Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
noiserr wrote:
Under Armour je odlicna marka. Nisam znao da Totenham ima te dresove, ali jesu i dobri.
Da, Totenham ima Under Armour od prosle sezone meni se cini.
Ovo samo lupamo da ce biti Under Armour, jer nece. Imam neki osjecaj, iz prve ruke , da ce biti Nike.
Uzeli su istocne komsije, zapadne susjede, red je na nas.
Nedo Bog da vas pitaju za misljenja .
Jbmi se za brand opreme, kratko i jasno.
Nekako mi ovo lici na onu pricu od koje svi bolujemo u BiH a to je markirana odjeca , samo nek je neki brand pa nek ide u pm sto se najjeftiniji duhan s pijace mota .
noiserr wrote:
Under Armour je odlicna marka. Nisam znao da Totenham ima te dresove, ali jesu i dobri.
Ovo samo lupamo da ce biti Under Armour, jer nece. Imam neki osjecaj, iz prve ruke , da ce biti Nike.
Kakva ba žuta boja,po ćemu nas ta boja predstavlja!?Ne vjerujem da će savez dopustiti da nam budu ovi najkovi sa žutim
Meni bi bilo premočno bjel dres,plave linije i zlatna slova,brojevi,sponzor.Ništa previše nakrcano sa nekim simblima likovima i sličnim,iako bi možda valjalo nešto sa strana da je asocira na zmajeva krila kao u košarkaša u šta čisto sumnjam ali bilo bi zanimljivo.Nike uzeo cro i srb red bi bio da nas uzme adidas,koji je po meni bolji od nike-a.
boje trebaju biti iste kao `96 kad smo prvi put igrali kvalifikacije, barem da se nesto sacuva jedino ako nam evropska unija ne bude odredjivala i koje boje moramo nositi na dresovima
iskreno bolja mu je bila ona varijanta sa zlatnim trokutom na ramenu i redom zvijezda.
baš me zanima kako mislite ovaj dres sa ljiljanima provuć mžda da kažete ovima iz Šumske da je Ljiljana tipično srpsko ime i veoma rijetko u Pederaciji
JoseMujica wrote:iskreno bolja mu je bila ona varijanta sa zlatnim trokutom na ramenu i redom zvijezda.
baš me zanima kako mislite ovaj dres sa ljiljanima provuć mžda da kažete ovima iz Šumske da je Ljiljana tipično srpsko ime i veoma rijetko u Pederaciji
Oni pokusavaju osnovati "svoju" repku, a navijaju za onu koja trenutno igra protiv nas. Ko ih je*e
noiserr wrote:
Odlican dres
ander armor je mescini americki brend.....man se toga ba....
Sinko svabo sto napravi to nema da fali
Izaci ce pred svjetsko nove garniture dresova svih proizvodjaca .. Meni se svidja onaj plavi sa zutim ramenom .. Nije sareno a pokazuje ono sto je na zastavi .. Zvijezdice su previse