al' onaj ko slika nek probere, jel' te
What to wear???
Moderator: anex
- Michun
#2526 Re: What to wear???
jes, uniformisanost je i kod nas i u vecini zemalja.
-
shin
#2527 Re: What to wear???
Pa ako pratis modu uniformisanost ti ne gine.
Ja se jezim na one cizme sto izgledaju kao priglavke, ali pola modno osvjestenih treba po gradu nosa.
Ja se jezim na one cizme sto izgledaju kao priglavke, ali pola modno osvjestenih treba po gradu nosa.
- Michun
#2528 Re: What to wear???
ma ne mozes sad ni biti slijep na modu - pa da izgledas ko' da si iz vremeplova izletio. umjereno u svemu.shin wrote:Pa ako pratis modu uniformisanost ti ne gine.
ugg cizme - ne bi obukla da mi djaba neko da
- alica.k
#2529 Re: What to wear???
hahahahashin wrote:Ja se jezim na one cizme sto izgledaju kao priglavke, ali pola modno osvjestenih treba po gradu nosa.
jesu vala te priglavka uggsice odvratne :S
- Lipstick Jungle
#2530 Re: What to wear???
dizasteralica.k wrote:je, pa to je trenutno in...znas i sama kako kod nas to ide...pin-up wrote:A na sve tri slike sa našeg Stila ulice cure u sakoima podvrnutih rukava sa svijetlom podstavom (plus tenisice na ovima iz Sa, osim druge cure sa prve slike)
meni je najjace kad su se oni grijaci za noge nosili uz tene...pa je svaka cura hodala u onim converse sa zvijezdom i psihodelicnim grijacima...

- Michun
#2532 Re: What to wear???
lude '80 i zavrnuti rukavi od sakoa...*mima* wrote:zavrnuti rukavi......prosto sam alergicna
a grijaci na tene...e to mi je bas za 8. osnovne, na njima bas slatko izgleda. ni dijete, ni cura
- Zelena Carapa
#2534 Re: What to wear???
Eto tad nismo bili uniformisani.
Pa u mom razredu sve djevojke imale crni sako sa bijelom postavom na crne pruge. Jedina varijacija bila sirina pruga.
Pa u mom razredu sve djevojke imale crni sako sa bijelom postavom na crne pruge. Jedina varijacija bila sirina pruga.
-
♥ Julianna ♥
#2535 Re: What to wear???
Nedostaje joj samo najljepši accessoire ...osmijehNadinka wrote:Evo jedne fotkice i iz Tuzle..bice nas svuda kako ej krenulo
http://malezensketeme.com/post/7458
Hvala S.M. :*
-
shin
#2536 Re: What to wear???
♥ Julianna ♥ wrote:Nedostaje joj samo najljepši accessoire ...osmijehNadinka wrote:Evo jedne fotkice i iz Tuzle..bice nas svuda kako ej krenulo
http://malezensketeme.com/post/7458
Hvala S.M. :*
Ali zato ima ovu zbunjenu pozu.
- Partizzanka
#2538 Re: What to wear???
haha mima slikaj se sama
najbolje ces tako i ispasti 
malenna - ne znam za ove lindex modne dodatke da li su jednokratni nisam koristila samo znam da ih ima
imaju i one dodatke koji podignu grudi i samo stojece neke dodatke i onu trakicu koju nosis ako hoces da ti ne leti majcica(haljinica) sa grudi
imaju i one produzetke za grudnjake koji su meni WOOOOW izum godine, ono ako ti je malo grudnjak mali ... dodatak stavis i super
ne steze i ne kipi nista
a ovo za uniformisanost sam i ja primjetila
haman pa sve cure u sa su ljetos imale chino hlace ... meni muka bilo!
malenna - ne znam za ove lindex modne dodatke da li su jednokratni nisam koristila samo znam da ih ima
imaju i one dodatke koji podignu grudi i samo stojece neke dodatke i onu trakicu koju nosis ako hoces da ti ne leti majcica(haljinica) sa grudi
imaju i one produzetke za grudnjake koji su meni WOOOOW izum godine, ono ako ti je malo grudnjak mali ... dodatak stavis i super
- Ma.Le.Na
#2539 Re: What to wear???
jao...ja sam apsolutno neinformisanaPartizzanka wrote:haha mima slikaj se samanajbolje ces tako i ispasti
imaju i one produzetke za grudnjake koji su meni WOOOOW izum godine, ono ako ti je malo grudnjak mali ... dodatak stavis i superne steze i ne kipi nista
![]()
nisam znala ni za sta od toga
rijetko odem do lindexa...nikako mi nije usput
hvala partizanka puno!
- alica.k
#2540 Re: What to wear???
ja jos ne vidim da to izlazi iz mode...sto znaci da ih ni dogodine necu moc nosit ni blizu kolko sam proslih godinaPartizzanka wrote:haman pa sve cure u sa su ljetos imale chino hlace ... meni muka bilo!
al zato kad ne budu vise in, imaju jedno 500 vrsta chinosica
malena, ima kod nas u lindexu sve to
-
shin
#2541 Re: What to wear???
Jos jedan ljetni modni udar koji je nadam se prosao,

- alica.k
#2542 Re: What to wear???
nadaj se i dalje, te se pantole nose vec godinamashin wrote:Jos jedan ljetni modni udar koji je nadam se prosao,
- Partizzanka
#2543 Re: What to wear???
vjeruj mi nisi jedina
ni ja do nedavno nisam znala
pitala za taj produzetak kad mi zena pokaza policu kad me nije strefilo srce
jbt reko sta sve nece izmisliti --- zadala se ja citam kako se sta koristi hahaha ludnica
i da ima i to cudo sto spoji naramenice nazad
nadam se da ima i u nasem lindexu ... bilo bi glupo da nema
ni ja do nedavno nisam znala
pitala za taj produzetak kad mi zena pokaza policu kad me nije strefilo srce
jbt reko sta sve nece izmisliti --- zadala se ja citam kako se sta koristi hahaha ludnica
i da ima i to cudo sto spoji naramenice nazad
nadam se da ima i u nasem lindexu ... bilo bi glupo da nema
- Ma.Le.Na
#2544 Re: What to wear???
moram uzet dan za obilazak djdja u lindexu 
- alica.k
#2545 Re: What to wear???
ima ima, ja tamo kupujemPartizzanka wrote: nadam se da ima i u nasem lindexu ... bilo bi glupo da nema
-
Gospoda Ministarka
#2546 Re: What to wear???
shin wrote:Jos jedan ljetni modni udar koji je nadam se prosao,
Aj nam jos malo slika ovog tipa okaci.
Neko je nedavno okacio sliku koja govori o zenskoj logici, na jednoj sliki cupa obrve na drugoj slici te iste obrve crta
- alica.k
#2547 Re: What to wear???
meni ubjedljivo najgori trend posljednje dvije-tri sezone....samostojece carape i halteri koji se vide. a haj sve, al onda izmislise i najlonke koje izgledaju ko da si halteri. ono, wtf :S i zasto bi to pokazivao nekome u javnosti? slutty much?
za pocetak, treba ti jako kratka suknja ala "ako mi nesto ispadne, mjesto mu je na podu" da bi se to i vidjelo...
i da, sorc tako kratak da se ispod vide dzepovi....
na srecu mislim da ovo prvo kod nas jos nije zazivilo...(i nadam se i da nece)
za pocetak, treba ti jako kratka suknja ala "ako mi nesto ispadne, mjesto mu je na podu" da bi se to i vidjelo...
i da, sorc tako kratak da se ispod vide dzepovi....
-
Gospoda Ministarka
#2548 Re: What to wear???
Varas se.alica.k wrote:i da, sorc tako kratak da se ispod vide dzepovi....
Ljetos sjedim u basti i prolaze djevojke u sorcu, i vidi se doljni dio straznjice.
A, kad sam vidjela djevojku u cardiganu...mislim samo u cardiganu...obukla ga kao haljinicu, nisam mogla da vjerujem, prvo sam mislila da je obukla neke nude helanke ili strample...
- alica.k
#2549 Re: What to wear???
mislim da su kod nas najveci promasaj sto se mode tice upravo helanke umjesto pantola, nepokrivene nicim....
a to sa kratkim dzeperima umjesto haljinica da ne pricam.
sjecam se ko jucer da je bilo....maj prosle godine, dolazi cura na upis ocjene na faks...obukla plavu svilenu kosuljicu (pinkicu duzu od podguzova) i najlonke. znaci, TAKVA je dosla na fakultet. profesoru da joj upise ocjenu.
a to sa kratkim dzeperima umjesto haljinica da ne pricam.
sjecam se ko jucer da je bilo....maj prosle godine, dolazi cura na upis ocjene na faks...obukla plavu svilenu kosuljicu (pinkicu duzu od podguzova) i najlonke. znaci, TAKVA je dosla na fakultet. profesoru da joj upise ocjenu.
-
Gospoda Ministarka
#2550 Re: What to wear???
To je meni neukusno. I nije mi jasno imaju li te curice/ cure majku ili prijateljicu.alica.k wrote:mislim da su kod nas najveci promasaj sto se mode tice upravo helanke umjesto pantola, nepokrivene nicim.....