazne Torlaku i Borcu? Navijači Borca već drugi put u zadnjih godinu i po, uskaču u teren i divljaju, a dobiju istu kaznu kao i Sarajevo kada se tako nešto prvi put desilo. Je li i to realno?
- ganjeta
#2543 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Isto kao što se vi sikirate za naše probleme, sve vam suze niz ledja išle dok je nas sudija šikaniro na Koševu protiv Olimpica, još došli da podržite to. Lijepo od vas nema šta.rashtiman wrote:Eh to je nas mentalitet...dok se vas tice ide ona prica "trebamo svi zajedno da se borimo protiv ovoga" cim se nesto rijesi "ma nas boli briga nije nas problem"ganjeta wrote:Najbitnija je 3-0 a za ostale me zaboli kita![]()
@ leškarnje da štrumfovski, za razliku od kopleksaškog tvog .
- ganjeta
#2544 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nastavi šta treba
Imam na poslu kompleks detektor, strašno radi
Imam na poslu kompleks detektor, strašno radi
- Kardelj01
#2545 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Komitetu za NEnormalizaciju se serem u usta !
-
LSD
#2546 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
eki osimovski klubcicleškarenje wrote:Ma ti si nezreo za bilo kakvu komunikaciju,pa bio to remi ( kartaska igra ) ili ona o fudbalu ili ti "picigenu" koji si navikao da igrasganjeta wrote:Najbitnija je 3-0 a za ostale me zaboli kita![]()
Nego ja ti reko neku noć dugo je prvenstvo, šta ako mi maletnemo Borca, a vi popušite...tebi bilo smiješno, sad ti okreno ploču po ko zna koji putSad i Gredić kriv, žalosno.
ali gledati nijemo ove lakrdije koje nisu na stetu tvog OSIMOVSKOG klubcica je maloumno i tako u daljoj raspravi gledam na tebe i na tvoje postove,a pogotovo na tvoju konverzaciju u mom prisustvu vezanu za fudbal.
Dajte mu maramicu da se isplace, kad ga je krenulo
-
todd_smith
#2547 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
kako je ovo glup komentar...ne mogu opisati, neka me banuju ili sta vec ali ako ovo nije jedan od najglupljih komentara sto sam IKADA procitao na bilo kojem forumu...ganjeta wrote:Najbitnija je 3-0 a za ostale me zaboli kita![]()
sta sad, eto dobio si 3 boda i laganice idi po svom...i onda tvoje ili necije dijete sl. godine ide u Banja Luku da gleda svoj voljeni klub i slicno se desi ALI OVAJ PUT neki retard uspije da ga onom ciglom u glavu pogodi?
i Zeljo opet dobije 3-0 i 3 boda i kazne ih sa 10,000KM...da li bi i dalje pricao "Najbitnija je 3-0 a za ostale me zaboli kita"
Kako te nije stid? Pa ja ne bih imao obraza reci nesto tako, ako nista, bar iz postovanja prema grupi navijaca koji su bili u onoj situaciji u Banja Luci
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2548 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
@leskarenje prebi ga ba 
- Kardelj01
#2549 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A zašto ti to njemu objašnjavaš ? On da ima kapacitet da to shvati, ne bi ni izvalio ovakvu nebulozu.todd_smith wrote:kako je ovo glup komentar...ne mogu opisati, neka me banuju ili sta vec ali ako ovo nije jedan od najglupljih komentara sto sam IKADA procitao na bilo kojem forumu...ganjeta wrote:Najbitnija je 3-0 a za ostale me zaboli kita![]()
sta sad, eto dobio si 3 boda i laganice idi po svom...i onda tvoje ili necije dijete sl. godine ide u Banja Luku da gleda svoj voljeni klub i slicno se desi ALI OVAJ PUT neki retard uspije da ga onom ciglom u glavu pogodi?
i Zeljo opet dobije 3-0 i 3 boda i kazne ih sa 10,000KM...da li bi i dalje pricao "Najbitnija je 3-0 a za ostale me zaboli kita"
Kako te nije stid? Pa ja ne bih imao obraza reci nesto tako, ako nista, bar iz postovanja prema grupi navijaca koji su bili u onoj situaciji u Banja Luci
- cyprus
#2550 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa svak se češe gdje ga svrbi... Ja nisam nigdje, pa ni na ovom forumu, vidio da se navijači zgražavaju i jebu mater sudijama i komisijama radi greška ili nepravdi koje su njihovim klubovima donijeli korist...
I to je jedan od problema, mada čudio bih se kad bi bilo drugačije...
I to je jedan od problema, mada čudio bih se kad bi bilo drugačije...