draganbl wrote:Ne znam da li si ovo boldirano ozbiljno mislio, ili je riječ o sarkazmu. U svakom slučaju, niti je bilo kakvog truda, niti se u Banjaluci vide ikakve aktivnosti Naše stranke. Potpuna mizerija.Banksy wrote:Hvala na trudu i odgovoru.draganbl wrote:
Zanimalo me je da li se isplatio veliki trud koji su uložili da dobiju i glasove iz RS-a.
Jasno mi je šta pišeš, hvala.
Ja stojim pri tvrdnji da Naša stranka ima potencijal, kao i svaka druga "deklarisana" građanska opcija, ali je problem u tome što djeluje površno, neprecizno, uopšteno i samim tim, pogrešno.
Naglašavam, gospodo iz Naše stranke, NE MOŽETE SAMI, tražite (i dobijte!) podršku naprednih društvenih ogranizacija (studenata, ljekara, advokata, sindikata, akademskih i naučnih radnika, nevladinih organizacija, Transparency-a, ekonomskih foruma, nekog medija...), preuzmite rezultate projekata koji su rađeni u cilju pravljenja i implementacije strategija, pročitajte te strategije koje su napravljene ili predložite nove, pronađite ljude koji su to pisali, koji su istraživali mogućnosti poboljšanja opšteg stanja, ali KROZ KONKRETNE PROJEKTE U KONKRETNIM DRUŠTVENIM SFERAMA), konkurišite za inostranu pomoć, povežite se sa sličnim strankama i udruženjima u Hrvatskoj i Srbiji, dobijte podršku Josipovića, Tadića, Medvedeva i Obame (metafora).
Uradite nešto, ako već kažete da možete.
Oni imaju VIZIJU i dobru volju, sve ce to sto ti trazis od njih uraditi ali tek kad osvoje vlast!
Pedja je rekao da ne moze iznositi precizne planove stranke ni neke egzaktne podatke, jer se boji da neki drugi ne ukradu ideju.
Eto, Dragane u tome je fol, naime mi bi im trebali vjerovati na rijec i izabrati ih, a poslije ce oni prionuti na posao kad se uvale u fotelje, ja sam cijelu ovu pricu i ovdje i na banjaluckom forumu ovako shvatila.....
Po tome se ne razlikuju nista od stranaka na vlasti....mislim po maglovitim predizbornim obecanjima.....