Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
SaPnA

#2526 Re: Edin Džeko...

Post by SaPnA »

trcicu trceci wrote:
SaPnA wrote:
juventino77 wrote:da je do trenera? nije, bogami do Edina je
kad ga ne motivise publika bar da malo potrci ja neznam sta ce ga i kad ne zabije onakve prilike za mene taj napadac pojma nema
hej, hej !!! polako ti s tim "pridjevima". mislim da se dzeko do sada dokazao, klasa bio-klasa ostao !!!
pa ebemu dosadilo mi vise trazit izgovore za njegovu igru stvarno neznam :?
_Absint_

#2527 Re: Edin Džeko...

Post by _Absint_ »

Ovaj Zabaleta koliko je krvi izgubio u zadnje dvije utakmice, mogao je slobodno pola bolnice nadmirit...
Impavidus

#2528 Re: Edin Džeko...

Post by Impavidus »

Zadnjih par puta kad je ušao u igru, isto preko neke stvari da igra. Bez imalo volje, trke neke...ide u napad samo zato sto i ostali idu, ne znam isto kao da je izgubio volju (a gdje je neće izgubit kad zabije golove koji su među najvažnijim za taj tim u sezoni, i opet sljedeću na klupi).
Previše fula zicere i 1 na 1 situacije.
SaPnA

#2529 Re: Edin Džeko...

Post by SaPnA »

smoki_choko wrote:
SaPnA wrote:
juventino77 wrote:da je do trenera? nije, bogami do Edina je
kad ga ne motivise publika bar da malo potrci ja neznam sta ce ga i kad ne zabije onakve prilike za mene taj napadac pojma nema
e nek ti imas
ne zamjeri drug ;-) eto mene opet sutra da ga Falim malo me iznerviro :mrgreen:
Last edited by SaPnA on 17/05/2011 22:40, edited 1 time in total.
NediM17

#2530 Re: Edin Džeko...

Post by NediM17 »

Dobro je odigrao, odlicno prosao kod onog zicera, a levatski promasio (ono sa cim nikada nije imao problema izgleda da sada ima, a to je 1 na 1), jos jednu je opleo pravo dobro, dribling i onda ljevica, gruh stativa, steta bio bi eurogol. I na kraju ono glavom, jebiga tesko da je bolje mogao, uglavnom jedna od njegovih boljih partija u dresu Citya bez obzira sto nije postigao gol.
zenny

#2531 Re: Edin Džeko...

Post by zenny »

zapeli ste oko one situacije k' da je bilo 100% prilika.. ni on sam ne zna kako je pros'o ondje, sve je bilo u metar prostora, pokusao je da digne loptu ali je sorensen rukom izbio. uopste nije bila jednostavna situacija... idemo dalje tekme :-D
Better Man

#2532 Re: Edin Džeko...

Post by Better Man »

Dok je Teveza u Cityu Dzeko se nece naigrati lopte, niti ce se nadavati golova!
Edin H.

#2533 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

smoki_choko wrote:
Edin H. wrote:
smoki_choko wrote:zakaci stativu :thumbup:
Precka :x
stativa nije precka
Precka :oops: , evo ponovo sam pogledao.

Kod one situacije jedan na jedan mogao je Sorensena pitati u koju ce stranu da mu opuca.

Bice ljut, zabice hat-trick Rumunima :mrgreen:
Edin H.

#2534 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

NediM17 wrote:Dobro je odigrao, odlicno prosao kod onog zicera, a levatski promasio (ono sa cim nikada nije imao problema izgleda da sada ima, a to je 1 na 1), jos jednu je opleo pravo dobro, dribling i onda ljevica, gruh stativa, steta bio bi eurogol. I na kraju ono glavom, jebiga tesko da je bolje mogao, uglavnom jedna od njegovih boljih partija u dresu Citya bez obzira sto nije postigao gol.

Nije ljudi stativa :D , a zaista bi bio euro-gol da je uslo.
Ponosan

#2535 Re: Edin Džeko...

Post by Ponosan »

dobra igra Dzeke veceras,jos samo fale golovi,ali i to ce doci..kad odradi kompletne pripreme sa ekipom Dzeko ce blistati naredne sezone,ubejdjen sam u to! protiv Boltona ocekujem da bude u prvoj postavi..bitno je da ce spreman docekati utakmice reprezentacije! Dzeko ce se naredne sezone nadavati golova,pogotovo ako City dovede par kvalitetnih i ciljanih pojacanja!
Edin H.

#2536 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

Ponosan wrote:dobra igra Dzeke veceras,jos samo fale golovi,ali i to ce doci..kad odradi kompletne pripreme sa ekipom Dzeko ce blistati naredne sezone,ubejdjen sam u to! protiv Boltona ocekujem da bude u prvoj postavi..bitno je da ce spreman docekati utakmice reprezentacije! Dzeko ce se naredne sezone nadavati golova,pogotovo ako City dovede par kvalitetnih i ciljanih pojacanja!
Je'l novog centarfora, pa jest, nemaju dovoljno, samo trojicu kada se Adeboyar vrati :oops:
smoki_choko

#2537 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

Edin H. wrote: Precka :oops: , evo ponovo sam pogledao.

Kod one situacije jedan na jedan mogao je Sorensena pitati u koju ce stranu da mu opuca.

stativa :D
just principe

#2538 Re: Edin Džeko...

Post by just principe »

Better Man wrote:Dok je Teveza u Cityu Dzeko se nece naigrati lopte, niti ce se nadavati golova!

to je to, bash sam to htio reci
Baudelaire

#2539 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

Ja ne znam odakle vam taj optimizam po pitanju Džeke, jer ako City ne proda Teveza ili drastično ne promijeni način na koji igra, nema mjesta za njeg u prvoj postavi. U ovakvoj igri City-a Tevez je duplo bolje rješenje od Džeke i uvijek kad je spreman biće među 11.
Baudelaire

#2540 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

To je druga stvar, realno za Edina to ne bi bilo loše, mada ja ne vjerujem u to dok svojim očima ne vidim.
quasar

#2541 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

Evo gledam highlight, nema se sta prigovoriti. Ono su bile sanse koje je sam izradio, onoliki igrac u malo prostora. Prigovori da je spor, trapav i sl. ne stoje. Jaci je, hrabriji, i nema vise respekta ni prema kome. Zadrzao je mastovitost, i vidi se da je opasan napadac. Kome se ovo danas nije dopalo, neka se pokrije po glavi. Za 25 minuta je pokazao vise nego iko izuzev Teveza. BTW. Njemu svaka cast za golove i drago mi je sto je stigao Berbatova.

Gledate li vi ba druge igrace? Hajde malo njima brojite fule i lose poteze.
Edin H.

#2542 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

quasar wrote:Evo gledam highlight, nema se sta prigovoriti. Ono su bile sanse koje je sam izradio, onoliki igrac u malo prostora. Prigovori da je spor, trapav i sl. ne stoje. Jaci je, hrabriji, i nema vise respekta ni prema kome. Zadrzao je mastovitost, i vidi se da je opasan napadac. Kome se ovo danas nije dopalo, neka se pokrije po glavi. Za 25 minuta je pokazao vise nego iko izuzev Teveza. BTW. Njemu svaka cast za golove i drago mi je sto je stigao Berbatova.

Gledate li vi ba druge igrace? Hajde malo njima brojite fule i lose poteze.
Ima istine, na higlightsu sam Tevez i Dzeko :D

Jedan daje, drug fula :D
bosanska senzacija

#2543 Re: Edin Džeko...

Post by bosanska senzacija »

NediM17 wrote:Dobro je odigrao, odlicno prosao kod onog zicera, a levatski promasio (ono sa cim nikada nije imao problema izgleda da sada ima, a to je 1 na 1), jos jednu je opleo pravo dobro, dribling i onda ljevica, gruh stativa, steta bio bi eurogol. I na kraju ono glavom, jebiga tesko da je bolje mogao, uglavnom jedna od njegovih boljih partija u dresu Citya bez obzira sto nije postigao gol.
Slažem se da se u ovih pola sata igre mogao vidjeti određeni napredak.Ovi promašaji su u Wolfu po pravilu pretvarani u pogodke i pitanje je vremena kad će odčepiti i u Citiju. Još kad se odrade pripreme mislim da tek iduće sezone možemo očekivati Džeku koji je u Wolfsburgu postizao golove kao od šale.
Edin H.

#2544 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

smoki_choko wrote:

Hajmo po fake Dzekin dres s' Carsije :D
stranac2

#2545 Re: Edin Džeko...

Post by stranac2 »

Edin je bio,jeste i ostat ce njima trece rjesenje. Iako Tevez ode oni ce dovesti nekog koji je u rangu sa Tevezom a Edin ce zauzeti sigurno mjesto u prvih 11 jedino ako se znatno poboljsa brzinu (u sto sumnjam). Mora biti malo bezobrazniji i kurazniji oko terena mislim. Na ovaj nacin uvjek ce treneru (koji je inace pi.ka) bit inajlakse staviti Edu na klupu,najmanje turbulencije.
smoki_choko

#2546 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

Edin H. wrote:
smoki_choko wrote:

Hajmo po fake Dzekin dres s' Carsije :D
nemoj mi fake, hocu ovaj sto je veceras nosio :skoljka:
jeza u ledja

#2547 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

Nisam ga gledao, jesam li propustio sta? :-D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2548 Re: Edin Džeko...

Post by JoseMujica »

po meni Džeko ne igra loše uopšte, glede kretanja, borbe, dodavanja, čak se popravio i u duel igri, al što je peh neki to je čudo jedno :-) kakve šanse fula....zato i sjedi na klupi.

hebiga nek odvadi od heftične plate i obiđe malo sedam braće i uplati kakav antisihre program...sad je to inn ;-)
Impavidus

#2549 Re: Edin Džeko...

Post by Impavidus »

Ako neko nađe nek postavi onaj njegov šut prečku/rašlje što je pogodio.
Edin H.

#2550 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

jeza u ledja wrote:Nisam ga gledao, jesam li propustio sta? :-D
Pa i jesi, usao oko 60 minute, tri sanse, odbrani Sorensen jedan na jedan, precka :D iskosa sa lijeve strane i preko gola glavom sa nekim 8 metara.
Post Reply