Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije prošlo na kraju ni telefonom. Karte bile u korpi.
Amaterizam veliki. Po meni je sljedeće još sramnije: Stavljeno 6 karti od 75KM u korpu. Prikazuje 30KM dodatno za trošak transakcije.
tuitamo wrote: ↑30/03/2026 23:12
Amaterizam veliki. Po meni je sljedeće još sramnije: Stavljeno 6 karti od 75KM u korpu. Prikazuje 30KM dodatno za trošak transakcije.
Pa to je skoro 10% iznosa.
Čuj trošak transakcije? A šta to troši pri transakciji, ko da ga na leđima nosi ....
tuitamo wrote: ↑30/03/2026 23:12
Pa to je skoro 10% iznosa.
Čuj trošak transakcije? A šta to troši pri transakciji, ko da ga na leđima nosi ....
Pa sigurno servis za online plaćanje. Ali da je 1KM pa hajde. Ovako je mnogo da se svali na kupca.
Imam neki osjećaj, da je Dino M. "dirnut" velikim uspjehom niza Čolinih koncerata u SA (5x Zetra, to je više od 75 000 ljudi, odnosno kao 2x stadion Koševo), pa mu je proradila sujeta, da i on odmah "zaholca" priču o svom koncertu, pa je krenuo u tu priču i prije nego što je planirao (do 31. jula ima brat-bratu još 4 puna mjeseca). A sistem za prodaju karata nije bio spreman
milojicabrzi wrote: ↑31/03/2026 09:45
Imam neki osjećaj, da je Dino M. "dirnut" velikim uspjehom niza Čolinih koncerata u SA (5x Zetra, to je više od 75 000 ljudi, odnosno kao 2x stadion Koševo), pa mu je proradila sujeta, da i on odmah "zaholca" priču o svom koncertu, pa je krenuo u tu priču i prije nego što je planirao (do 31. jula ima brat-bratu još 4 puna mjeseca). A sistem za prodaju karata nije bio spreman
Nema to apsolutno veze sa colom i tom pricom, i prosle godine je bila prica da ce raditi kosevo i trebalo je biti al se nisu mogli dogovoriti oko uslova. A Dino radi Kosevo nakon svakog izdatog albuma(Sredinom, Burek, Ispocetka, Hotel Nacional i Mi)
Uspio sam online kupiti... Samo mi nije jasno kako misli razdvojiti ove zone na zapadu npr... Zona 1,2,3... 55KM, 65KM i 75KM... Jedino fizicka barijera i kontrola ulaznica na svakom ulazu u sta cisto sumnjam da ce se desiti al eto.
Sa ovakvim klosarskim pristupom (sve meni), jos mi se vise gadi kao covjek, ali opet cu otici na koncert, nisam nikad bio, bas jer ga ne gotivim
Luciano88 wrote: ↑31/03/2026 10:16
Uspio sam online kupiti... Samo mi nije jasno kako misli razdvojiti ove zone na zapadu npr... Zona 1,2,3... 55KM, 65KM i 75KM... Jedino fizicka barijera i kontrola ulaznica na svakom ulazu u sta cisto sumnjam da ce se desiti al eto.
Isto kao i Parter 1 i 2 kako ce, moraju biti fizicke barijere i izmedju security