FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
juventus

#2526 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by juventus »

Može li neko napisati najvjerovatniju postavu večeras?
JOINT_1921
Vozim: odlično

#2527 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by JOINT_1921 »

-------------Adilovic------------------
Bucan-------Jamak--------Selimovic
-------Svraka------Tomic-------------
Urdinov---Skaljic---Kerla---B. Colic
---------------Hadzic------------------

U zavisnosti od rezultata vidjet' cemo kakve ce Osim izmjene vrsiti...

Ja sam misljenja da bi se za Zeljkovica moralo nekako pronaci mjesto u defanzivi jer je on meni izgledao neprelazan i mislim da je bolja opcija od Colica, al' eto, valjda se i Cola mora prodati i bolji je ofanzivno, mada mislim da nam bekovi u napadu ne trebaju...
vryzas

#2528 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

vryzas wrote:Clanska i godisnja danas zavrsene...nije bilo guzve. Ogromna razlika izmedju broja na clanskoj i broja na godisnjoj (sjever)...po karte za tekmu u ponedeljak...lose vijesti ne zelim da spominjem da ne sirim negativnu energiju pred utakmicu :wink:. Najbitnije je u utorak da svi budemo kao jedan...kako god zavrsilo!

Evo posto je od danas zvanicno...Adnan Guso je napustio FK Željeznicar. :run:
vryzas

#2529 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

Zna li neko koliko ulaznica je "puklo" do danas? Vjerujem da ce jug i istok biti krcati...zapad :? ...ocekujem od 14 do 18 milja. :D
JOINT_1921
Vozim: odlično

#2530 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by JOINT_1921 »

Preko 20 milja, sjeci ruke ako ne bude...
damirc_sa

#2531 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by damirc_sa »

Juga vise nema, i istok je pri kraju ja sinoc kada sam na Grbavici bratu kupovao istok ostalo je jos nekih 50-tak karta. Sada momak mi rece da ni u gradu juga vise nema, dakle skroz je rasprodat, kakva je situacija sa istokom i zapadom to ne znam. Ono u sta sam siguran jeste da ce veceras 30 000 dusa bodriti naseg Zelju. Jer sve ce se karte rasprodati, plus mi sa godisnjim plus gratis karte poslovnim partnerima to je brojka koja garantuje puno Kosevo.
ellaxaz

#2532 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ellaxaz »

Image
Challenger__

#2533 Re: FK Željezničar

Post by Challenger__ »

eltroxin wrote:
matematicar_teski wrote:imam osjecaj da ce nas nabiti ljudi 3,4 gola razlike
Ja i nisam neki matematicar, ali sam odavno izracunao, na osnovu tvojih postova, da si pitarcina....
:lol: :lol: :lol:

Nego, ne gumo da provalim, jel' tribina sjever u prodaji ili nije??
lajk

#2534 Re: FK Željezničar

Post by lajk »

Challenger__ wrote:
eltroxin wrote:
matematicar_teski wrote:imam osjecaj da ce nas nabiti ljudi 3,4 gola razlike
Ja i nisam neki matematicar, ali sam odavno izracunao, na osnovu tvojih postova, da si pitarcina....
:lol: :lol: :lol:

Nego, ne gumo da provalim, jel' tribina sjever u prodaji ili nije??
nije
Challenger__

#2535 Re: FK Željezničar

Post by Challenger__ »

lajk wrote:nije
Znači, na sjeveru samo 200 Čeha i to je to... Mislim da je to greška jer imam osjećaj (nikad me nije prevario) da bi i Sjever pukao, bio bi rasprodat...

Šteta.
po_reznac

#2536 Re: FK Željezničar

Post by po_reznac »

Challenger__ wrote:
lajk wrote:nije
Znači, na sjeveru samo 200 Čeha i to je to... Mislim da je to greška jer imam osjećaj (nikad me nije prevario) da bi i Sjever pukao, bio bi rasprodat...

Šteta.
protiv nome kalju ce i pola sjevera biti otvoreno 8-)
rastaba

#2537 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by rastaba »

Ako ima iko dvije viška karte za Zapad ili Istok, da se zamjeni za 1x VIP zapad kartu. Takodjer moze i za 30 KM da se proda. Nek mi se javi na PP.
thEnd

#2538 Re: FK Željezničar

Post by thEnd »

Raja, da li ce veceras biti zapada?
oglo

#2539 Re: FK Željezničar

Post by oglo »

2.1 zeljo uzima. Valjda ce bit puno sve nek je sretno
tm-maglaj

#2540 Re: FK Željezničar

Post by tm-maglaj »

Da hoće više počet! :D
20-ak nas dolazi iz Maglaja, rentali smo mini-bus i karte su tu..

Još da hoće više počet!
Adnansu

#2541 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Adnansu »

Ako treba kome jedan Jug,neka se javi na pp
Senad_Duster

#2542 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Senad_Duster »

Nekako ima osjecaj da ce aBd zavrsiti 1:0 i to da cemo ga predkraj zavuci Muamer Svraka tika taka aBd HAJDEEEE ŽELJOOOOO !
vryzas

#2543 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

Zeljkovic je bio jedan od najboljih gore tako da ne vidim potrebu za rotacijom na toj poziciji. Colica moze ubaciti u drugom poluvremenu da pojaca ofanzivni dio ako za to bude potrebe. Zeljkovic je u prvoj utakmici odlicno odradio defanzivu :thumbup: dok su mi njegovi ofanzivni kapaciteti nepoznanica...mislim da je gore dva puta presao preko centra :-) ...jednom da izvede aut, a drugi put da se napije vode pored klupe :D
Petit_Beurre

#2544 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Petit_Beurre »

Ovo smo čekali, ovo je utakmica koja nam samo dobro može donijeti, emotivno, finansijski, reputacijski i sta sve ne. Glupo bi bilo reći da ovo nije historijska utakmica, jer jeste. Nadam se da ćemo od večeras okrenuti novi list u ligaskom fudbalu u BiH.
Molim sve dobre ljude da okace link streama za vecerasnju utakmicu čim bude vakat. :D Sretno svima koji idu!
HAAAAAAJDE ŽELJO ZABIJ GOOOOOOO!!!!!
iza_tebe_sam

#2545 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by iza_tebe_sam »

Našu šansu vidim šutevima sa ivice šesnesterca , u golmanov lijevi ugao.
MOSALJOZE

#2546 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by MOSALJOZE »

vryzas wrote:Zeljkovic je bio jedan od najboljih gore tako da ne vidim potrebu za rotacijom na toj poziciji. Colica moze ubaciti u drugom poluvremenu da pojaca ofanzivni dio ako za to bude potrebe. Zeljkovic je u prvoj utakmici odlicno odradio defanzivu :thumbup: dok su mi njegovi ofanzivni kapaciteti nepoznanica...mislim da je gore dva puta presao preko centra :-) ...jednom da izvede aut, a drugi put da se napije vode pored klupe :D
Svakako da je Zeljković bio jako dobar.Mozda je izgubio 2 duela,ali je bio odličan.Sad da ne igra Čolič to ne bi valjalo,jer znamo koliko nam je značio u ligi proteklih sezona.Nešto se spominjalo da je Selimović upitan,pa mogao bi on tu zaigrati jer stvarno je šteta da on ne igra.
ps:jamak čuva horvata
salle_eh1986

#2547 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by salle_eh1986 »

Petit_Beurre wrote:Ovo smo čekali, ovo je utakmica koja nam samo dobro može donijeti, emotivno, finansijski, reputacijski i sta sve ne. Glupo bi bilo reći da ovo nije historijska utakmica, jer jeste. Nadam se da ćemo od večeras okrenuti novi list u ligaskom fudbalu u BiH.
Molim sve dobre ljude da okace link streama za vecerasnju utakmicu čim bude vakat. :D Sretno svima koji idu!
da ne znam koje je pretkolo a da čitam ovaj post rekao bih da smo nadomak plasmana u grupe LŠ :)
sad da je historijska i nije, jer i pored minimalnog poraza mi smo opet miljama daleko od prolaska u naredno kolo, pa onda opet imamo još 4 meča koja moramo odigrati i dobiti da bi ostvarili historijski uspijeh

večeras ako želimo pobjedu trebamo ponoviti odličan meč od prije 7 dana, mislim ovo na golmana i ofanzivni dio tima, te doooosta bolje odigrati u defanzivi inače teško
vryzas

#2548 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

salle_eh1986 wrote:
Petit_Beurre wrote:Ovo smo čekali, ovo je utakmica koja nam samo dobro može donijeti, emotivno, finansijski, reputacijski i sta sve ne. Glupo bi bilo reći da ovo nije historijska utakmica, jer jeste. Nadam se da ćemo od večeras okrenuti novi list u ligaskom fudbalu u BiH.
da ne znam koje je pretkolo a da čitam ovaj post rekao bih da smo nadomak plasmana u grupe LŠ :)
sad da je historijska i nije, jer i pored minimalnog poraza mi smo opet miljama daleko od prolaska u naredno kolo, pa onda opet imamo još 4 meča koja moramo odigrati i dobiti da bi ostvarili historijski uspijeh

večeras ako želimo pobjedu trebamo ponoviti odličan meč od prije 7 dana, mislim ovo na golmana i ofanzivni dio tima, te doooosta bolje odigrati u defanzivi inače teško

:thumbup:
Petit_Beurre

#2549 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Petit_Beurre »

salle_eh1986 wrote:

Izvini drug, ali itekako je historijska. Veliki protivnik, veliki ulozi, aatmosfera maksimalno zapaljiva. Neće biti katastrofa ako ispadnemo, na to smo navikli, ali ako prodjemo definitivno ćemo srušiti mentalnu barijeru naših igrača i strah koji nas je koštao u posljednjih par "evropskih" izleta. Nemoj da ti pricam o potencijalnom finansijkom dobitku izbacivanja jedne ekipe kao što je viktorija... Ako zelimo evropski napredak, iskok, ako zelimo bolje sutra domaćem fudbalu shvatimo ovu utakmicu kao historijsku, jer može biti mnogo bolje poslije nje, a ako nista uvijek ima sljedeća godina :thumbup:
MOSALJOZE

#2550 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by MOSALJOZE »

Trebamo ovo trebamo ono.
SUŠTINA:TREBAMO POSTIĆI GOL I NE PRIMITI GOL
ENDE
Post Reply