Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
topnic wrote:Samo bih jedno zelio:
da navijeci, igraci, strucni stab i uprava i protiv Zete imaju isti pristup kao i ovoj utakmisi.
Za ovo sinoc je suvisno bilo sta reci
nakon svih stvari koje su prethodile, ovako se dignut iznad svega...NEPROCJENJIVO
SVAKA CAST
Ja se stvarno plasim kako cemo pristupiti toj utakmici.
Mi smo blesav narod, to me brine.
Prije samo 20 dana su nam se desili Maltezani i debilan pristup tim utakmicama gdje smo primili 6 komada.
Ako bude po principu: Lako cemo, ja cu se iscjec na komade.
"Kada su takvi poluevropejci i EU kandidati kao vi dolazili kod nas, bili ste slobodni. Policija je nas provjeravala šest puta, zaštitari još četiri. Vozili smo se 100 kilometara oko grada. Bilo je vrlo zanimljivo, ali smo zato zakasnili na meč.", prenose bugarski mediji riječi Vladimirova.
vryzas wrote:Bucko ima ugovor do kraja 2012 godine jel? Fino je podigao cijenu u ove dvije utakmice! Najbolja varijanta bi bila tusnuti ga kad zavrase evropske utakmice. Ovo naravno pod uslovom da ne zeli potpisati novi ugovor...
Btw. jos jednom svaka cast za prolaz! Zasluzeno!
Zeli on potpisati novi ugovor,samo mi to ne mozemo platiti
NEZVANICNO SAZNAJEM:Nažalost, od prevelikog uzbuđenja na istoku je umro jedan navijač Sarajeva, ustvari pozlilo mu je,ali nije preživio do KUM-a. Navodno se zvao Jasmin, imao nekih tridesetak godina, stari mu drži neku hemijsku čistionicu
Ovo sam i ja cuo, ali niko da potvrdi pa sam kontao da je suplja... Daj Boze.
"Kada su takvi poluevropejci i EU kandidati kao vi dolazili kod nas, bili ste slobodni. Policija je nas provjeravala šest puta, zaštitari još četiri. Vozili smo se 100 kilometara oko grada. Bilo je vrlo zanimljivo, ali smo zato zakasnili na meč.", prenose bugarski mediji riječi Vladimirova.
Bugari o Evropi ...
Vidjeli smo Evropejce bugare kako su se ponasali kuci i njhovu kulturu.
Sad zelim da provjerim je li mi racunica dobra.
Ucesce u jednom pretkolu Lige Europe UEFA placa sa 90 000 eura.
Da izracunam ugrubo sinocnju zaradu:
90 000 eura UEFA...............................180 000 KM
9 000 karata za Istok * 12 KM.................108 000 KM 4000 karata sjever * 7 KM......................28 000 KM
Total:.............................................316 000 KM
Ovaj isti iznos mozemo ocekivati protiv Zete, dakle jos 316 000 KM.
Dodamo i 180 000 od UEFA-e za Hibernians + karte cca 60 000 KM = 240 000
Da sad saberemo:
Zarada protiv Levskog................................316 000 KM
Zarada protiv Zete.....................................316 000 KM Zarada protiv Maltezana...............................240 000 KM
Total zarada od Evrope zakljucno sa Zetom.........872 000 KM
Dakle, otprilike 870 000 KM.
Je li mi racunica tacna i jesam li nesto propustio?
cunga lunga wrote:Sad zelim da provjerim je li mi racunica dobra.
Ucesce u jednom pretkolu Lige Europe UEFA placa sa 90 000 eura.
Da izracunam ugrubo sinocnju zaradu:
90 000 eura UEFA...............................180 000 KM
9 000 karata za Istok * 12 KM.................108 000 KM 4000 karata sjever * 7 KM......................28 000 KM
Total:.............................................316 000 KM
Ovaj isti iznos mozemo ocekivati protiv Zete, dakle jos 316 000 KM.
Dodamo i 180 000 od UEFA-e za Hibernians + karte cca 60 000 KM = 240 000
Da sad saberemo:
Zarada protiv Levskog................................316 000 KM
Zarada protiv Zete.....................................316 000 KM Zarada protiv Maltezana...............................240 000 KM
Total zarada od Evrope zakljucno sa Zetom.........872 000 KM
Dakle, otprilike 870 000 KM.
Je li mi racunica tacna i jesam li nesto propustio?
ma nek barem stave 2000 stolica na zapad da bi mogli i citav jug prodati nasim navijacima...vratit ce im se jer u play offu ce vjerovatno doci neko atraktivan..
limeni wrote:ma nek barem stave 2000 stolica na zapad da bi mogli i citav jug prodati nasim navijacima...vratit ce im se jer u play offu ce vjerovatno doci neko atraktivan..
Ovo je dobar prijedlog. Cak i isplativ. Mozda ne treba ni 2000 stolica. Koliko stolica ima u najmanjem sektoru na zapadu koji se moze ograditi? Ako ugradis 1000 stolica na zapadu za gostujuce navijace, a popunis jug nasim vec protiv zete se moze vratiti ulozeno, a u play off-u vec zaraditi mada bi daleko bolja opcija bila naci neko rjesenje za citav zapad.
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAŠ JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN ... na tekme idem od neke 1997/ 1998 i nikada nije bila bolja atmosfera a ni igra kao juće svaka im čast i svaka im dala ...
Last edited by lelan on 27/07/2012 11:05, edited 1 time in total.
limeni wrote:ma nek barem stave 2000 stolica na zapad da bi mogli i citav jug prodati nasim navijacima...vratit ce im se jer u play offu ce vjerovatno doci neko atraktivan..
Ovo je dobar prijedlog. Cak i isplativ. Mozda ne treba ni 2000 stolica. Koliko stolica ima u najmanjem sektoru na zapadu koji se moze ograditi? Ako ugradis 1000 stolica na zapadu za gostujuce navijace, a popunis jug nasim vec protiv zete se moze vratiti ulozeno, a u play off-u vec zaraditi mada bi daleko bolja opcija bila naci neko rjesenje za citav zapad.
Samo da postavimo jos jednom isto pitanje na koje nisam dobio odgovor.
Mene zanima jedna stvar. Sta i kad bi postavili stolice na zapad ? Da li bi vec iducu tekmu mogli iskoristiti zapadnu tribinu ili se tu okasnilo ? Pitam jer kontam da bi u slucaju postavljanja stolica morao doci neko iz UEFE da pogleda nove stolice i to sto je uradjeno. Imaju li tu neki striktni rokovi ili ne ?
Sto sinoc neko rece na tekmi,neka one stolice sa zapada stave na stadion otoka,a da one sarene stave na jedan sektor zapada...Tako bi imali gdje smjestiti gostujuce navijace,a nama bi se prosirio prostor za 5 hiljada(Jug).
Samo da postavimo jos jednom isto pitanje na koje nisam dobio odgovor.
Mene zanima jedna stvar. Sta i kad bi postavili stolice na zapad ? Da li bi vec iducu tekmu mogli iskoristiti zapadnu tribinu ili se tu okasnilo ? Pitam jer kontam da bi u slucaju postavljanja stolica morao doci neko iz UEFE da pogleda nove stolice i to sto je uradjeno. Imaju li tu neki striktni rokovi ili ne ?
Ne znam kakva su pravila fife kada je ovo u pitanju. Objektivno, 7 dana je malo da se rijesi bilo sta, da se postave stolice plus da oni to odobre. Za play off vjerovatno ima dovoljno vremena za sve. Naravno, prije play off prvo treba proci Zetu