ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

holowey

#2526 Re: ekupon.ba

Post by holowey »

Pitarrr82 wrote:Sto ga ukendzijase s ovim FB komentarima, ccc ima nas koji ne koristimo FB! :x :mrgreen:
fakat glupo... ja razumijem da je potrebno da se komentari ne ostavljaju anonimno i da to rjesava problem spama, ali kupovinu ne obavljam anonimno nego imenom i prezimenom, brojem kartice, telefona i cega sve ne tako da ne vidim razlog da moram otvarati i fb account da bih upitao nesto za ponudu na ekuponu... da su ista firma (fb i ekupon), pa i da shvatim, ali ovako ts ts ts ts :-)
hrusta

#2527 Re: ekupon.ba

Post by hrusta »

Zelena Carapa wrote:kupi joj fini tretman u nekom renomiranom salonu. imamo mi ba i takvih :)

izgleda da sam se izradio :-), otici ce brat i njegova dijevojka u izvidzanje pa ce mi javiti jeli u dure ili nije (pa ce mozda biti prodajem e-kupon...hahha :)

ima li preporuka za neki "renomirani salon", unaprijed zahvalan (spasite me od bruke i sramote), dolazimo mi cesto u SA i ja konto haj neka ode, ali izgleda da sam se zezno, al vidjecemo.
Zelena Carapa

#2528 Re: ekupon.ba

Post by Zelena Carapa »

Nezahvalno je davati preporuke ovakve vrste - mogu samo iz licnog iskustva..ako hoces da ti pijuckas kafu dok je ona na tretmanu onda idi u BBI u La mer ili Plazu. U oba, koliko ja cuh, govore engleski. Moguce da imaju web stranice oba.

Ako hoces neki antistres tretman i poklon bon meni je bio dobar maab salon - nije u centru. evo ti link http://www.maabspa.ba/

Jednom davno sam bila i u moreni i bilo je odlicno. Ne znam kakvi su sad. http://www.merona.ba/bs/page.php?id=76
madnessa

#2529 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Pitarrr82 wrote:Sto ga ukendzijase s ovim FB komentarima, ccc ima nas koji ne koristimo FB! :x :mrgreen:
+1

Čak sam im se i žalila. Fakat mi dođe da se ispišem... Em su ponuđači sve gori em još ga i ovi zakomplikovaše... Totalno je glupost svoju uslugu učiniti ovisnom o drugoj usluzi. :roll:
rimac

#2530 Re: ekupon.ba

Post by rimac »

Ne podržavam mogućnost da komentari ostavljaju samo korisnici facebooka. MOže tako da samo njihovi korisnici, ali povezivati s facebookom je glupost. Još više zato što dosta nas ili nema facebook account ili ne može pristupiti s posla.
baja

#2531 Re: ekupon.ba

Post by baja »

GaRGa wrote:
baja wrote:masaza u Importane centru...bolja od EGE beauty salona!

dadoh na poklon i osvjetlah obraz 8-)

ma ni blizu nije importane ege-u :)
ja samo prenosim impresije od osobe koja je probala oboje...ja sam probao EGE i zadovoljan sam

OFIS FUD sam vidio redizajnirani meni, i bogme za 8 km dvoje sta god onde da pojede nema fule ...idem sutra :D
Pitarrr82

#2532 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

baja wrote:
GaRGa wrote:
baja wrote:masaza u Importane centru...bolja od EGE beauty salona!

dadoh na poklon i osvjetlah obraz 8-)

ma ni blizu nije importane ege-u :)
ja samo prenosim impresije od osobe koja je probala oboje...ja sam probao EGE i zadovoljan sam

OFIS FUD sam vidio redizajnirani meni, i bogme za 8 km dvoje sta god onde da pojede nema fule ...idem sutra :D

Mozda zavisi ko masira u Importane-u onda, meni tamo nije ni blizu masaze u EGE-u....
hrusta

#2533 Re: ekupon.ba

Post by hrusta »

ma ni blizu nije importane ege-u :)[/quote]

OFIS FUD sam vidio redizajnirani meni, i bogme za 8 km dvoje sta god onde da pojede nema fule ...idem sutra :D[/quote]

Mozda zavisi ko masira u Importane-u onda, meni tamo nije ni blizu masaze u EGE-u....[/quote]

I gdije taj EGE, imaju li web stranicu da se vidi sta nude i cijenovnik, koliko je od prilike tretman (masaza npr)
baja

#2534 Re: ekupon.ba

Post by baja »

na pofalicima preko puta KIA salona...imaju i dobru masazu ledja, mozes se s njima dogovorit po sata je 15km cini mi se. siacu je ok, al ledja su glavna
Pitarrr82

#2535 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

hrusta wrote:ma ni blizu nije importane ege-u :)

OFIS FUD sam vidio redizajnirani meni, i bogme za 8 km dvoje sta god onde da pojede nema fule ...idem sutra :D[/quote]

Mozda zavisi ko masira u Importane-u onda, meni tamo nije ni blizu masaze u EGE-u....[/quote]

I gdije taj EGE, imaju li web stranicu da se vidi sta nude i cijenovnik, koliko je od prilike tretman (masaza npr)[/quote]

Evo na tanjiru, http://bs-ege.com/
hrusta

#2536 Re: ekupon.ba

Post by hrusta »

I gdije taj EGE, imaju li web stranicu da se vidi sta nude i cijenovnik, koliko je od prilike tretman (masaza npr)[/quote]

Evo na tanjiru, http://bs-ege.com/[/quote]

e ruke ti se pozlatile :D , hvala puno, izgleda fino, pa cu je i tu mozda svratiti. ti si zadovoljan(a) sa uslugom tu?
Pitarrr82

#2537 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

hrusta wrote:I gdije taj EGE, imaju li web stranicu da se vidi sta nude i cijenovnik, koliko je od prilike tretman (masaza npr)
Evo na tanjiru, http://bs-ege.com/[/quote]

e ruke ti se pozlatile :D , hvala puno, izgleda fino, pa cu je i tu mozda svratiti. ti si zadovoljan(a) sa uslugom tu?[/quote]

Da, kao sto sam vec prije rekao koristio sam obje masaze, dakle EGE i Importanne i definitivno je za mene bolja ona u EGE-u, naravno moze biti i stvar ukusa...
U EGE-u sam dobio i na poklon neke dodatne popuste na sljedece koristenje njihovih usluga a u Importanne-u sam imao osjecaj da jedva cekaju da se termin zavrsi...

Dva kupona sam poklonio i obje osobe su prezadovoljne tom masazom pa sad...
Begova corba

#2538 Re: ekupon.ba

Post by Begova corba »

Kad smo već kod salona ljepote, moje preporuke idu za Life Style i F&A, oba su bila na ekuponu. Lijep je i ABC Cosmetic, ali lokacija mu nije baš zahvalna
holowey

#2539 Re: ekupon.ba

Post by holowey »

samo da "pohvalim" ekupon na ponudi za food office... idemo dalje, dajemo vise...

ponuda za food office je osim hrane i pica, ukljucivala i guste oblake duhanskog dima (korea) sto nije bilo navedeno u ponudi... :x

sto se mene tice, prvi i zadnji put da sam se izradio sa kupovinom kupona za food office :(
Zux

#2540 Re: ekupon.ba

Post by Zux »

holowey wrote:samo da "pohvalim" ekupon na ponudi za food office... idemo dalje, dajemo vise...

ponuda za food office je osim hrane i pica, ukljucivala i guste oblake duhanskog dima (korea) sto nije bilo navedeno u ponudi... :x

sto se mene tice, prvi i zadnji put da sam se izradio sa kupovinom kupona za food office :(
Pa nije ti ekupon kriv sto se fumara i sto ne valja ventilacija u food officeu :-)
holowey

#2541 Re: ekupon.ba

Post by holowey »

Zux wrote:
holowey wrote:samo da "pohvalim" ekupon na ponudi za food office... idemo dalje, dajemo vise...

Pa nije ti ekupon kriv sto se fumara i sto ne valja ventilacija u food officeu :-)
jok, eto food office sam dao ponudu... valjda bi trebalo misliti cija se ponuda stavlja na pladanj
Pitarrr82

#2542 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

:-)
Zux

#2543 Re: ekupon.ba

Post by Zux »

holowey wrote:
Zux wrote:

jok, eto food office sam dao ponudu... valjda bi trebalo misliti cija se ponuda stavlja na pladanj
Anbifakinlivibl. Pa nego ko je dao ponudu nego food office, preko posrednika ekupona? Sta trebaju poslati inspekciju u obilazak prostorija, izmjeriti kolicinu dima, provjeriti imaju li toalet papira u hali, kakav im je escajg i sl., te na kraju staviti anketu "da li biste bili zainteresovani" za takav kupon. 99% restorana u Sarajevu je nazalost takvo kao i ovaj, zadimljeno i neventilirano kako treba, a to nema nikakve veze sa ekuponom. Meni je veci problem sto im hrana nije cemu, a nikad nije ni bila. Opet 1000 ljudi 1000 ukusa/cudi, kome se svidja kupuje i vozdra.
holowey

#2544 Re: ekupon.ba

Post by holowey »

Zux wrote:
holowey wrote:
Zux wrote:
Anbifakinlivibl. Pa nego ko je dao ponudu nego food office, preko posrednika ekupona? Sta trebaju poslati inspekciju u obilazak prostorija, izmjeriti kolicinu dima, provjeriti imaju li toalet papira u hali, kakav im je escajg i sl., te na kraju staviti anketu "da li biste bili zainteresovani" za takav kupon. 99% restorana u Sarajevu je nazalost takvo kao i ovaj, zadimljeno i neventilirano kako treba, a to nema nikakve veze sa ekuponom. Meni je veci problem sto im hrana nije cemu, a nikad nije ni bila. Opet 1000 ljudi 1000 ukusa/cudi, kome se svidja kupuje i vozdra.
da ocekujem ovih dana i ponudu iz panere?
jaca-maca

#2545 Re: ekupon.ba

Post by jaca-maca »

Bila sam danas na Shiatsu masazi u studiju Ege, joj kako boli haha nisam mogla da izdrzim...na kraju je to bio tretman relax masaze :lol:
Pitarrr82

#2546 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

jaca-maca wrote:Bila sam danas na Shiatsu masazi u studiju Ege, joj kako boli haha nisam mogla da izdrzim...na kraju je to bio tretman relax masaze :lol:

Cuj boli ccc :lol: :lol:
baja

#2547 Re: ekupon.ba

Post by baja »

iskoristio FUD OFIS...ocjena 5+
hrana odlicna, morali smo doplatit za pice jer je nasa narudzba prelazila 20km, ali to je OK

primjetan je problem sa duhanskim dimom, al gdje nije!?? u mom slucaju nije bas toliko kriticno, ali da smeta smeta 8-)
od mene pohvale i vrlo vjerovatno cu ih posjetiti i mimo ekupona, sto je uostalom i cilj ovakvih promocija... ;-)
osoblje je za 10!
programerka

#2548 Re: ekupon.ba

Post by programerka »

holowey wrote:
Zux wrote:

Meni je Food Office bio totalno OK. Otisli smo nekad subota predvece, bilo je dosta svijeta, ali nije bilo zagusljivo...
Cijene OK, imali smo dva kupona, otislo nas je 5, svako je uzeo po jedno glavno jelo i cak smo dobili i 4 mineralne, doplatili samo jedno pice... Tako da je po mom misljenju ponuda bila sasvim solidna... Doduse ja sam ambijent znala od ranije, pa nisam imala neka veca ocekivanja...
Saka

#2549 Re: ekupon.ba

Post by Saka »

Meni je Food Office totalno njesra. Hrana je bljutava bez okusa a (redovne) cijene astronomske. Glavno jelo 7.5KM (neka piletina u sosu) al tu ne ulazi prilog, hljeb (ni piće naravno). Tako da sa prilogom (pomfrit, riža), hljebom i pićem bljutav obrok dobiješ za 12KM. Vama je to jeftino? Za 12KM ručak da biraš po gradu.
ella_sa

#2550 Re: ekupon.ba

Post by ella_sa »

heheheheh cuj

Uživajte u hotelu Marco Polo u Gracu za samo 86 KM
fakat su nepismeni na klixu i sa-x i dzaba im sve promjene imena, uvijek nanovo iznenade! Mjesto se zove Gradac..
http://www.klix.ba/lifestyle/putovanja/ ... /120419022

btw. koja podvala za 1.majsko putovanje, a hotel popunjen, bar na web site hotela tako pise
Post Reply