Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam prezadovoljan potrosnjim, auto je tesko 1180 kg.
Npr firmina Fabia 1 1.4 TDI 80 KS iste relacije po gradu sa klimom prelazi sa 0.5l vise goriva, ali od prilike isto toliko potrosni manje na magistralnim putevima.
Mislim da taj 1.3 u Puntu na otvorenom troši nešto više od 3 l,naravno ako se pazi i ako nije klima uključena. Grad ko grad, tu nema ekonomičnog motora u pravom smislu riječi. Možemo samo reći da je relativno štedljiv u odnosu na druge.
prvo, prije nego što počneš palamuditi ovdje i lupaš gluposti, pročitaj malo temu, nekoliko postova prije...taj, kome kažeš da malo provoza auto, vlasnik je istog...idi sad, proizvodi ložiku...
johntra wrote:prvo, prije nego što počneš palamuditi ovdje i lupaš gluposti, pročitaj malo temu, nekoliko postova prije...taj, kome kažeš da malo provoza auto, vlasnik je istog...idi sad, proizvodi ložiku...
Htio bih da odvucem svog Fiat punta 1.3 multijet,na pregled da vidim treba li sta zamjeniti i tako to,jer idem na put.
Razmisljao sam o Sofi iz Viteza,ovlasteni servis i tako to,pa me samo zanima ima li neko iskustva s njima,i da li su puno skupi,tj koliko bi me izasao pregled vozila ? I da li ih preporucujete ?
Htio bih da odvucem svog Fiat punta 1.3 multijet,na pregled da vidim treba li sta zamjeniti i tako to,jer idem na put.
Razmisljao sam o Sofi iz Viteza,ovlasteni servis i tako to,pa me samo zanima ima li neko iskustva s njima,i da li su puno skupi,tj koliko bi me izasao pregled vozila ? I da li ih preporucujete ?
Jedini ovlasteni ti je trenutno u Banja Luci. Moja preporuka: Hota ili Automacher.
Sofa je valjda još uvijek ovlašteni servis, ali ne moraš ići kod njih ako nisi recimo iz Viteza...dovoljan je iole pismen majstor da pregleda auto i da vidi ono što bi se trebalo odmah zamijeniti...
Sofa MM je dobar servis. Tamo odrzavamo sluzbenog Dobla, a ranije i Ducata.
Druge varijante Hota ili momci koji su se odvojili od Hote, Kina i Adnan ako se ne varam, radnja im je iza Motorexa na Stupu.
ElRe wrote:Sofa MM je dobar servis. Tamo odrzavamo sluzbenog Dobla, a ranije i Ducata.
Druge varijante Hota ili momci koji su se odvojili od Hote, Kina i Adnan ako se ne varam, radnja im je iza Motorexa na Stupu.
Bas sam se pitao gdje su njih dvojica otvorili radnju. Na stupu negdje? Kako se zove znas li?
ElRe wrote:Sofa MM je dobar servis. Tamo odrzavamo sluzbenog Dobla, a ranije i Ducata.
Bas sam se pitao gdje su njih dvojica otvorili radnju. Na stupu negdje? Kako se zove znas li?
Bukvalno iza kuce gdje je motorex, u Kurta Shorka.
Skrenes kao da ces na motorex parking, i samo obidjes desno oko kuce, makadamom i produzis dvadesetak metara. S desne strane je garaza, ali s obzirom da im je uglavnom guzva, bolje da se prvo najavis, jer neces se imati gdje ni parkirati ni okrenuti
Hvala vam momci na informacijama ma Vitez mi je blize od Sarajeva,a odvukao bih ovim lokalnim ''strucnjacima'' ali mi nisu pouzdani,tako da cu radije ovamo odvuci.Pa neka pogledaju
Unaprijed se izvinjavam ako je već ranije to negdje spomenuto,
ali da ne pretražujem svih 100 stranica, može li mi neko reći
šta se dešava sa Auto Centrom Fiat Lancia iz Sarajeva (kod Energoinvesta)?
Jel još uvijek rade, i ako da, ima li neko kontakt telefon, pošto se na
717-550,551 i 552 ne javlja niko, tj telefoni su izgleda isključeni.
Cafe Camargue wrote:Unaprijed se izvinjavam ako je već ranije to negdje spomenuto,
ali da ne pretražujem svih 100 stranica, može li mi neko reći
šta se dešava sa Auto Centrom Fiat Lancia iz Sarajeva (kod Energoinvesta)?
Jel još uvijek rade, i ako da, ima li neko kontakt telefon, pošto se na
717-550,551 i 552 ne javlja niko, tj telefoni su izgleda isključeni.
Tu ti je sad KIA. Oni su preselili na cvilu tamo, u nedima filipovica (neki broj)
I mislim da su sad samo autocommerce i da su izgubili sve licence.